Eka kerta 31v nainen

SeSiitä

Haluan kertoa oman tarinani niille, jotka ovat ehkä samanlaisessa tilanteessa kuin minä olin.

Koin ensimmäisen kertani kolmisen viikkoa sitten. Olen 31v nainen ja ennen tätä suhdetta minulla ei ole ollut minkäänlaista kokemusta miehistä. En ole seurustellut tai tapaillut miehiä. Tapasin kyseisen miehen suomi24 treffeissä ja vaikka hän ei ollutkaan sitä tyyppiä jota varsinaisesti etsin, jotenkin polkumme vain yhtyivät. Suurin syy siihen miksi ajattelin, ettei tästä tule mitään tai en edes ajatellut häntä sillä tavalla aluksi oli se, että hän on yli 10 vuotta minua vanhempi.

Joka tapauksessa, kirjoittelimme kuukauden verran ja sitten tapasimme. Jatkoimme tapaamista luonani (hän asuu eri paikkakunnalla). Hänellä oli alkoholia mukana. Joimme, juttelimme ja kuuntelimme musiikkia. Mies olisi halunnut jo silloin, mutta sanoin ettei ensitapaamisella. Hän tiesi, että olin neitsyt. Hän kyllä hyväili minua jne. tosin en antanut hänen työntää kättänsä housujeni siään, koska en uskonut, että olisin sitten pystynyt enää estämään edes itseäni. Hän jäi yöksi.

Sovimme, että menen hänen luokseen seuraavaksi ja silloin se sitten tapahtui. Kävimme saunassa ja joimme kaljaa. Olin pienessä humalassa, mutta en pahasti. Sitten päädyimme lopulta sänkyyn jne.

Kaikista parasta tässä asiassa on se, että aina aikaisemmin ajattelin, että olen aivan jäykkä ja jännitän ihan älyttömästi, mutta niin ei todellakaan käynyt. Kaikki tapahtui uskomattoman luonnollisesti, eikä minuun edes sattunut (toki immenkalvoni oli puhjennut jo aikaisemmin itsetyydytyksessä). Luulen, että suurin syy siihen, miksi en juurikaan jännittänyt tai olin hyvin rento johtuu siitä, että hän kysyi aina saiko tehdä sitä tai tätä tai ainakin sanoi, ennenkuin teki. Siis esim. "Haluaisin imeä rintojasi" tällä tavalla tiesin mitä oli tulossa ja mielen tasolla ehdin hyväksyä sen, ennenkuin se tapahtui todellisuudessa eli ennenkuin tunsin sen kehossani. Olemme tietysti harrastaneet seksiä jo enemmänkin ja jokaikisellä kerralla olen halunnutkin sitä. Joskus jopa odotan sitä, ajattelen sitä ja kiihotun ajatuksistani sekä muistoista. Olen tavallaan hämilläni kaikesta tästä, mutta toisaalta tajuan, että se on aina ollut osa minua, siis tuo seksuaalisuus, nyt se on vain päässyt esiin.

Asioista kannattaa siis puhua avoimesti ja jos toinen tuntuu luontevalta ja toisen seurassa on hyvä olla niin silloin asiat sujuvat paremmin. Naisille neuvoksi... älkää hävetkö naiseuttanne, seksuaalisuuttanne ja nautintoanne.

4

4587

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuulla että kokemus oli iloinen asia. Etkä ainakaan tuo esiin että ikä olisi aiheuttanut paineita.

      • SeSiitä

        se ikä ei ollut mikään paine. En voinut asialle mitään sillä hetkellä. Jos olin neitsyt olin sitä, eikä sitä asiaa mikään muuttanut. En hävennyt sitä, joskaan en ollut mitenkään suunnitellut säästäväni sitä. Se oli vain jotain joka oli niin kuin oli ja toisaalta se oli osa minua. Läheisyys on ollut enemmänkin ongelmani kuin seksuaalisuus sinänsä. Kun sen läheisyyden, siis sen että toinen koskettaa jne. yli pääsee, niin sitten ei ollut mitään esteitä ja tämän minä tavallaan tiesinkin itsessäni.

        Vaikka olinkin jo 31, niin ei sillä ollut juurikaan merkitystä, koska olin siihen nyt täysin valmis. Mikä parasta, minua ei ole päässyt vielä yksikään mies pilaamaan erilaisilla negatiivisilla kommenteilla tms. ns. huonoilla seksikokemuksilla. Tästä syystä nyt kun olen vanhempi ja ymmärrän asioista enemmän, niin pystyn nauttimaan seksistä ihan eri tavalla, ilman estoja. Kuinka monta naiseutta on pilannut joku tietämätön pojankloppi, joka on tietämättään sanonut jotakin loukkaavaa tytölle kriittisessä vaiheessa ja iässä. Näistä saattaa jäädä hyvinkin pysyvät arvet.

        Neitsyyden menetys ei ollut minulle mikään iso juttu tai sekään, että olin neitsyt. Ihminen on mitä on.


    • Ung Man 21-år-gammal

      Herttainen tarina. Aina kiva kuulla, että jonkun ensimmäinen kerta on ollut iloinen tapahtuma. Uskon, että se värittää ihmisen seksielämää pitkäksi aikaa siitä eteenpäin.

      Anna tuolle NM "Faijas serkku" piutpaut. Se on ilmeiseseti joku Alfa-uros, joka ei kestä sitä, että nainen on seksuaalinen ja aktiivinen sen toteuttamisessa.

      Toivoin sinulle paljon hyviä panoja tämän ko. herrasmiehen kanssa ja sitten myös kaikkien niiden tulevien. Ole avoin ja kokoeile mikä tuntuu omimmalta.

      Hyviä jatkoa. T: Salainen ihailija.

      • SeSiitä

        No minua ei todellakaan hetkauta tuollaiset viestit joita Faijasserkku kirjoitti. Kun laittaa tällaisia kirjoituksia nettiin niin aina saa myös tuon kaltaisia vastauksia.

        Kiitos viestistäsi ja kirjoitin tämän tarinan tänne siksi, että joskus olen lukenut kanssasiskojeni ja -veljieni tarinoita siitä mitä on olla neitsyt tässäkin iässä. Halusin kertoa, että joskus voi löytää sen oikean ihmisen jonka kanssa siitä "eroon pääseminen" voi olla mahtavaa. Se voi olla mitä luonnollisin tapahtuma ilman mitään valtataistelua tms. On ilo antaa silloin kun joku oikeasti ja puhtaasti haluaa ilman taka-ajatuksia jne.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      138
      2164
    2. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      109
      1564
    3. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      56
      1371
    4. Taas yksi persuämmä sekosi

      Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://
      Maailman menoa
      240
      1137
    5. Finlayson Tom of Finland tuotteineen ajautumassa konkurssiin

      Takavuosina kotimainen lakana- ja pyyhevalmistaja Finlayson teki jättimäisiä voittoja, myymällä alastomien gay-miesten k
      Maailman menoa
      58
      968
    6. Mitä sä haluaisit

      Hänestä tai siitä jota kaipaat
      Ikävä
      76
      906
    7. Kauanko vielä aiot

      odottaa ja haaveilla kaivattuasi?
      Ikävä
      45
      784
    8. Kylmätotuus takiainen

      "Siirrän tänne Kylmiksen uudet hajatelmat. "Anonyymi 2024-10-27 14:42:53 60 plus palstalla en nähnyt nimimerkkiä Lesk
      80 plus
      98
      773
    9. Olisin vain halunnut

      Sinun kanssa mennä naimisiin. Rakastan sinua jo nyt. Olet ihaninta maailmassa. Ja bonuksena päälle saisin sinun upean su
      Ikävä
      28
      764
    10. En oikein tiedä

      onko sinua olemassakaan mies…
      Ikävä
      59
      753
    Aihe