Vinot hampaat.

Surullinen nuori nainen

Heippa.

Nyt tahtoisin kuulla miesten (ja mikseipä naistenkin) mielipiteitä tästä ongelmastani, joka on vaivannut ja kiusannut minua jo vuosikaudet ja muodostunut jo ulkonäkökompleksiksi.

Minulla on mielestäni hyvin rumat hampaat.
Vinot, kulmahampaat ovat huomattavasti ulkonevat ja hieman etuhampaiden päällä. Näin sekä ylä- että alarivistössä.

Huolehdin suuhygieniasta, eli ovat kyllä puhtaat eivätkä pahemmin kellastuneet tms. mutta pahasti epäjärjestyksessä.

Hampaideni vuoksi en uskalla nauraa suu auki ja olen usein puhuessani pidättyväinen ja varovainen, ettei hampaani sattuisi näkymään. Tämä vaikeuttaa tietysti suuresti olemistani, kuten kuvitella saattaa.

Olen seurustelusuhteessa. Olemme seurustelleet miesystäväni kanssa usean kuukauden ajan, mutta mies ei vielä ole "kurkkinut" sen kummemmin suuni sisälle eikä varmasti ole huomannut hampaideni järjestystä.
Hän kuitenkin välittää minusta kovasti ja sanoo minua kauniiksi. Pelkään ja epäilen kuitenkin kokoajan, että hän ei vaan ole nähnyt suutani ja mitäs hän sitten sanoo, kun totuus paljastuu!

Olen niin pahoillani tästä ulkonäöllisestä puutteestani, tahtoisin kuitenkin olla mieheni silmissä viehättävä.. kuten hän on, komein mies minun silmissäni.

Miehet, miten reagoisitte, jos naisellanne olisi vinot hampaat? Vähentäisikö se hänen viehätystä teidän silmissänne? Voisiko purukalusto olla jopa syynä suhteen lopettamiseen, jossa kaikki muuten kuitenkin olisi erittäin hyvin?

Naiset, oletteko olleet vastaavassa tilanteessa itse?

Saatan kuulostaa huvittavalta, mutta tämä on minulle Ongelma isolla O:lla.

Kiitos asiallisista vastauksista.

19

5408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n (20)

      ihan kuin itse olisin kirjoittanut tuon.. aivan samanlainen 'ongelma' on minullakin. varsinkin uudessa seurassa jos jonkun katse jää vähäksikin aikaa suuni seudulle harhailemaan, tulee heti olo ''voi ei! mitäköhän tuokin ajattelee mun hampaista kun se noin kauan niitä katsoi''.. oikeestaan ongelma alkoi siitä kun eräs tuttava sanoi vitsillä että minun pitäisi mennä oikojalle, siitä lähtien on ollut jatkuva huoli hampaista. oikojallekkaan en tahtoisi mennä enään tämän ikäisenä..silloin nuorempana ne olisi ollut hyvä hoitaa kuntoon.. itse asiassa olenkin käynyt oikojalla mutta jostain syystä hampaitani ei oiottu ''yhteen'' vaan niiden väliin jätettiin pienet raot..silloin oikomisen syynä olikin vain ristipurenta. itse haluaisin saada vastauksen tuohon samaiseen kysymykseen siis..

      • Pretty_Me

        Hankkikaa nyt se itsetunto hyvät naiset;)

        kantakaa kortenne ylpeydellä oli se sitten mitä virheitä täynnä! Lopettakaa yhdestä virheestä murehteminen!

        Kyllä se itsevarmuus ja hyvä itsetunto korvaa ne vinot hampaatkin;)


      • n (20)
        Pretty_Me kirjoitti:

        Hankkikaa nyt se itsetunto hyvät naiset;)

        kantakaa kortenne ylpeydellä oli se sitten mitä virheitä täynnä! Lopettakaa yhdestä virheestä murehteminen!

        Kyllä se itsevarmuus ja hyvä itsetunto korvaa ne vinot hampaatkin;)

        oot kyllä oikeassa. kyllä multa sitä itsevarmuutta löytyy ulospäin annettavaksi..hmm..kunpa olisi vielä aidosti itsevarma olo..sen kun saisi vielä korjattua ,niin kyllä se siitä =D


    • Ojuke

      Kyllä Sinä varmaan olet huippukaunis, sitä ei mitata hampailla.
      Se asuu sydämessä. Heitä on harvassa.
      Älä ajattele poikia liiaksi, he näkevät sen.

      • vinoilija

        jos joku tulis mun vinohampaista vidduilemaan, niin purasisin perseeseen. Omathan on hampaani, ei siis tekarit....


    • Klaf

      No ei ois tosiaankaan suhde kaatumassa mihinkään hampaiden vinouteen. Ainakaan minun kohdalla, jos tosiaan välittäisin tytöstä ja siitä mitä on sisällä eikä pärstäkertoimesta

      Tosin tilanne riippuu ihan siitä miten paljon sinä ja/tai miehesi välitätte ulkonäöstä ja tykkäätte toisistanne.

    • Stolt och Vacker

      Ei ne hampaat ne tärkeimmät ole. Kuten ei muutenkaan täydellisyys. Kuka pitää vinohampaisesta, kuka pottunenäisestä, pienirintaisesta tai isopyllyisestä, kuka koukkunenästä, kuka ulkonevista silmistä, vinoista silmistä... pitkähiuksisista, blondeista, punatukkaisista...kuka siroista ja pienistä, kuka pyöreistä... jne jne.

      Nyt itsetunnon kohennukseen. Esim Bettina S:llä on vinot hampaat ja kuitenkin on tosi kivannäköinen ja suosittu.

      Ja jos hampaasi häiritsee...niin siitä vaan sitten oikojalle tai pahimmassa tapauksessa poistattamaan hampaita ja täydelliset implantit tilalle... jos kuvittelet että hampaat tekevät onnellisemmaksi.

    • Fenring

      ainakaan minulla mitään tuollaiset asiat. :) Hymyile vaan rohkeasti.

    • höjcehe

      kommentti asiaan oli, että erilaiset hampaat ovat positiivinen asia ja tekevät ihmisistä vain persoonallisemman näköisiä.

      Oikomishoitoja voi toki tehdä aikuisenakin, jos siltä tuntuu ja siihen käytetään suht. huomaamattomia tukia. Valkaisuhoitojakin hampaisiin saa tietty. Ne pitää tietty hoitaa yksityisellä, joten aivan terveyskeskusmaksulla ei sillä kertaa selviä.

    • No Prob

      Moi,

      huoli pois. Poikakaverisi on taatusti jo tsekannut tavalla toisella hampaasi, jos se hänelle tärkeää olisi. Miestenkin naismieltymyksissä on paljon eroja, ja aivan varmasti monille hammasrivistön suoruus on lähes yhdentekevää.

      Voisin nyt rehellisyyden nimissä kuitenkin sanoa, että itse olen naisen suun seudusta suht. tarkka. Se luultavasti johtuu siitä, että itselläni oli lähes kompleksin aiheuttaneet vinot hampaat ennen oikomishoitoa. MInäkin muuten teetätin sen vasta aikuisiällä, eikä mikään estä sinuakaan sitä tekemästä. Jos siis asia tosiaan on itsellesi kovin tärkeä. Miehellesi olet varmasti kaunis sellaisenaan. :)

    • Neiti harvahammas

      Perinnöllisesti liian vähän rautahampaita :(,
      Onneksi niiden muutamien puuttuvien hampaiden kolot ovat sen verran sivussa, etteivät normaalisti näy.
      Olihan se aika shokki teininä huomata, etten
      saakaan niin kaunista purukalustoa kuin muilla.
      Sitä murehti, että kukas nyt tämmöstä harvahammasta haluaisi ikinä suudella. No ei siitä kuitenkaan ongelmaa tullut. :)
      Silloin kun välittää ja rakastaa toista ihmistä, niin hyväksyy hänet sellaisena kuin hän on.

    • kuntoon

      vaikka sitten velkarahalla, varmasti kannattaa, jos asia noin kovasti vaivaa mieltä! Voi olla pitkä oikomisprosessi edessä. Ei ne kovin rumat voi olla jos sinulla on jo suhde!

      • hoidata

        ihmeessä..kauneuteen kannattaa satsata, jos jokin häiritsee liikaa. jos olit uudessa suhteessa, toi ujous/häpeily varmaan häviää pikku hiljaa.
        mutta: voit myös miettiä seuraavaa. jos hampaasi ovat terveet ja omat, on se kauneutta tärkeämpää. tätä mieltä vuosikausien syömishäiriöllä omat hampaansa pilannut, jolla tosin laminaatit hampaissa (värjäymää kolmen vuoden jälkeen alkanut tulla, muuten tosi kauniit). rahalla siis saa.
        joillekin ulkonäkö on tärkemäpää kuin toisille..jenkkitekorivistö ei varmaan useimmista ole kaunis sekään.


    • niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

      EI SUN TARTTE KÄRSIÄ TON TAKII! HAMMASLÄÄKÄRI VOIS TEHÄ JOTAKI!

    • rauhottu nainen!!!!

      Olen myös nainen ja mulla on kanssa 10 kilsan päästä heitetty hampaat suuhun, mutta en ole antanu sen häiritä.(ja seurustelen 4v) Katsos kun miehet ei ole ekana toljottamassa suuhun. Kun olet itsevarma ja älykäs ja kannat itsesi kaikkine vikoinesi kunnialla niin jos miehet huomaa sun hampaat,niin ei ne enää missään vaiheessa haittaa :) (paitsi itse olen suudellessa muutaman kerran purrut vahinkossa huuleen/kieleen, mutta söy what!

    • >><<

      Mulla on ollut samanlainen hammaskompleksi koko ikäni. Tuntui, että kaikkien katseet kohdistuivat rumaan hammasrivistööni ja olin koko ajan tietoinen niiden rumuudesta. Vaan toisin on asiat nyt! Hammaslääkäri laittoi laminaatit joilla hammasrivistö suoristui ja hymyni on nyt täydellinen! :D Operaatio tuli suht kalliiksi, mutta en suostu rahalla mittaamaan mielenterveyttäni. Sitäpaitsi, se on pieni raha ikuisesta kauniista hymystä. Olisi pitänyt tehdä tämä ratkaisu jo vuosia sitten. Ja viis siitä miten muut täälläkin perustelevat, että "ei ne haittaa muita" SO WHAT, jos ne sinua itseäsi haittaavat!
      Tsemppiä sinulle!

      • ---as-

        minulla on myös ongelma hampaitteni kanssa.. muuten olen täysin tyytyväinen ylähampaisiini mutta 1 ylähampaani on vino.. todella vino mielestäni enkä ole kehdannut hymyillä vuosiin. enkä haluaisi enää mitään pitkiä oikomishoitoja jotka eivät välttämättä auta asiaa ollenkaan. joten saisinko vähän tarkempaa tietoa näistä laminaateista? tiedän kyllä hintatason suurinpiirtein ja tiedän miten ne laitetaan mutta haluaisin päästä tässä asiassa jo eteenpäin ja ottaa yhteyttä johonkin suuntaan.. :) että miten helposti näitä laminaatteja suostutaan laittamaan yms..?


    • veistosta

      "Olemme seurustelleet miesystäväni kanssa usean kuukauden ajan, mutta mies ei vielä ole "kurkkinut" sen kummemmin suuni sisälle eikä varmasti ole huomannut hampaideni järjestystä. "

      Onko mies ehkä sokea? Vai aliarvioitko sinä hänen havaintokykynsä pahemman kerran? En voi edes kuvitella, että voisin seurustella monta kuukautta huomaamatta seurustelukumppanin hampaiden järjestystä tai epäjärjestystä. Sellaisenhan havaitsee todella pian, jos vain viettää toisen kanssa aikaa. Ei suuhun tarvitse mennä tuijottamaan huomatakseen jotain tällaista. Ei kukaan pysty piilottelemaan hampaitaan niin täydellisesti. Ja ei en usko, että seurustelukumppanisi on jättämässä sinua hampaidesi vuoksi.

      Teet pienestä asiasta ison. Se on totuus. Näinhän se usein menee ulkonäköasioissa. Jokin pieni asia on yksilölle itselleen valtava ongelma, vaikka kukaan ulkopuolinen ei edes kiinnittäisi asiaan toteavaa havaintoa kummempaa huomiota. Jos näen kaupassa naisen, jolla on tavallista isompi kyömynenä, voin kertoa, etten jää ihmettelemään asiaa. Teen havainnon, koska minulla on silmät päässä, ja sillä sipuli.

      En tiedä, millainen suhde teillä on, mutta jos asia vaivaa sinua noin kovasti, ehkä kannattaisi puhua asiasta miehen kanssa. Sanot vaikka, että sinua nolottaa aivan kamalasti ja että pelkäät miehen pitävän sinusta vähemmän hampaiden takia, niin naurettavalta kuin se kuulostaa. Mies, joka oikeasti pitää ja välittää sinusta, luultavasti naurahtaisi ja kaappaisi sinut nallemaiseen syleilyyn ja sanoisi, ettei se haittaa ollenkaan, ja hellisi sinua. Jos mies saa sätkyn hammasrivistöstäsi, väitän, että kyseessä ei ole mies, jollaisen oikeasti haluaisit pitää elämässäsi. Ota siis asia positiivisesti. Sinulla on "salaisuus" (epäilen kyllä, että se ei ole niin salassa kuin luulet), jolla voit mitata toisen ihmisen välittämisen tasoa. Pelko pois!

      Olen siis mies ja minun mielestäni hieman vinot ja epäjärjestyksessä olevat hampaat ovat aika herttaiset.

    • Anonyymi

      Itselle aivan yhdentekevää ovatko ne vinot vai suorat, koska itselläkin on vinot hampaat perinnöllisesti ja sille en mitään voi. Olen kyllä aikonut oikoa ne heti kun on mahdollisuus. Ei ole kaikki vielä vaihtunut rautahampaisiin niin se hieman hidastaa asiaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      31
      2110
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      7
      1846
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1321
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1210
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1195
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      12
      1117
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1061
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1025
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    10. 12
      997
    Aihe