Matkakoti Heta

.............

Milloin kävi se matkakoti hetan rituaali murha? siis koska?onko kauan aikaa? En tiiä siitä oikein mittään niin voisitteko kertoa yksityiskohat? Mikä rangaistus heilä oli? Tai Onko Torniossa muuten paljonkaan saatananpalvojia? Ja millä alueilla yleensä?

11

5469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • matkustajia

      Joitakin Lapin shamaani-ihailijajuttua.
      Muistaakseni kolme kaverusta joista sitten kaksi tappoi yhden.
      Jokohan vapaalla jalalla?huhuh.
      Todella sairaita pojuja.
      En muista vuosilukua, eiköhän se googlettamalla selviä sekin.

      Kummitteleekohan siellä HEtassa?

      • tais mennä

        3 Ruotsalaista, joivat viinaa ja veti mömmöjä. Menivät saunaan, homostelivat ja tappoivat sitten yhden seurueesta oikein hurjailutyyliin riimutellen ja logoja piirrellen.

        Alibissa oli raportaasi tosta, lisäinfoa voisi löytyä sitä kautta helpoiten.


      • ruotsalaistiedon?
        tais mennä kirjoitti:

        3 Ruotsalaista, joivat viinaa ja veti mömmöjä. Menivät saunaan, homostelivat ja tappoivat sitten yhden seurueesta oikein hurjailutyyliin riimutellen ja logoja piirrellen.

        Alibissa oli raportaasi tosta, lisäinfoa voisi löytyä sitä kautta helpoiten.

        En muistaakseni ole lukenut mitään siitä, että tekijät olisivat olleet ruotsalaisia.
        Nämä tyypit olivat kait shamaaniuskonnon kannattajia ja päättivät vanhan tavan mukaan "uhrata" yhden kaverin rituaalisesti.
        Miten tuo uhrattu otti osaa päätöksentekoon on varmaankin hyvin epäselvää.
        Mikä vuosi olikaan kyseessä, oliko 1993?

        Muuten tuolta Alibista tai mistään muualtakaan ei maksamatta saa mitään vanhoja juttuja lukea.

        Hyvin huonosti dokumentoituna on todellakin tuo Hetassa tapahtunut raaka murha.
        Missähän huoneessa se siellä tapahtui?


      • OTTAKAA ENSIN SELVÄÄ
        ruotsalaistiedon? kirjoitti:

        En muistaakseni ole lukenut mitään siitä, että tekijät olisivat olleet ruotsalaisia.
        Nämä tyypit olivat kait shamaaniuskonnon kannattajia ja päättivät vanhan tavan mukaan "uhrata" yhden kaverin rituaalisesti.
        Miten tuo uhrattu otti osaa päätöksentekoon on varmaankin hyvin epäselvää.
        Mikä vuosi olikaan kyseessä, oliko 1993?

        Muuten tuolta Alibista tai mistään muualtakaan ei maksamatta saa mitään vanhoja juttuja lukea.

        Hyvin huonosti dokumentoituna on todellakin tuo Hetassa tapahtunut raaka murha.
        Missähän huoneessa se siellä tapahtui?

        Šamanismi (rinnakkainen muoto samanismi) tarkoittaa uskonnollista kulttuuria, jossa šamaanilla on keskeinen osa.[1] Šamaani on yhteisön jäsen, jolla uskotaan olevan erityisiä yliluonnollisia taitoja. Šamaani on usein parantaja ja ennustaja, hän neuvoo monenlaisissa ongelmissa ja toimii yhdyssiteenä henkimaailman ja ihmisten välillä.[2]

        Šamanismiin liittyy usein muuttuneiden tajunnantilojen käyttö yhteytenä henkimaailmaan. Joskus henkimaailmaan pyrittiin myös unessa. Transsitilaa haettiin muun muassa huumaavilla aineilla, rytmikkäällä musiikilla ja laululla, toistuvilla tanssiliikkeillä ja muilla toistuvilla rituaaleilla.[2]

        Lähes kaikilla maapallon pohjoisilla alueilla, havumetsävyöhykkeestä arktisiin alueisiin, on harjoitettu šamanismia. Šamanismia tunnetaan Euraasiassa Skandinaviasta Tyynellemerelle ja Japaniin, Pohjois-Amerikassa intiaanien keskuudessa ja eskimoiden keskuudessa Pohjois-Amerikassa ja Grönlannissa. Sana šamaani on peräisin Siperian evenkeiltä.[2] Suomalaisten tai laajemmin itämerensuomalaisten keskuudesta ei tunneta varsinaiselle pohjoiselle šamanismille suoraan verrannollisia ilmiöitä – kylläkin sellaisten mahdollisia jäänteitä.[3]
        VARMAAN PITÄS OTTAA EKANA SELVÄÄ MITÄ SAMANISMI ON!!!! EIKÄ KUVITELLA!!!


    • faktaa aaaaaaaaa

      Kaivoin tämän vanhan rituaalimurhajutun esille, kun löysin siitä jutun 1992-vuoden Rikospostista. Lopputulos oli kyllä raaka, mutta eipä tästä koomisiakaan piirteitä puutu:

      25.10.1991 Matkustajakoti Hetan omistaja Helvi Hakomäki nousi varhain ylös valmistaakseen asukkaille aamupalaa. Huoneessa nro 4 asusteli kolme ruotsalaista nuorta, Peter Hurtig, 25, Björn Graneli, 27 sekä Christer Rosengren, 25. He olivat oleskelleet Hetassa jo muutamia päiviä ja Hetan omistaja tiesi, että miehet olivat kasvissyöjiä. Miehet eivät osallistuneet aamuruokailuun, vaan söivät aamuisin omia hedelmiä. Juomapuoli oli vettä, ei viinaa lainkaan. Juuri kun Hakomäki oli aloittanut askareet, hän kuuli kovan rääkäisyn asuintiloista.
      -En ollut koskaan kuullut niin kovaa ihmisääntä...tarkemmin kun ajattelen, niitä rääkäisyjä taisi olla kaksi. Soitin heti poliisille, sillä ääni oli niin pelottava, etten uskaltanut itse mennä katsomaan.

      Hakomäki avasi kuitenkin käytävään johtavan oven ja kuuli huoneesta raskasta hengitystä, jota ei osannut tarkemmin kuvata. Sitten alkoi kuulua eräänlaista laulua. Sanoista ei saanut selvää, mutta Hakomäen mukaan se kuulosti:
      -Aum, aum, aum... Sitten kaikki hiljeni.
      Poliisi saapui vajaan vartin kuluttua ja he haistoivat käytävään savun. Koputukseen ei vastattu. Ovi avattiin yleisavaimella. Huoneessa oli kolme alastonta miestä. Yhdellä oli rinnassa puukonreikä.
      Varmuuden vuoksi pystyssä oleville miehille pantiin käsiraudat. Vainaja oli vielä lämmin.

      Tornion poliisilaitoksella kävi ilmi, että kaikki olivat viettäneet aikaa "Mic-Mac"-intiaanien leirillä Oulun Sanginjoella. Ko. leiri oli kansanedustaja-professori Erkki Pulliaisen tutkimusprojekti, jossa tutkittiin luonnonkansojen tavalla tapahtuvaa metsien hoitoa, hyötykäyttöä ja luonnossa selviytymistä.

      Hurtig oli saapunut leirille maleksimaan jo elokuussa. Lokakuun alkupäivinä sinne saapuivat Rosengren ja Graneli. Kolmikko ei juuri seurustellut muiden leiriläisten kanssa. Leirissä miehet eivät mitään rituaaleita suorittaneet, ainoastaan Graneli oli joskus käynyt metsämässä purkamassa paineitaan huutamalla. Graneli oli myös käynyt Intiassa.

      20.10. kolmikko poistui leiriltä. Syyksi he olivat ilmoittaneet, ettei heitä kukaan rakasta. Intiaanit olivat ällikällä lyötyjä! Valkonaamoja oli ilmeisen vaikea ymmärtää.
      Tappopäivänä miehet olivat pitäneet meditointitilaisuuksia.
      -Hurtig oli ikäänkuin muissa maailmoissa ja puhui meille toisen äänellä, Graneli selosti.
      -Hän käsitteli puheissaan, mitä me voisimme kolmestaan tehdä maailmassa. Mitä voitaisiin tehdä totuudelle, koko maailmalle ja rakkaudelle. Meillä oli koko ajan taistelu pahoja voimia vastaan.

      Noin kolmen aikaan aamuyöllä oli jo yksi rituaali käyty läpi ja porukka oli väsynyt. Hurtig alkoi jakaa määräysiä, missä kukakin makailee. Käskyn jälkeen koko kolmikko makasi Hurtigin sängyssä, tämä itse keskellä. Rosengren oli siinä vaiheessa seonnut ja huuteli:
      -Auta minua, auta minua...
      -Minä olen täällä ja rakastan teitä, Hurtig oli vastannut.
      Granel kertoi, että tässä vaiheessa Hurtig otti kaikilta housut pois.
      -Makasimme sängyssä selällään, Hurtig veti minun ja Cristerin kädet sukuelimiensä päälle. Peter itse onanoi ja sai havaintoni mukaan useampia orgasmeja. Meditaatio kesti puoli tuntia. Sitten Hurtig peitteli itsensä lakanoilla ja kertoi olevansa Jonathan Seagull. Sitten Hurtig kantoi kaverinsa omiin sänkyihin ja puki näille alushousut. Mutta vielä piti tehdä yksi rituaali. Sytytettiin kynttilät ja Hurtig pesi kavereitaan kostealla pyyhkeellä.
      Sitten Peter otti puukon. Hän leikkasi patjasta palasen ja sytytti sen tuleen. Hän heilutteli sitä Rosengrenin kasvojen edessä. Hurtig kysyi: -Kuka olet? Rosengren vastasi olevansa piru.
      Hurtig viilsi puukolla kaksi ristiä Rosengrenin paljaaseen rintaan ja iski sitten aseen keskelle rintaa. Isku oli nopea.
      Kuulusteluissa Hurtig kielsi kaiken sanomalla, ettei tiedä mistään intiaaneista mitään, sen enempää hän ei muistanut tuntevansa kavereitaan. Lopulta Hurtig valitsi mykän roolin.
      Sormenjäljet puukosta ei antanut vastausta siihen, kumpi oli tekijä. Tilanne oli auki. Molemmat vangittiin, mutta kaksi viikkoa tapauksen jälkeen Graneli vapautettiin.

    • fuckilluminati

      Mitäköhän näille sairaille ihmiselle nyt kuuluu? antoiko valtio molempien kävellä ulos oikeudenkäynnistä?

    • http://murha.info/ph
    • miiieee

      Uusimmassa alibissahan oli tästä juttu...

    • elämähalpaa!

      Sairasta. miksi jotku kiinnostuu tälläisistä ja kaivelevat vuosien päästä vielä esiin ? onko oma elämä niin vinksahtanutta että pitää ruokkia sitä tämmösillä sairailla jutuilla ?nykyteinien ainoa lukulehti on vissiin alibi .

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      99
      1991
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      120
      1578
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      117
      1100
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      32
      1029
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      47
      939
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      162
      849
    7. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      36
      784
    8. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      751
    9. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      731
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      653
    Aihe