Ihastunut ukkomieheen

Nainen vailla logiikkaa

Tässä kävi niin, että luulin löytäneeni sielunkumppanini. Kaikki sujui kuin tanssi, tuntui kuin oisimme ymmärtäneet toisiamma sanomatta sanaakaan. Suurempia ei välillämme ehtinyt tapahtua, kun hiljattain sain selville hänen olevan lapsellinen ukkomies. Järki sanoo, että anna olla. Olen tätä hokenut itselleni tuosta päivästä lähtien. Mutta... Nykyään yritän vältellä hänen näkemistään, mutta sitä useammin ukko sattuu kohdalle. Tuntuu, että sydän meinaa haljeta, jalat ja kädet kramppaavat. En tiedä mitä tehdä. Lyökää naisen päähän logiikkaa. Pliis

17

1259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi puhua

      hänen kanssaan tästäkin asiasta. Kysy miten asia on. Sielunkumppanin kanssa voi puhua.

      • että aiheutan sotkua

        "tarpeetonta", toisten elämässä.

        Pelkään, että estelemällä ja välttelemällä siirrän ongelmaa ja se surkastuu aikanaan pois. Huonosti vaan tuntuu tämä prosessi edistyvän.


    • Penni

      ...on tosiaan vain ihastuminen, niin niitä tulee ja menee. Siis ihastumisia...

      En nyt halua alkaa tämän enempää moralisoimaan, mutta ukkomies on ukkomies ja jos häneen sotkeudut, niin joku ihan varmasti pahoittaa mielensä jossakin vaiheessa. Sitä tuskin haluat itsellesi tai omalletunnollesi.

      Tämän miehen kanssa pysy ystävänä vaan. Odota niin kauan että hän on taas sinkku, jos ero ajatuksia hänellä ylipäätäänkään on?
      Jos et jaksa odottaa, niin uusia ihastuksia tulee kyllä, tiedä vaikka vielä parempia! :)

    • ehkä se kirkastaa "rak...

      Selvitä, ketä kaikkia muita panoja sillä ukolla on. Ehkä se kirkastaa sun ajatuksesi. Kokemukseni mukaan noilla pettäjillä ei suinkaan ole mitään kakkosta, vaan lauma toisia.

      • laumalaisia ole

        kun ei olla pantu, hyvä kun mies edes tietää ihastuksestani/kiinnostuksestani.


      • ei kannatakaan
        laumalaisia ole kirjoitti:

        kun ei olla pantu, hyvä kun mies edes tietää ihastuksestani/kiinnostuksestani.

        mennä siltä kyselemään yhtikäs mitään.
        Huumoria peliin nyt itsesi suhteen vaan, että kävikin noin typerästi, että sielunystäväsi onkin ukkomies ;), ja sitten vaan unohdat koko ihmisen. Älä nyt herranjestas ainakaan yritä mitään sen miehen suhteen.


    • "perheellinen" mies

      Itse olen ns. ukkomies, jolla ei ole omia biologisia lapsia. Vaimolla on kaksi lasta edellisestä liitosta ja seurusteluajan puheista huolimatta, hän ei haluakaan lisää lapsia. Minä tahtoisin, mutta hän ei.

      Mielestäni en tekisi hänelle yhtään suurempaa petosta kuin hän on minulle tehnyt, jos löytäisin jonkun toisen. Eli otahan asia esille, tiedä kuinka onnettomassa tilanteessa hänkin on.

      • sullahan onkin

        kätevä puolustus pettämiselle jo valmiina takataskussa, jos joskus siltä alkaa tuntumaan...


      • aperäinen

        miehellä on kyllä lapsia. Toisekseen tuntus *aika* omituiselta, jos mies ois päättäny jättää vaimonsa sen takia että tekee mun kanssa pentuja. Taidan yrittää unohtamista edelleen. Eihän tässä ole ollut vasta kuin viikon totuus käsissä.


      • adafdsfgsgsd
        aperäinen kirjoitti:

        miehellä on kyllä lapsia. Toisekseen tuntus *aika* omituiselta, jos mies ois päättäny jättää vaimonsa sen takia että tekee mun kanssa pentuja. Taidan yrittää unohtamista edelleen. Eihän tässä ole ollut vasta kuin viikon totuus käsissä.

        Minkä ikäisiä lapsia? Tuossa muutama logiikkatäky, jotka tuli mieleen ihan oman ja läheisten kokemusten pohjalta. Ymmärrän hyvin, että olet ihastunut ja kamalalta tuntuu jos ei toimisi. Mutta sanon jo pelkästään huolesta sinua kohtaan, että älä etene. Jos miehen nykyinen parisuhde rikkoutuu, niin sitten rikkoutuu ja katsotte sen jälkeen. Mutta älä itseäsi aja siihen kuvioon mukaan, koska tulee sattumaan jokatapauksessa.

        Olet mielettömän ihastunut eli tuon suhteeksi jalostaminen tulisi satuttamaan sua todella paljon. Koska epätodennäköisempää, että mitään syntyy.

        Jälkikäteen kun se ihastushuuma on kadonnut, voit myös alkaa potemaan tunnontuskaa että olit pettämisessä mukana. Helppoa nyt kun on niin ihastunut, mutta kun tilanne tasaantuu voi hahmottaa mitä kaikkea toiminta aiheutti toisille. Vaikka syy on pettäjän, niin oma osallisuuttaan vaikea sivuuttaa omassa pääkopassa. Omilla vanhemmillani pettäminen johti henkiseen romahdukseen ja uskon, että oli laukaisijana sitä kautta monissa fyysisissa sairauksissa joita seurasi. Itse en ikinä halua palata siihen aikaan, kun mietin selviääkö ylipäätänsä äitini tai isänikään asiasta hengissä.

        Jälkikäteen kun se ihastushuuma on kadonnut, voit kokea tunnontuskaa siitä, mihin itseäsi alennat (et se ykkönen, odottelet ja odottelet milloin "ykköseltä" mies ehtii viettämään aikaa) ja miten huonosti itseäsi kohtelet. Riskinä, että itsetuntosi alenee.

        Jos teillä syntyisikin tuosta parisuhde, riippuen lasten iästä, olisitte sidoksissa toisiinne. Uusperhekuviot exineen voi olla hankalia muutenkin, mutta petetyksi tullut ex-puoliso ei välttämättä kuulosta kauhean kivalta. Eli ei mene siten, että nyt vain pykätään uusi parisuhde. Lasten käytännön asiat tuo helposti sen exään mukaan kodin arjen iholle. Jos lapset ovat vanhempia ja tietävät taustan, voi heidän kanssa olla haastavaa. Samaan aikaan joudut seuraamaan miehen tuskaa tilanteesta (lasten perheen rikkominen, ei näe lapsiaan niinkuin tarvitsee, mahdolliset huoltajuuskiistat yms. lasten arkeen liittyvät kiistat). Uusperheen perushaasteet potenssiin vähintään kolme.


    • että pettämisalttiilla

      ukkomiehillä on taipumusta tekeytyä ns. "sielunystäväksi" naisille käyttäytymällä avoimesti, ystävällisesti, huomioivasti, kiinnostuneesti jne. Nainen ihastuu ja kuvittelee miehen olevan sielunystävänsä.

      Ukkomies pystyy olemaan niin "sielunystävämäinen" siksi, ettei hän tunne mitään painetta naisen taholta: painetta sitoutua mihinkään vakavampaan. Hänellä ei hänen vinkkelistään ole muuta kuin saatavaa, menetettävää ei ole. Hänhän on jo "menettänyt" vapautensa vaimolleen. Jos tuo samainen mies olisikin vapaa, niin hän ei sinusta luultavasti tuntuisikaan niin sielunystävältä, koska silloin miehellä olisi omat syynsä käyttäytyä etäisemmin kuin mitä hän nyt käyttäytyy.

      • läheisemmin,

        miten sinä voit tietää, käyttäytyisikö samainen mies vapaana etäisemmin vai läheisemmin? Koska tämä on naisenlogiikka-palsta, voi tällaisenkin käännön esittää.
        Miten voit tietää, ettei mies vapaana lähestyisi täydellä höyryllä, ettei hän nyt joudu jarruttelemaan. Mielenkiintoisia nämä nettipalstojen selvännäkijät.


      • ukkomiehiä nähty,
        läheisemmin, kirjoitti:

        miten sinä voit tietää, käyttäytyisikö samainen mies vapaana etäisemmin vai läheisemmin? Koska tämä on naisenlogiikka-palsta, voi tällaisenkin käännön esittää.
        Miten voit tietää, ettei mies vapaana lähestyisi täydellä höyryllä, ettei hän nyt joudu jarruttelemaan. Mielenkiintoisia nämä nettipalstojen selvännäkijät.

        joilla on niin paljon "sielunystävä"-ehdokkaita.


    • kuulostaa

      pahalta tuo ukko sana."ukko sattuu kohdalle".Jos minä sanon ukkomies, se on ihan eri asia kuin"ukko" Ukkoja ja akkoja ei ole olemassa. Et ole hänen arvoisensa. Lopeta vampin leikkiminen.

      • Tää saattaa nyt mennä

        ihan murresyiden puolelle, miksi sanoin miestä ukoksi. Täällä meillä päin sanoja käytetään tuollaisissa merkityksissä ihan halveeraavaa tarkoitusta.

        Mutta kiitos silti kommentistasi.


    • nainen 40v.......

      Muista jos se on ukkomies ja katselee jo toisia sillä silmällä niin unohda!!!
      sillä jos alat olemaan sen kans ni niinkö luulet et ne vanhat tavat häviää!!! se kyllä jonkun ajan päästä kun sinuun kyllästyy ni alkaa jo katsella muita........kirjoitan tätä kokemuksen suurella rinta äänellä.........!!

    • Vanhanainen

      Ukkomiehet pitävät silmäpeliä, mutta harvemmin oikeesti kiinnostuneita. Harmia vaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2646
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1991
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe