Likaisen työn lisä

Hoitajille

Voisiko sitä ajatella niin, että sairaanhoitajat ansaitsevat likaisen työn lisää palkkaansa. Sillä onhan tuo hoitajien palkka aivan liian pieni työn epämiellyttävyyteen nähden.

Kuinka moni muka suostuu työkseen kuuntelemaan hullujen potilaiden huutoja tai pyyhkimään näiden takamuksia, kantamaan alusastioita ja siivoamaan oksennuksia.

Itselleni riitti aikoinaan jo pelkkä tutustuminen sairaanhoitajan työhön ja vaihdoin samantien alaa konttoripuolelle. Työnkuva ei sairaanhoitajille ole kovin ylevä, joten oikeus ja kohtuus että heille edes maksetaan kun alistuvat moista työtä tekemään.

Itse otan mielummin sen 1600 e/kk:ssa kirjanpitotöistä kun siivoan edes 3000 e:lla toisten kakkavaippoja. On silti kunnioitettavaa että joku tekee kuitenkin ne epämiellyttävät työtkin.

5

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoi

      Ei ne sairaanhoitajat niitä paskoja siivoa, vaan lähi- ja perushoitjat!

      • Anonyymi

        Väärin!!!!
        Hoitajien kuuluu ottaa ensimmäisenä pois uloste, veri oksennus ym eritteet, kertakäyttäliinat ja desinfiointi aine on sitä varten, sen jälkeen tukee laitoshuoltaja puhdistamaan vielä lisää.
        Katos kun yöllä saattaa potilas oksentaa, verehtiä ym niin laitoshuoltajat ei ole yöllä töissä ja yleensä nämä. Eritteet pitää heti saada pois ettei ole tartuntavaaraa!


    • NÄHNYT JA KOKENUT

      EIKÖHÄN SEN HOMMAN HOIDA JOKU MUU KUIN SAIRAANHOITAJA,JA KYLLÄ TOLLA NIIDEN NYKYSELLÄ PALKALLA HYVINKIN SEN VOI TEHDÄ ILMAN NARINAA,JA PERSEET PESTÄ. HOITAJAT ISTUU PERSE LEVEELLÄÄN PALAVEREISSA JA KAHVILLA. ENPÄ OLE KAUHEETA KIIRETTÄ NIILLÄ NÄHNYT, JA AINA ON MILJOONA HARJOITTELIJAA, JOILLA SITTEN VOI TEETTÄÄ TYÖT, NIIN EHTII TAAS VÄHÄN JUORUUN. AI NIIN,JA LAITOSHUOLTAJIA EI TARVITSE TERVEHTIÄ! MÄ VOIN MENNÄ SAIRAALAAN JAKAAN LÄÄKKEITÄ KUN NE MENEE LAKKOON/IRTISANOUTUU.

      • läheltä näkee

        Ihan saman huomannut. Toimin lähettinä ja joudun hyvin paljon vierailemaan myös osastoilla. Aina tuntuu että hoitajat on tauolla. Istuvat suurissa ryhmissä lasikopeissaan ja huikkaavat ohjeita harkoille, jotka taas tuntuu olevan töissä aina.

        Kun kävin kuukauden ajan katsomassa äitiäni todistin joka kerta samaa: hoitsu istui info-deskillä lukemassa lehteä, toinen lörpötti puhelimessa ihan muita kuin työasioita.

        Kuinkahan paljon hoitajan työstä on itse työtä, kuinka paljon tyhjäntoimittamista? Pitäisikö heille nyt palkankorotusten myötä alkaa antamaan ihan oikeita töitäkin...ja jos otettaisiin tähän vaativaan valvojan-kahvinkeittäjän hommaan joku muu kuin hoitaja, niin voitaisiin vapauttaa hoitajat tekemään oikeita töitä. Palettia täytyy ja on syytä näiden menoerien puolesta muuttaa.


    • lähihoitaja.

      Mun työpaikassa Sairaanhoitajatkin tekevät noita likaisiatöitä. Itse olen lähihoitaja ja saan joka ikinen työpäivä siivota ulostetta, joko vaipasta, lattialta tai sängystä. Joskus se haju on niin epämiellyttävä, että meinaa oksennus itseltäni lentää. Tänään sain pestä yhden potilaan ja sängyn joka oli yltäpäältä ulosteessa, siinä oli lähellä mun laatan lento Olis jo kylläkin aika että hoitajat saisivat likaisentyön lisän!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9556
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2807
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      158
      2559
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2039
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1796
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      14
      1623
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1537
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1484
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1419
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe