bangladesh miehet

tsiidu

kokemuksia, avioliitoja?

11

1125

Vastaukset

 • kusettavat suomalaisia naisia! Usein vain oleskeluluvan ja paremman elintason perässä täällä.

 • Hmm, tuossa jo joku kerkisi vastata omasta puolestaan... itse tiedän pitkiäkin Suomi-Bangladesh liittoja. Näidenkään pohjalta ei voi tietysti vetää mitään yleistystä bangladeshilaisista tai avioliiton onnistumisesta.
  Oma mies on oma mies ja toisinaan on ihan lutunen ja mukava toisinaan taas tekisi mieli viskata seinään;D
  jos ei nyt muuta voi bangladeshilaisista yleistää niin ainakin kohteliaita ja ystävällisiä osaavat olla (toisinaan kuitenkin edessä hymyillään ja takana irvistellään;D)
  En nyt mene sanomaan, että tuntisin edes kaikkia Joensuun bangladeshilaisia mutta aika ison osan kuitenkin ja jotenkin vaikuttaisivat ainakin nuoria intialaisia rauhallisemmalta... Intialaispojat ne vasta oleskelulupia naivatkin (ei edelleenkään kaikki mutta luultavasti nämä, joilla on lapsia vaimon siskon ja heidän kavereidensa kanssa jne;D) Yksikin ihan suoraan sanoi, että se oli mielessä kun tapasi exvaimonsa kun kyselin vähän heidän suhteestaan... nyt kuitenkin pillittää kun exvaimo ei haluakaan alkaa uudestaan, vaikka heillä on yhteinen lapsi.
  Bangladeshilaiset vaikuttavat aika ahkerilta ei nyt tule juuri ketään mieleen, jolla ei jotain pikkuduunia olisi, sitä en sitten tiedä onko pimeää ja nostavatko sossusta rahaa. Yleensä ainakin sanovat etteivät halua sossun rahoja, on kai sitten niin häpeällistä tunnustaa ettei ole löytänyt vielä töitä tai päässyt opiskelemaan...

  Toimeettomuutta on yleensä yksinäisillä banglamiehillä... ja yksinäisyys korreloi myös suomen osaamattomuutena... yleensä ne bangladeshilaiset, jotka seurustelevat suomalaisen kanssa puhuvat ihan ymmärrettävää suomea ja myös haluavat oppia sitä... kun taas yksinäiset äijät jutskaavat mieluiten englanniksi.

  Hmm... yksi juttu vielä... banglamiehet tykkäävät kokkailla yhdessä. Näin ainakin Suomessa. Juhlimiseen liittyykin usein enemmän ruoka kuin seurustelu.. Eivät ole kovia juomaan tai juoksemaan baareissa (en ole vakiintuneita ainakaan usein nähnyt tosin enhän minäkään siellä joka päivä päivystä... mutta ei ole vaimot ainakaan valittaneet).

  Joskus saattaa olla miestenilta, sitten juodaan ja syödään ja mitä ne nyt miehet tekevätkään. Eräänkin suomalainen appiukko oli tehnyt kerran kotiviiniä ja sekoittanut siihen koskenkorvaa...
  tarvittiin kaksi äijää kantamaan mieheni kotiin niistä bileistä... Pojat eivät edes viitsineet alussa tunnustaa, mitä olivat antaneet miehen juoda (on hieman tottumaton juoja... joskus tuntuu, että menee kaljastakin ihan tillintallin) Seuraavana päivänä pistin sitten pojat tilille kun mies oli ollut niin huonossa kunossa, että ei meinannut vessaankaan päästä yksinään.

  Tällä palstalla ei kai ole juuri minun lisäkseni ketään bangladeshilaisen kanssa avioliitossa olevaa... Tuskinpa tämä nyt paljon poikkeaa Suomi-Intia -liitoista paitsi, että kumppani ei ole hindu vaan muslimi ja tavat ovat sitten sen mukaiset sekoitettuna intialaista kulttuuria.

  Edellisen henkilön vastaukseen palatakseni:
  Bangladesh on tietysti köyhempi ja paljon pienempi maa kuin Intia (pinta-alaltaan jopa pienempi kuin Suomi mutta esim. Dhakassa asuu enemmän ihmisiä kuin on koko Suomessa). Varmasti köyhyys ajaa osaa heistäkin etsimään vauraampaa elämää muualta. Tiedän minäkin tapauksia joissa on seurusteltu tai avioiduttu oleskeluluvan takia. Ainakaan sossun rahojen vuoksi mies ei ole minun kanssa avioitunut (kun ei niitä nosteta). Pitää kuitenkin pitää mielessä, että tämän maan paskimmallakin palkalla pääsee jo Bangladeshissa keskituloisten ryhmään (miehen suku on vähän keskituloista ylempänä mitä nyt esim. siskon omasta asunnosta voi päätellä).

  • No niin.

   Tottakai banglat ovat rauhallisia, sellaiset rääpäleet eivät mene miehestä paitsi jollekkin salamanraiskaamalle rantalepakolle JOENSUUSTA.

   SÄÄLITTÄVÄÄ


  • bangla kirjoitti:

   No niin.

   Tottakai banglat ovat rauhallisia, sellaiset rääpäleet eivät mene miehestä paitsi jollekkin salamanraiskaamalle rantalepakolle JOENSUUSTA.

   SÄÄLITTÄVÄÄ

   Salaman raiskaamalle rantalepakolle. Tuo olikin jo hyvä;D Varsinkin, jos lepakolla viitataan naiskauneuden ihailuuni, miehestäkin saa meikillä ja minihameella aika hotin (vink vink;D).


 • minun poiskaystäväni on kotoisin bangladeshista ja olemme seurustelleet kohta 2 vuotta ja en vaihtaisi häntä kehenkään muuhun.
  Ottaa hän huomioon naisen eri tavalla kuin suomalaiset miehet. Hän asuu nyt kotonaan bangladeshissa,joten emme ole nähneet vähään aikaan :/ mutta kohta näemme ja muutamme yhteen jonnekin päin maailmaa. Itse en ole koskaan käynnyt kyseissä maassa,mutta todella kovasti haluaisin.

  bidrali oletteko miehesi kanssa naimisissa?ja kauan olette olleet? Olisi kiva vaihtaa ajatuksia yhdessä asumisesta jne...

 • Bangladesh on ylikansoitettu ja köyhä maa Intian vieressä, Suomeen varmasti haluaisi moni elintasopakolaiseksi. Sielä etelä-Aasiassa päin miehet ovat pieniä ja niillä on "se" pieni jonka vuoksi harvoin naista saavat paitsi väkisin kuten Roomassa eräs Bangladeshilainen raiskasi suomalaisturistin. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201709122200386675_ul.shtml

 • Oma bangla-ex-mieheni on pitkä, hurmaava, komea. Hän on saanut suomen kansalaisuuden. Asuu välillä Bangladeshissa. Koti on kuitenkin Suomessa.
  Hänellä oli ja on edelleen monta rinnakkaissuhdetta. "Täti", jonka kotona käytiin tämän ollessa matkoilla, osoittautui yhdeksi suhteeksi. Miehellä oli avain "tädin" asuntoon. Monta muutakin "vain ystävää" olikin samanlaisia suhteita. Meitä kaikkia naisia pidettiin kuin kukkaa.
  Bangladeshissa mies on haluttu, sillä sen mittapuun mukaan hän on varakas liikemies.

  • Pitkä? Siis niiden mittapuun mukaan eli 165 cm korkokengät jalassa ja sulkahattu päässä. Totuus on se että pakit, inkkarit ja banglat ovat sellaisia pieniä pygmejä kaikki. Pyöreitä pygmejä.


  • Ei kai vaan tuon "tädin" asunto ole Hgin Töölössä? :D Kuulostaa niin tutulta :D


 • aika ihanii! pitzeriasta löyty exxkurdin tilalle Bangla ja bileitten jälkeen mentiin äijän kotiiiin banglaaa banglaaaaah ;)

 • Hyi ähly

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  146
  6168
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  162
  2591
 3. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  34
  858
 4. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  30
  490