miten ruskettua!?

kalpea naama

Lapsena rusketuin ihan hyvin, mutta nykyään rusketus ei tartu millään. Kokeiltu on beetakaroteeni, aurinkokapselit, solarium. Mikään ei auta ruskettumaan. Onko ihoni jotenkin muuttunut etten enää rusketukaan ikinä?! Ärsyttää olla kalpea, käytän kyllä itseruskettavia jatkuvasti, muttei niillä saa syvää kaunista rusketusta :( Tyydynkö nyt sitten käyttämään niitä koko loppuelämäni? Epäreilua :/

8

2279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...

      En ymmärrä tätä pakkomiellettä rusketuksesta. Kalpeus on kaunista, ota siitä siis kaikki irti. Katso vaikka Nicole Kidmania! Kuulaan kalpea nainen joka ei rusketusta kaipaa. Miksi et mielummin korostaisi kalpeaa ihoasi oikeilla meikkituotteilla, hiustenvärilä ja vaateväreillä? Mikään ei muuten ole rumempaa kuin itseruskettuneet keltanaamat tai auringossa palaneet punanaamat. Iho ei muutenkaan tykkää auringosta, aurinko on ihon pahin vanhentaja.

      • kalpea naama

        No mielestäni Nicole Kidman ei ole kovi viehättävä juuri kalpeudensa takia. Itse näytän jopa sinertävältä ilman itseruskettavaa. Käytän sitä kuitenkin kohtuullisesti, joten iho näyttää ihan luonnolliselta, mut silti aika vaalealta. Se on vaan jotenkin sairaan näköistä kun on tosi vaalea iho.


      • päivänselvää

        että näillä leveysasteilla, jossa on ihmiset kalpeita syntyjään, ihaillaan ruskeaa ihoa ja maissa joissa ihmiset ovat tummia ihailevat vaaleaa ihoa.

        Mieluummin kaunis päivetys kuin "kalkkilaivan kapteeni"/haamu...


      • ---------------------------...
        päivänselvää kirjoitti:

        että näillä leveysasteilla, jossa on ihmiset kalpeita syntyjään, ihaillaan ruskeaa ihoa ja maissa joissa ihmiset ovat tummia ihailevat vaaleaa ihoa.

        Mieluummin kaunis päivetys kuin "kalkkilaivan kapteeni"/haamu...

        tämä on tietysti makuasia... Mutta jos aloittaja on käyttänyt kauan itseruskettavia, niin ehkä hänen käsityksensä kalpeudestaan on "vääristynyt"...?

        Esim. kun itse blondina värjäsin hiukset mustiksi vuosien ajan, niin lopettuani mustaksi värjäämisen, koin olevani "blondi" jo siinä vaiheessa kun hiukset olivat vasta "vaalean ruskeat"...

        Porkkanan syönti kannattaa aloittaa jo nyt, ja olla auringossa mahdollisimman paljon, mutta mielummin lyhyitä aikoja joka päivä, kun esim. kerran-pari viikossa puoli päivää.

        Itse en ymmärrä mitä kaunista rusketuksessa on. Pieni päivetys kasvoissa on ihan ok. ja nättiä:) mutta juuri nämä "Karita Tuomolat" ymv. jotka ovat (itseruskettavien?) ansiosta oransseja, ovat järkyttäviä. Samoin blondit, joilla on naama paljon tummempi mitä hiukset...!

        Joten suosittelen aloittajaa käyttämään ennemmin hiukan aurinkoopuuteria kasvoissaan/hankkimaan kevyen päivetyksen, kun sohlaamaan purkki rusketuksen kanssa.


    • ijdolj

      Kaikkein terveellisin, puhtain, kaunein ja parhain iho on vaalea iho. Ne ihmiset, jotka eivät ole koskaan ottanut aurinkoa, niillä on kaikkein puhtain iho kasvoissa jne. Joten kannattaa tyytyä siihen, mikskä olet syntynyt, sellaiseen ihonväriin mikä sinulla on, se on parhaaksi sinulle. Sinähän voit olla todella kaunis kalpeanakin, kunahn osaa vain meikata oikein. Tottakai aurinkoakin pitää ottaa kun esim etelään pääsee tai kesäisin suomessa, mutta älä tyydy kemiaan ja keinotekoisiin aineisiin (solarium, pillerit ja itseruskettavat). Anna luonnon hoitaa asia.

      Tsemppiä!

      • karikko1

        Oon itsekin aivan kalkkilaivan kapteeni, mutta alan olla nykyään jopa ylpeä siitä. En todellakaan aio koskea mihinkään itseruskettaviin, vaikka nykyään jopa miehet niitä käyttävät. Näin juuri tässä viikko takaperin erään koulun sivuilla kuvan, jossa porukka on pippaloimassa jossain ja yhdellä kaverilla oikein näkyy raja kasvoissa :D SE jos joku on hölmön näköistä!

        Kesäisin saan luonnollisen rusketuksen tai oikeastaan värin kasvoille ihan vaan olemalla ulkona. Sen olen huomannut että auringon ottaminen ei vaaleaihoisella kannata. Iho palaa tai alkaa muuten vaan punoittaa. Lisäksi väristä tulee epätasainen, kun makaat paikallasi.

        Paras keino kalpeuden välttämiseen on tasainen ja monipuolinen ruokavalio, hyvät yöunet sekä reipas ulkoilu. Kalpeutta voi siis hoitaa näillä perinteisillä keinoilla, mutta vaaleudesta voi olla vain ylpeä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      8e chlorellatablettipussi ajaa vähintään paremmin asiansa

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe