bangladesh miehet

tsiidu

kokemuksia, avioliitoja?

12

3094

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemuksia,

      kusettavat suomalaisia naisia! Usein vain oleskeluluvan ja paremman elintason perässä täällä.

    • bidrali

      Hmm, tuossa jo joku kerkisi vastata omasta puolestaan... itse tiedän pitkiäkin Suomi-Bangladesh liittoja. Näidenkään pohjalta ei voi tietysti vetää mitään yleistystä bangladeshilaisista tai avioliiton onnistumisesta.
      Oma mies on oma mies ja toisinaan on ihan lutunen ja mukava toisinaan taas tekisi mieli viskata seinään;D
      jos ei nyt muuta voi bangladeshilaisista yleistää niin ainakin kohteliaita ja ystävällisiä osaavat olla (toisinaan kuitenkin edessä hymyillään ja takana irvistellään;D)
      En nyt mene sanomaan, että tuntisin edes kaikkia Joensuun bangladeshilaisia mutta aika ison osan kuitenkin ja jotenkin vaikuttaisivat ainakin nuoria intialaisia rauhallisemmalta... Intialaispojat ne vasta oleskelulupia naivatkin (ei edelleenkään kaikki mutta luultavasti nämä, joilla on lapsia vaimon siskon ja heidän kavereidensa kanssa jne;D) Yksikin ihan suoraan sanoi, että se oli mielessä kun tapasi exvaimonsa kun kyselin vähän heidän suhteestaan... nyt kuitenkin pillittää kun exvaimo ei haluakaan alkaa uudestaan, vaikka heillä on yhteinen lapsi.
      Bangladeshilaiset vaikuttavat aika ahkerilta ei nyt tule juuri ketään mieleen, jolla ei jotain pikkuduunia olisi, sitä en sitten tiedä onko pimeää ja nostavatko sossusta rahaa. Yleensä ainakin sanovat etteivät halua sossun rahoja, on kai sitten niin häpeällistä tunnustaa ettei ole löytänyt vielä töitä tai päässyt opiskelemaan...

      Toimeettomuutta on yleensä yksinäisillä banglamiehillä... ja yksinäisyys korreloi myös suomen osaamattomuutena... yleensä ne bangladeshilaiset, jotka seurustelevat suomalaisen kanssa puhuvat ihan ymmärrettävää suomea ja myös haluavat oppia sitä... kun taas yksinäiset äijät jutskaavat mieluiten englanniksi.

      Hmm... yksi juttu vielä... banglamiehet tykkäävät kokkailla yhdessä. Näin ainakin Suomessa. Juhlimiseen liittyykin usein enemmän ruoka kuin seurustelu.. Eivät ole kovia juomaan tai juoksemaan baareissa (en ole vakiintuneita ainakaan usein nähnyt tosin enhän minäkään siellä joka päivä päivystä... mutta ei ole vaimot ainakaan valittaneet).

      Joskus saattaa olla miestenilta, sitten juodaan ja syödään ja mitä ne nyt miehet tekevätkään. Eräänkin suomalainen appiukko oli tehnyt kerran kotiviiniä ja sekoittanut siihen koskenkorvaa...
      tarvittiin kaksi äijää kantamaan mieheni kotiin niistä bileistä... Pojat eivät edes viitsineet alussa tunnustaa, mitä olivat antaneet miehen juoda (on hieman tottumaton juoja... joskus tuntuu, että menee kaljastakin ihan tillintallin) Seuraavana päivänä pistin sitten pojat tilille kun mies oli ollut niin huonossa kunossa, että ei meinannut vessaankaan päästä yksinään.

      Tällä palstalla ei kai ole juuri minun lisäkseni ketään bangladeshilaisen kanssa avioliitossa olevaa... Tuskinpa tämä nyt paljon poikkeaa Suomi-Intia -liitoista paitsi, että kumppani ei ole hindu vaan muslimi ja tavat ovat sitten sen mukaiset sekoitettuna intialaista kulttuuria.

      Edellisen henkilön vastaukseen palatakseni:
      Bangladesh on tietysti köyhempi ja paljon pienempi maa kuin Intia (pinta-alaltaan jopa pienempi kuin Suomi mutta esim. Dhakassa asuu enemmän ihmisiä kuin on koko Suomessa). Varmasti köyhyys ajaa osaa heistäkin etsimään vauraampaa elämää muualta. Tiedän minäkin tapauksia joissa on seurusteltu tai avioiduttu oleskeluluvan takia. Ainakaan sossun rahojen vuoksi mies ei ole minun kanssa avioitunut (kun ei niitä nosteta). Pitää kuitenkin pitää mielessä, että tämän maan paskimmallakin palkalla pääsee jo Bangladeshissa keskituloisten ryhmään (miehen suku on vähän keskituloista ylempänä mitä nyt esim. siskon omasta asunnosta voi päätellä).

      • bangla

        No niin.

        Tottakai banglat ovat rauhallisia, sellaiset rääpäleet eivät mene miehestä paitsi jollekkin salamanraiskaamalle rantalepakolle JOENSUUSTA.

        SÄÄLITTÄVÄÄ


      • bidrali
        bangla kirjoitti:

        No niin.

        Tottakai banglat ovat rauhallisia, sellaiset rääpäleet eivät mene miehestä paitsi jollekkin salamanraiskaamalle rantalepakolle JOENSUUSTA.

        SÄÄLITTÄVÄÄ

        Salaman raiskaamalle rantalepakolle. Tuo olikin jo hyvä;D Varsinkin, jos lepakolla viitataan naiskauneuden ihailuuni, miehestäkin saa meikillä ja minihameella aika hotin (vink vink;D).


    • anzma

      minun poiskaystäväni on kotoisin bangladeshista ja olemme seurustelleet kohta 2 vuotta ja en vaihtaisi häntä kehenkään muuhun.
      Ottaa hän huomioon naisen eri tavalla kuin suomalaiset miehet. Hän asuu nyt kotonaan bangladeshissa,joten emme ole nähneet vähään aikaan :/ mutta kohta näemme ja muutamme yhteen jonnekin päin maailmaa. Itse en ole koskaan käynnyt kyseissä maassa,mutta todella kovasti haluaisin.

      bidrali oletteko miehesi kanssa naimisissa?ja kauan olette olleet? Olisi kiva vaihtaa ajatuksia yhdessä asumisesta jne...

    • bangladeshista

      Bangladesh on ylikansoitettu ja köyhä maa Intian vieressä, Suomeen varmasti haluaisi moni elintasopakolaiseksi. Sielä etelä-Aasiassa päin miehet ovat pieniä ja niillä on "se" pieni jonka vuoksi harvoin naista saavat paitsi väkisin kuten Roomassa eräs Bangladeshilainen raiskasi suomalaisturistin. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201709122200386675_ul.shtml

    • Monenmonta

      Oma bangla-ex-mieheni on pitkä, hurmaava, komea. Hän on saanut suomen kansalaisuuden. Asuu välillä Bangladeshissa. Koti on kuitenkin Suomessa.
      Hänellä oli ja on edelleen monta rinnakkaissuhdetta. "Täti", jonka kotona käytiin tämän ollessa matkoilla, osoittautui yhdeksi suhteeksi. Miehellä oli avain "tädin" asuntoon. Monta muutakin "vain ystävää" olikin samanlaisia suhteita. Meitä kaikkia naisia pidettiin kuin kukkaa.
      Bangladeshissa mies on haluttu, sillä sen mittapuun mukaan hän on varakas liikemies.

      • Raaka-_-Watson

        Pitkä? Siis niiden mittapuun mukaan eli 165 cm korkokengät jalassa ja sulkahattu päässä. Totuus on se että pakit, inkkarit ja banglat ovat sellaisia pieniä pygmejä kaikki. Pyöreitä pygmejä.


      • Linssiytetty

        Ei kai vaan tuon "tädin" asunto ole Hgin Töölössä? :D Kuulostaa niin tutulta :D


    • mirelllla

      aika ihanii! pitzeriasta löyty exxkurdin tilalle Bangla ja bileitten jälkeen mentiin äijän kotiiiin banglaaa banglaaaaah ;)

    • Anonyymi

      Hyi ähly

    • Anonyymi

      Minullakin oli suhde me miehet olimme varmaan rakastuineita mutta oleskelu luvan takia piti aina käydä joku muita käydä laittaan paksuksi minua ei se haitannut ja olemme 40 vuotta pitäneen yhtä

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe