Mitä ulkomaalaiset Suomessa asuvat ajattelevat Suomalaisista naisista

Thompson27

http://www.uranus.fi/en/discussion/open.php?id=49003

Teksti on englanniksi. Aika pitkälti samaa kaavaa mennään kuin yleensä.

Eivät hekään ymmärrä Suomalaisia naisia tai heidän miesmäistä ulkonäkoään. Keskustelussa on sekä miehiä että naisia. Samaa kyselevät että miksi Suomalainen nainen ei ole eikä halua olla naisellinen? Sitä ei tiedä edes Jumala.

30

4258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joo.

      Kirjoittajat näkyvät olevan miehiä, jotka ovat saaneet suksensa ristiin suomalaisen naisen kanssa. Moraalista oli kovaa nokankoputusta, ja sekin kävi selväksi, että naisethan ne nuo avioerot ottavat puhtaista pulmusmiehistään.

      En viitsinyt lukea kauhean pitkälle. Saman turhautuneisuuden tunteen saa, kun menee vaikka väärän automerkin puuhapalstalle tai mille tahansa foorumille, jossa ollaan sitä mieltä, että "X on tyhmää ja paha juttu". Kuka nyt viitsii jankata yhdestä eukosta eroavan miehen kanssa siitä, ovatko kaikki naiset samanlaisia kuin tuo hänen exänsä?

      Määrittelepäs muuten itse "naisellinen". Mitähän kivaa tuohon sanaan sisältyy suomalaisen, turkkilaisen, pohjoiskorealaisen tai kiihkouskovaisen miehen mielestä? Tai naisen?

      Ensimmäisen sivun lopussa oli fiksu muistutus siitä, että asioita kannattaa katsoa laajemmaltikin:

      >>> Quotex
      11.9.2006 17:55
      Among all this mud throwing a little truth should not hurt:

      Divorce statistics:

      #1 United States 4.95 per 1,000 people
      #2 Puerto Rico 4.47 per 1,000 people
      #3 Russia 3.36 per 1,000 people
      #4 United Kingdom 3.08 per 1,000 people
      #5 Denmark 2.81 per 1,000 people
      #6 New Zealand 2.63 per 1,000 people
      #7 Australia 2.52 per 1,000 people
      #8 Canada 2.46 per 1,000 people
      #9 Finland 1.85 per 1,000 people
      #10 Barbados 1.21 per 1,000 people
      Quotex
      11.9.2006 18:27
      AND abortion statistics:

      #1 Russia 19.2885 per 1,000 people
      #2 Bulgaria 13.0232 per 1,000 people
      #3 Hungary 7.69032 per 1,000 people
      #4 Cuba 7.39958 per 1,000 people
      #5 Sweden 4.16452 per 1,000 people
      #6 United States 4.0945 per 1,000 people
      #7 Norway 2.9767 per 1,000 people
      #8 New Zealand 2.76902 per 1,000 people
      #9 Iceland 2.71958 per 1,000 people
      #10 Japan 2.69214 per 1,000 people
      #11 France 2.65644 per 1,000 people
      #12 Israel 2.47077 per 1,000 people
      #13 Italy 2.30861 per 1,000 people
      #14 Canada 2.15056 per 1,000 people
      #15 Finland 1.8924 per 1,000 people
      #16 Germany 1.18811 per 1,000 people
      #17 India 0.552036 per 1,000 people
      #18 Greece 0.113986 per 1,000 people
      #19 Poland 0.0144976 per 1,000 people

      Truth is nice. Both from nationmaster.com >>>

      P.S. Jumalolentoihin uskova mies on aina heikko, selkärangaton, moraaliton ja munaton inisijä. Fakta. Usko pois.

      • teemunideapaja

        Jumala ei tiedä, mutta kukin ihminen on Jumalaa mahtavampi. Hehän sen keksivätkin. Ulkomaalaiset ihmettelevät sitä, miten maskuliinisisella tavalla suomalaiset näiset käyttäytyvät jne jne. Se johtuu suomalaisen ja ulkomaalaisen kulttuurin erosta.

        Analysoin tätä eroa yhdellä käsiteparilla, patriarkaalinen-yksilöllinen. Suomessa ollaan eri tavalla yksilöllisiä yksilöllisiä ja patriarkaalisia. Yksilöllisyys on johtanut siihen, että luokkaväkivallassa elääkseen naiset ovat nousseet patriarkkojen rinnalle kopioiden heidän vallankäyttötapojaan. Niihin kuuluu kaikenlainen aggressiivinen ja voimaa uhkuva pröystäily ja vakavuus.

        Ulkomailla kehitys on täysin erilainen. Muualla yksilöllisyys perustuu henkilökohtaiseen onneen eikä henkilökohtaiseen voimaan. Naiset ovat perinteisiä miehiä varten seksuaalisuuttaan näytteillepanevia. Kummassakaan osassa maailmaa ei olla vapaita patriarkoista, mutta Suomessa niihin vain suhtaudutaan kovemmin.

        On kuitenkin niin, että ulkomailla patriarkaalinen väkivalta on heikompaa, josta syystä naiset pystyvät toteuttamaan myös itseään perinteisen naisen roolin kautta. Suomessa kaikki on niin paljon synkempää.


    • naisellinen suomalainen

      Luin moooonta sivua tuota keskustelua eikä siellä puhuttu suomalaisten naisten epänaisellisuudesta/miesmäisestä ulkonäöstä paljoakaan. Enemmänkin suomalaisten naisten asenteista, seksuaalikäyttäytymisestä, kulttuuritaustasta ja motiiveista.

      Ja oho, melkein joka toinen puhuu siitä kuinka ihania, upeita ja kauniita blondeja suomesta löytyy. Taitaa kato vaan olla ruoho vihreämpää aidan toisella puolen, ollaan missä maassa tahansa ;)

      • Ei nimimerkkiä nyt

        Englannin osaamisesi taitaa olla heikko tai sitten tämä oli provo????

        "Number one: as Amanda wrote and I totaly support: Finnish women are not independent. You are allowed to work, in most cases I say, you have to work (one salary is not enough in this cheap country) and you can divorce faster and easier than in other societies. Ups, I want a new model so let's split up.
        But mentally and fysically you are as dependent as any other woman on Earth is from the male sector.

        Number two: have you ever wondered why your native men treat Finnish women with such disrespect and lack of value that I have not eg. observed in my home country?
        Where I come from, working or not working woman has for centuries been described as a beautiful flower to be admired and cherished (all our poets write this way about women). That's why men in our culture are more gentlemen than you will see here.
        But what if a woman herself does not want that? And shows it demonstrating it with all that "independence" feminist slogan? Will any man make an effort?
        Beauty of a woman is not in her appearance only but the way she feels about herself. Lady with self respect, proud of her sex belonging, with dignity and gentleness will have men circling around her and admiring her. Men want to be needed, necessary and not replaced by superwomen.

        Number three: foreign or native men will ALWAYS want sex. It's nature. Question is only how fast and easily they get it and will that occasional fast rumpty pumpty mean anything to them. But that's up to you to decide what you want from sex."

        ja

        "MEN and women are the same - they both want the same things - and they will both behave the same way in most circumstances ie. r'ship breakdown/divorce/cheating etc both need to be honest enough to say to each other what their motivations are for being together etc etc the prob is that they may not even know themselves or even yourself that you are just going out with someone for the wrong resons or doing the job/career for the wrong reasons, or the reasons change, so it is difficult

        finnish women, however, do seem to be more selfish than others

        that is not good"

        ja ennen kaikkea
        "A woman who finds always excuses for not behaving femenine JUST DOES NOT ENJOY IT. Period. A woman who enjoys being a woman will be womanish whatever the circumstance."


      • totta?

        "Ja oho, melkein joka toinen puhuu siitä kuinka ihania, upeita ja kauniita blondeja suomesta löytyy."

        Yksi tai kaksi kirjoittajaa (vs. kymmenet muut) ei ole sama asia kuin "joka toinen."


    • täällä Suomessa

      kauhean paljon meihekkäitä miehiä nähnyt? Sellaisia miehiä ketä varten nainen haluaisi olla naisellisempi? Huomasitko muuten miten ihan tavallinen suomalainen nainen kukkii, jos hänellä on vaik turkkilainen miesystävä? Mieti! Nainen ei voi olla naisellinen, jos sen on hoidettava kaikki ja sen rinnalla on vaik 40-vuotias vauveli, joilla on miehekkyyttä noin 4%... Mut kyl se vauveli sitten naisellisuutta etsii... Höh! Oikein teille! Miehekäs Mies ei tällä palstalla muhi, ja sillä on Naisellinen nainen.

      T:Virolainen Nainen

      • ??????????????

        Mitä tarkoitat tekstilläsi, eihän tuossa ole edes pointtia????


      • :))

        Olen ihan samaa mieltä kanssasi! Naisellisuuden esiintulemiseen vaikuttaa merkittävästi Miehen läsnäolo. Joidenkin miesten seurassa nainen vain tuntee itsensä Naiseksi ja rakastaa olla naisellinen. Suomalainen mies yleensä etsii "itsenäistä, omillaan toimeen tulevaa naista" eli suomennettuna kaksilahkeista. Ulkomaalainen mies ei pelästy, vaikka nainen haluaa miehen, joka pitää hänestä huolta kuten miehen tulee tehdä. Sellainen mies ansaitsee naisellisen naisen.


      • t99
        :)) kirjoitti:

        Olen ihan samaa mieltä kanssasi! Naisellisuuden esiintulemiseen vaikuttaa merkittävästi Miehen läsnäolo. Joidenkin miesten seurassa nainen vain tuntee itsensä Naiseksi ja rakastaa olla naisellinen. Suomalainen mies yleensä etsii "itsenäistä, omillaan toimeen tulevaa naista" eli suomennettuna kaksilahkeista. Ulkomaalainen mies ei pelästy, vaikka nainen haluaa miehen, joka pitää hänestä huolta kuten miehen tulee tehdä. Sellainen mies ansaitsee naisellisen naisen.

        Kyllä suomalaiset miehet etsivät naisellisia naisia ihan siinä missä ulkomaalaisetkin. Suomessa nyt vaan on se tasa-arvoajattelu vedetty niin överiksi että naiset haluavat olla kovia "jätkiä" koska luulevat muuten olevansa epätasa-arvoisia. Ulkomaalaisille miehille sitten ilmeisesti taas suostutaan olemaan naisia.


      • Arvonsa tunteva
        t99 kirjoitti:

        Kyllä suomalaiset miehet etsivät naisellisia naisia ihan siinä missä ulkomaalaisetkin. Suomessa nyt vaan on se tasa-arvoajattelu vedetty niin överiksi että naiset haluavat olla kovia "jätkiä" koska luulevat muuten olevansa epätasa-arvoisia. Ulkomaalaisille miehille sitten ilmeisesti taas suostutaan olemaan naisia.

        käyttäydytään eri tavalla, koska he tulevat eri kulttuurista ja muuten näihin ihaniin olentoihin ei saisi samanlaista kosketusta. Suomalaiset miehet kun harvemmin osaavat alkeellisimpiakaan käytöstapoja tai kuinka naisia pitää kohdella naisina. Ulkomaalaiset miehet sen sijaan osaavat.


      • ................
        Arvonsa tunteva kirjoitti:

        käyttäydytään eri tavalla, koska he tulevat eri kulttuurista ja muuten näihin ihaniin olentoihin ei saisi samanlaista kosketusta. Suomalaiset miehet kun harvemmin osaavat alkeellisimpiakaan käytöstapoja tai kuinka naisia pitää kohdella naisina. Ulkomaalaiset miehet sen sijaan osaavat.

        Onko kirjoituksesi tulkittavissa niin, että tämä ongelma poistuu Suomesta välittömästi, jos suomalaiset miehet kohtelisivat suomalaisia naisia naisellisempana olentona?

        Oletko todellakin tätä mieltä?


      • T33
        Arvonsa tunteva kirjoitti:

        käyttäydytään eri tavalla, koska he tulevat eri kulttuurista ja muuten näihin ihaniin olentoihin ei saisi samanlaista kosketusta. Suomalaiset miehet kun harvemmin osaavat alkeellisimpiakaan käytöstapoja tai kuinka naisia pitää kohdella naisina. Ulkomaalaiset miehet sen sijaan osaavat.

        Millä tavalla olet naisellisempi ulkomaalaisen seurassa? Siis mikä muuttuu? Sanan helinää sanon minä, mikään ei muutu koskaan.

        Se aika jolloin Suomessa naiset oli naisia on takana. Sitä on ihan turha edes sanoa, että jokin asia muuttuu ulkomaalaisen läsnä ollessa, koska se ei muutu. Vai muuttuuko, kerro esimerkki?

        Sen verran tunnen pareja, joilla on ulkomaalainen mies (britti, turkkilainen, intialainen, jenkki). Samanlaista riitelyä se on usein Suomalaisen naisen kanssa.

        Yksinkertaisesti mitään kritiikkiä et voi hänelle antaa. Siinä missä monessa maassa mies yksinkertaisesti fyysisesti satuttaa, jos homma ei toimi, niin Suomalainen nainen taas käyttää Suomen lakeja hyväksi ja soittaa poliisit paikalle, mikä on ok. Lopputulos on että mies joko ryyppää ja murjottaa, ei puhu ongelmasta, koska ongelmasta on turha puhua koska mikään ei kuitenkaan muutu, ja sitten tulee se ero. Tämä on se suurin ongelma suhteessa Suomelaisen naisen kanssa. Siis miksi sitä kritiikkiä ei voisi hyödyntää suhteen parantamiseen? Siis jos ongelma haittaa miestä tai naista, niin korjataan se ongelma? Näin tekemällä ne suhteet kestäisi.

        Esimerkki on vaikka painonpudotus. Miten sanoa, että voisit laihduttaa 5 kiloa, niin ettei tulisi riitaa? Niinpä, et voi! Et vain voi! Heti alkaa riita, että kyllä sinäkin sitä ja tätä...


      • ,,,,,,,,,
        Arvonsa tunteva kirjoitti:

        käyttäydytään eri tavalla, koska he tulevat eri kulttuurista ja muuten näihin ihaniin olentoihin ei saisi samanlaista kosketusta. Suomalaiset miehet kun harvemmin osaavat alkeellisimpiakaan käytöstapoja tai kuinka naisia pitää kohdella naisina. Ulkomaalaiset miehet sen sijaan osaavat.

        Ulmomaalaiset miehet valittaa enemmän tästä suomalaisten naisten miehisyydestä. Kyllä se Suomalaisten naisten miehisyys näkyy jo katukuvassa täällä.


      • et ole virolaista nähnytkään

      • nainen pääkaupungista
        T33 kirjoitti:

        Millä tavalla olet naisellisempi ulkomaalaisen seurassa? Siis mikä muuttuu? Sanan helinää sanon minä, mikään ei muutu koskaan.

        Se aika jolloin Suomessa naiset oli naisia on takana. Sitä on ihan turha edes sanoa, että jokin asia muuttuu ulkomaalaisen läsnä ollessa, koska se ei muutu. Vai muuttuuko, kerro esimerkki?

        Sen verran tunnen pareja, joilla on ulkomaalainen mies (britti, turkkilainen, intialainen, jenkki). Samanlaista riitelyä se on usein Suomalaisen naisen kanssa.

        Yksinkertaisesti mitään kritiikkiä et voi hänelle antaa. Siinä missä monessa maassa mies yksinkertaisesti fyysisesti satuttaa, jos homma ei toimi, niin Suomalainen nainen taas käyttää Suomen lakeja hyväksi ja soittaa poliisit paikalle, mikä on ok. Lopputulos on että mies joko ryyppää ja murjottaa, ei puhu ongelmasta, koska ongelmasta on turha puhua koska mikään ei kuitenkaan muutu, ja sitten tulee se ero. Tämä on se suurin ongelma suhteessa Suomelaisen naisen kanssa. Siis miksi sitä kritiikkiä ei voisi hyödyntää suhteen parantamiseen? Siis jos ongelma haittaa miestä tai naista, niin korjataan se ongelma? Näin tekemällä ne suhteet kestäisi.

        Esimerkki on vaikka painonpudotus. Miten sanoa, että voisit laihduttaa 5 kiloa, niin ettei tulisi riitaa? Niinpä, et voi! Et vain voi! Heti alkaa riita, että kyllä sinäkin sitä ja tätä...

        Välihuomautus; eipä ole suomimieskään kuin ennen, ei voida sanoa enää miehekkääksi hoitotuotteineen, koruineen, lävistyksineen ja korvarenkaineen sekä kaikenlaisine muotivaatteineen. Yök.


      • naisellinen nainen
        nainen pääkaupungista kirjoitti:

        Välihuomautus; eipä ole suomimieskään kuin ennen, ei voida sanoa enää miehekkääksi hoitotuotteineen, koruineen, lävistyksineen ja korvarenkaineen sekä kaikenlaisine muotivaatteineen. Yök.

        Hyvä vaan jos miehetkin pitää huoltaa itsestään, se kuuluu ihmiselle, sukupuolesta riippumatta, mutta monien suomalaisten sen on niin vaikeaa käsittää. Sun mielestä miehekäs mies on sellainen joka ei käytä mitään hoitotuotteita (eli on likainen ja haiseva) ja ostaa vaan kirppikseltä jotain 80-luvun vaatteita, kun ei muotivaatteitakaan saisi käyttää. Wau mikä ilmestys, sille vasta sanoisin yök.


    • *faktaa

      "Ei Suomessa ole naisia,vain ne ovat kaikki mehiä!":sanoi Juha Kinnunen
      Elokuvaa :"Kinnunen"(2007,Suomi-Viro)

    • Suomi111111

      Koska suomalainen nainen halua olla mies ja miehistyä. Varsinkin ulkomaalaiselle miehelle suomalainen nainen voi olla shokki, pillullinen mies. Siitä miehelle raja siirtymisestä hintiksi on jo hiuksen hieno. Ulkomaisia naisia on Suomessa niin vähän että Suomessa miehelle on vaihto-ehtoina hakea nainen ulkomailta tai sitten vaan tyytä siihen "pillulliseen mieheen".

    • Suomi111111111

      Koska suomalainen nainen halua olla mies ja miehistyä. Varsinkin ulkomaalaiselle miehelle suomalainen nainen voi olla shokki, pillullinen mies. Siitä miehelle raja siirtymisestä hintiksi on jo hiuksen hieno. Ulkomaisia naisia on Suomessa niin vähän että Suomessa miehelle on vaihto-ehtoina hakea nainen ulkomailta tai sitten vaan tyytyä siihen "pillulliseen mieheen".

    • ehkä vika tosiaan on miehissä?

      Suurin osa tapaamistani suomalaismiehistä pitää perinteisen naisellisia naisia tyhminä, heikkoina, huonoitsetuntoisina, miellyttämishaluisina, huomionhakuisina ja tylsinä. Ja sellaista naista ei voi kuulemma ottaa vakavasti. Naisen pitäisi olla näkyvän itsevarma ja kunnianhimoinen, joka ei tingi vaatimuksistaan eikä halua miellyttää miehiä. Se se on kuulemma seksikästä, ei ruoanlaitosta ja kaunistautumisesta nauttiminen.

      Onneksi nykyinen SUOMALAINEN mieheni kunnioittaa ja arvostaa minua juuri tällaisena kuin olen. Missä te kaikki naisellisia naisia kaipaavat miehet sitten oikein piileskelette, täällä netissäkö 24/7? Sinänsä hauska ajatus, koska juuri netistä löysin oman mieheni.

      En ymmärrä miksi ketään kiinostaa mitä ulkomaalaiset ajattelevat. Salaisuus onneen on olla oma itsensä, välittämättä muiden mielipiteistä.

      • DonJohnson32

        "Suurin osa tapaamistani suomalaismiehistä pitää perinteisen naisellisia naisia tyhminä, heikkoina, huonoitsetuntoisina, miellyttämishaluisina, huomionhakuisina ja tylsinä. Ja sellaista naista ei voi kuulemma ottaa vakavasti. Naisen pitäisi olla näkyvän itsevarma ja kunnianhimoinen, joka ei tingi vaatimuksistaan eikä halua miellyttää miehiä. Se se on kuulemma seksikästä, ei ruoanlaitosta ja kaunistautumisesta nauttiminen."

        Jahas- johan on taas huvittavaa. Siis on kaksi eri asiaa "jos pitää jotakuta jotain" kuin "tietää toisen olevan jotain." On yksinkertaisesti tyhmää kuvitella asioiden olevan jotain, jos ne näyttävät joltain. Jos tämä on syy miksi Suomalaiset naiset ovat kuin miehiä, niin salli mun nauraa. Fiksut ottaa asioista selville, ei kuvittele asioita. Siinä vaikuta mikään hameen pito tai naisellisuus. Ota selvää tai tee asiat selviksi.

        Missäköhän on mies joka ei pidä naisesta joka haluaa laittautua kauniiksi? Joka ei pidä, että nainen yleensä edes osaa kokata ja tekee sen mielellään?

        Kuka yleensä edes pitää ihmisestä joka ei tingi omista vaatimuksista ikinä? Tai naisesta joka ei halua miellyttää edes omaa miestään? Minkä ihmeen takia sellainen ihminen edes elää? Miellyttääkseen akvaariokalojaan tai pikkukoiraansa?

        Siis totaalisen tyhmää tekstiä! Vikaa on minussakin, mutta yksinkertaisesti kaikki nuo kommentit ovat aivan uskomattoman tyhmiä, ei tuolla tavalla nainen voi ikinään saada aikaan järkevää ihmissuhdetta, ei edes naisen kanssa.

        Parisuhteessa tulisi olla rakkautta ja tunteita. Miten niitä voi olla, jos toinen ei halua miellyttää toista?

        Edelleenkin ongelma on, ettei Suomalainen nainen vain siedä kritiikkiä. Juuri tällaista sontaa sieltä puppuaa, kun ei pystytä asiasta edes järkevästi keskustelemaan.

        Tänään Helsingissä oli monta bussilastillista venäläisiä ostoksilla. Siinä voisi moni ottaa oppia miten Naiset pukeutuvat. Samalla lailla voisi käydä vähän tutkimassa muualla Euroopassa.

        Jotenkin Suomessa naisten ulkönäköä kohtaan on aivan ihme paine. Jotenkin se näkyy mielestäni niin, ettei saa poikkea muista. Ei saa olla ruma, eikä kaunis. Pitää olla tylsää keskitasoa. Muualla maailmassa taas naiset haluavat olla kauniita, mitä kauniimpiä niin sen parempi. Se näkyy, kuuluu ja heijastuu heidän itsevarmassa ja iloisessa olemuksessa. Tämä näkyy käytännössä myös kun Suomalainen nainen matkustaa ulkomaille, pukeutumiseen tulee monesti ihan eri meininki.

        Naiset se lähtee Teistä! Miksi se on niin vaikeaa pukeutua ja olla nainen? Te voitte itse muuttaa asian, mitä te odotatte? Kysy itseltäsi kun näet kauniin, naisen, että mikä teki hänestä kauniin? Kopioi vaikka toisen idea! Kopioi vaikka ulkomaan reissulta joku kiva idea! Uskalla olla erilainen! Ja ennen kaikkea uskalla olla NAINEN!


      • tuubaa.
        DonJohnson32 kirjoitti:

        "Suurin osa tapaamistani suomalaismiehistä pitää perinteisen naisellisia naisia tyhminä, heikkoina, huonoitsetuntoisina, miellyttämishaluisina, huomionhakuisina ja tylsinä. Ja sellaista naista ei voi kuulemma ottaa vakavasti. Naisen pitäisi olla näkyvän itsevarma ja kunnianhimoinen, joka ei tingi vaatimuksistaan eikä halua miellyttää miehiä. Se se on kuulemma seksikästä, ei ruoanlaitosta ja kaunistautumisesta nauttiminen."

        Jahas- johan on taas huvittavaa. Siis on kaksi eri asiaa "jos pitää jotakuta jotain" kuin "tietää toisen olevan jotain." On yksinkertaisesti tyhmää kuvitella asioiden olevan jotain, jos ne näyttävät joltain. Jos tämä on syy miksi Suomalaiset naiset ovat kuin miehiä, niin salli mun nauraa. Fiksut ottaa asioista selville, ei kuvittele asioita. Siinä vaikuta mikään hameen pito tai naisellisuus. Ota selvää tai tee asiat selviksi.

        Missäköhän on mies joka ei pidä naisesta joka haluaa laittautua kauniiksi? Joka ei pidä, että nainen yleensä edes osaa kokata ja tekee sen mielellään?

        Kuka yleensä edes pitää ihmisestä joka ei tingi omista vaatimuksista ikinä? Tai naisesta joka ei halua miellyttää edes omaa miestään? Minkä ihmeen takia sellainen ihminen edes elää? Miellyttääkseen akvaariokalojaan tai pikkukoiraansa?

        Siis totaalisen tyhmää tekstiä! Vikaa on minussakin, mutta yksinkertaisesti kaikki nuo kommentit ovat aivan uskomattoman tyhmiä, ei tuolla tavalla nainen voi ikinään saada aikaan järkevää ihmissuhdetta, ei edes naisen kanssa.

        Parisuhteessa tulisi olla rakkautta ja tunteita. Miten niitä voi olla, jos toinen ei halua miellyttää toista?

        Edelleenkin ongelma on, ettei Suomalainen nainen vain siedä kritiikkiä. Juuri tällaista sontaa sieltä puppuaa, kun ei pystytä asiasta edes järkevästi keskustelemaan.

        Tänään Helsingissä oli monta bussilastillista venäläisiä ostoksilla. Siinä voisi moni ottaa oppia miten Naiset pukeutuvat. Samalla lailla voisi käydä vähän tutkimassa muualla Euroopassa.

        Jotenkin Suomessa naisten ulkönäköä kohtaan on aivan ihme paine. Jotenkin se näkyy mielestäni niin, ettei saa poikkea muista. Ei saa olla ruma, eikä kaunis. Pitää olla tylsää keskitasoa. Muualla maailmassa taas naiset haluavat olla kauniita, mitä kauniimpiä niin sen parempi. Se näkyy, kuuluu ja heijastuu heidän itsevarmassa ja iloisessa olemuksessa. Tämä näkyy käytännössä myös kun Suomalainen nainen matkustaa ulkomaille, pukeutumiseen tulee monesti ihan eri meininki.

        Naiset se lähtee Teistä! Miksi se on niin vaikeaa pukeutua ja olla nainen? Te voitte itse muuttaa asian, mitä te odotatte? Kysy itseltäsi kun näet kauniin, naisen, että mikä teki hänestä kauniin? Kopioi vaikka toisen idea! Kopioi vaikka ulkomaan reissulta joku kiva idea! Uskalla olla erilainen! Ja ennen kaikkea uskalla olla NAINEN!

        Et tainnut ymmärtää pointtiani. Itse nautin naisellisuudesta, ja saan ennakkoluuloja osakseni hyvin useilta suomalaisilta miehiltä.

        "Missäköhän on mies joka ei pidä naisesta joka haluaa laittautua kauniiksi? Joka ei pidä, että nainen yleensä edes osaa kokata ja tekee sen mielellään?

        Kuka yleensä edes pitää ihmisestä joka ei tingi omista vaatimuksista ikinä? Tai naisesta joka ei halua miellyttää edes omaa miestään? Minkä ihmeen takia sellainen ihminen edes elää? "

        Sitä minäkin ihmettelen. Luulen, että nämä miehet vain uskottelevat itselleen haluavansa kylmän ja "määrätietoisen" uraputkinaisen, vaikka todellisuudessa heidän kanssaan tulisi vaikeuksia. En tiedä ovatko heidän äitinsä kylväneet nuo ajatukset heidän päähänsä vai kulttuurimme. Varmaan ympäristön paine.

        "Jotenkin Suomessa naisten ulkönäköä kohtaan on aivan ihme paine. Jotenkin se näkyy mielestäni niin, ettei saa poikkea muista."

        Tästä olen samaa mieltä. Suomen kansantauti on heikko itsetunto. Siksi valtaosa Suomen naisista ei uskalla olla harmaasta massasta poikkeava, eivätkä monet suomalaiset miehet uskalla ottaa harmaasta massasta poikkeavaa naista. Te venäläisiä naisia ihailevat todellakin olette vähemmistöä Suomessa.


      • DonJohnson32
        tuubaa. kirjoitti:

        Et tainnut ymmärtää pointtiani. Itse nautin naisellisuudesta, ja saan ennakkoluuloja osakseni hyvin useilta suomalaisilta miehiltä.

        "Missäköhän on mies joka ei pidä naisesta joka haluaa laittautua kauniiksi? Joka ei pidä, että nainen yleensä edes osaa kokata ja tekee sen mielellään?

        Kuka yleensä edes pitää ihmisestä joka ei tingi omista vaatimuksista ikinä? Tai naisesta joka ei halua miellyttää edes omaa miestään? Minkä ihmeen takia sellainen ihminen edes elää? "

        Sitä minäkin ihmettelen. Luulen, että nämä miehet vain uskottelevat itselleen haluavansa kylmän ja "määrätietoisen" uraputkinaisen, vaikka todellisuudessa heidän kanssaan tulisi vaikeuksia. En tiedä ovatko heidän äitinsä kylväneet nuo ajatukset heidän päähänsä vai kulttuurimme. Varmaan ympäristön paine.

        "Jotenkin Suomessa naisten ulkönäköä kohtaan on aivan ihme paine. Jotenkin se näkyy mielestäni niin, ettei saa poikkea muista."

        Tästä olen samaa mieltä. Suomen kansantauti on heikko itsetunto. Siksi valtaosa Suomen naisista ei uskalla olla harmaasta massasta poikkeava, eivätkä monet suomalaiset miehet uskalla ottaa harmaasta massasta poikkeavaa naista. Te venäläisiä naisia ihailevat todellakin olette vähemmistöä Suomessa.

        "Sitä minäkin ihmettelen. Luulen, että nämä miehet vain uskottelevat itselleen haluavansa kylmän ja "määrätietoisen" uraputkinaisen, vaikka todellisuudessa heidän kanssaan tulisi vaikeuksia. En tiedä ovatko heidän äitinsä kylväneet nuo ajatukset heidän päähänsä vai kulttuurimme. Varmaan ympäristön paine.

        "Jotenkin Suomessa naisten ulkönäköä kohtaan on aivan ihme paine. Jotenkin se näkyy mielestäni niin, ettei saa poikkea muista."

        Tästä olen samaa mieltä. Suomen kansantauti on heikko itsetunto. Siksi valtaosa Suomen naisista ei uskalla olla harmaasta massasta poikkeava, eivätkä monet suomalaiset miehet uskalla ottaa harmaasta massasta poikkeavaa naista. Te venäläisiä naisia ihailevat todellakin olette vähemmistöä Suomessa."

        Kiitos tästä, se valaa uskoa, että ehkäpä nuorempi naissukupolvi olisi rohkeampi ja enemmän nainen. Siinä kun ei ole mitään pahaa, päin vastoin. "Miehiä" tässä maassa kun on jo liikaakin. En jaksa uskoa millään, että Suomessa katsotaan vain vierestä ja suu auki tänne muuttaneiden ulkomaalaisten naisten kohuja saavasta ulkonäöstä. Kyllä Suomalaisetkin osaavat pukeutua, kyse on enemmänkin vain uskaltavatko he.


      • Anonyymi
        tuubaa. kirjoitti:

        Et tainnut ymmärtää pointtiani. Itse nautin naisellisuudesta, ja saan ennakkoluuloja osakseni hyvin useilta suomalaisilta miehiltä.

        "Missäköhän on mies joka ei pidä naisesta joka haluaa laittautua kauniiksi? Joka ei pidä, että nainen yleensä edes osaa kokata ja tekee sen mielellään?

        Kuka yleensä edes pitää ihmisestä joka ei tingi omista vaatimuksista ikinä? Tai naisesta joka ei halua miellyttää edes omaa miestään? Minkä ihmeen takia sellainen ihminen edes elää? "

        Sitä minäkin ihmettelen. Luulen, että nämä miehet vain uskottelevat itselleen haluavansa kylmän ja "määrätietoisen" uraputkinaisen, vaikka todellisuudessa heidän kanssaan tulisi vaikeuksia. En tiedä ovatko heidän äitinsä kylväneet nuo ajatukset heidän päähänsä vai kulttuurimme. Varmaan ympäristön paine.

        "Jotenkin Suomessa naisten ulkönäköä kohtaan on aivan ihme paine. Jotenkin se näkyy mielestäni niin, ettei saa poikkea muista."

        Tästä olen samaa mieltä. Suomen kansantauti on heikko itsetunto. Siksi valtaosa Suomen naisista ei uskalla olla harmaasta massasta poikkeava, eivätkä monet suomalaiset miehet uskalla ottaa harmaasta massasta poikkeavaa naista. Te venäläisiä naisia ihailevat todellakin olette vähemmistöä Suomessa.

        Onko se jokin alitajuinen asia, joka vsikuttaa myös naiseuteen. Tiedostin jo nuorena matkustellessani, että koin vapautuvani ulkomailla. Enkä nyt puhu mistään irrottelemisistä.
        Mikämahfollisesti aiheuttaa melankoliaa, estymistä muuta epätasapainoa.
        Kyllä sota-aika varmaankin osaltaan vaikutti naiset tekivät työtä miesten ollessa rintamalla. Mikä muu vaikuttaa?
        Kun kaikkien on pitänyt vaan yrittää selviytyä niin miesten kuin naistenkin. Joutuvatko silloin erityisti naiset luopumaan jostain tärkeästä työskennellessään ehkä kiivastahtisessa js kilpailevassa ilmapiirissä ehkä enemmän kuin miehet?


    • mies ulkoavaruudesta

      Oli kyllä hyviä analyysejä tuolla palstalla.

      Nyt alkaa valjeta minkä takia en ole koskaan seurustellut suomalaisen naisen kanssa. Vika ei ehkä ollutkaan (pelkästään) minussa.

    • utelias itsekin

      "Mitä ulkomaalaiset Suomessa asuvat ajattelevat Suomalaisista naisista?"

      Olen itse kuullut ulkomaalaisilta pääasiassa vain positiivisia asioita suomalaisista naisista. Jos Suomessa asuvien ulkomailta muuttaneiden mielipiteet Suomesta ja suomalaisista kiinnostavat enemmänkin tässä olisi linkkin erään heistä blogiin, josta asiaa voi itse lueskella kauniilla suomenkielellä :D

      http://englantilainen-suomessa.blogspot.fi/

    • viki7

      Monet suomalaiset miehet eivät tajuu simpeleita juutuja esim, avaa naisille oven, tarjotta paikkaa vaikka bussissa tai ruokapöydässä. Näin meidän gentelmenit töissä toimii naisijen kaa, mulle se on outoa, suomalaisille ihan jeeeees. MIKSI? Mitä on pahaa siinä jos kohtelet naista niin kuin pitääkin

      • .........

        Ei suomalaisia naisia tarvitse enää passata mitenkään, kun niillähän on jo ne ulkomaalaiset miehet.


    • Anonyymi

      Suomalaiset ovat selkään puukottajia. Suomessa ei ole sananvapautta. Epärehellistä kansaa suurin osa. Heikko itsetunto. Virkakoneiston alistama kansa. Pelkäävät viranomaisia. Suomi on pieni maa aika hyvin verkostoitunut virkakoneisto hyvävelijärjestelmineensä, jotka pitävät kansaa alisteisessa tilassa. Oikeuslaitos, poliisi jne koko koneisto on läpimätä. Korruptoitunut virkakoneisto Suomessa. Suomessa ei saa oikeutta kuin rikas eliittiorukka ovat sukua toisillensa. Tavallinen kansa ei täällä saa oikeutta. Suomi ei ole demokraattinen maa. Täällä viedään sananvapaus tavalliselta kansalta. Viedään kokootumisvapaus poliisivaltio. Kauhea maa ihmisen oikeusturvan kannalta. Tavallinen kansa on ajettu nurkkaan ilman perutuslaillisia oikeuksia niin kuin Venäjälläkin rikotaan ihmisoikeuksia. Ulkomaalaiset pitäkää puolianne tässä maassa. Teillä on itse tunto kohillansa. Älkää alistuko virkakoneiston väärinkäytöksille.

    • Anonyymi

      Emme sina tiedä mitä tapahtuu pinnan alla ja mitkä asiat vaikuttavat ja ovat vaikuttaneet. Jo odotusaikana. Kaikki tarvitsevat rukousta myös suomalaiset naiset.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      76
      5715
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe