Kuinka usein miehet haluaa?

Utelias

Ihan vaan uteliaisuudesta kysyn kuinka usein keskimäärin miehet haluavat seksiä?

Olenko poikkeava nainen kun haluan joka päivä? Ja joskus useammankin kerran, melkein missä hyvänsä alkaa tehdä mieli... ja sitten viimeistään kotona on pakko toteuttaa halunsa. Enkä ole ainut haluava osapuoli onnekseni. Mutta olenko löytänyt poikkeuksellisen samanlaisen miehen vai syttyykö kuka hyvänsä mies tällaisen hyvännäköisen ja seksikkään naisen edessä viimeistään - kerroista viis???

Mitenkäs teillä miehillä, tarvitseeko pimppaa nurista ja mankua vai saatteko aina kun haluatte? Mieheni sanoo työkavereidensa valittavan ainaisesta selibaatista. Olenko siis jotenkin poikkeuksellinen nainen? Halúava ja antelias ;)? Vai onko mieheni poikkeuksellisen haluttava?

21

5938

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nudeli

      Mäki oon hyvän näköinen nainen ja haluaisin joka päivä, ellen useamminki.Mut miehestäni on tulluu stanan pihi perkele!!Nii saanmä häntä n. joka toinen päivä, joskus useemmin joskus harvemmin

      • Utelias

        Miehes varmaan kuuluu siihen kastiin jotka ovat kuulleet jostain tarinan Pieni pippelinen mies ja pelkäävät pilinsä kuluvan varmaan liiallisesta käytöstä? ;)

        Sulla hyvä esimerkki siitä ettei kysyntä ja tarjonta näköjään yleensä kohtaa...


      • nudeli
        Utelias kirjoitti:

        Miehes varmaan kuuluu siihen kastiin jotka ovat kuulleet jostain tarinan Pieni pippelinen mies ja pelkäävät pilinsä kuluvan varmaan liiallisesta käytöstä? ;)

        Sulla hyvä esimerkki siitä ettei kysyntä ja tarjonta näköjään yleensä kohtaa...

        Nii, onhan näitä ongelmia muillakin mitä nyt oon lueskellu..=D


      • ghkgh

        mä taas en sanois ketään pihiksi jos seksiä on joka toinen päivä...


    • Mies

      Sä olet ihan normaali nainen.
      Minä miehenä haluan ehkä 3-4 kertaa viikossa.
      Vaihtelee kuitenkin(ei vakiota).

      Miksi sinä haluat. Se on luonnon tila ja laki.
      Olet vain luultavasti kypsässä iässä jotta lisääntyminen voisi mennä eteenpäin.
      Siksi ihmisen sisällä kehittyy aineita" kemiaa" vastakkaista sukupuolta kohden ...ihan luonnostaan.

    • halukas

      ole poikkeava nainen. meitä haluttuja / halukkaita on muitakin! se on suuri onni että suhteessa kysyntä ja tarjonta kohtaavat!

      tsemiä edelleen...että parinkymmenen vuoden kuluttua vielä tilanne sama!

    • Jack

      Haluaisinhan mä useinkin, mutta käytännössä vain muutaman kerran vuodessa kun eukko saa liikakilonsa (?) järjestykseen. Sen välisen ajan hän on vähemmän haluttava. Ei kilojen takia, vaan hänen oma pääkoppansa sisältö on täysin sekaisin. Ei pal kiinnosta kun seuraa jokaista liikettä, että "ei kai se tunnustele mun läskejä?".

    • Mies-28

      Itse mielelläni haluaisin vähintään kerran päivässä, useimmiten parikin. Noin kerran päivässä saan. Tai joskus tuntuu että 'otan', siis lähinnä alan hyväilemään ja teen itseni liki ,siitä sitten tilanne etenee hiukan vaihtelevalla kiihkeydellä.

      Enempää joutuisi jo nurkumaan, tai aiheuttaisi turhan usein kieltäytymisiä. Avopuoli on aamuisin liian väsynyt joten vedän lähes joka aamu käteen. :( Himppasen yli neljä vuotta ollaan oltu yhdessä.

    • pihtarimies

      ja saan aina kun haluan. Oon onnistunut asettelemaan suhteemme niin että minä annan ja nainen saa kun tarjotaan

      Enkä kyllä jaksaisikaan sellaista naista jolta tarvitsisi vonkua seksiä

    • 45:nen

      olisi 2 kertaa viikossa, mutta yhdelläkin pärjää.

      • kiitos

        Ihanaa nähdä, että mies ei aina ole seksiä vonkuva eläin. Olen jo alkanut epäillä omaa järjenjuoksuani, kun mieheni väittää, että keskiverto mies haluaa vähintään kerran päivässä. Omasta mielestäni tuo luku on turhan suuri keskivertohaluksi.


      • ukkomies m.56
        kiitos kirjoitti:

        Ihanaa nähdä, että mies ei aina ole seksiä vonkuva eläin. Olen jo alkanut epäillä omaa järjenjuoksuani, kun mieheni väittää, että keskiverto mies haluaa vähintään kerran päivässä. Omasta mielestäni tuo luku on turhan suuri keskivertohaluksi.

        näitä juttuja lukiessa tuntuu, että mies on melkoisen itsekäs eläin. Jos ei nainen täytä miehen tarpeita juuri miehen mielen mukaan, ei nainen ole parisuhteen arvoinen. Eihän tämä elämä nyt pelkkää seksiä ole, kyllä siinä jonkunmoinen kompromissi on tehtävä, asia kun kuitenkin on niin, että usein naisen ja miehen seksuaaliset tarpeet on hyvin erilaiset. Itse olen ollut jo vuosia ilman (vaimon sairauden takia) mutta silti elämme vakaassa parisuhteessa ja rakastamme toisiamme.


    • aropupu

      haluaa mun mielestä liian harvoin. Hänelle varmasti riittäisi kerta viikossa. Itse haluan n. 4-7 kertaa viikossa. Tämä aiheuttaa pieniä ongelmia suhteessamme. Itse tulen valtavan kärttyisäksi kun en saa tarpeeksi seksiä enkä myöskään koe että olisin mieheni silmissä seksikäs tms. Eilen viimeksi keskustelimme aiheesta ja kysyin mieheltäni mikä mättää että voiko hän sanoa suoraan jonkun syyn. Ymmärtäisin jos olisin hirvittävän lihava, ruma tms. Mutta olen treenattu ja kauniiksikin kehuttu. En ymmärrä mikä mättää?! Kohta alkaa keinot loppua...
      Ja jos jollain on vinkkejä miten saisin mieheni haluamaan enemmän niin otan kiitollisena vastaan.

      • Nainen50

        mitä tarkoittaa kerran päivässä/kaksi kertaa viikossa yms. Siis kertalaakistako naisen pitäisi tulla tyytyväiseksi? Voi pojat, mitä aliarviointia.

        Luulen, että suuri syy naisten haluttomuuteen on, että juuri kun nainen innostuisi, miehellä loppuu kunto. Nykyään kun lapseni ovat aikuisia eivätkä häiritse seksieläämme, pidämme aina kunnon "sessiot" = useita kertoja peräkkäin.

        Kun luen täältä miesten (?) juttuja, miten pitää purkaa paineita, säälin heidän vaimojaan vilpittömästi. Mies, joka ei kykene hillitsemään paineenpurkuaan, ei kykene tyydyttämään naista.

        Miehet, kun pidätte vaimoanne jonkin aikaan tällä työntö ja tuijotus -kuurilla, seksihalut karisevat vaimolta takuuvarmasti. Ei pidä sitten ihmetellä, kun päätä särkee.


    • ukkomies m.56

      aika harvinainen tapaus. Siltä ainakin tuntuu oman 47 vuoden taipaleen ja sen perusteella, mitä on muiden miesten juttujen rivien välistä voinut lukea.

    • DuunariVaaan

      No jos huolehdit avovaimosta aivoinfarkti potilas kymmenen vuotta eikä seksiä niin mistä puute jos yrität naiselle kiva melkein karkuun lähtee? En mielestäni ruma

    • Pihtareita

      Haluava mies on myytti. Itse olisin halunnut joka päivä, mutta miehet jaksaa pihdata viikkoja jopa kuukausia, ei edes suihin anna ottaa. Sanoisin että mies haluaa ehkä kerran 4 viikossa. Suosittelen siksi naisille sinkkuna oloa, saa seksiä niin usein kuin haluaa.

    • Anonyymi

      Vaimoni huolehtii siitä, että saan seksiä aina kun haluan. Ja haluan sitä usein.

      • Anonyymi

        Naimisiin minäkin tahtoisin milloin menitte? Miten kosinta tapahtui? Olitko sinä polvillasi?


    • Anonyymi

      Alkusuhteessa puutteen taittuessa ehkä lähes joka päivä, hyvässä suhteessa 2-3 kertaa viikossa ja jos homma ei oikein toimi niin kerta pari kuukaudessa riittää.

      Vähän ehdollinen tuo libidoni.

    • Anonyymi

      Tähän ei pysty vastaamaan kukaan muuten kuin omalta kohdalta tai huhujen perusteella. Itse voisin harrastaa seksiä joka päivä. Välillä muutamankin kerran. Riippuu siitä houkutteleeko ulkonäkösi minua. Minulla on jalkafetissi joten nekin kannattaa pitää esillä hyvässä kunnossa koska keksin niille käyttöä aina välillä ja niiden katselu voi myös kiihottaa haluamaan seksiä. Sängyssä teen aikalailla kaikkea. Mihinkään uloste tai pieruleikkeihin en lähde. Muuten nuolen mirrin ja teen kaiken. Voin kuorruttaa sinut haluamallasi tavalla. Laita yhteystiedot alle jos kiinnostaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe