opettajafantasia

nimimerkki

Tämä nyt ei ihan työpaikkaromanssi ole :D mutta opiskelen lukiossa (18v.) ja olen ihan mielettömän kiimaisena erääseen miesopettajaan. Sormus tältä mieheltä löytyy nimettömästä mutta uskaltaisinkohan silti lähestyä häntä "siinä mielessä". Onko miesopettajilla yleensä fantasioita nuorista kauniista oppilaistaan? Itse en voi ajatella muuta kuin hänen työpöydällään tapahtuvia likaisia juttuja ;)

18

5356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haloo!

      Fantasioissa, ihastuksissa yms asioissa ei ole mitään väärää, mutta kuka hullu rikkoo toisen liiton ja pilaa oman opiskelunsa ja elämänsä vain toteuttaakseen jonkin seksifantasiansa!? Oma on päätöksesi, mutta..

    • kehityskaareen,

      että ihastut nuorena ihmisenä opettajaan ja itseasiassa ihastut tämän opettajan edustamaan tietoon ja älykkyyteen kuin itse persoonaan. Mulla on opettajapuoliso ja aika moni on jatkuvasti ihastunut häneen. Hän tietää sen, mutta se siitä...


      Joten anna olla.

      • Oppilas..............

        Täytyy kyllä sanoa että opettaja voi olla myös vähä-älyinen ja tietoa senkin edestä.


      • Nimetön
        Oppilas.............. kirjoitti:

        Täytyy kyllä sanoa että opettaja voi olla myös vähä-älyinen ja tietoa senkin edestä.

        Älykkyys ei ole sama asia kuin viisaus. Älykäs selviää tilanteista, joihin viisas ei edes joutuisi. Vanha viidakon sanonta.

        Mies 40


      • omituista on
        Nimetön kirjoitti:

        Älykkyys ei ole sama asia kuin viisaus. Älykäs selviää tilanteista, joihin viisas ei edes joutuisi. Vanha viidakon sanonta.

        Mies 40

        Itseasiassa kauhistelin ensin aloittajan viestiä, vaikka olenkin samassa tilanteessa hänen kanssaan.. SEN JÄLKEEN
        luin ''kehityskaareen, ''viestin, jossa kävi ilmi, että hänen puolisonsa on opettaja. Kysympähän vain, että mitä varattuna teet täällä TYÖPAIKKAROMANSSI -palstalla..?


      • Uteliaalletiedoksi
        omituista on kirjoitti:

        Itseasiassa kauhistelin ensin aloittajan viestiä, vaikka olenkin samassa tilanteessa hänen kanssaan.. SEN JÄLKEEN
        luin ''kehityskaareen, ''viestin, jossa kävi ilmi, että hänen puolisonsa on opettaja. Kysympähän vain, että mitä varattuna teet täällä TYÖPAIKKAROMANSSI -palstalla..?

        Täällä saa olla kuka tahansa oli sitten varattu tai ei!!! Ps: tietääkseni täällä ei ole kielto "merkkiä" että varatuilta on pääsy kieletty!!!!


    • opettaja tietää,

      että oppilaisiin sekaantuminen on laissa kielletty. Jos siis haluat, että hän menettää työpaikkansa, perheensä ja omanarvontuntonsa, siitä vaan. Vihamiehen ainakin saat aika monesta. Luuletko olevasi niin ihana, että hän on valmis uhraamaan kaiken vuoksesi. Keskustelin kerran erään miesopettajan kanssa vastaavasta tilanteesta ja hän kertoi säälivänsä tuollaisia tyttöjä. Niin, että älä nolaa itseäsi suotta.

      • ÄLYKÄS OPETTAJA

        kun säälii tyttöjä jotka ovat häneen ihastuneita..


      • on usein
        ÄLYKÄS OPETTAJA kirjoitti:

        kun säälii tyttöjä jotka ovat häneen ihastuneita..

        järkeä vailla. Mitä te teinitytöt oikein luulette olevanne........Pyöritte oman likaisen reikänne ympärillä. Luulisi olevan tärkeämpääkin tekemistä elämän rakentamisessa.


    • Nimetön

      ... lukioaikana ihastunut n. 30v. opettajaan, sinkkunaiseen. Hänen tunneillaan olin aktiivinen, jäin luokkaan tunnin jälkeen kyselemään "epäselviä" asioita vaikka olin kaiken ymmärtänyt. Kerran jopa uskalsin pyytää häntä ulos, jonka hän torjui arvellen minun vain lyöneen poikien kanssa vetoa, uskallanko.

      Olin niin ihastunut opettajaan, että jopa äitini huomasi sen, ja välillä rallatteli "oletko nähnyt Hildaa viime aikoina". Kari Peitsamolla oli tuolloin tehnyt levyn Hilda-nimiseen opettajaan ihastuneesta pojasta "mä ole pelkkää Mildaa, kun hän on luokassa". (Milda=margariini)

      Tarina jatkuu. Lukion jälkeen törmäsin kyseiseen opettajaan ravintolassa. Meille syntyi lyhyehkö suhde, mutta se ei kestänyt. Totuus suhteesta ei ollut samanlainen kuin olin lukioaikaan kuvitellut, minun kun olisi pitänyt olla tasavertaisesti vastuullinen osapuoli paljon itseäni kypsemmän naisen kanssa.

      Jos olet rakastunut opettajaasi, älä leiki hänellä. Pikku flirttailu ei haittaa, mutta jos panet kaiken peliin ja saat hänet vieteltyä, mitä sitten teet? Hän voi haluta muutakin kuin seksiä työpöydällä, vaikka pelkkä seksikin olisi kivaa.

      Onko sinusta tarvittaessa äitipuoleksi hänen lapsilleen? Jos on, siitä vaan! Jos ei, älä yritä särkeä hänen perhettään seksifantasian takia. Löydät varmaan jonkun muun, vapaan aikuisen miehen, jos tunnet vetoa vanhempiin miehiin. Siinä ei minusta ole mitään pahaa, ikä ei ratkaise onnen määrää (vaikka palstan moralistit toisin väittävät), olen itse seurustellut sekä selvästi itseäni vanhempien että nuorempien naisten kanssa.

      Mies 40

    • on ollut pilalla;

      sitten aletaan korviketta etsimään

    • opettajaan

      Niin, olen siis itsekkin tällä hetkellä ihastunut opettajaani. Hän on noin 30-vuotias ja minä 18. Tiedän, ettei meille koskaan tulisi mitään oikeaa suhdetta, oikeasti hän pitää minua varmaan kakarana (en tiedä, en ole edes vielä jutellut hänen kanssaan).
      Mutta ennen kaikkea haluan hänestä ystävän, henkilön jolle kerron murheeni. Muut ikäiseni tuntuvat minusta lapsellisilta, en halua ystävystyä heidän kanssaan.

    • Haluaisin panna

      Olen 15 vuotias poika. Minulla on kymmeniä fantasioita yli 5 opettajan kanssa. Mietin heitä masturboidessani. Toivon saavani joskus vielä opettajalta vaginaa.

    • wewn

      karttakeppi on yksi suosituimmista välineistä opettajien ja oppilaiden välisessä seksissä. Gogleta karttakeppi tuherossa.

    • Viisautta järkeä

      Suurin syy lienee likaisissa ajatuksissasi. Elät fantasioissasi ja ruokit ilmeisesti niitä kaikella mahdollisella seksistisillä ajatuksillasi. Tuo tie vie sut vain häpeämään omaa elämääsi.

    • ??????

      suomalaiset haloo nuoret miksihuora ......olla ?

    • been there

      Flirttailin lukiossa pitkän aikaa avoimen seksuaalisesti kaksi kertaa vanhemman opettajani kanssa. Ei menty pitemmälle mutta mietin oltaisiinko menty jos olisin ollut aloitteellinen. Minulle jäi traumoja ja opettajalla vaihtui seuraavana syksynä koulu. Noihin omiin traumoihin tosin liittyy muita samanaikaisia tapahtumia jotka tekivät asiasta niin vaikean.
      Kumminkin, varmasti vahingoitat muita. Jos et ole vielä aivan kypsä oman seksuaalisuutesi kanssa tai omatuntosi kehittyy yhä niin myös itseäsi. Onko se sen arvoista hetken huvista? Et voi myöskään tietää onko opettaja edes hyvä sängyssä.

    • Opettajafantasia

      Mullaki monia fantasioita yhteen opettajaan joka on törkeen kuuma. Haluisin panna sitä helvetin paljon sen työpöydällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1635
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1479
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1378
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1350
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      49
      1304
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1238
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe