uusi suhde, ei seksiä

mies..

olemme nyt seurustelleet jo jonkin aikaa, mutta meillä ei ole lainkaan seksielämää. itseä tekisi kyllä mieli ja olen sen näyttänyt naiselleni, mutta tuntuu ettei häntä kiinnosta se yhtään. ärsyttää, kun hän ei koske minuun sillä tavalla, eikä anna mitään vinkkiä että haluaisi minua. hän kyllä kertoo rakastuneensa minuun ja on kova suukottelemaan ja on koko ajan kiinni, mutta seksiä hän ei tunnu haluavan. aikaisemmista suhteista juteltaessa niissä on ainakin ollut seksiä.

täytyykö tällaiset asiat suhteen alussa haudata vai ottaa heti puheeksi? mikä neuvoksi?

22

4231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lehti

      Itse en heti halua seksiä harrastaa vaan tutustua ihmiseen kunnolla ja vasta sitten. Mikä kiire sitä on heti rynnätä sänkyyn. Kyllä sen toisen täytyy kunnolla tuntea. Jos mies siitä minua alkaa ahdistelemaan uskon että hän on minun kanssa vaan seksin takia.

    • M.H

      Siis kuinka kauan on "jonkin aikaa"? Itsellänikin oli kerran sama ongelma. Olin seurustellu miehen kanssa yli 2kk ja vasta sitten hän halusi sänkyyn... toisaalta se on kyllä kunniotettavaa, että toinen haluu tutustua ensin paremmin ja sitten vasta mennä sänkyyn. Entä jos sama asia on sunkin kohdalla...?

    • Friidu

      että hän ei ole aikaisemmissa suhteissaan esim. koskaan saanut orgasmia, vaikka miten perin olis ollu... Vaikea siinä on uutta suhdetta aloittaa, kun ei tiedä miten käy tällä(kään) kertaa! Jännittää!

    • maare

      pitää ottaa toi puheeks koska minusta seksi kuuluu parisuhteeseen. Jos jokin mättää/pelottaa niin ei se poistu haluttomuudella,siitä kasvaa vain isompi ahdistus.
      Rakastuneena sen luulisi olevan helpompaa kun tietää ettei toinen ole menossa mihinkään (sain käsityksen että sinäkin olet rakastunut häneen).
      Eikö teilä ole rauhaisaa paikkaa missä olla? Tsemppiä teille molemmille,mukavaa juhannusta!

    • suvi

      Olen kans serustellut muutaman viikon yhden miehen kans ja haluan häntä aivan älyttömästi ja hän on kiinni minussa, suudellaan ym. Mutta jos teen aloitteen vähän pidemmälle hän lähtee kotiin !!
      Hän on kyllä ihastunut minuun ja huomaan että hänellä kyllä seisoo ,mutta en tiedä.. mua ottaa päähän kyllä!!

      • Soif

        Oisko suorituspaineita? Jutelkaa, niin selvinnee..


    • Madde

      Miksi pitää kiirehtiä. Se on varmin tapa pilata suhde. Muutaman kuukauden voi aivan hyvin seurustella ilman seksiä. Parempi tuntea ensin toinen kunnolla. Älä ala painostamaan. Voit tietenki sopivan tilaisuuden tullen kuiskata hänelle, että haluat häntä, ja kysyä vai haluaako hän vielä odottaa.

    • Äkäpäkämäkä

      Olen 42vuotias nainen. Semmoisessa vähän on off suhteessa ollut reilut 3 vuotta. Asutaan alle kilometrin päässä toisistamme,mutta minua ahdistaa miehen pervoudet... Olenkin viimeisen vuoden vältellyt seksiä...Mies ei tahdo ymmärtää miksi. Hänellä on riippuvuus pornoon, melko kaksimieliset jutut joka hetkessä... Olen miettinyt muuttaa kauemmas,ettemme törmäisi missään, ainakaan usein...

    • pukilöletietty

      Pitäähän ne sänkytaidot testata, mielellään aika alussa, pettymys jos suhde etenee ja sitten se kauan odotettu hetki ja toinen osoittautuu pettymykseksi.

    • Nainen_nro47

      Vaikka vanha aloitus niin on kuin omasta elämästä olisin kertonut. Paitsi että minä olen se joka suukottelee ja kerron rakastavani miestäni. Hän ei niin usein/avoimesti kerro tai näytä tunteitaan.
      Mies ei ole niinkään kiinnostunut seksistä, ne kerrat kun 1x kahden kuukauden välein harrastetaan seksiä, ei ole minkäänlaista esileikkiä, vähän reiden hiplausta/puristelua, suukottelua ja nännin pyöräytystä ja pitäis mulla olla jo taajuudet kohdillaan. Sitte hetken rynkytys ja huokaus. Se oli siinä. Miehen passiivisuus ja lämmittelyn puuttuminen on tappamassa omat seksihalut. Jos haluan saada seksuaaliseen"paineeseen" helpotusta, joudun sen omin käsin hankkimaan. Sitäkään ei nykyään tarvi kovin usein hakea kun tarpeet on kohta hävinneet.
      Suhde muuten ok.
      Näin meillä

      • minävielähaluisin

        Tuntuu ihan yhtenevältä meidän suhteemme kanssa, minäkin saan rakkauden tunustuksia naiseltani, itse en enää lepertele, välillä pusuja välillä suukkoja ja joskus se päätyy seksiin tai ainakin käsi ja suuhyväilyihin. Nykyään naiselle riittää se että hiukan puristelen tissejä, sormetan ja saatan vähän kielellä kostuttaa, nainen innostuu taas hyvin harvakseltaan ottamaan suihin, yleensä käsipelillä hyväilee. Näin se menee kun lähes koko aikuisikä ollaan oltu yhdessä, into seksiin hiipuu ainakin nainsen osalta.


    • kepeääonilman

      Seksi on yliarvostettua parisuhteessa, olen tyytyväinen että ei tarvii enää vaivautua uurastamaan ja täyttämään vaimon mielihaluja.

      • TotuusSattuuQC

        Niin. Ei kai sitä kukaan halua tehdä jotain toista onnelliseksi, varsinkaan parisuhteessa. Pääasia että oma napa on tyytyväinen.


      • 7571

        "Vaivautua uurastamaan"? Melkoisen voimakas ja siten kuvaava ilmaisu.
        Kyseessähän on kahden juttu.

        Onnekseni vaimoni saanee jonkin sortin tyydytystä vaivautuessaan täyttämään minun mielihalujani mutta hänen määrittämällään tavalla ja frekvenssillä.


      • 73546745
        TotuusSattuuQC kirjoitti:

        Niin. Ei kai sitä kukaan halua tehdä jotain toista onnelliseksi, varsinkaan parisuhteessa. Pääasia että oma napa on tyytyväinen.

        Hauskanpidossa on järkeä vain jos kaikilla asianosaisilla on hauskaa. En halua puolisoani mihinkään hauskaan, joka ei ole hänestä hauskaa.


      • TotuusSattuuQC
        73546745 kirjoitti:

        Hauskanpidossa on järkeä vain jos kaikilla asianosaisilla on hauskaa. En halua puolisoani mihinkään hauskaan, joka ei ole hänestä hauskaa.

        "Hauskanpidossa on järkeä vain jos kaikilla asianosaisilla on hauskaa. En halua puolisoani mihinkään hauskaan, joka ei ole hänestä hauskaa."

        Jotkut saavat ihan iloa itsekin siitä että voivat ilahduttaa puolisoaan. Minä teen jatkuvasti palveluksia puolisolleni koska tiedän hänen ilahtuvan niistä ja se saa omankin mieleni hyväksi.
        Hyvä parisuhde on toisen huomioimista kaikin puolin ja molempiin suuntiin.


      • tavisarki

        Vai että palveluksia, ei kuulu mun sanavarastoon, jos teen jotakin siihen on oltava syy ja halu. Miellyttäminen yhtä typerää senkin huomasin sitten ajan kanssa. Luulin että nainen haluaa myös itse miellyttää esim. pukeutumalla haluttavasti mutta turha toive.


    • Lukisipahäntämän

      Minulla suhde henkisesti ja ajallisesti jo erittäin pitkällä. Mies suunnittelee yhteenmuuttoa. Ei olla harrastettu seksiä, eikä edes puhuttu siitä yrityksistäni huolimatta. Kaikesta muusta ollaan. Mies hiljenee, kun edes vitsailen seksistä. Olen onnekas, koska tämä on ainoa ongelma. Hän on hämmentävän naisellinen, joten mietin johtuisiko se rakastumisen lisäksi myös muista hormoneista. Pelkään välttelyn olevan oire vakavammasta ongelmasta, vaikka seksi tulisi kuvioihin. Siksi tuntuu, ettei puhuminen edes ratkaise mitään. Pahimmillaan peittäisi ongelman. Olen alkanut miettiä, että minulle sopisi paremmin halukas maskuliininen mies. Seksi on itselleni osa suhdetta. Silti vaikea laittaa tätä poikki tuollaisen yhden ainoan syyn vuoksi. Vieraissakaan en aio alkaa kulkea, vaikka pahassa tarpeessa olen. Minusta hänen olisi korkea aika herätä ja ottaa rohkeasti askelia. Alkuun luulin, että jännittää ja on vain ujo. Uskoin, että haluaa näyttää rakastavansa. Expuolisoni oli seksihullu. On mennyt kymmenen kertaa pidempi aika, kuin edes kukaan rikkinäinen nainen tarvitsee ja minä olen käsitellyt menneisyyteni jo ennen häntä. Voiko kukaan ns normaali mies olla näin haluton tai kurinalainen?

      • Onkopoikamies

        Sun miehesi ei ole vielä poikuuttaan menettänyt, hänellä on suuria paineita aloittaa sexielämä kanssasi.


    • gccc

      Kyllä on tuttua hommaa minullekin kolmatta vuotta kohta seurusteltu tyyliin joka päivä nähdään,mutta kertaakaan ei yötä ole oltu yhdessä eikä tietenkään sänkyhommissa.Koettanut kysellä naiselta et eikö yhtään tee mieli niin"no eip..kele tee eikä pitäs enää ton ikäsellä edes seistä"5kymp olen.Jos tuon takia välit pistän poikki niin ei ole edes kaverisuhdettakaan enää,ja tällä iällä ei hevillä uutta löydy sekin on kokeiltu.

      • Taiuskovainen

        Oletko löytänyt "vanhanpiian"se ei ole koskaan ollut sexisuhteessa.


    • gccc

      Ei se vanhapiika ole ei vain ole seurustellut vuosiin,joku vain vienyt halut korvien välistä vuosia sitten kuulema.Olen kyllä itsekin alkanut huomata et omat halut on jo aika hävinneet kun tietää ennakkoon et ei tule koskaan saamaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      82
      3560
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3344
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3129
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1981
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1545
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1311
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1302
    Aihe