leuanveto

ghoosu

moe
oon 13v poika.miten mä saisin leukoja enemmän?niitä lähtee nyt 3.pelottaa yläasteella ku tulee joku testi ja saan noin vähän vaan.miten kannattaa harjotella????joo ehkä punteilla.....mut miten usein ja minkä painosilla??auttakaa

8

1450

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sportman86

      Parhaiten kuntosi nousee vetämällä leukoja. Ei mitään puntteja! Pistä leuanvetotanko esim. huoneesi ovenkarmiin. Näin se on aina lähellä ja muistuttamassa sinua leuanvedosta.
      Vedä vaikka joka toinen tai joka kolmas päivä niin paljon leukoja kun saat. Ekan sarjan jälkeen muutaman minsan paussi ja sit taas maksimit.
      Näin se kunto nousee. itse vedin ikäisenäsi n.4 leukaa, mut yläaste ikäisenä leuanvetokunto nousi n.20:een. siinä junnannut näille päiville asti.

      • ghoosu

        kiitos kiitos paljo!!viel semmone kyssä et montako sarjaa kannattas tehä??jos vaik nyt alotan joka toine päivä tekee niit..mont sarjaa päiväs?


      • sportman86

        2-3 sarjaa. Tee puhtaita suorituksia. Alhaalla kädet ihan suorana.Tee sarja yhteen menoon, ei taukoja toistojen välissä. Sarjojen välillä sit muutaman minsan paussi.


      • ghoosu
        sportman86 kirjoitti:

        2-3 sarjaa. Tee puhtaita suorituksia. Alhaalla kädet ihan suorana.Tee sarja yhteen menoon, ei taukoja toistojen välissä. Sarjojen välillä sit muutaman minsan paussi.

        paljo vaa :DDDDnytte harjottelee vaaa...mitenköhän nopeesti lihakset alkaa kasvaa?no sen näkee sitte ku huomaa et saa enemmä :DD


      • auh!

        Mut kannattaa laittaa se tanko kunnolla kiinni, eikä heilua siinä kovin kovaa ainakaan. Ite mä tein kanssa just tuolleen leukoja ja sain sitten yhessäkin testissä 20 (ois vielä ehkä menny lisääkin mut ei tarvinnu tehä enempää, kun se anto jo parhaan tuloksen).

        Mut siis mä oon ite pudonnu sen tangon kaa selälleni pari kertaa, mutta eiköhän se kestä ihan normaalikäyttöä kuitenkin, jos laittaa kunnolla kiinni. ;)


    • Muskeli

      Oon 14 w elikkä kasilla ja mä veän 17(oikeata leukaa)...Meijän luokalla on vaikka kuinka paljo semmosia jotka saavat yhe tai pari leukaa...eikä niitä pelota ollenkaa...joka päivä vedät yhden leuan enemmän kuin eilen niin huomaat että kuukauen päästä leukoja lähtee.

    • nyt noin

      "vakavasti" kannat ottaa että alat jotain sarjoa tekemään jos laitat tangon ovenkarmiin ja vedät siinä niin monta leukaa kun jaksat (tai jos sä saat 3 leukaa niin vedät 2 leukaa) aina kun meet tangon ali.

      mä oon tehny tolla periaatteella jostain 13 vuotiaasta asti ja nyt menee 20 leukaa(16w),ylä-asteella meni jotain 15, siinä nyt oli aina vähä taukoa välissä kun ei huvittanu mutta sitte kun kuuli että on kuntotesti kohta ja alko joka päivä vetämään kovaa treeniä niin kyllähän se tulos aika paljolla nousi.

      • ertttxxdf

        Miksi pitäisi mennä kädet suoriksi?tuohan on lähes mahdotonta jos menee suorille,mulla ainakin on ihan helevetin vaikeeta päästä "veto"asentoon alhaalta.Pienestä koukku asennosta(lähes suorilta)on ihan hyvä vetää.Ittelläni menee 15 leukaa(lähes suorilta)ei yhtäkään suorilta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3151
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2569
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      381
      2477
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2065
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1887
    6. 172
      1309
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      980
    Aihe