Ero arabimiehestä

eronnut

Tiedän, että jokainen ero on erilainen, mutta kysyisin silti, että miten teillä jotka ovat aramimiehestä eronneet on ero mennyt? Onko mies, joka on lähtenyt, jättänyt teidät tyystin rauhaan vai yrittänyt vielä olla jotenkin kontaktissa?

Minun mieheni lähti yllättäin. Sanoi, ettei kestä parisuhdetta. Sillä ei ole edes paikkaa minne mennä. Tällä hetkellä kai loisii maanmiesten nurkissa. Tai sitten on jo pedannut petinsä jonkun naisen luokse. Mistä minä tietäisin. Kertokaa kiltit erokokemuksistanne!

10

2229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • loisii nurkissa...

      eikö se käy töissä.??
      Ole kuule tyytyväinen ettet enää koskaan näkisi.

      • kuuluu1

        Arabimiehet eivät eron jälkeen muistele menneitä naisia,se on osa kulttuuria,se mikä on mennyt on mennyt.
        Eivätkä he pidä siitä että yrittää uudelleen alkaa.


      • SL3
        kuuluu1 kirjoitti:

        Arabimiehet eivät eron jälkeen muistele menneitä naisia,se on osa kulttuuria,se mikä on mennyt on mennyt.
        Eivätkä he pidä siitä että yrittää uudelleen alkaa.

        Ei pidä paikkansa, että arabimiehet, eivät muistelisi vanhoja suhteitaan. Olen vieläkin paras kaveri, vaikka erosta on viisi vuotta (ja sitä ennen seurustelua/avoliittoa kuusi). Olen myös tavannut hänen uuden kumppaninsa.


    • i h a n a a

      jos se tulee kulmille hengailemaan ja pummimaan rahaa - soita POLIISI!

    • eroajat

      Järjestit hänet Suomeen elämään suomalaisten verorahoilla, olet varmaankin tyytyväinen itseesi? Kiitos vaan. Sinut pitäisi velvoittamaan korvaamaan yhteiskunnalle aiheuttamasi vahingot.

      • veromarkka

        Ompa mauton kirjoitus!!


    • Anonyymi

      No minua ei ole jätetty rauhaan... Erosta on jo yli 6kk ja piinaa minkä ehtii. Tekstailee, soittelee, tulee ovelle, päivystää pihalla, ikkunalla ja seuraa. 100 kertaa on sanottu ettei suhde toimi, mutta ei suostu uskomaan. Mielestäni saisit olla kiitollinen että hän lähti noin vähin äänin ja ettet ole joutunut kestämään mitään kamalaa. Minua hän löi useita kertoja, petti, huijasi, käytti hyväksi, valehteli, pelasi aina kaikki rahansa ja kehtasi väittää että minä syyllinen kaikkeen. Oli myös työtön ja puhui erittäin huonosti suomea ja englantia. Kun halusin erota niin olin se kamala ihminen joka hylkää 2 vuoden jälkeen toisen "tuosta vaan". Ei suostunut ymmärtämään miksi haluan erota vaikka luettelin syyt. Koki ettei noissa asioissa ole mitään sellaista väärää että pitäisi erota tai että voisi "hylätä toisen noin helposti". En tiedä kuinka pääsen hänestä eroon... Katsotaan.

      Mediasta saa kyllä lukea näistä miehistä niin kamalia kauhutarinoita kuinka he eivät kestä kun heidät jätetään ja alkavat puukottamaan, tappamaan, ampumaan ja vaikka mitä. Ja osalla on ollut lähestymiskielto tai joku vastaava niihin naisiin jotka ovat joutuneet uhreiksi. Osa niistä on vankilassa sen takia että ovat tappaneet suomalaisia tyttöjä kun tytöt eivät halunneet enään jatkaa suhdetta. Juuri vähän aikaa sitten oli taas samanlainen tapaus. Suomalainen nainen halusi erota ja muslimimies puukotti kuoliaaksi. Lähestymiskieltokin oli. Eihän sitä uskalla edes mihinkään ilmoittaa tästä minun ahdistelijasta siinä pelossa että tulee tuollainen kosto isku. Tämän takia yritän päästä hänestä eroon ilman että tarvitsee käyttää kovia otteita. Yritän löytää uuden asunnon ettei se enään tiedä missä asun. Mutta pelottaa kyllä ihan oikeasti... Varoitan kyllä kaikkia jotka ryhtyvät suhteisiin muslimien kanssa. Niistä on vaikea päästä eroon ilman draamaa tai poliisia. Meillä on niin hirvittävän suuret kulttuurierot heidän kanssa ja uskon että suomessa/länsimaailmassa ei ihan täysin edes käsitetä kuinka suuret ne erot ovat. Sitten ihmetellään kun suhde on jo edennyt että kuinkas tässä näin kävi. Molemmin puolin varmasti.

      Ei ole tarkoitus mustamaalata ketään mutta nämä ovat faktoja. Naisen asema heidän kulttuurissa on erilainen kuin meillä. Nainen ei periaatteessa voi erota (vaikka syytä olisi), mutta mies voi jättää naisen ja pitää useita naisia samanaikaisesti halutessaan. Se on siellä lainmukaista ja he tulevat suomeen ja elävät täällä omien lakien mukaan kaikissa asioissa. Eivät kunnioita meidän elämää, tapoja tai sääntöjä täällä ollenkaan ja olettavat että me omaksumme heidän säännöt ja annamme täällä sellaiselle tilaa. Hävytöntä.

      Tämä minun exäni teeskenteli ihanaa, kunnioittavaa ja mukavaa kunnollista ihmistä noin 1v ja sitten alkoi show ja todellinen luonne paljastui kun selvisi etten ole kääntymässä enkä alistumassa hänen tahtoon. Hän jopa vaati etten kävisi enään urheiluhierojalla, en menisi mieslääkäreiden vastaanotoille, en antaisi missään asia yhteydessä miehen olla kanssani missään tekemisissä enkä istuisi metrossa/bussissa miehen lähellä. Yritti jopa puhua minut pois ehkäisyn käytöstä vetoamalla siihen kuinka haitallista se on minulle. Lopulta selvisi että hän suunnitteli salaa minun raskautta ja raivostui lopulta niin että möläytti sen minulle ihan suoraan ettei ymmärrä miten voidaan olla 2 vuotta yhdessä ja meillä ei ole ainuttakaan lasta (tästä reaktiosta ymmärsin sen hurjan lisääntymisvauhdin ja tahdin mikä heillä on). Hän vaati että tulen samantien raskaaksi vaikka selitin juuri ettei meidän kulttuurierojen takia suhde tule toimimaan ja lisäksi ne pahoinpitelyt, pettämiset , rahanpelaamiset, työttömyys, rahattomuus ja kykenemättömyys huolehtimaan lapsesta.. Silti yritti pakottaa väkisin. Ilmeisesti piti vaan saada jälkeläinen hinnalla millä hyvänsä. Ei väliä kuinka käy. Kauan hän jaksoi teeskennellä.

      Voi olla että tämä sinun mies on halunnut jättää sinut ihan oikeasti. Ehkä et vastannut jotain hänen odotuksia tai tarpeita. Ja tuollainen menettelytapa on heillä ihan ookoo. Muistaakseni Saudi Arabiassa vaimoille tuli teksiviesti ilmoitus avioerosta. Ja siis ihan yllättäen saattoi tulla ilman että nainen osasi varautua siihen että hänestä haluttiin erota. Noin aliarvostettu on naisen asema heidän maailmassa että ei ansaitse edes keskustelua asiasta. En vaivaisi päätäni tuolla asialla ollenkaan. Pääsit helpolla.

    • Anonyymi

      Ei oltu onnek naimisissa, mutta itse pilasi pettämällä suhteen ja kun vain häippäsin hänen elämästään niin noi 6kk oli hiljaista ja sitten alkoi ihan jatkuva ja joka päiväinen ja joka paikassa asioitteni kyttääminen. Edelleen olen hänen tyttöystävänsä. Tulee kotiovelle, ei suostu uskomaan että olen varattu. Saattaa tulla möykkäämään jos näkee minun puhuvan jonkun vieraan miehen kanssa ja kysyy miksi tuo mies katsoi sinua jne? Todella rasittava ihminen ja minähän tässä olen kaikkeen syyllinen ja hän putipuhdas.
      Tänä sama kuvio siis toistuu ilmeisesti aina kun sen hetkinen suhteensa on kariutunut taas kerran niin sitten alkaa takaisin vonkaaminen ja kysely että missä ja kenen kanssa olen. Semmosta lapsellista. Töissä käy mutta vapaa ajalla elää 100% eikä välitä pätkääkään toisen tunteista.

    • Anonyymi

      What ever we come you are divorced,You open your leg for him and now you know hes alien and foreigner

    • Anonyymi

      Kun avaat jalka et tiennyt että hän on ulkomaalainen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe