Hyvä ja edullinen ompelimo Helsinki ?

löytyykö?

Missähän kannattais puvun takit kavennuttaa tai housunlahkeet lyhennyttää ?

48

12816

  Vastaukset

  • Itse lyhennytin housut Liisankadulla, Helsingissä, Mabell ompelimo.

   • Keskustelupalstan vinkistä vierailin Ompelimo 18:ssa . Ensin katsoin ihan hyvät netti-sivut joten hinnat on ihan ok , jos jopa halvat. Korjauksista täytyy sanoa , että tähän mun ongelmamuotoiseen kroppaani jos saa istumaan vaatteet näin hyvin niin ammattitaidolla on tekemistä tämän paikan suhteen. Varttuneempi nainen osaa katsoa toisen moisen vaatteen sopivuuden. Ja paikka on siisti ja rouva palvelee hyvin , sitä vierasta aksenttia lukuunottamatta. Suosittelen lämpimästi.


   • Ompelimo18 on lyhentänyt hihat useammasta irto- ja puvuntakistani, ja lopputulos on ollut hyvä joka kerralla. Ystävällinen palvelu ja osaavat ammattilaiset, joten voin suositella paikkaa.


  • Norasta, Mannerheimintie 98, Hki (naisten vaateliike, mutta eivät ole sukupuoli-rasismeja nähtävästi näissä lyhennys palveluissa)
   Maksoi 10e, olin tyytyväinen.

  • Kävin ensin lyhennyttämässä housut ja koska palvelu oli ok ja työn jälki jopa parempi kuin hyvä vein iltamekkoni saneeraukseen. Vartaloni ei ole aivan normimitoissa joten lopputulos jonka sain päälleni oli aivan loistava. Hiukan vieraalla aksentilla mutta hyvin Suomea puhuva Rouva osasi palvella ja eritoten ommella. Voin suositella. Jopa edullinen.

  • Mä kävin viemässä pari laukkua farkkukorjaamo studio-pop -ompelimoon. Käsilaukkujen vuoret piti vaihtaa kun olivat revenneet. Liike sijaitsi Hämeentiellä ja ajattelin että hyvä ja helppo sijainti, viempä sinne. Mutta en oo ikinä saanut niin huonoa asiakaspalvelua kuin siellä. Aivan uskomatonta touhua. Mies lupasi vaihtaa lukkujen vuoret neljän päivän sisällä, mutta kun menin sinne niin laukkuja ei ollut edes aloitettu. Sovittiin uusi päivä kolmen päivän päästä, mutta kun menin viidentenä päivänä niin taas sama homma. Laukut lojuivat keskeneräisenä siellä pöydällä. Älkää siis missään nimessä ainakaan sinne viekö vaatteitanne korjattavaksi. Ärsyttää aivan hirveästi tuommoinen asiakaspalvelu!

   • Mä taas olen saanut mukavaa ja hyvää palvelua Hämeentien farkkukorjaamosta: farkut korjattiin sovitusti ja nopeasti, ei mitään ongelmia.


   • risa-farkku kirjoitti:

    Mä taas olen saanut mukavaa ja hyvää palvelua Hämeentien farkkukorjaamosta: farkut korjattiin sovitusti ja nopeasti, ei mitään ongelmia.

    Täällä sama kokemus kuin nimimerkillä Stupido-pop. Aikataulu petti kahteen otteeseen. Työn jälki oli huono, eikä vastannut sitä mitä oli sovittu. Reklamaatioon suhtauduttiin epäkohteliaasti, ei pahoiteltu, eikä tultu millään lailla vastaan. Nyt ei auta muuta kuin viedä tuotteet uudestaan toisaalle korjattavaksi ja viedä ulos tuulettumaan - haisivat kaiken päälle röökille!
    En siis suosittele tätä paikkaa:
    http://farkkukorjaamo.com/


  • Yksi edullinen ompelimo sijaitsee Ruoholahdenkadulla. Hyvä asiakaspalvelu, todella siisti jälki, nopea palvelu. Ompelija, joka osaa lukea ajatuksia, olen aina ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Suosittelen lämpimästi!
   http://www.ompelimohelsinki.com/

  • Ompelimo Margarita Hämeenkadulla on todella hyvä ja osaava, hinnatkin edulliset!

  • Yksi hyvä ja edullinen ompelimo Ruoholahdenkadu 24. Hyvä asiakaspalvelu, nopea ja siisti työ...

  • Puvun fiksaus kiirellä kävi tosi nopeasti ja silti tod. erinomainen tulos.
   Kiitos vaan suosituksesta. Tarkoitan siis Laivapojankadulla olevaa Ompelimoa.

  • olen käynyt ompelimo modassa hertoniemellä. Palvelu oli hirveä ja maksoin paljon 2oo e. En saanut vaattet takasin kun ei mulla ollut käteistä. Pakottivat mennä hakemaan käteistä ja en saanut maksa kortilla. Siellä ei oo edes kassakonetta. HIRVEÄ

   • Jooo, kyllä mullaki on ollu sama kokemus tästä paikasta, meinaksä ompelimo moda laivalahdenportti hertoniemellä? Aika hurjaaaaa ku en mäkä saanu vatteita takas ennen ku olin maksanu käteistä. Ja he tosiaan pakottivat muakin hakemaan käteistä ku en saanu maksa kortilla. En mäkä saanu kuittia. Nåja, miten voisi saada kuitin ku siel ei oo kassa?


   • huhhuja kirjoitti:

    Jooo, kyllä mullaki on ollu sama kokemus tästä paikasta, meinaksä ompelimo moda laivalahdenportti hertoniemellä? Aika hurjaaaaa ku en mäkä saanu vatteita takas ennen ku olin maksanu käteistä. Ja he tosiaan pakottivat muakin hakemaan käteistä ku en saanu maksa kortilla. En mäkä saanu kuittia. Nåja, miten voisi saada kuitin ku siel ei oo kassa?

    MInäkin olen tyytymätön tähän paikkaan. Mekkooni ommeltiin vääränlaiset vyölenkit ja kun ne purettiin jäi trikooseen reikiä. Kiva,kiva, siinä meni luotto-musta, rakas DKNY:n kolttuni.


   • Jaana kirjoitti:

    MInäkin olen tyytymätön tähän paikkaan. Mekkooni ommeltiin vääränlaiset vyölenkit ja kun ne purettiin jäi trikooseen reikiä. Kiva,kiva, siinä meni luotto-musta, rakas DKNY:n kolttuni.

    Sama on käyny mullekin. Palvelu ompelimo modasaa on aivan hurja. Siellä mulle on sanottu tällä on Afganistani, tällä ei makseta kortilla. Me halutaan vaan käteistä.


   • Velka on veli ottaessa, veljenpoika....

    Ei kai kukaan pakota. Kyllä palvelusta maksaa pitää ja on ihan oikein, ettei korjattua vaatetta saa mukaansa, ellei maksa. Ihan sama ruokakauppaan mennessä. Mitään et sieltä saa mukaasi, ellet maksa joko käteisellä tai kortilla.

    Jotkut ompelijat antavat korjatun vaatteen tutuille ja luottavat, että asiakas käy maksamassa. Mutta käy vaan ohrasesti, ettei maksua koskaan saadusta palvelusta tule.


  • Yritin kerran viedä rikkinäistä kankaista vyötäni Malmin ompelimo Nööpiin. Venäläisen oloinen työntekijä on varmasti taitava käsistään, mutta hän oli ilkeä ja antoi ymmärtää minun olevan tyhmä. Vein vyöni mennessäni enkä enää koskaan mene k.o paikkaan.

   • Ja kuinkahan rikki vyö oli?


  • Koillis-Helsingissä, Kivikossa, sijaitsee Ompelimo Ateljee Neven (www.neven.fi/). Niinä kertoina kun olen vieraillut ko. yrityksessä, en ole löytänyt moitittavaa; palvelu on poikkeuksetta ollut asiantuntevaa ja ystävällistä.

   Suosittelen alueella asuvia tarpeen tullen käyttämään yrityksen tarjoamia palveluita :)

  • Ompelimo Modassa on nykyään maksupääte ja saan aina kuitin kun siellä asioin. Palvelu on ollut ystävällistä ja laatu todella hyvää sekä ompelu- että pesulapalveluissa.

  • Tervetuloa
   Ompelimo Iratar sijaitsee Helsingin Maunulassa.
   Ympärillämme on paljon vaatteita, joita tarvitsemme enemmän tai vähemmän, ne voivat olla kauniita tai ei. Vaatteet eivät kuitenkaan ole ikuisia ja ennemmin tai myöhemmin niistä tulee käyttökelvottomia.
   Jotta teidän ei tarvitsisi valita näiden välillä - on olemassa ompelimomme Iratar, joka tekee kaikki vaatekorjaukset, uusien vaatteiden räätälöinnit , sekä nahka-, korjaus- ja sisustusompelut.
   Omaamme yli 25 vuoden kokemuksen alalta ja käsittelemme kaikkia mahdollisia materiaaleja. Otamme vastaan kaikki vaatteet – uusista kalleista puvuista vanhoihin mekkoihin, joita ei ole käytetty vuosiin. Tervetuloa!

   www.ompelimo-iratar.fi

   Palvelemme teidät TI-PE Klo.09.00-17.00 / LA Klo.10.00-14.00

  • Suosittelen korjausompelimo Inna, os. Mätytie 5. Inna on oikein taitava ompelija ja tosi mukava ihminen. Olen käynyt siellä jo yli 10 vuotta. Hinnatkin ovat aika edullisia.

  • Vanhan frakin korjaus / viimeistely onnistuu parhaiten Jätkäsaaren / Ruoholahden ompelimossa.
   www.ompelimo18.fi

  • Malmin novan yläkerrassa, sisäänkäynti taitaa nykyisin olla n. alkoa vastapäätä kulmasta. Ulkomaalainen mies joka tosi ystävällinen ja puhuu suomea on tehnyt erinomaista työtä esim. lyhentäessään mekkoni ja miehen villakangastakin hihat jne... sanoisin että työnlaatu ollut parempi kuin sinne vietäessä ja hinnat tosi kohtuulliset :-)

   • Minä myös olen käyttänyt kyseisen ompelimon palveluja en mene toista kertaa,vein puuvillaisen mekon ja tekokuituisen mekon lyhennettäväksi oli kun lapsi olisi sen työn tehnyt ,alaarvoista työtä .Viekää mutta kysykää että onko ommen suoraa vai mutkittelevaa?Ei osannut tehdä suoraa saumaa.Ulkolainen mukavan tuntuinen mies asiakaspalvelijana mutta ammattitaito puutteellinen.Novan yläkerta Malmilla


   • Minä olen korjauttanut useita vaatteita ko ompelimossa Malmilla. Mies on ymmärtääkseni Afganistanista ja työn jälki on ollut erinomainen.


  • Voin täydellä sydämmellä suositella Ruoholahdessa sijaitsevaa liikettä nimeltä Ompelimo 18! Asiakaspalvelu oli loistavaa, työn jälki upeaa ja hinta oli edullinen.

   Vein sinne mekkoni kavennettavaksi ja lyhennettäväksi ja työ oli kaikkea muuta kuin helppo, mutta silti se saatiin todella nopeasti tehtyä ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen! (:

