Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kiteen Pallon pulmuspojat??

Mailalla päähän

Espoon käräjäoikeus pisti Suomen Kuvalehden maksumieheksi raiskausjupakassa.
Itse en usko alkuunkaan Kiteen Pallon miesten syyttömyyteen. Pesäpalloilijat ovat perinteisesti suojeluskuntahenkisiä, aggressiivisia ihmisiä, jotka voimansa tunnossa saattavat menettää terveen harkintakykynsä kun menestystä tulee.
Eikä nainen vapaaehtoisesti pistä mainettaan peliin keksityn raiskaustapauksen takia.
Pallopojat nyrpistivät nenäänsä saamansa korvauksen suuruudesta - Jari Räsänen sai suuremman korvauksen...
Lapsellista porukkaa ja Espoon käräjäoikeudelle risuja!

9

1605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyöveli

      taidat puhua asiasta josta et todellakaan tiedä yhtikäs mitään. Joten voitko ystävällisesti tukkia turpasi moisilla hölynpölyjutuilla.

      Eiköhän tuomioistuin ole asiaa hieman enemmän tutkinut kuin sinä omilla pikku salapoliisi aivoillasi...

    • Ihan oikea tuomio

      Nyt onkin näköjään sotkettu asiat keskenään sillä eihän Espoon käräjäoikeudessa käsitelty mitään raiskaus juttua vaan siellä käsiteltiin KUNNIAN LOUKKAUSTA jonka Suomen Kuvalehti on aiheetta aiheuttanut, kuitenkin lehdet kirjoittelevat raiskaus oikeudenkäynnistä jolla ei ole mitään tekemistä käydyn oikeuden käynnin kanssa.

    • KARHU

      Onneksi olkoot oikeuden päätöksestä. Hieno homma että löytyy oikeutta yhteisöille kehä 3 taaksekkin. Nyt varmasti sitä on paremmin risteilyhin, seka nuorten pelaajien valmentamiseen. Hieno homma että tämäkin julkisuus pystytään käyttämään pitkällä tähtäimellä koko joukkueen eduksi.

    • kaksi suur seuraa

      Eiköhän tämä ja sopu pelit voisi jättää jo uuden kauden kynnyksellä ? Pitäisi keskittyä jo olleelliseen ja siten tulevaan kesään. Näitä aiheita on IHAN tarpeeksi pidetty täälläkin yllä, ja siksi olisi hyvä antaa rauha jo menneelle. Jos ei ole mitään UUTTA kerrottava, niin lukekaa vaikka jo kirjoitettuja antaumuksella. Todellisten FANIEN & PELAAJIEN ajatukset ovat jo IHAN MUUALLA.

      • jo ennen kautta

        Minusta kyllä tällä kaudella on useammalla seuralla mahdollisuus päästä LOPPU OTTELUUN kuin kahdella. Muuten kannattaa keskittyä täysillä tulevaan kauteen ja siten jättää jo viime kauden ikävät tapahtumat siksseen. Liiga on tasaisempi kuin koskaan ja siten myös mielenkiintoisempi.


    • Haagaan laivasatama ?

      Joku FÖÖNI epäili PIHKALAN PERINTÖ kirjoituksesta että KITEE olisi Pohjanmaalla ? Hän kyllä sanoi samalla olevansa kotoisin Helsingistä. Olisikohan tehtävä jonkinlainen PR tapahtuma, niin että kaikki pesäpallo & paikkakunnat selviäisivät pää kaupungissa asuville. Tämä tälläinen huolestuttaa, jos päättävissä ammateissa olevat ihmiset eivät enään tunne Suomen maantietoa.

      • Pahat Pojat 2

        Kyllä on aikoihin eletty. Helsingissä liikkuu huhuja että KITEE olisi Pohjanmaalla. Haloo kaikki helsinkiläiset... jos TE ette tiedä mitään Suomen maantiedosta, niin miksi meidän olisi elettävä teidälaisten kanssa. Samalla aivan tuntuu, kuin pesäpallo olisi samanlaisessa paitsiossa siellä kun maantiedekkin.


    • rentun ruusut

      On erittäin valitettavaa että juuri näistä juhlista kirjoitetaan näin paljon lehdissä & mediassa. Tämä on vain yksittäinen tapaus ja siten se ei tule toistumaan kuvalehtien sivuilla. Laji varmasti ansaisisi paljon enemmän huomiota kasvatuksellisista lähtokohdista sekä nuorison parissa tekemästä ansiokkaasta työstä. Se että Pallo pääsi julkisuuteen tällä tavalla, vaatii hieman vain työtä maineen palauttamiseksi. Nämä lähtökohdat on hyvä muistaa, myös muissa joukkue lajeissa missä juhlitaan mestaruutta. Varmasti kaikki ovat samaa mieltä Kiteellä, ja uskon että juhlista ollaan saatu ny se, mitä ei edes koskaan olisi edes lähdetty hakemaan. Suomen Kuvalehti taas sai muutaman lehden myytyä, ja se lienee heidän oma ja ammatillinen kysymys.

    • Punahilkka 69

      Kuka täysjärkinen tollasta keppipalloa pelailee ja maksaa viellä sen katsomisesta.
      Jos naista ei irtoa kotoa nii kaiken se on käytävä vaikka väkisin paikallisesta hakemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      63
      1355
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      71
      1241
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1231
    Aihe