Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hitsin vaikea antaa pakkeja

Sanna-72

Heippa ystäväiset,
mä oon niitä jonka on tosi vaikea
sanoa toiselle suoraan päin naamaa että
"kiitti, oot ihan kiva mutta et sytytä", ja
ihan kauheeta jos toinen kysyy suoraan.
Itsekin ymmärrän jos joku ei soita tai ota yhteyttä, että hän ei ole kiinnostunut mutta onko miehissä enemmän niitä joiden on pakko jankata asiaa kahvilla suoraan? Eikö voin vain tyylikkäästi feidata hommaa, jos ei ihan kolahda?
Kesämieltä kaikille!

11

1535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m22

      Vaikeatahan se on... Itsekkin syyllistynyt siihen että "soitellaa" tms. Mutta helpompaa olisi toiselle kuulla suoraan että ei natsaa.
      Helppoa tässä on puhua mutta tositilanteessa kai syyllistyisin ite taas "feidaamiseen"

    • Suorapuheinen mies

      Mulla on ollu tapana sanoa suoraan jos ei sytytä, ja odotan vastapuolenkin samassa tilanteessa niin tekevän. Mulle jäisi ainakin huono omatunto jos vain antaisin toisen turhaan odottaa yhteydenottoja. Mun mielestä on helpompi sanoa asia kiertelemättä suoraan, mutta sen voi silti sanoa kauniisti ja liikaa loukkaamatta.

      Ymmärrän senkin että joillekin on vaikeaa sanoa sitä suoraan kasvotusten. Asianhan voi hankalassa tilanteessa esittää niinkin että kysyy kiinnostaako jatkaa, ja kertoo vielä että "jos et sano mitään, niin mä tiedän ettei sua kiinnosta".
      Toinen voi silloin ilmaista asian tuijottelemalla hetken hiljaa kenkiään :)

      • Sanna

        Nii-i, tuntuu vaan niin kurjalta katella kenkiään kun toinen innokkaana kysyy, "nooh, nähdäänkö vielä?!" Ja tottakai ymmärrän että pitää olla rehellinen ja suora.


      • Mika
        Sanna kirjoitti:

        Nii-i, tuntuu vaan niin kurjalta katella kenkiään kun toinen innokkaana kysyy, "nooh, nähdäänkö vielä?!" Ja tottakai ymmärrän että pitää olla rehellinen ja suora.

        Tosi kurjaa kuunnella että on mukava, hyvä sängyssä jne. plaap plaap kun sitten kuitenkin lopputulos on että lempataan. Sanoo mieluummin suoraa mikä ei toiminut.... :-(


    • Another one

      Voi ei, mä niin tiedän miltä susta tuntuu! Oon ihan samanlainen! Mä yleensä sorrun siihen klassiseen, etten vastaa tekstareihin enkä puheluihin ja oletan että toinen osapuoli hiffaa hyvinkin äkkiä. Mun mielestä tuttavuuden alussa yhteydenotot pitäisi mennä aikalailla vuorotellen ja jos toisesta ei kuulu niin eiköhän se ole selvä tapaus...? Siis painajaista on se kun toinen ei tajua, soittelee vain yhä uudelleen ja piinaa!!! Tiedän että saan osittain syyttää ihan itseäni ja pitäisi todellakin olla suoraselkäisempi ja sanoa asiat suoraan. Mutta kun se on niin kurjaa ja vaikeaa.... Niinpä me tytöt aina pohdiskellaan miks pojat ei tajua jos ei meistä ei kuulu... Noidankehä!

    • tiina

      kohteliaasti, että emme taida sopia toisillemme tms. Mä en kestä sitä, että mies alkaa soitteleen ja tekstaileen ja innoissaan kyseleen seuraavaa tapaamista, jos itse jo tietää, ettei sellaista tule. Parempi sanoa heti suoraan vaan, mutta kuitenkin tahdikkaasti ja loukkaamatta.

      • jo30

        koska epätietosuus on kamala tunne ainakin musta ja uskon että monesta muustakin on. onhan suoraan sanominen vaikeeta mutta mitä enemmän sitä pitkittää ja antaa toisen kuvitella että voisi jotain tullakkin, niin se sattuu ihan varmasti enemmän, kuin totuuden kertominen suoraan ja eihän se välttämättä tarkoita lopullisia pakkeja, aikahan voi aina kaiken muuttaa, mutta poistaa sen hetkisen epätietosuuden.


      • teemu_t

        "kohteliaasti, että emme taida sopia toisillemme tms"
        Toi on oikeesti typerin tapa sanoa asia.. Se kertoo vaan sanojan olevan täysin idiootti..
        Siitä kun kuitenkin tietää että vastapuolta ei ole esim. naama miellyttänyt tai jokin muu seikka.. minkä voisi sanoa rehellisesti suoraankin...


    • Krrr

      Itse naisena ainakin arvostan suoraan puhumista. Kerranhan se vain kirpaisee. Paljon pahemmalta tuntuu se epätietoisuus ja sellainen, että annetaan ymmärtää, että tästä voisi tulla jotakin, vaikka ajattelisikin toisin. Lopulta se pakkien antamisen pitkittäminen satuttaa paljon enemmän.

    • Suoraa99

      Olen samanlainen -ei haluaisi loukata kun nyt vaikka suomi24 kautta treffit sovitaan. Minä aina etukäteen yritän sanoa, että tavataan ja mietitään tahollamme miltä tuntuu ja viestitellään. Silloin ei ole toisellekaan kurjaa heti sanoa että ei sytytä minun suuntaan. Kamalin tapaus oli mies joka sanoi 30 minuutin jälkeen: No mitä sa ajattelet? Tykkäätkö?

    • Gimmajujutsu

      hankalaa pakkien sanomiset tai vastaanottamiset on vaan niissä tilanteissa, kun epävarmat ihmiset tapaa toisensa.
      silloin käy niin, että treffitilanteessa kumpikaan ei ensinnäkään osaa olla oma itsensä, ja se menee jo siinä kohti puihin ja oikeasti kemioiden kolahtamiselle ei ole edes mahdollisuutta, eikä sellaiselle vapaalle rentoudelle ja avoimuudelle, vaan treffeille mennään liian tosissaan, jolloin käy niin, että jos jompi kumpi kiinnostuu ja toinen ei, ei sitten kehdata sanoa kunnolla, kun itseä ei nappaakaan. Siis epävarmuuttaan ihmiset näin sählää.

      Kun itsetunto on kohdallaan, sitä mennään treffitilanteeseen pienen jännityksen kans, mutta ei missään nimessä niin tosissaan, että ei raskis toiselle sanoa, ettei kiinnosta tai että jos ite onkin innokkaampi, ettei kestäis sitä kun toinen on suora ja antaa pakit.

      Yksinkertaisesti se, että toinen ei ole sopiva, niin eihän se liity kenenkään ihmisenä sinänsä, kaikki ei vaan passaa toisilleen, vaikka olisivat minkälaisia. Sitä on turhaa ottaa itteensä ja varoa sitä, että toiset ottaisivat pakkeja itseensä. Jotkut ottaa, mutta ei se ole omalla vastuulla.

      Rehellisyys ja suorapuheisuus kannattaa, mutta ilkeä ei tartte olla. "Tuli tuntuma, ettei kiinnosta tämän enempää" eikä sen enempiä loruja siitä.

      Omituista kyllä omalla kohdalla parhaimmat suhteet onkin tullut niistä, jotka ei ole aluks kiinnostanu ekoilla treffeillä. En tiedä miks se menee niin, mut ehkä se treffitilanne on jotenkinn niin teennäinen ja luonnoton, ja moni saa pakit jo pelkästään siks, että siinä asetetaan ittensä jotenkin outoon tilanteeseen.

      Mm. amerikassa missä treffikulttuuri on pidemmällä, niin se vaan on ihan arkipäivää, että käydään monien kans treffeillä ja suhtaudutaan huumorilla siihen, jos ei natsannutkaan. Meillä pakkeja katsotaan liikaa henkilökohtaisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe