Appiukko yritti iskeä

Kamala tilanne

Oltiin vappuna appivanhempieni mökillä, siis minä, mieheni ja mieheni vanhemmat. Anoppi oli tehnyt pitkän työpäivän ja saunomisen jälkeen alkoi väsähtämään. Mieheni otti hieman liikaa skumppaa ja muuta juotavaa ja simahti jossain vaiheessa iltaa. Minä sitten istuskelin appiukon kanssa mökin terassilla ja suunnittelin myöskin nukkumaan menemistä.

Appiukko alkoi kuitenkin yllättäen puhumaan, että "ei ole saanut pillua pitkään aikaan", kun ei heillä anoppini kanssa enää ole niin vilkasta makuukammarin puolella. Mielestäni aihe oli hieman kiusallinen ja sanoinkin, ettei asia minulle kuulu ja myös sen, että iän myötä on varmasti normaalia, että tahti hieman hiipuu. Sitten ukko alkoi kyselemään, että miten meillä menee mieheni kanssa sänkypuuhissa ja miten usein teemme sitä?! Sanoin, että se on aivan oma asiamme. Nousin tuolilta ja olin siirtymässä sisälle, kun appiukkoni kosketti peppuani ja sanoi, että oliskohan hänen kaltaisellaan vanhalla miehellä mitään mahdollisuuksia minunkaltaiseen nuoreen naiseen. Lähdin välittömästi makuuhuoneeseen vastaamatta mitään. Olin aivan hämilläni tilanteesta ja olen edelleen. Seuraavana päivänä appiukkoni oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, tosin niin minäkin yritin olla.

Appiukkoni on aina ollut erittäin mukava, mutta tämän tapauksen jälkeen en oikein enää tiedä, miten suhtautuisin häneen. Miehelleni en ole asiasta kertonut, sillä pelkään, ettei hän usko minua. Asia on kuitenkin kehittymään päässäni ehkä suuremmaksi, kuin mitä se todellisuudessa onkaan.

Onko kellään muulla ollut samanlaisia kokemuksia appiukon tai anopin kanssa ja miten olette niistä selviytyneet? Nyt on kaikki neuvot enemmän kuin tervetulleita, jotta saisin taas mielenrauhan.

23

9184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mauttomuuden ylistyslaulu

      p......uappiukon mongertamisen jälkeen joku voi
      saada mielenrauhan.
      On tällä palstalla oikein mukavia appiukkoja, siis ei ollut ensimmäinen kirjoitus.
      Taitaa olla se mieskin geneettisesti samantyyppinen sillä kuten tiedämme, että omena putoaa puun juurelle.

      • MIEHELLESI

        Onneksi tuollainen ei ole perinnöllistä ja aviomiehesi toivottavast saa appiukkosi epäasiallisen käytöksen loppumaan. Se mitä tapahtui, ei ole sinun eikä anoppisi vika. Voi anoppi parkaa. Se on naimisissa ääliön kanssa!


    • kerran'

      jos alkaa vielä ehdottelemaan, niin nappaa turpaan. kyllä loppuu.

      • kehoitin

        käyttämään väkivaltaa... no, perun sen :)
        mut sano edes suorat sanat, niin tiukasti että menee perille, eihän tuollasta tartte kenenkään kuunnella.


    • samantapaista

      olen kokenut.

      Tuossa oli muutama asiatonkin viesti, aivan kuin tämmöinen olisi ennenkuulumatonta.

      Ei se ole.

      Appiukkoni oli naisiin menevä ja anoppi tiesi sen - minä en ennen kuin heille tuli avioero. Tajusin silloin muutamia asioita, koska minusta anoppi käyttäytyi kummallisesti muutaman kerran, jälkeenpäin vasta minulle selvisi mitä anoppi pelkäsi. Minä en silloin olisi mitään tuollaisia osannut kuvitellakaan, kaikkein viimeisimmäksi appiukosta!

      Sitten vuosia myöhemmin apen ollessa jo leski (he solmivat uudelleen avioliiton vähän ennen anopin kuolemaa) hän alkoi vierailla meillä. Mieheni ei ollut silloin kotona. En pitänyt siitä ollenkaan - mitään hän ei edes ehdottanut, mutta ne keskustelunaiheet eivät olleet mielestäni asiallisia. Hän käyttäytyi kuin olisi riiustellut. En pitänyt hänen tavastaan katsella tytärtäni myöskään.

      Sanoin tästä miehelleni ja pyysin häntä sanomaan isälleen, että kävisi meillä vain silloin kuin mieheni on kotona.

      Mieheni sanoi, appi ymmärsi yskän ja nuo vierailut loppuivat.

      Minusta tuntuu siltä, että vanhemmiten kontrolli häviää joiltakin ihmisiltä. He eivät yksinkertaisesti tajua mitä puhuvat tai tekevät. Se on sietämättömän inhottavaa ja vastenmielistä ja kuvottavaa.

      Loppumaan se on saatava joka tapauksessa. Olisiko sittenkin viisainta kertoa miehellesi tästä? Joudut muuten sellaiseen salailun ja peittelyn verkkoon, ettet kohta itsekään tiedä ja sitten tunnet vielä kukaties itsesi syylliseksi. Niin helposti sanotaan, että se nainenhan se...

      Kaunista kevättä sinulle!

    • surullinen enkeli

      Minulle kävi samantapainen juttu ja kun kerroin sen, minua ei uskottu! Ja eikä varmaan koskaan uskotakaan mutta näin kävi. Hän tietää sen ja minä tiedän sen! Paskamainen ukko olikin, en enää ikinä halua nähdä sitä. Ja nyt koko perhe on minulle vihassa, mutta aivan sama, en minäkään heistä tykkää. Eikä se enää ole edes tärkeää koska lähdin siitä koko suhteesta...

    • djhgofjnodfk

      Tuollaiset appiukot ovat todella ala-arvoisia ja sikamaisia ällötyksiä!! On se kumma että kehtaa poikansa vaimoa/kihlattua vokotella ja itse on vielä naimisissa tämän pojan äidin kanssa. Ja sekin vielä, että kun anoppi saa kuulla, alkaa hän syyttämään asiasta miniää, naisen vikahan se tietenkin on! Varmasti tuollaset tilanteet on kiusallisia, eikä aina tiedä miten siinä toimisi. Kertoako vaiko eikö..? Parempi kertoa, minun mielestäni. Tuollaiset niljakkeet saavat tulla päivänvaloon, turha niitä on suojella salaamalla asia! Ja vaikka sitä anopit ja apet yrittävät kieltää tapahtuneen, niin sanoisin minä ainakin totuuden! Menkää ukot itseenne!!

    • Luulin ihan,

      ...että appiukko yritti iskeä kirveensä kiveen.
      Halkoi klapeja saunan uuniin.

      Luulen, että sulla meni ohranjyvä silmään ja näit olemattomia.

      • tätä....

        mikä pointti tällä kommentilla on? "näit olemattomia"? häh?


    • vastaavanlaisesti

      sattunut. Kun (tietenkin) kerroin miehelleni, niin hän kysyi, että pärjäänkö? pystynkö tarvittaessa tintaamaan kyllin lujaa? vai tinttaako hän?

      Johon minä totesin kyllä että täältä hiasta itseltäkin tarvittaessa lähtee.

      Eipä siitä sen enempää ollut aihetta haastella, joskus myöhemmin vielä kysyi, että onko kaikki hyvin kumminkin. Johon vastasin myöntävästi.

      Eli tiesin saavani kaiken henkisen tuen mieheltäni, ja tarvittaessani fyysisenkin. En ollut yksin asian kanssa.

    • Marja-Liisa37

      Minullekin kävi kerran niin, että heti ensimmäisellä visiitillä appiukko yritti kouria rintoja ja vielä useampaan otteeseen! Eipä silloinen mieheni tahtonut asiaa uskoa, saarnasi vain kuinka paljon isänsä on hänelle elämässä antanut. Kolmannella yrityksellä oli itse paikalla ja vähän korotti ääntään, mutta sen suuremmin ei kantaa ottanut.

      Onneksi pääsin eroon tuosta miehestä ja hänen perheestään! Harmittaa vain, että olin tuolloin niin nuori ja ujo, etten itse osannut jämäkästi sanoa vastaan, väistelin vain ja olin varuillani.

      • minä vain

        Hyvä että pääsit eroon tuosta perheestä. Se ei pidemmän päälle ole ollenkaan mukavaa jos tuollaista tapahtuu.


      • eronnut
        minä vain kirjoitti:

        Hyvä että pääsit eroon tuosta perheestä. Se ei pidemmän päälle ole ollenkaan mukavaa jos tuollaista tapahtuu.

        appiukolla, varmasti paina mieltäsi. Ehkä on syytä vain nostaa kissa pöydälle joko niin että puhut appiukon kanssa, että jos tuollasta toistuu niin otat asian puhkeeksi miehesi kanssa tai sitten juttelet miehellesi.

        Älä pidä kuitenkaan asiaa sisälläsi, sillä varmasti jos et jotakin tee asialle niin sinua alkaa ahdistamaan vierailut anoppilassa.

        Tsemppiä


      • Marja-Liisa37
        eronnut kirjoitti:

        appiukolla, varmasti paina mieltäsi. Ehkä on syytä vain nostaa kissa pöydälle joko niin että puhut appiukon kanssa, että jos tuollasta toistuu niin otat asian puhkeeksi miehesi kanssa tai sitten juttelet miehellesi.

        Älä pidä kuitenkaan asiaa sisälläsi, sillä varmasti jos et jotakin tee asialle niin sinua alkaa ahdistamaan vierailut anoppilassa.

        Tsemppiä

        Tuosta miehestä olen siis jo eronnut ja nyt on oikein ihana mies ja appivanhemmat. Kummasti kyllä erosurussa auttoi se valtava helpotuksen tunne, kun samalla pääsin appiukosta eroon.

        En tiedä olisiko siinä tilanteessa edes mikään auttanut. Taisi viinakin kyseiselle henkilölle maistua.


    • kuin appiukolle

      pillua sitten ja reilusti.

      • on sairas

        nuorta naista ei kiinnosta vanha ukko! Unelmoitko itse seksiä oman anoppisi kanssa?


    • AliisaViisas

      Ihmiset ovat ihmisiä, ei sen kummempaa. Unohda koko juttu, tai naura sille itseksesi. Ei kannata tuosta nyt vakavampaa asiaa tehdä, äläkä kerro miehellesi. Miehet ovat miehiä, ja jokainen heistä omanlaisensa. Vamaan on niin, että kun elämä akjaa jäädä taaksepäin, niin ihan normaalinakin reaktiona pappa tarttuu elämään ja haluihinsa. Ihan terve reaktiohan tuo oli, ja osoitti kait että luottaa sinuun jonnin verran, kun uskalsi. Oli ilmeisesti juonut ja sitähän se viina teettää, vie estot. Kuule, kannattaa suhtautua ihan hauskana juttuna. Sitten ymmärrät paremmin, kun itse tulet vanhaksi. Ei elämä ole ihan sitä mitä sitä nuorena kuvittelee ja kaavailee. Suhtaudu joustavuudella, naura, tuohan oli ihan hupaisa juttu.

      • olimpia

        Mikä tuossa onn hauskaa? Nainenhan oli ahdistunut. Muistan kun itse olin nuori ja olin eräissä kotibileissä ja mentiin yhden tutun pojan kanssa vessaan juttelemaan ja sitten päädyttiin suutelemaan ja yhtäkkiä hän ehdotti että olisin antanut hänelle käsihoidon. Järkytyin ja lähdin äkkiä kotia. Olin monta viikkoa masentunut että luotin häneen ja minulla jäi halveksunta ja pelko sen näköisiä miehiä kohtaan. Vaikka hän oli hyvännäköinen ja minun ikäinen niin kyllä silti ällötti ja itketti viikkotolkulla. Näin hänet kaupunkilla kävelemässä sattumalta kävelemässä ja minua alkoi vieläkin vuosien jälkeen tekemään pahaa. Voisin repiä vieläkin häneltä silmät päästä. Joillakin oma henkinen sielu on herkkä ja yksityinen joten älä kehota ainakaan suhtautumaan kevyesti.Ap:n pitäisi kertoa miehelleen ja laittaa ukko vastuuseen irstailustaan.


    • Kaivon kansi kiinni

      tällä palstalla kirjoittelevat yksilöt ovat jotenkin vähä-älyisen tuntuisia. Siis pohjasakkaa.
      Äo varsin alhainen.
      Joitain juoppogeenistön omaavia luusereita ja nyt sitten levittävät niitä rappeutuneita geenejään näiden appiukkofanfaarien säestyksellä.
      Ei mene suomipojalla eikä flikalla lujaa.
      On mennyt veteraanien hurjat uhrauket kaivoon.

      • tuntuu olevan

        Sinä nimittäin.


      • se.....
        tuntuu olevan kirjoitti:

        Sinä nimittäin.

        appiukko porukoinensa on pohjimmaista maanmatosta porukkaa.


    • imeä fritsun

      yksissä juhlissa kun erehdyin tanssiin hänen kanssaan.Miehelle kun sanoin niin nauroi vaan veljensä kanssa.Eipä ollut kauaa mieheni sen jälkeen.Eikä ollut ainoa kerta kun jotain yritti.Sen jälkeen en häntä ole humalassa katsellut,hirvittää kuinka käy tyttärien kun ovat siinä iässä...Jos heitä sinne edes vien ikinä.
      Yököttävää!

    • Anonyymi

      Jos se olisin ollut minä jota appiukko hiplailee olisi aamukahvituokio muodostunut todellakin erillaiseksi.
      Sammakoita olisi päässyt suusta ja ilmoitusluontoisena asiana olisin ilmoittanut että koske vielä kerran niin sulla on kädet poikki.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      262
      2457
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      86
      1951
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      155
      1408
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1244
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe