ilman viisumia?

voiskohan..

voiskohan usaan mennä au pairiksi suomalaiseen perheeseen ilman viisumia jos käy 3kk:n välein kanadassa? eli usan rajojen ulkopuolella.. ja sais aina 3kk:ta "lisä aikaa" .. saako tehdä työtä (=au pair hommia) jos ei viisumia?

onko muut "väärentäny" lastenhoitokokemuksia saadakseen viisumin? kuinka tarkkoja konsulaatissa ollaan siitä lastenhoitokokemuksesta? pitääkö olla aivan normaalia palkallista työtä se kaksi vuotta lastenhoidossa? vai riittääkö alaikäisenä tehty "serkkujen katsominen" ..

6

715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkkaan

      Eiköhän ne tarkista siellä järjestössä sen sun lastenhoitokokemuksen. Tuo 3kk välein Kanadassa ravaaminen voi herättää huomiota. Tiedäthän, että voit lähteä ilman järjestöä USAan jos menet ei-amerikkalaiseen perheeseen, siihen on olemassa oma viisumi, mutta sen saa ilman järjestöä. J1 viisumiin käsittääkseni vaaditaan osallistuminen jonkun USAn hyväksymän järjestön aupair-ohjelmaan.

      • suomalaiseen perheeseen..

        niin siis olen menossa suomalaiseen perheeseen, enkä järjestön kautta ollenkaan. mietinkin kun konsulaatissa b1 viisumia varten tarvii 2vuoden lastenhoitokokemuksen, että riittäääkö semmonen lastenhoito josta ei välttämättä ole saanu palkkaa ja alaikäisenä tehty? .. mutta onko laillista tuo kanadassa " ravaaminen" ? eli saisinko tehdä aupair hommia ilman viisumia?


    • Kanadaan

      Voiko Kanadaan menna tuosta vain? Tarvitseeko sinne viisumin? Luulen ettei tuo Kanadassa juokseminen onnistu.

    • kokemuksella

      En suosittele Canadassa ravaamista.Kyllä tulli alkaa jossain vaiheessa ihmetellä,miksi ylität rajan niin useasti.Riippuu myös täysin tullimiehestä, päästetäänkö sinut takaisin USA:aan.Varsinkin, jos on hiemankin aihetta epäillä,mitä teet USA:ssa.

    • usanmatkaaja

      ei välttämättä kannata ravata. ite olin puoltoista vuotta usassa laittomasti nannynä, kävin ensin 3kk jälkee canadassa, yritin hakea lisäaikaa viisumiin, ei onnistunu. sitten olin melkein vuoden ilman viisumia ja tulin käymään suomessa ja menin takaisin. luulin että kaikki on hyvin ja sitten kolmen kk:n päästä yritin saada lisäaikaa uudelleen ja lähdin käymään taas canadassa enkä päässykään enää usaan takasin. jouduin kauheisiin kuulusteluihin canadan rajaviranomaisten kanssa, kuvat ja sormenjäljet otettiin tuli porttikielto 3 vuodeksi.
      kaveri oli melkein 2 vuotta usassa käyden ulkomailla 3kk välein. nyt sitten yritti taas saada uutta viisumia käydessä ulkomailla ja joutu lentokenttävankilaan ja sai myös porttikiellon.
      menkää mielummin laillisesti. eipähän tarvii koko ajan pelätä usassa että mitä sanoo poliisille jos sattuu kysymään passia.
      tapahtumarikkaita reissuja teille usassa! voi kysellä kokemuksia multa täällä, niitä todella tuli 17kk aikana!

    • Sointsi

      Aika rohkeeta touhua, olisit voinut itsekin joutua vankilaan. Ja tuo 3 v maahantulokielto on vielä kohtuullinen. Yleensä tulee 10 vuoden maahantulokielto USA:han tollasesta pelleilystä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6153
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3738
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1626
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1455
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1448
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      31
      1365
    Aihe