Hobby Hallin pyörät - kokemuksia??

miaj

niin, kattelin tässä hobby hallin pyöriä, mun käyttöön kai kelpais kun kauppareissuja teen ja pieniä pyörälenkkejä. Mitäs sanotte?!? ONko hinta-laatusuhde kohdallaa??

25

13238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkup.tuna

      tulemaan, kun rupeaa olemaan näitä, onko tää 99€ maksava lihakaupassa myytävä pyörä hyvä :-)

      Olen HH:n kuvastossa noita nähnyt ja en kyllä noihin rahoja laittas. Ne mainoslauseet on kyllä hyviä, niin paksua kusetusta ei kuule edes helppoheikeiltä markkinolla.

      Mutta iteppä tiedät riittääkö ne sulle ja hinta/laatu EI ole kohdallaan.

    • Paapu

      Uusinta kuvastoa en ole vielä nähnyt, mutta olen hankkinut 2 Sarda-pyörää Hobby Hallista ja "kauppakasseiksi" ovat aivan omiaan ja 7-vaihteisella teen sykemittarin kanssa pitempiäkin lenkkejä.

    • Shit-Mano

      Kauppa-/työ-/terassi-reissuihin nuo pyörät käyvät ihan hyvin. Mutta jos meinaat maastopyöräilyä niillä harrastaa, niin ÄLÄ MEINAA!!!!!

    • monta vuotta

      sarda-trekking-pyörä ja on itseasiassa vieläkin. Ostin sen joskus vuonna 2000 ja ajoin sillä ympäri vuoden ja ekan kerran piti sitä käyttää korjaamolla 2003. Kesti niin loskakelit/pakkaset yms.

      Eli ite oon aika yllättyny kuinka kestävä tsyge on ollu. Huono puoli siinä on, että on niin hemmetin raskas runko.

      Nyt se on ns.hätävarana jos Trek (kevät/kesäajoon) tai Nishiki (talviajoon) sanoo joskus sopimuksensa irti ja on vietävä huoltoon.

    • Hobby Hall

      Ostin Sardan vuonna 2000. Maksoi 1500 markkaa jotain. Ajan edelleen sillä, asiointireissuja ja tunnin parin kuntolenkkejä.

      Normaaleja kulumisia. Ihan tyytyväinen olen ollut.

      Pyöräliikkeessä vastaavat pyörät ovat hinnoiltaan kaksinkertaisia.

    • höh

      Pelkkää aceraa tarjolla noihin hobbarin mtb pyöriin... saiskohan niihin asennettua deoret? Mitä tuo shimanon acera vaihteisto voi jokapäiväiselle pyöräilijälle tarjota..? Harmia?
      Pyörä: Raleigh D-711

      Onko kellään tietoa, miten herkästi lähtee hobby hallin pyörät varkaitten mukaan? Siis tuplalukituksessa oleva.

      • ovat

        sen verran laatutietoisia ettei niille Bilateman tai Hoppihallin pyörät kelpaa, koska on todennäköistä, että niistä runko katkeaa jo varastusreissulla !!!!!!!!!


      • Anonyymi
        ovat kirjoitti:

        sen verran laatutietoisia ettei niille Bilateman tai Hoppihallin pyörät kelpaa, koska on todennäköistä, että niistä runko katkeaa jo varastusreissulla !!!!!!!!!

        Montako hoppihallin pyörää olet varastanut KUN tiedät rungon katkeamisesta? Mieti,mitä hölötät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Montako hoppihallin pyörää olet varastanut KUN tiedät rungon katkeamisesta? Mieti,mitä hölötät.

        Yleensäkin, he jotka näihin kommentoivat, AJAVAT 5TH euron sähkäri llä joka sitten kun hajoo, eivät raaski ostaa uutta akkua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yleensäkin, he jotka näihin kommentoivat, AJAVAT 5TH euron sähkäri llä joka sitten kun hajoo, eivät raaski ostaa uutta akkua.

        Miksi ostaisi uuden akun, jos se ei olekaan se akku, joka hajosi?


    • työmatka-ajossa

      Minulla on ollut sekä Sarda että Raleigh 21vaihteinen työmatka-ajossa ja hyvin on pelittänyt. Meillä taitaa olla kaikki perheen pyörät hobb hallista. Sen oon huomannut että todella monet ainakin ostaa sieltä pyöriä.

    • osta pyörä pyörkaupasta

      ja auto autokaupasta eäläkä cmstä...on se hemmetti kumma mikä noista automarketeista ja postimyynneissä kiehtoo ihmistä ostaan yleistavaroita elektrponiikka ja harastusvälineitä...eine halpoja siel oo ja takuu/huolto/kina/neuvonta ym asiat on hankalia..nykyajan uusavuton sakki postitse kaikki

      • sadel

        No en lähtisi sanomaan itseäni uusavuttomaksi, lähinnä köyhäksi. Mä esimerkiksi opiskelen tällä hetkel ja mul ei liiemmin irtoo yli 500 teidän niuhojen hehkuttamiin hyviin pyöriin. Pyörällä pääsee hemmetin paljon nopeammin kuin kävellen ja se ei maksa.. (paitsi sen pyörän hankkiminen.) Ja tosiaan tuolta Hobby Hallista saa osamaksulla, mitä esim. pyöräliikkeistä ei saa, ja vaikka saiskin niin mä en jaksais maksella sitä kymmentä vuotta takaisin. Joten kiitos ja anteeksi mutta minä ainakin kuulun sellaiseen joukkoon joka ostaa mieluummin ton halvan pyörän kun siihen toiseen ei mistään saa rahoja revittyä.


      • minaj

        no entäs kun me menemme itse hobbyhallin liikkeeseen, meidän ei tartte postitse tilata mitään kun täällä pk-seudulla voi mennä ihan paikan päällekin ostamaan, ja takuuasiat hoituvat oikein näppärästi kun hobby hallin myymälä on tuossa muutamien kilometrien päässä.


    • matrixpro

      Itellä on ollut parivuotta sarda hybridi hobby hallista. Sai osamaksulla, hinta oli 349 euroa. Olen ajanut 20 - 50 km lenkkejä melkeinpä joka toinen päivä lumettomana aikana, ja hyvin se toimii. Remmit on polkimissa ja keskinopeus 25-30 km/h välillä. Silloin tällöin on tullut ohiteltua noita oikeita pyöräilijöitä, joilla on trekki-kippurasarvet-lukkokengät-juomapullo-satasen shimanon pyöräilypaita jne.. Kyllähän siinä on silloin jo itellä syke 170 kun sellaista ohittaa naama peruslukemilla, mutta hauskaahan se on kun noita rikkaampia vituttaa tällainen osamaksupyöräilijä...
      Siis onhan niissä hyvä hinta-laatusuhde, oli muistaakseni joku hobbyhallpyörä toiseksi paras halpispyörä vertailussa ,hintaluokka 150 eur viimme vuonna TM:ssä.
      Ja muutenkin, tämä on jo mulla toinen pyörä sieltä, ensimmäinen päätyi varkaille, en tiedä menikö runkokaan poikki...

      • nähnyt

        näitä matrixprokuskeja joskus tien päällä ! Ajavat kilometrin verran täpöillä ohi ja kun ovat tukehtuneet vauhtiinsa, ajan hymyillen ohi ! Kuntopyöräilijän ei tarvitse ajaa tappi pohjassa ohitellen " huonommalla " pyörällä ajavia. Ajetaan omaa vauhtia eikä välitetä matrixeistä mitenkään, kyllä ne sieltä peesistäkin pian putoavat !


    • Oppes05

      Itselläni on ollut Raleigh monta vuotta ei mitään vikoja ,paljon on kilometrejä kertynyt,tuhansia.Varastettiin keskustasta viime keskiviikkona,,,tänään olin aamuajelulla toisella pyörälläni,kukas se siellä nökötti puutavasten,oli joku nostanut järvestä,sain lukon auki kun oli avain mukana ei ensin hevillä meinannu aueta,,kyllä on hyvä peli ei edes varkaille kelpaa,liekö ollut jonniilaisessa sekavassa tilassa kun niitä olut tölkkejäkin oli monia siinä ympärillä,,pientä putsausta ja taas mennään.....

    • Oppes05

      Itselläni ollut Raleigh monta vuotta ajanut ympäri saimaata ja ollut talviajossa ,,kuluvat osat on rattaat ketjut ja takapakka,jos paljon ajaa ei uusiksi ne menee joka merkissä,se hyvä puoli on että varkaat ei iske,kun on oudompi merkki,,Olen ollut ajopeliin tyytyväinennn..

    • Alkup. Maantiepyöräi

      Jaha. HH:n mainosmiehet heränneet. :D Pääosa puljun myymistä polkupyöristä on kelvottomia. Muutama vuosi sitten mallistossa oli ihan toimiva fitness pyörä, mutta osaamaton sisäänostaja oli senkin tyrinyt ostamalla vain yhtä kokoa. Viime tai edellisvuonna HH myi kelvollista fixiä. Muuten on ollut aika hiljaista.

    • Fillaroija90

      Ostin itse Raleighin FS29 kesäkuussa tänä vuonna, nyt mittarissa on jo 800 kilometriä!

      Ajettu niin epämääräisiä polkuja, asfaltilla kuin myös maastossa kivisillä teillä unohtamatta metsäreittejä. Vauhtiakin on otettu suoralla 40 km/h ja alamäkeen 50 km/h :) Hyvä pyörä, kulkee helposti ja levyjarrut jarruttavat nopeasti tiukissakin tilanteissa.. Ostin 399 eurolla ja on ollut todella hyvä kulkupeli.

      Suosittelen!

      PS: En ole mainosmies!

    • SecurityOfficer

      Itse ostin viime keväänä 500€ maksaneen Tunturi Kulkuri pyörän hobby hallista ja erittäin hyvin on pelittänyt! Ja samaan hintaan sen pyörän saa muualtakin, hobbysta ostin lähinnä osamaksu ominaisuuden vuoksi.

    • Anonyymi

      Hintalaatusuhde on kohdallaan itellä on N1 mtb pro 2.0 29 maksaakin vaan 550€

    • Anonyymi

      Ostin kuukausi sitten 29" miestenpyörän, paketin saapuessa etupyörän levy oli valmiiksi aivan vino, parinkymmenen kilsan jälkeen vääntyi toinen poljin alta. Asiakaspalvelijat 3-vuotiaan tasolla, heiltä aivan turha kysyä mitään ongelmatilanteissa saati odottaa minkään menevän takuun piikkiin. Itse en uskalla ko. Pyörällä enää ajaa vaikka sen tilapäisesti kuntoon saisikin. Pysykää rakkaat ihmiset kaukana tämän firman "polkupyöristä"!

      • Anonyymi

        Firman omistajuus on 2013-2023 välillä vaihtunut kerran.

        Ei ole enää sama firma kyseessä, nimi vain sama. Nykyään ei ole hyvä fillarikauppa.


    • Anonyymi

      Ostin hobby hallista pyörän. Paska oli. En voi suositella kenellekään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe