Rinnat paljaana stadikalla

miesuimari

Olin eilen uimassa Stadikalla. Uidessani huomasin viereisellä radalla nuoren naisen, joka kroolasi perinteisessä uimapuvussa (ei bikineissä). Hänen uimapuvun yläosa oli valahtanut alas ja rinnat olivat aivan paljaana.

No, näky oli mukava ja otinkin muutaman katseen, kun ohitin hänet. Parin altaan mitan jälkeen ohitin hänet uudelleen ja vieläkin oli rinnat näkyvissä. Jatkoin taas matkaa. Kunnes taas parin altaanmitan jälkeen ohitin hänet kolmannen kerran. Nyt hän ui selkää ja jälleen rinnat paljaana. Tässä vaiheessa muutkin taisivat huomata tilanteen.

Hänen kroolitekniikka oli ihan hyvä ja vauhtikin kohtalainen. Hän oli ilmiselvästi kuntoilemassa eikä esittelemässä rintavarustuksiaan. Miten ihmeessä nainen ei voi huomata, jos uimapuvun yläosa roikkuu ja rinnat tulevat esiin? Luulisi nyt jo veden vastuksen heiluttavan niitä kohtalaisella voimalla. Minä ainakin huomaan heti jos uin munasilleen. Se ei ole mukavaa. Siksi monesti mökilläkin, jos menen saunasta uimaan pidemällä laitan simmarit jalkaan. Niissä on paljon mukavampi uida.

Kolmannen ohiyuksen jälkeen nasita ei enää näkynyt. Taisi itsekin huomata selkää uidessaan.

Joka tapauksessa mulle tuli ihan hyvä mieli. Tuli aina laitettua lisää vauhtia, jotta saisi taas 100 metrin raon kelattua kiinni.

5

4267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tai_ga

      No olipas harvinainen tapaus... Bikiinien kanssahan usein on tuo ongelma, kun aniharvoja malleja on tehty uintia varten!?? Sama kyllä pätee kokopukuihin, jos ei osta uimareille tehtyjä malleja. Ja nämä eivät tietysti kaikille sovi...

      Ehkä tosiaan tällä naisella oli uimapuku sen verran suuri muutenkin, että ei ollut nk. tuntumaa siihen. Tai sen verran matala kaula-aukoltaan, että sen vuoksi ei tuntenut mitään eroa?

      Voin lohduttaa hallissa käyviä miehiä, että näin voi käydä, vaikkakin yleisimmin bikinien kanssa. Kerran itsellekin käynyt... eikä sitä välttämättä tunne, että asu on valahtanut. Miettii vaan sitten, että toivottavasti ei ole liian kauaa paljastellut ;) Pitää vain vähän tsekata bikineitä välillä :)

      Tosin voihan ne housutkin tippua kummalta tahansa sukupuolelta... mutta sen kyllä tuntee ja huomaa. Yläosa ei tosiaan harvassa puvussa on yhtä timmi.

      Kaikille naisille, jotka haluavat välttyä tällaiselta kokemukselta suosittelen uimarien käyttämiä uimapukumalleja.

      Oma suosikkipukuni on kisamalli ja ei varmasti valahda alas! Bikineissäkin kannattaa suosia urheilukaupan hyllystä sellaisia valmistajia, jotka tekevät oikeasti uimiseen tarkoitettuja pukuja kuten Adidas, Essenuoto, Arena, Tyrr, Nike ja muutama muukin löytyy.

    • ÄLÄ valita

      Mitä tommoisesta valitat täällä!!!? Ole onnellinen mä ainakin olisin ja kannustan naisia uimaan yläosattomissa.

    • Kuntouimari

      Voihan sitä sattua, mutta kyllä sen luulisi tuntuvat aaltoina rintavarustuksessa. Itse kiinnitän uikkareita metsästäessäni huomiota siihen, kuinka hyvin ne pysyvät päällä. Ulkosalla on kiva uida bikineissä, mutta yläosa on haastava etenkin kroolatessa. Joissakin biksuissa on täytynyt hidastaa tahtia ja unohtaa kroolaus, kun ei ole tuntunut yläosa pysyvän ihossa kiinni. Tuntuu siltä kuin vesi vyöryisi sisään. Vaikea sanoa, miltä se näyttää ulkoapäin.

      Kerran järveen (tummaan veteen :o)) sukeltaessani housut putosivat polviin. Ehkä olisivat pudonneet kokonaan, mutta onneksi tuntoaisti toimi ja vetäisin pökät vauhdilla takaisin ylös. Siinäpä oppii sitten erottamaan napakalta vain vaikuttavat auringonottobikinit uintibikineistä. Eipä tulisi mieleenkään hypätä Stadikan hyppytornista rantabikinit päällä...

      Miehillä olen nähnyt ikäviä uimahousuja vain rannalla makoillessa: kyljellään makaavan hepun tavarat näkyvät reunoilta, kun uimahousujen kangas on löystynyt tai housut alun perinkin liian väljät. Ei ole houkutteleva näky...

    • miesuimari

      KUULE!et suinkaan ollut millään lailla pahoillasi Kaunein mitä voi nähdä että nainen ui ihan alasti

      • Anonyymi

        Onko alastiuinti sallittua uimahallissa! Saako uimavalvoja puuttua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      180
      1553
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      57
      1058
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      822
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      781
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      115
      730
    6. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      717
    7. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      696
    8. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      644
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe