Kokemuksia Kroatiasta?

Rane

Lähden juhannuksen jälkeen Kroatiaan Hvariin ja tarkoitus olisi bongailla Adrianmeren vedenalaisia nähtävyyksiä. Onko kellään mitään kokemuksia ko. seudusta ja onko siellä jotain erityistä bongauskohdetta?

4

1442

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • anski:)

   Olin viime kesänä Kroatiassa Makarskan rivieralla, siellä tuli jonkun verran snorklailtua ja erilaisia kaloja nähtyä. Hvarin saarella käytiin, mut siellä ei snorklattu. Uskoisin, että sieltäkin löytyy merestä kaikenlaista katseltavaa. Hauskaa reissua!

   • Rane

    Adrianmeri on hyvä mesta snorklailla. Vesi on kirkasta ja kalojakin on kohtalaisesti. Tarkoitin kuitenkin sellaisia "erityisiä" kohteita...hylkyjä, luolia tai muuten vaan kiinnostavia juttuja...mystinen pronssitykki etc.

    Kiitokset silti, vahvistit uskoani siihen, että Kroatia oli ihan hyvä valinta :)


  • hvartska

   Olin viime kesänä Hvarilla Jelsan kylässä. Sukelsin saksalaisten omistamassa shopissa ja kaikki toimi moitteettomasti. Parasta antia kirkkaat puhtaat vedet. Lajikirjo kohtuullinen. Pari sukellusta "hummeriseinällä" n. 40 metriin. Voin suositella.

   • Rane

    oli osoite meilläkin eli Jelsa. Ja samaisen saksalaisdiversshopin matkassa oltiin. Järjestelyt olivat...sanoisinko pilkuntarkasti ohjekirjan mukaisia ja retki muutenkin ihan ok. Tarkkoja ovat nuo saksalaiset.

    Välimerellä olen sukeltanut aiemmin vain Kreikassa, Skiathoksen saaren vesissä ja verrattuna sinne, meri oli oikeastaan hieman köyhähkö. Selkeänä plussana oli kyllä veden puhtaus ja todella hyvä näkyvyys. Ja kaksi mielenkiintoista hylkyä.

    En tiedä missä ne Costeaun Välimeridokumenttien väriloistoiset ja kalarikkaat sukelluspaikat ovat mutta minä en ole niitä toistaiseksi vielä löytänyt :( No hei! Vasta kaksi bongattua kohdetta takana.

    Parasta antia oli oikeastaan se, että vuokrasimme oman veneen (400 kunaa/vrk) ja ajoimme pitkälle turistirannoista snorklailemaan. "tallaamattomista" poukamista löytyi paljon dyykattavaa.

    Ylläolevaa ei saa tulkita negatiivisesti, se on vain kriittistä...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   2508
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   2350
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   1902
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   268
   1582
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1452
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   580
   1311
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   51
   1061
  8. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   355
   1019
  9. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   976
  Aihe