Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sahaja sekoitti pään?

KundaliiniPk7

Olen kulkenut joogiporukoissa nyt jo jonkin aikaa, ja olen havainnut kaikenlaisia lieveilmiöitä. Ensistäänkin meditoin runsaasti,ja tykkään Sahajan viilentävän rauhoittavista tunnekokemuksista. Nyt olen kuitenkin alkanut kuulla ääniä. Toinen puoli minussa kertoo, että äänet ovat Jumalallista ilmoitusta, toinen taas, että ehkä olen menettämässä järkeni. Ennen Sahaja joogaa en havainnut mitään tämän kaltaista, vaan olin normaali työssäkäyvä ihminen.No nyt on lisäksi käynyt niin, että välillä vaivun meditointien jälkeen syvään masennukseen, ja toisinaan olen mahdottoman energinen ja en oikein aina pysty edes kontrolloimaan sanomisiani. Tämä kaikki on oikeastaan alkanut, kun aloin leikkimään mielelläni ja käydä Sahaja joogassa. Toisaalta jokin kertoo, että vain Sahaja jooga ja sen rakkauden ja iänkaikkisen viisauden sanoma voi pelastaa minut tältä tunteiden helvetiltä.

17

5322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myöhäistä

      kääntyä takaisin. Olet ehkä avannut "kanavia" ja nyt toivot ettet olisi. Tervetuloa joukkoon. Jos olosi menee psykoosin puolelle, nykyään on tehokkaita lääkkeitä ensiavuksi ja myöhemmin opit vain elämään "skitsofreniasi" kanssa. Googleta hakusanoilla "dangers of kundalini" niin ymmärrät mitä sinulle on tapahtumassa. Et ole ainoa, olen kärsinyt ongelmasta jo yli 10 vuotta enkä enää muista millainen olin ennen. Parasta on kuitenkin jättää ystäville kertomatta äänistä ym. he pitävät sinua vain kakona...

    • ...

      Jooga ja meditaatio ovat paholaisen keinoja, joilla hän avaa ihmismielen ovet riivaajahenkien tulla sisään. Kun et enää kontrolloi tekemisiäsi, olet demonin ohjailussa. Lopeta heti joogaaminen ja ota yhteyttä pappiin. Vain Jeesus Kristus voi puhdistaa sinut, ja pappi tietää miten.

      • jkio

        älkää hyvät ihmiset menkö mukaan tuollaiseen.Meditointi. Pyh...ei se ole totta. Ihan silkkaa hujausta kaikki tuo. Hiukan hankala selittää mutta se on se ihmisen mieli joka luo kuvia ja ääniä kun sille vaan sepitetään tarpeeksi osuva tarina.No eihän nyt mikään henki voi tuollaisesta pikku ajatuksesta tulla mielikuvitus se on.Yläasteen liikuntatunneillakin on joogaa. Kaikkien Henkien kanssa kannattaa silti olla varovaisia. Hakeudu pian hoitoon ettet ala jopa näkemään harhoja.


      • joogaaja

        Oletteko nyt ihan tosissaan? ;)
        Mitä juttuja nämä nyt oikein on?


      • ...
        joogaaja kirjoitti:

        Oletteko nyt ihan tosissaan? ;)
        Mitä juttuja nämä nyt oikein on?

        Demonit valtaavat meditaation kautta ihmisen, valtaaavat sielun perkeleelle.


    • MehiläinenMaija

      Helluntalaisten hörinöitä. Mielenterveysongelmat on kyllä ihan omasta fysiikasta lähtöisin. Depression ja maanisuuden yhdistelmä viittaa maanisdepressioon ja äänien kuuleminen viittaa skitsofreniaan. Ja sitten vielä kehoitetaan, että ei saa kertoa lääkärille. Ettekös häpeä. :(
      Tällainen typerä taikausko vielä tänäpäivänä.

      • tässä.!

        ole kysymys taikauskosta, vaan todella demonivalloista. Nykyään kun ei ymmärretä pahojen henkien päälle mitään, kiitos koululääketieteen, niin parantumista ei saada aikaan. Pahat henget pitää ajaa ulos käskysanalla ja niiden on pakko lähteä Jeesuksen nimessä ja veren kautta. Pahat henget eivät pelkää mitään muuta, kuin aitoa Jeesuksen omaa uskovaa, joka vaeltaa Jumalan tahdossa!
        Kyllä lääkärille saa kertoa, mutta koululääketiede ei voi auttaa. Korkeintaan myrkyillään tyrmätä ihmisen aivotoiminnan sille tasolle, että polvet koukussa, tyhjä katse silmissä kävellään pitkin kyliä ja puhutaan yksikseen, tai demonivaltojen kanssa!?
        Mielenyerveydelliset ongelmat ovat saatanan aiheuttamia, niinkuin muutkin sairaudet! Jeesus tuli tekemään tyhjäksi kaikki perkeleen teot ihmiskunnassa. Kuka suostuu Hänen hoidettavakseen?

        -se on typeryyttä, jos ei halua(osaa) tunnustaa pahojen henkien olemassaoloa, todella sokeaa!


    • sahaja...

      jooga on juuri sekoittanut sinun sisäisen maailmasi, kuten jo itsekin epäilit, tai ainakin se kuvastui sinun kirjoituksestasi!?
      Se on tosiasia, että kun alkaa leikkiä tuollaisilla saatanallisilla jutuilla, se ensin tuntuu hyvältä, mutta vähitellen se kietoo sinut verkkoonsa ja alat kuulla kaikenlaisia juttuja. Masennus on typillinen seuraus paholaisen kanssa askartelemisesta ja yhteydestä! Sanoudu pikimmiten irti kaikesta tuollaisesta ja pääset toipumaan. Jeesuksen nimessä tee se. Omissa voimissasi et enäää pysty siihen, joten huuda Jeesusta avuksesi ja Hän vapauttaa sinut saatanallisista kahleista!


      -tämä on juuri tyypillinen saatanan ääni, se ovelasti väittää sinun vapautuvan tunteiden helvetiltä sillä asialla,mikä on juuri sinulle aiheuttanut sen helvetin. = umpisolmu!


      - menetät järkesi pahimmassa tapauksessa, jos et lopeta tulella leikkimistä!
      - tuo ensimmäinen lause on saatanan valhe, ei se ole jumalan ääni! Se on perkeleen ääni!

    • kehittyminen...

      Ei kukaan sano,että se olisi helppoa,tuo henkinen kehittyminen.Voisin sanoa,että se on tuskallista.

      Jos kyseenalaistat "sekoamistasi" niin oletko seonnut?,vai onko mielenterveyden kyseenalaistaminen vain henkinen pelko?,Kuuntele sydäntäsi,älä sitä mitä muut haluavat sinun tuntea.Henkisen kehittyminen on vaikeaa,meditaatiossa voit esim miettiä tätä.

    • Ex-joogi

      Ota yhteys lähimpään terveyskeskukseen ja selitä lääkärille kaikki ongelmasi. Lääkärit ohjaavat sinut tarvitsemaasi hoitoon, jotta pääset käsiksi normaaliin. Pysy hyvin kaukana Sahaja joogasta. Itselläni myös erittäin huono kokemus noilla asioilla leikkimisestä.

    • koan

      Joogaaminen ei aiheuta psyykkisiä ongelmia, mutta on ehkä toiminut laukaisevana tekijänä. Nyt lääkäriin apua hakemaan.

    • Asiaan perehtynyt

      HAH HAH ja vielä HAH.

      Aloittaja on uskonnollisesti suuntautunut kuten huomaatte. Pää voi mennä sekaisin, se on totta. Se miten ahdistustansa selittää onkin ihan jokaisen oma juttu. Paholaisjutut ovat tietyn tyyppisten uskovaisten juttuja.

      Otahan se meditaatio vain rentoutumisena ja jos tuntuu huonolta niin jätä pois.

    • Nimetön

      Kokeile buddhalaista meditaatiota. Se ei aiheuta kuvaamasi kaltaisia "oireita", vaan on tie mielentyyneyteen ja rauhaan.

    • lääke

      Jos joogatessa tai meditoidessa alkaa esiintyä normaalielämää haittaavia ilmiöitä, eivät nämä johdu laajentuneesta tietoisuudesta vaan kertovat mielen epävakaudesta. Tällöin on syytä ottaa yhteys lääkäriin, sillä hyvänä peukalosääntönä on että oireet ovat 9 tapauksessa kymmenestä merkkinä mahdollisen psykoosin/skitsofrenian puhkeamisesta. Nämä ovat sairauksia, joita voidaan hoitaa.

      Tietoisuuden laajentuminen ei tarkoita mielen sekavuuden lisääntymistä vaan mielen kirkkauden ja selkeyden lisääntymistä. Jos harjoitus vie johonkin muuhun suuntaan, tällöin ei ole kyse välivaiheesta joka edeltää kirkastunutta tilaa, vaan mielen lisääntynestä epävakaudesta. Kannattaa ottaa yhteys lääkäriin, kun se vielä on mahdollista.

      Toisin sanoen meditaatioharjoitus voi avata mieltä aiheuttaen epävakautta. Lääke tälle ei ole aiheuttaa lisää epävakauttaa vaan mennä lääkäriin. Toisin sanoen jos ole altis mielenterveyden ongelmille, ei sahaja-yooga paranna tätä vaan saattaa pahentaa tilannetta. Kyseessä ei ole kundaliinin kohoamiseen liittyvä ongelma, sillä kaiken meditatiivisen harjoituksen tarkoituksena on lisätä mielen selkeyttä, selkeyttää mieli, eikä aiheuttaa lisää sekaannusta.

      Kun olet hoitanut mahdollisen sairautesi, voit jatkaa turvallisesti sahaja-yoogaa.

      • setätietää

        .."harjoituksen tarkoituksena on lisätä.."

        ..matamin maallisen mammonan määrää.


    • ¤¤¤

      Festareilla näytti olevan teltta, kävikö kukaan kokeilemassa? Demoneita ei kai sentään näkyny, vaikka kai sitä Matamia vois sellaseks erehtyä luulemaan. Meditointi kiinnostaa kyllä, mutta että Madamen kuvan edessä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe