Peugeot Assistance "palvelu"

WTF?

Ostin uudet renkaat kesäkuussa ja heinäkuussa jo ihmettelin, miten ne nyt pitää koko ajan kovenevaa meteliä...ja minut ohjattiin rengasliikkestä ystävällisesti Peugeotin jälleenmyyjälle, koska renkaissa ei ollut vikaa tutkimuksen jälkeenkään, mutta pyöriä ei vahva mies saanut auton ollessa tunkattuna ylös, kaksin käsin edes pyörimään. Sain neuvon viitata laakereihin ja jarrujen tarkistamiseen. No, tein työtä käskettyä ja kerroin Peugeot-liikkeessä ongelman. He sanoivat saavansa auton korjattua 2-3 päivän sisällä, riippuen viasta. Koska auto on alle 2v vanha, saisin vara-auton tilalle. MUTTA minua neuvottiin ajamaan auto vähän matkan päähän ja soittamaan hinausauto paikalle, koska muuten en saa vara-autoa. Sain myös neuvon, että "sano, ettei auton pyörät pyöri ollenkaan." Totta. Tälläisista palveluista me maksamme autojen hinnoissa... Kieltäydyin kunniasta, minulla ei ollut aikaa pelleillä moista. Menin liikkeen pihalle ja soitin testimielessä Assistance-palveluun, jota markkinoidaan sillä, että emme joudu pulaan vaan meillä on aina auto alla. Siellä ensimmäinen kysymys oli: "Ajoitteko itse auton autoliikkeen pihaan?". Kun vastasin kyllä, oli tuomio selvä - ei puhettakaan vara-autosta. Että näin. Minusta kyseessä on liikenneturvallisuuden vaarantaminen, jos ajan autolla, joka on epäkunnossa, mutta eihän sillä ole Peugeotin "palvelukonseptissa" mitään virkaa. Sain autoni molempien takarenkaiden laakerit ja jarrut takuukorjauksena. Mutta se sinänsä ei kuitenkaan oikeuttanut vara-autoon. Eli muistakaa hyvät ihmiset: kahden vuoden takuu sisältää kaksi toisistaan aivan erillistä asiaa: vara-auton saa vain jos ei itse tajua autonsa olevan rikki ja ajelee sen kanssa niin kauan kunnes pyörät ei todellakaan pyöri.

9

2959

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muistaa

      tarkistaa renkaiden laakerit, ettei moista satu!

      • Nimetön

        Eikö siis säännöllisessä merkkihuollossa käyttäminen riitä, vaan pitäisi osata itse tarkistaa ne laakerit...älkää nyt naurattako. Tai ehkä minun olisi pitänyt pyytää heitä tarkistamaan ne huoltojen yhteydessä. Sivuhuomautuksena, auto oli huollatettu muutama kk aiemmin merkkihuollossa.


    • kuvauksessa lukee

      Internetissä sekä paperilla auton mukana:
      Peugeot Assistance on Peugeot-autoille kehitetty lisäturva matkalla sattuvan odottamattoman vian varalle. Takuunalaisen auton kuljettajalla on oikeus ilmaiseen hinauspalveluun ja korjaukseen lähimmällä Peugeot – korjaamolla sekä tarvittaessa jatkokuljetuksen, sijaisauton tai majoituksen saamiseen soittamalla ilmaiseen Peugeot Assistance-palvelunumeroon 0800-143 143.

      Peugeot Assistance – tiepalvelu päivystää 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä, joten apu on aina saatavilla. Ensisijaisena tavoitteena on matkan jatkuminen korjaamolla käynnin jälkeen omalla autolla. Mikäli vikaa ei saada korjatuksi päivän kuluessa, on autossa matkustaneilla oikeus edellä mainittuihin matkan jatkamis- tai majoituspalveluihin.

      Peugeot Assistance kattaa kaikki EU-maat ja useammat muut Euroopan maat.
      Ulkomailla soita 358 800 143 143 ja saat suomenkielisen palvelun.

      • Nimetön

        "matkalla sattuvan odottamattoman vian varalle"

        Minusta alle 2v vanhan auton, jota on käytetty säännöllisesti merkkihuollossa ja joka oli viimeksi tehty pari kuukautta ennen tuota laakeri- ja jarruhässäkkää, kyseessä on odottamaton vika. Mutta tässä nöyrä anteeksipyyntö Peugeotin tavallista ei-autoammattilaista asiakasta kunnioittavalta Assistance-palvelulta. Olisihan minun pitänyt ymmärtää, että heti huollon perään olisi pitänyt epäillä sekä jarrujen että laakereiden paukahtavan. Voi että, kuinka hupsu minä olinkaan. Onhan se ihan ennakoitavissa oleva asia.


      • qiiqqu
        Nimetön kirjoitti:

        "matkalla sattuvan odottamattoman vian varalle"

        Minusta alle 2v vanhan auton, jota on käytetty säännöllisesti merkkihuollossa ja joka oli viimeksi tehty pari kuukautta ennen tuota laakeri- ja jarruhässäkkää, kyseessä on odottamaton vika. Mutta tässä nöyrä anteeksipyyntö Peugeotin tavallista ei-autoammattilaista asiakasta kunnioittavalta Assistance-palvelulta. Olisihan minun pitänyt ymmärtää, että heti huollon perään olisi pitänyt epäillä sekä jarrujen että laakereiden paukahtavan. Voi että, kuinka hupsu minä olinkaan. Onhan se ihan ennakoitavissa oleva asia.

        Jos assistancen ehdoissa sanotaan ettei vara-autoa saa kun ajaa huoltoon, niin näin se sitten on! Se ei ole sen asiakaspalvelijan vika, että maahantuoja on asettanut tälläisen ehdon. Tarkoitus on siis että jos auto HAJOAA TIEN PÄÄLLE eli MATKA katkeaa, turvataan asiakkaan matka kotiin. Jos ajaa huoltoon, ei matka ole katkennut ja asiakas on suhtkoht turvassa kuitenkin. Assistance ja takuu ovat kaksi täysin eri asiaa, eikä assistance ole vastuussa jos auto on paska. Että näin!


    • pösöillä

      Katsokaapas AKE:n sivuilta, Peugeotilla on takaisinkutsukampanja koskien joitakin malleja, liittyy juuri jarrujen, luistoneston ja "ajonhallinta"- järjestelmän vikoihin ja kummitteluun. Auto saattaa jarrutella ja jumittaa pyöriä itsekseen.

      • koskee

        307:n tarkastukseen kutsumista koska Peugeotin jatkuvassa laaduntarkkailussa ilmeni, että lukkiutumattomien jarrujen sekä ajonvakausjärjestelmän johtoliittimet ovat riittämättömästi suojattuja. Tällä hetkellä ei Suomessa eikä liioin Saksassakaan ole ilmennyt yhtään vikatapausta tästä johtuen.
        Osoitteesta http://www.ake.fi/AKE/Katsastus_ja_ajoneuvotekniikka/Takaisinkutsut 2/
        löytyvät kaikkien automerkkien voimassa olevat takaisinkutsut.


      • ja jumituksen

        taisit keksiä ihan itse. Näitä "viisaita" ja todellisia asiantuntijoita näyttää täälläkin kummittelevan tekstistä päätellen.


      • loukkaannu
        ja jumituksen kirjoitti:

        taisit keksiä ihan itse. Näitä "viisaita" ja todellisia asiantuntijoita näyttää täälläkin kummittelevan tekstistä päätellen.

        Kyllä vain niissä on ollut jumittumista, vaikka yksityiskohtiin AKE:n sivuilla ei mennäkään. Kaikissa autoissa on vikoja, mutta nyt taisi Pösön omistaja loukkaantua siitä että ilmeni hänenkin autossaan saattavan olla. Tässä tapauksessa suosittelisin neppis-autoilua hiekkalaatikolla.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1679
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      28
      1568
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1169
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      7
      1124
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1102
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      6
      1012
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      974
    8. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      4
      971
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      965
    10. 6
      960
    Aihe