ilman viisumia?

voiskohan..

voiskohan usaan mennä au pairiksi suomalaiseen perheeseen ilman viisumia jos käy 3kk:n välein kanadassa? eli usan rajojen ulkopuolella.. ja sais aina 3kk:ta "lisä aikaa" .. saako tehdä työtä (=au pair hommia) jos ei viisumia?

onko muut "väärentäny" lastenhoitokokemuksia saadakseen viisumin? kuinka tarkkoja konsulaatissa ollaan siitä lastenhoitokokemuksesta? pitääkö olla aivan normaalia palkallista työtä se kaksi vuotta lastenhoidossa? vai riittääkö alaikäisenä tehty "serkkujen katsominen" ..

6

733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkkaan

      Eiköhän ne tarkista siellä järjestössä sen sun lastenhoitokokemuksen. Tuo 3kk välein Kanadassa ravaaminen voi herättää huomiota. Tiedäthän, että voit lähteä ilman järjestöä USAan jos menet ei-amerikkalaiseen perheeseen, siihen on olemassa oma viisumi, mutta sen saa ilman järjestöä. J1 viisumiin käsittääkseni vaaditaan osallistuminen jonkun USAn hyväksymän järjestön aupair-ohjelmaan.

      • suomalaiseen perheeseen..

        niin siis olen menossa suomalaiseen perheeseen, enkä järjestön kautta ollenkaan. mietinkin kun konsulaatissa b1 viisumia varten tarvii 2vuoden lastenhoitokokemuksen, että riittäääkö semmonen lastenhoito josta ei välttämättä ole saanu palkkaa ja alaikäisenä tehty? .. mutta onko laillista tuo kanadassa " ravaaminen" ? eli saisinko tehdä aupair hommia ilman viisumia?


    • Kanadaan

      Voiko Kanadaan menna tuosta vain? Tarvitseeko sinne viisumin? Luulen ettei tuo Kanadassa juokseminen onnistu.

    • kokemuksella

      En suosittele Canadassa ravaamista.Kyllä tulli alkaa jossain vaiheessa ihmetellä,miksi ylität rajan niin useasti.Riippuu myös täysin tullimiehestä, päästetäänkö sinut takaisin USA:aan.Varsinkin, jos on hiemankin aihetta epäillä,mitä teet USA:ssa.

    • usanmatkaaja

      ei välttämättä kannata ravata. ite olin puoltoista vuotta usassa laittomasti nannynä, kävin ensin 3kk jälkee canadassa, yritin hakea lisäaikaa viisumiin, ei onnistunu. sitten olin melkein vuoden ilman viisumia ja tulin käymään suomessa ja menin takaisin. luulin että kaikki on hyvin ja sitten kolmen kk:n päästä yritin saada lisäaikaa uudelleen ja lähdin käymään taas canadassa enkä päässykään enää usaan takasin. jouduin kauheisiin kuulusteluihin canadan rajaviranomaisten kanssa, kuvat ja sormenjäljet otettiin tuli porttikielto 3 vuodeksi.
      kaveri oli melkein 2 vuotta usassa käyden ulkomailla 3kk välein. nyt sitten yritti taas saada uutta viisumia käydessä ulkomailla ja joutu lentokenttävankilaan ja sai myös porttikiellon.
      menkää mielummin laillisesti. eipähän tarvii koko ajan pelätä usassa että mitä sanoo poliisille jos sattuu kysymään passia.
      tapahtumarikkaita reissuja teille usassa! voi kysellä kokemuksia multa täällä, niitä todella tuli 17kk aikana!

    • Sointsi

      Aika rohkeeta touhua, olisit voinut itsekin joutua vankilaan. Ja tuo 3 v maahantulokielto on vielä kohtuullinen. Yleensä tulee 10 vuoden maahantulokielto USA:han tollasesta pelleilystä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      85
      4550
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3958
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2521
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      197
      1535
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1243
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1198
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1153
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1065
    Aihe