  • Kivenlahdessa, osoitteessa; Ristiaallokonkatu 3 on hyvä ja monipuolisia ompelutöitä tekevä korjausompelimo ja vaatekorjaus liike.
   Kerrostalon päädyssä Aallonpohjanpolun puolella on sisäänkäynti.
   Ne, jotka asuvat Espoonlahdessa ja lähiympäristössä, vaikkapa sitten kirkkonummella, niin ei ole tarvetta mennä Helsiinkin asti korjauttamaan vaatteitaan tai vaihtamaan vetoketjuja.
   Työn jälki on aina ollut hyvää kun itse olen käynyt jo useita kertoja, milloin lyhentämässä ja pidentämässä esim. verhoja tai vahtamassa takkiin ja farkkuihin vetoketjuja tai lyhentänyt housun lahkeita.
   Suosittelen:

   http://www.vaatekorjaus.fi/index.html

   https://www.google.fi/maps/place/Korjausompelimo Paikka/@60.1534598,24.6426666,16z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x579c5fef67648afa

  • Miesten puvun kavennus ja hihojen lyhennys kävi tosi nopeasti ja laadukkaasti Laivapojankadulla Ruoholahdessa. Ompelimo 18. Suosittelen!!!

   • Räätäliliike Dandypuku Mariankatu 13 Helsinki
    www.dandypuku.com


  • Tuohon Ompelimo 18 hyviinpuoliin kuuluu myös lauantaina saatava pikakorjaus joka pelasti minut! Kiitos siitä!

  • Ei vaihtoehtoja jos arvostaa laatua!
   www.ompelimo18.fi
   Kiitos taas kerran!

  • Näyttää menevän roskikseen pari vuotta vanhat housut jos vetskarin vaihto maksaa 30 euroa. No, ei se mitään saavatpahan aasialaiset töitä kun Suomessa ei näköjään kelpaa.

  • Työn ALV verotus tappaa kaiken yritteliäisyyden. Täysin naurettavaa ja itkettävää samaan aikaan. Suomi on köyhä ja pysyy köyhänä kunnes työtä aletaan oikeasti arvostaa teoissa eikä vain puheissa.

  • ompelimo Logo mannerheimintie 63 ,00250 HELSINKI
   www.ompelimologo.fi

  • Missä lyhentäisit vanhojentanssimekon, jossa on satiininen ja sifonkinen monikerroksinen helma? Mekkoja myyvässä liikkeessä hinnkasi tulisi 120 euroa, joka tuntuu paljolta. Miten helman lyhennys voi maksaa puolet siitä, mitä itse mekko kaikkinen koru-ja pitsiompeluineen? vai onko suomalainen työ vain niin järjettömän kallista?

   • NV-Atelier, Arkadiankatu 19, ison kangaskaupan yhteydessä, voin suositella keskustan ompelimoista, tekee tarkkaa työtä ja on suht. edullinenkin.


  • Hyvä ja edullinen ompelimo HELSINKI on Ompelimo Logo ,Mannerheimintie 63

  • Itse olen käyttänyt Sellon Halosen yhteydessä olevaa ilmeisesti yksityistä yrittäjää. Ei kallis ja tekee hyvää työtä. Olen siellä tuunauttanut jos jotakin pukua jne. Kaikkea kun ei ole tarjolla minun makuuni...

  • Ompelimo Moda Herttoniemi. Hyvä palvelu hinta-laatu suhde kohdillaan ja kaupan päälle ystävällinen palvelu👍👍Suosittelen lämpimästi !

  • Espoolaisille löytyy monipuolinen vaatehuolto ja vaatekorjaus sekä korjausompelimo, Ristiaallokonkatu 3, 02320 Espoo (Kivenlahti). Siellä ainakin saa osaavaa palvelua ja ompelija myös osaa neuvoa.
   http://www.vaatekorjaus.fi/

  • Hei,
   Tässä on hyvä ja taitavaa ompelija ja edullisella hinnalla.

   Vänrikki Stoolinkaru 5
   Helsinki
   Get Directions

   ompelimohelia.fi/index.html
   Avaa sivusto

  • Onko Kokemuksia uusia Ompelimo Modata uusia luin paljon arvosteluja ja virhe oli viedä sinne no huomenna näkee kun hakee

  • Mitassa kauhea palvelu

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   32
   1829
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   1534
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   63
   1252