vedenpitävä mp3 soitin

vesijuoksija

Hei, olen nähnyt parilla vesijuoksijalla mp3-soittimen altaassa. Onko kellään tietoa mistä suomesta moisia löytää? googlettamalla löysin vain jenkeistä ja japanista, ja hinta oli aika kallis n. 160eur halvimmillaan ilman postikuluja.

23

10576

Vastaukset

 • Kapistus olisi mitä mainioin tahdin antaja vesijuoksussa ja aika kuluisi kuin siivillä treenatessa. Toivottavasti joku tämän palstan lukijoista tietäisi ja kertoisi.

 • Joo. Claes Olssonilta saa ostaa noin 5 euron pusseja, joilla mp3-soittimesta saa vedenpitävän. Itse laitan sen sitten vielä uimalakin sisään.

  Vedenpitävät kuulokkeet saa Lochiteciltä, maksavat noin 10 e. Kuva:
  http://www.directron.com/9804350403.html

  Vinkki: ei tarvitse kuunnella musiikkia, itse kuuntelen kuulokirjoja, jolloin ei aina tunninkaan jälkeen malta nousta altaasta, jos kirjassa on jännä kohta meneillään. Voit myös opiskella vesijuostessasi
  http://radio.pp.fi/

 • itse en kyllä omaa mp3 missään pussissa uskaltaisi altaaseen ottaa. kuitenkin näitä vedenkestäviä soittimia saa jostakin. uintilehdet niitä mainostavat.

  www.essenuoto.fi osoitteesta löytyy soittimia, hinta tosin 199e. saattaa olla useampiakin malleja, en katsonut.

  • Tietääkö joku löytyykö vedenpitävää pikkuradioita, jota voisi pitää vesijuoksussa.
   Tuo MP3 on aika kallis kapine. Eikä tarvitsi mitään ladata.


 • Mä löysin Uintikaupasta Arenan vedenkestävän Mp3-soittimen. Nyt Kuukausi käyttöä takana ja ihan sairaan hyvä. Etenkin pitkissä treeneissä, eikun AC/DC soimaan ja menoks..

  Linkki Arenan soittimeen:
  http://uintikauppa.fi/uintitarvikkeet.html

  Vielä vinkki: Kiinnittäkää soitin takaraivoon uimalasien hihnan avulla. Ärsyttävä stiikailla uimareita, jotka on laittaneet sen käsivarteen!

  • Kellään tietoa langattomista ja vedenpitävistä bluetooth kuulokkeista?


  • e-villen soitinta ole käyttäynyt, ja se on aika hyvä.

   Teknigmagasinet myy myös vedenpitävää soitinta, hintaan noin 80 e. Saman hintaisen saa pixmaniasta.


 • paras ja edullisin (alle 40 eu!!), kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa uidessa, äänentoisto mahtava ja kotelo tiivis ja kevyt sekä kestävä! olen kokeillut lähes kaikkia malleja kolmen vuoden kuluessa, ja näitä rupesin tuomaan maahan! oxygo.info@gmail.com ja http://www.huuto.net/kohteet/vesikuulokkeet/134369783

 • suuren suosin saavuttanut soitintasku ja haitarinappi-kuulokkeet JÄLLEEN SAATAVILLA! Uusi hinta 35 euroa!!
  Ehdottomasti paras hinta/laatusuhde! vesitiivis  

  • Nyt myös mp3-soitin uimalasien nauhaan sekä huippukuulokkeet korvasangoilla ("koukut") yhteishintaan 52 euroa!! Takaamme parhaan äänenlaadun sekä käyttömukavuuden!! Mikäli haluat vesitiiviin radion, ota meiltä samat kuulokkeet vesitiiviillä pussilla ja radiolla 49 euroa!! puh; 040-4467015 http://www.huuto.net/kohteet/mp3-vesikuulokkeet/140070394?published


  • wasserluuren kirjoitti:

   Nyt myös mp3-soitin uimalasien nauhaan sekä huippukuulokkeet korvasangoilla ("koukut") yhteishintaan 52 euroa!! Takaamme parhaan äänenlaadun sekä käyttömukavuuden!! Mikäli haluat vesitiiviin radion, ota meiltä samat kuulokkeet vesitiiviillä pussilla ja radiolla 49 euroa!! puh; 040-4467015 http://www.huuto.net/kohteet/mp3-vesikuulokkeet/140070394?published

   Miksi ostaa kalliilla pussia ja kuulokkeita kun e-villestä saat kotiin kuljetettuna KOKO vedenpitävän MP3 soittimen kuulokkeineen halvemmalla.


  • - kirjoitti:

   Miksi ostaa kalliilla pussia ja kuulokkeita kun e-villestä saat kotiin kuljetettuna KOKO vedenpitävän MP3 soittimen kuulokkeineen halvemmalla.

   e-villestä näitä :(


  • harrmi kirjoitti:

   e-villestä näitä :(

   Kylläpäs saa! Älä tule esittämään kilpailevasta yrityksestä harhaanjohtavia tietoja. Itse vasta tilanneena voin kuitenkin sanoa, että malttia toimitukseen :)


 • vesitiivis mp3 soitin vaan googleen ja löytyy vaihtoehtoja.

 • vesitiivis radio uimarille ja heti....halvalla ostan

 • Speedo Aquabeat MP3-soitin maksoi vuosi sitten 60e nettikauppa Pixmaniassa.
  Mukana tulleet kuulokkeet ovat kestäneet käyttöä hyvin. Soittimen voi pujottaa uima-asun olkaimeen kiinni.

 • Mistä saan edullisen radion uintiin ? En tarvitse mp3:a, enkä muitakaan hienouksia, pelkkä hyvä-ääninen radio, esim. kuulokkeissa riittää.

 • Löytyykö mistään pientä vedenpitävää televisiota,että ei tarvitsisi vesijuostessa katsella niitä ongenkohoja jotka altaassa lillii kolmekin rinnakkain.Vakavasti puhuen pitääkö joka paikkaan tulla läpykät korvissa,eikö enään osata kuntoilla ilman niitä.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  128
  3950
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  93
  3744
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  84
  2252
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1050
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  32
  475