kasvojen hoidosta

menexpert

moro! pesen kasvot noin 2-3 kertaa päivän aikana, ihoni punoittaa kasvojen pesun jälkeen ja finnejä esiintyy vähän väliä. mitä tehdä? käytän näitä tuotteita: kasvojen pesuun: sebamed antibakteerinen puhdistusvaahto. pesun jälkeen käytän Loreal menexpert pure&mat geeliä tai hydra energetic voidetta ja iltaisin laitan finnien päälle finnien poistoon tarkoitettua geeliä. viikon aikana käytän kuorinta geeliä noin 2 kertaa. finnejä tulee sitten peiteltyä peitepuikolla. miten saada ihoni paremmaksi? t: mies 21

3

2049

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • arvailuja..

      Voisiko olla että hoidat kasvojasi ehkä liikaa, ja että hoitotuotteesi eivät ole sinulle oikeita? Voi olla liian vahvaa ainetta sun iholle. Ei sais pesun jälkeen tulla mitään reaktioita, ne kertoo että joku on pielessä.

      Sebamedia ihotautilääkäritkin suosittelee, ainakin sitä tavallista pesunestettä. Rasvat vaihtaisin laadukkaampiin ja pelkästään kosteuttaviin. Kuorinta on tarpeellinen vain kerran viikossa, jos niinkään usein.
      Jokainen pesu kuivattaa naamaa, ja jos on pintakuiva iho, huokoset voi tukkeutua ja tulehtua. Ja niistä finnivoiteista ym. geeleistä, itse en ole niistä saanut sitten niin mitään apua. Finnit on tasan yhtä kauan, laittaa niihin jotain tai ei.
      Sitte voi johtua myös hormonitoiminnasta, joillakin vaan on huoletonta kun ei tuu mitään.

      Ihotautilääkäreiden mukaan, useampia mielipiteitä vuosien varrelta, ruoalla ei ole vaikutusta, mutta mulla ainakin vähän vaikuttaa. Kun juo paljon vettä ja välttää rasvaa ja sokeria, niin naama on paljon parempi. Alkoholista voi kanssa tulla.
      Siis terveet tavat palkitaan ja ne näkyy naamataulusta, ihan niin kuin huonotkin...

    • ja apteekkiin mars..

      Pääosin ihon kunto heijastelee suoliston, keuhkojenja munuaisten kuntoa. Jos elimistö ei suodata tehokkaasti epäpuhtauksia, iho oireilee.. Joten ensin huolehdi niiden hyvinvoinnista. Ihon punoitus pesun jälkeen on normaalia, jopa toivottavaa, että veri lähtee kiertämään. Ensinnäkin vettä ja terveellistä luonnollista ruokaa. Joka ainut ruokalaji, missä on enemmän epäpuhtauksia, kuin mitä elimistö pystyy puhdistaan puhdistuu ihon kautta. Kokeile Herbinan Clear linen puhdistusgeeliä. Se kuivattaa hiukan, mutta rasvaa sitten pesun jälkeen, niin ainakin puhdistuu kunnolla. Kolme kertaa on liikaa. Aamulla ja illalla riittää, tai urheilun jälkeen.

      Solariumikerta tai pari puhdistaa ihosta tehokkaasti epäpuhtauksia ja melkeinpä työntää epäpuhtaudet pinnalle.

      Käy ostamassa apteekista sopiva tehoseerumi ja tavallinen kunnollinen kosteusvoide, äläkä osta mitä tahansa paskaa mitä vain myydään for men- tekstillä. Kosteusvoiteen tehtävä on vain kosteuttaa pinnalta. Kosteusvoide ei paranna ihon sisäistä epätasapainoa, jos nesteitä ei riitä ja iho on epäpuhdas. suurin osa voiteista jää vain ihon pinnalle, eikä imeydy, eikä mikään partikkelilupaus toimi, koska iho ei pysty imemään itseensä mitään hienoja lupauksia voiteesta. Vääränlaiset voiteet voivat jopa herkistää ihoa vielä lisää, siksi suosittelen apteekin voiteita, hyviä kokemuksia niistä, eikä ihoa herkistäviä lisäaineita ole.

      Kuorit ehdottomasti liian paljon ihoa. Kuorinta vain voi jopa kiihdyttää ongelmia. Kuorinta kuorii vain päällimmäisen kerroksen pois ja hetkeksi heleyttää ihoa, mutta ongelmat jää ihon sisään ja jos olet huomannut, niin kuorinta ei poista finnejä. Iho uusiutuu luontaisesti paremmin ja luonnollisemmin esim saunassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      76
      5715
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe