Nainen treffeille? Minne?

perskuless

Eli mihin viedä nainen treffeille? Ite haluaisin viedä johonkin kuppilaan kaljalle mutta luulen että tämä nainen ei pitäisi siitä vaikka alkoholi toki maistuu hänellekkin. Leffakaan ei ole oikeen hyvä juttu tai perinteinen kahvilakaan ei kuullosta hyvältä.

Kertokaas mihin te veisitte naisen treffeille tai naiset kertokaa mihin te haluaisitte että teidät viedään?

40

22035

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • utelias .

      Aika vaikea vastata, kun ei tiedä millä paikkakunnalla "operoit". :-)

      Aika oleellista on, onko se iso kaupunki (paljon eri mahdollisuuksia), vai pieni kunta, jossa 1 kuppila... :-)

      Joku kävelykin kivassa paikassa on ihan ok vaihtoehto. Pakkaat eväät mukaan, eli pullollisen teetä/kahvia, termariin siis, ja hyvät nisut. Istumisen kannalta pitänee ottaa tähän vuodenaikaan jotkut styroksinpalat mukaan.

    • häneltä itseltä?

      Soita tai kasvotusten sopikaa tapaaminen
      ja suunnitelkaa yhdessä.
      Jos ensi kertaa niin vähän etemmäksi
      isossa kaupungissa - keskustaan vaikka kahville,
      jos baariin - parempi kysy mitä maistu?
      älä mene heti kaljaa ostamaan;
      pienemmässä paikkakunnossa - lähempään kaupunkiin.
      Ihan tilanteen mukaan toimi!

      • <Mies29>

        Kyllä miehen pitää ehdottaa, eikä neuvotella naisen kanssa. Naiset eivät pidä nynnyistä, jotka eivät osaa päättää mitään ilman naisen konsulttiapua.


      • <Mies25>
        <Mies29> kirjoitti:

        Kyllä miehen pitää ehdottaa, eikä neuvotella naisen kanssa. Naiset eivät pidä nynnyistä, jotka eivät osaa päättää mitään ilman naisen konsulttiapua.

        > Kyllä miehen pitää ehdottaa, eikä neuvotella
        > naisen kanssa. Naiset eivät pidä nynnyistä, jotka
        > eivät osaa päättää mitään ilman naisen
        > konsulttiapua.

        Suksi ny suolle. Mun mielestä naisenkin pitää osata tehdä päätöksiä eikä vain todeta aina, että "ihan sama" ja "päätä sä".


      • <Mies21>
        <Mies25> kirjoitti:

        > Kyllä miehen pitää ehdottaa, eikä neuvotella
        > naisen kanssa. Naiset eivät pidä nynnyistä, jotka
        > eivät osaa päättää mitään ilman naisen
        > konsulttiapua.

        Suksi ny suolle. Mun mielestä naisenkin pitää osata tehdä päätöksiä eikä vain todeta aina, että "ihan sama" ja "päätä sä".

        >Mun mielestä naisenkin pitää osata tehdä >päätöksiä eikä vain todeta aina, että "ihan >sama" ja "päätä sä".

        Jos miestä haluat, niin miksi etsiä sellaista naisesta kun ei homoseksuaalisuus enää synti ole...


      • <Mies21> kirjoitti:

        >Mun mielestä naisenkin pitää osata tehdä >päätöksiä eikä vain todeta aina, että "ihan >sama" ja "päätä sä".

        Jos miestä haluat, niin miksi etsiä sellaista naisesta kun ei homoseksuaalisuus enää synti ole...

        Itse en henk koht pidä naisen alistamisesta, mutta kaippa sinä saat sillä monta merkityksellistä ihmisuhdetta aikaiseksi.. :/


      • tylsimyksiä
        <Mies29> kirjoitti:

        Kyllä miehen pitää ehdottaa, eikä neuvotella naisen kanssa. Naiset eivät pidä nynnyistä, jotka eivät osaa päättää mitään ilman naisen konsulttiapua.

        Oli kauheata treffailla miestä, joka soitteli jatkuvasti ja kyseli olenko vapaana esim. viikonloppuna, keskiviikkona, jne. Ei siinä mitään, mutta joka kerta mies kysyi mihin MÄ haluan mennä tai mitä MÄ haluan tehdä. Hänellä ei ollut mitään mielipidettä asiasta, eikä mitään ehdotuksia kun kysyin. Se loppui lyhyeen, en halua suunnitella joka kerta yksin kaikkea. Kohteliaisuudesta ei voinut olla kyse, kun oltiin treffeillä monia kertoja. Mieluummin väärä paikka, kuin ainainen kysely. Kerron kyllä, jos paikka ei jostain syystä kertakaikkiaan sovi, mutta sellaista ei ole tullut vielä vastaan.


    • Oluttyttö

      jos pub, kivaa musaa tai muuten kiva miljöö, irkkutyylinen esim. Kahvila, muunlainen kuin mummopaikka. Onhan sitä noitten yhistelmiäkin, esim Hgissä.

    • treffipaikoista

      myös mun mielestä miehellä pitää olla ajatus ja suunnitelma siitä mitä tehdään. ensinnäkin se kertoo siitä, että hän on pohtinut asiaa. toisekseen on kiusallista, jos kumpikaan ei keksi/viitsi ehdottaa jotain ja sitten mietitään pitkään mitä tehdään. voihan asian esittää tyyliin "ainakin kahvila x on mukava paikka. voitais mennä sinne, tai oisko sulla hyvä ehdotus".
      entä minne itse menen mielelläni treffeille? kävelyistä pidän eniten :D (sovi etukäteen, tai tarkista etteivät naisen kengät ole hankalat), kahvittelu tai leffa kotona (ei teatterissa, koska silloin ei voi jutella ollenkaan), istuskeleminen jossain kahvilassa/puistossa on ok, ja keilaaminen on kans hauskaa.
      kotiinkutsuminen vain jos tunnette suht hyvin jo entuudestaan, muuten pitäisin sitä kiusallisena.

    • salaporkkana

      kuppilassa ei ole mitään pahaa, mutta älä ota paikallisten raksamiesten räkälää vaan jokin rauhallinen paikka missä voit vaivattomasti keskustella ilman "häh?" "mitää?" huutelua ja silti puolet jää epäselväksi. ja sen verran hienon paikan otat että sieltä saa myös kahvia, ja annat naisen tilata ensin ja otat sitten vaikka itsekin kahvin.

      kovin ensitreffeille eivät leffat mielestäni kauhean hyvin sovi, vaikka sen jälkeen voikin mennä kahville keskustelemaan. tulee vain outo olo istua siinä hiljaa ja ihmetellä leffaa. myöhemmässä vaiheessa ihan kivaa, käydä sitten leffan jälkeen vaikka yhdellä (kahvilla/tuopilla).

    • syksy1253

      treffeille mieluiten tuttuun paikkaan, esim. Wanha Portti Turussa on hyvä paikka tavata kasvotusten ensi treffeillä.

    • Riippuu minkälainen nainen on kyseessä.

      Jos juttu luistaa niin johonkin kahvilaan, tai vielä parempi, jonnekin rauhalliseen paikkaan kaksin.

      Jos juttu ei niinkään luista, johonkin leffaan, paitsi että mitä leffassa voi tehdä muutakun nuoleskella tai katsoa leffaa.. Ehkä mielummin jonnekin missä vaaditaan hiljaisia hetkiä, ehkä jos löydät jonkun akustisen konsertin jostain.

      Parhaat treffit minulla miehenä henk koht on ollut on, kun tapasin naisen sokko treffeillä kahvila/baarissa, hiljaisessa sellaisessa siis. Juttelimme jotain, ja lähdimme ulos kun meillä ei oikein ollut mitään yhteistä. Lähdimme kävelylle, ja taisimme käydä paikassa, jossa olimme tavanneet ensimmäistä kertaaa. Siskoni siis "paritti" meidät, olimme tavanneet kerran aiemmin, hän tiesi että oli näkemässä minut, minä en muistanut häntä ollenkaan eikä siskoni siitä minulle kertonut.

      Joimme vielä yhdet. Mistään tärkeästä emme puhuneet. Hänn oli nätti, mukava, ja luonteeltaan erilainen erilainen kuin minä. Siitä lähdimme taas liikkeelle, hän puhui jotani ampumisesta, ja vein hänet meille hakemaan ilmakon, josta menimme viereiselle rannalle ammuskelemaan, juomaan viiniä ja katselemaan tähtiä. Siitä menimme meille ja päädyimme sänkyyn :) Eli ihan hyvät treffit varmaankin hänen mielestään oli :)

      Tee jotain omalaatuista, tehkää jotain kivaa, ja pieni määrä alkoholia tekee vain hyvää, se hieman rentouttaa.

      Onnea, muuten :)

    • yo gotti

      Kerron teille minne kannattaa viedä nainen ja uskokaa se toimiii kunhan käyttäydyt oikein ja huomioit häntä pyydät tyttöä johon olet kiinostunut pienelle kaupungin kävelylle ja on tulossa just kesä kelit on hyvä se ois mukavaa ostatte matkalla pienet drinki tai juomat ja juttelette tutustutte toisiinne jos tyttö on jo tullut yksin näkemää sua nii se on jo plussaa paljon

      • Mies 37

        Tähänpäs oli melkoinen virke saatu kasattua.


    • pinnallisuus rules

      Minusta naisena olisi ainakin mukavaa, jos miehellä olisi mielikuvitusta ja idearikkautta yllättää minut mukavalla treffipaikalla.

      Mikä siis on mukava? No jos olemme jo jonkin aikaa kirjoitelleet tai soitelleet, odottaisin, että mies sen verran on minusta käryllä mistä mahdollisesti pitäisin.

      En käy kaljapaikoissa ja sen varmaan olisin tehnyt hänelle selväksi.Siis jos minut vietäisiin ekoilla treffeillä kaljakuppilaan, niin ne olisi myös vikat treffit.

      En kuitenkaan ole ehdoton noissa asioissa, mutta eikö ekojen treffien tarkoitus ole tehdä jonkilainen vaikutus?

      Sokkotreffit tai pikainen tapaaminen, ilman ennakkotutustumista on sitten toinen juttu.

      Kun vielä nettideittailin ja kävin treffeillä, yleensä kävumme jossain syömässä, ei kuitenkaan Esson baarissa :)

    • neiti_XXX__

      rantsuun piknikille? Eläinpuistoon kävelemään? Jotakin harrastamaan? (tennis, sulkis, seinäkiipeily...mitä tahansa?!) Illalla jonnekin keikalle?

    • jdfpoiöljdf

      Minullekin eräs mies ehdotti tapaamista, kun olemme vähän chattailleet. Mutta ei ole ehdottanut paikkaa eikä aikaa, kun kiireinen olen tällä hetkellä..Jännittää, enkä ole edes varma haluanko tavata, kun on noita muitakin tällä hetkellä......

      • 5YNYNNNNNU

        LUTKA!!!!!!


      • Mr Moraali
        5YNYNNNNNU kirjoitti:

        LUTKA!!!!!!

        Huora!!!!!!!!!!!!!!! Jakis!!!!!!!


    • pillusta kuseva

      Haluan ulkomaille viikoksi. Rahaa minulla ei ole mutta olisi kiva jos sinä maksaisit. Sellaiseen maahan jossa lämpötila on n.20-25 astetta matkan aikana, lämpimämpään maahan en halua lähteä sillä se on liian tukalaa mulle sillä olen lievästi ylipainoinen söpöliini painoa on 121kg. On tosin pituuttakin aika paljon 165cm, että se selittää osin painoakin.

      Ruoka ja juoma sun kuuluu kustantaa myös jos mut matkalle viet.

      • saatanan lihava homo

        sä oot kuules aika paska ihminen.. ei ketään anna kenellekkään mitään jollei rahaa ole kuin roskaa tai oot hyvännäkönen ja kuten juuri tuossa selitit että 121kg ja 165cm... mulle 86kg painavalle ja 195cm pituselle äijälle ei kauheesti haluta tommosia läskejä kääpiöitä rupee duunaamaan...


      • virtsaputki

        No onpa outoa jos pimpistä pissit. Kannattaisi käydä lääkärissä. Ei normaalit tytöt sieltä pissi. Sulla on joku sairaus. Sori.


    • mies kolmeviis

      Mä vein naisen eka carting autolla ajelee josta se tykkäs kovasti ja sit vein sen yhelle mökille uimaan, saunomaan ja grillaamaan. Aamulla 6 aikaan vein sen sit kotiin. Toisilla treffeillä vein sen linnanmäelle ja mentiin aika moneen laitteesen ja kivaa oli.

    • naakkuri

      Mun mielestä olis upeaa, jos mies olis nähny vaivaa miettiessään mitä tehdään. Muutamien treffien jälkeen vois itekkin juonia jotain kivaa yhdessä tekemistä, mt ehkä mä oon vanhanaikainen ja haluan että alussa mies vie.

      Kahville, viinilasille, ulkoilemaan. Karting olis huippuhauskaidea, mutta siinä ajaessa nyt toki ei pääse kovin tutustumaan. Toki sen jälkeen sitten...

      Jos on jotain omia juttuja, mihin vois naisen ottaa mukaan treffeille tutustumaan siihen juttuun, vois olla ihan hauska. Keilaaminen, carting, vierailu eläintarhaan, vaikka geokätköily, mutta varoita toki etukäteen sitten kengistä :)

      Musta olis ihan äärettömän romanttista vaikka eka istua ja juoda muutama lasi viiniä, sitten lähteä kävelylle ja jutella matkan varrella, istua auringonlaskussa tjsp.
      Ja mun mielestä kuuluu hyviin käytöstapoihin saattaa kotiin tai autolle, mutta kotiinsaattaminen EI tarkoita automaattisesti sisäänpääsyä ja seksiä... Sitä voi sitten jonkun treffien päästä ajatella.
      Mut tuntuu, ettei miehet ymmärrä tällaisen päälle ollenkaan nykyään.
      Wham Bam, thank you mam... :P

    • Hjelp?

      Oisko mitään ehdotuksia mitä kannattaisi tehdä sisätiloissa jossain muualla kuin jomman kumman kotona?
      Ulkona on vielä aika kylmä sää, joten piknikit ja kävelyt on vähän hankala toteuttaa. On vielä liukastakin eikä kaikissa puistoissa ole penkkejä.

      Ja omaan kotiin ei vielä tunnu luontevalta mennä. Leffa voisi olla hyvä, mutta onko se miten huono ajatus 2. treffeille? Siellä ei voi puhua, mutta ollaan puhuttu ja puhutaan muutenkin paljon. Että onko leffa silloin hyvä idea vai pitäisikö vielä mennä jonnekin missä voi puhua?

    • booooring

      Kaikki mielikuviksettomat vievät naisensa leffaan niin et toinen varmasti tylsistyy kuoliaaksi. Leffalla ei tehdä kenekään vaikutusta. Jos olis kesä, vuokraa mökki ja vie se saunomaan ja uimaan. sitte grillaatte hyvää ruokaa ja juotte hyvää viiniä. talvella voit viedä sen vaikka avanto uintiin jos rohkeutta riittää, karting radalle ajelee carting autoilla olis hauskaa puuhaa...

      • blh9

        Onko suomalaisten mielestä romanttisinta lähteä mökille saunomaan? Eiköhän tuo liene yli 30 vuotiaiden hupia. Ellei jopa yli 40 vuotiaiden ajanviettoa.

        Niin, ja kun ei ole kesä, niin ei voi lähteä uimaan, avanto-uintikaan ei kiinnosta ja grillaaminenkin on hankalaa. Oikeastaan se ois mahdotonta.

        Ja eikö oo mitään köyhän miehen- oppaita treffeillä käynnistä? Jotain mitä voi tehdä, jossa ei tartteis suurin piirtein hakea pankista lainaa, jotta voisi tehdä toisen kanssa jotain?

        Muuten kävisi omassa tilanteessani kotikäynti ja yhdessä leffan katsominen kotisohvalta tai pelaaminen tms., mutta se on vielä liian aikaista. Voisi tehdä vielä jotain muuta ensin.


      • tasan30
        blh9 kirjoitti:

        Onko suomalaisten mielestä romanttisinta lähteä mökille saunomaan? Eiköhän tuo liene yli 30 vuotiaiden hupia. Ellei jopa yli 40 vuotiaiden ajanviettoa.

        Niin, ja kun ei ole kesä, niin ei voi lähteä uimaan, avanto-uintikaan ei kiinnosta ja grillaaminenkin on hankalaa. Oikeastaan se ois mahdotonta.

        Ja eikö oo mitään köyhän miehen- oppaita treffeillä käynnistä? Jotain mitä voi tehdä, jossa ei tartteis suurin piirtein hakea pankista lainaa, jotta voisi tehdä toisen kanssa jotain?

        Muuten kävisi omassa tilanteessani kotikäynti ja yhdessä leffan katsominen kotisohvalta tai pelaaminen tms., mutta se on vielä liian aikaista. Voisi tehdä vielä jotain muuta ensin.

        Ootko ihan tosissas ettei täällä kirjoittele 30- 40-vuotiaita? Veikkaan että iso osa kirjoittajista on muita kuin teinejä.


      • jijljl

        Mä olen 44v. Tuosta saunasta. No okei, naisella menee meikit ja hiukset persiilleen. Mutta. Olisin varovainen.... Se kyllä tässä tapauksessa suhteen alkumetreillä sitten tarkoittaa seksiä.

        muutoinhan suomalainen sauna on lähes pyhä paikka mutta tällainen alkusuhde, parit drinkit siihen ja alasti saunaan... kyllä sen tietää mitä siitä.. että varovaisuutta jos ei ole ihan varma että daami on samalla linjalla.


    • mee saunoo

      Ei ekat treffit tarvii olla mitään romanttista touhuu heti. Saunominen on sosiaalinen tapahtuma ja siinä tutustuu toiseen samalla kun saunaa lämmittää ja ui meressa ja sen on vaan sellasta erilaista puuhaa kun joku tylsän elokuvan katselu. Voihan sitä viedä naisen vaikka metsään sienestämään jos saunomienn ei ole tarpeeksi hyvä idea. Eikö suurissa kaupunkeissa ole ainakin joku yleinen sauna mitä joku yhditys tai porukka lämmittää silloin tällöin talvellakin ja varmaan avantoonkin pääsee pulahtamaan. Kyllä täällä ainakin on yks ja olen itsekin käynyt.

      • hiioopp

        Aika harvassa ovat naiset, jotka haluavat ensi treffeillä miehen kanssa saunaan. Miettikää nyt vähän, pösilöt! Kukaan tervejärkinen nainen ei lähde puolialastomana tuntemattomien matkaan, eikä sen paremmin tuttujenkaan.

        Ekoilla treffeillä pidetään ne vaatteet kiltisti päällä.


    • punapää88

      itse menisin mielellään kesällä piknikille juomaan viiniä/skumppaa ja syömään jotain hyvää (esim. sushia)

      jos on huono sää keilailu olisi kivaa.

      no jaa jos tykkään miehestä on lähestulkoon ihan sama minne mennään ekoille treffeille kunhan ei ole mikään mökki/sauna mitä yllä ehdotettiin eikä mikään hijainen snobiravintola, kun olen liian adhd sellaiseen ekoilla treffeillä.

      • aasia888

        Noissa eksoottisemmissa asioissa täytyy kuitenkin olla varovainen. Kaikki eivät pidä esimerkiksi sushista.
        Toisaalta, voihan olla niinkin, ettei joku pidä pizzasta. Sushi kuitenkin yleensä jakaa mielipiteet joko suuntaan tai toiseen.

        Joten välttyäkseen treffikumppanin nololta "burp, onhan tää ihan.... erikoista", kannattaa joko tiedustella asia etukäteen tai pysyä ainakin ekoilla treffeillä jossain perinteisemmässä.


    • xcxcxcxcxcxc

      Mitä niillä treffipaikoilla on väliä? Kumppaniahan tässä etsitään eikä mitään treffiseuraa. Mun käsitykseni mukaan suurin osa ahdistuu ja turhautuu, jos joutuu liian kauan deittailemaan.

      Ei se arki kuitenkaan ole mitään jatkuvaa juhlaa, niin miksi pitäisi koko touhu aloittaakaan jollain soidinmenoilla. Ihan avoimesti ja rehellisesti kahville juttelemaan ja siitä vaikka pizzalle. Mukavia tavallisia asioita.

    • Antaa palaa

      Näin on ja sitten toinen jatkossa vaan pettyy jos se onkin oikeesti joku juntti joka ei enää vie mihinkään kuin kaljakuppilaan.
      Näyttäköön heti millainen oikeesti on niin ei treffikaveri hämäänny.
      Teerillä ja metsoilla on vähän huono puoli siinä kun ne soitimilla pörhistelee ja hienostelee. Sit kun ne saa naarasta niin sinnehän ne puun latvaan menee loikomaan. Sinäkin kun viet vaan naisesi kaljakuppilaan ja sieltä kämpille ja sit sohvalle kaljan kans kun on ensin lemmitty. Siinähän se.

    • Mhmhmhmhjm

      Uimahalliin niin voit pestä häneltä meikit naamalta ja tietää miltä hän oikesti näyttää.

    • lkdfsgö

      Mä lähden mielelläni kävelylle ilman sen kummempia järjestelyjä. Kävellessä on kiva jutella, ja jos keli on kehno, tulee samalla todennettua, että sulho kestää säitä.

    • 575448

      Onko tilanne se että olet nähnyt naisen ennen vai nettitreffi? Jos ei ole nähty niin kahvilaan eka ja tsekataan tullaanko juttuun. Sitten pian viikonlopulle kaljoille :) Ja aika pian, jos juttu luistaa, yhteinen risteily. Siis kaksin. Vaikkette risteilyihmisiä olisikaan. Nimittäin kyseessä on jo sen pituinen matka, että sen aikana näkee mikä toinen on karvojaan. Voi hitsata parin yhteen tai erottaa lopullisesti. Mutta nimenomaan kaksin eikä mitään isoa kaveriporukkaa tai äitiä mukaan :)

    • Mene mahdollisimman päiväsaikaan elokuviin ja sen jälkeen kuppilaan. Voitte keskustella kahvin tai teen ääressä elokuvista syödä vähän jotakin. Mitä pidit elokuvasta? Siinä hyvä aihe Teidän yhteisestä kokemuksesta. Kun olette tutustuneet kahvilassa toisiinne niin voisit pyytää häntä menemään jonnekin. Samalla voit kysyä kiinnostaako häntä lähteä ("jos on kesä - terassille") Sinun kanssasi jonkin ravintolan terassille istumaan. Ei kesäaikaan voit kehua sitä, että tiedät yhdet kivan raflan, jossa olet joskus istunut juonut yhden tai kahden tuopin hyvää olutta! :) Voit kysyä pitääkö hän oluesta?

      Kuten aikaisemmin on mainittu isolta paikkakunnilta löytyy paljon valinnan varaa minne mennä teelle/kahville. Etsi omalta paikkakunnaltasi viihtyisä paikka, josta pidät ja tämä naisesi mahdollisesti pitäisi.

      Toivottavasti tästä oli jotain apua! :D

    • Anonyymi

      Noni

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe