ihasunut veljen vaimon pikkuveljeen...

vinkkejä ;)))

elikkä oon ite 15v ja veljeni meni kesällä naimisiin, siellä näin tuon komean miehen alun joka ilmenikin veljeni tuoreen vaimon pikkuveljeksi.. tuo poika on 17v ja minun siskoni sitten tuumasi että tuossapa vallan kommee nuori mies. mutta nyt olisikin suuri avun tarve.. sillä siskoni on 21v ja luulempa että kun tuo poika täyttää 18v menee baariin ja siskoni ottaa sen omakseen, mutta haluaisin niin valtavasti tutustua poikaan itse,onmpahan meidän äitikin sanonut että paremmin se minulle passaisi niin iän puolesta,kuin muutenkin.olen lähes varma,että saisin numeropalvelusta hänen numeronsa,mutta mitä teen sitten kun se numero on minulla,etten nolaa itseäni. en toki ole menossa heti hänen oven taakseen,vaikka tiedänkin missä hän asuu. mutta haluaisin tavata hänet jossain paikassa,mutta missä?? ja mitä sanoisin hänelle,etten nolaisi itseäni? sillä jos minä saisinkin hänelle asian sanotuksi,nolaisin itseni sillä tavalla,etten kehtaisi mennä veljelleni enään kylään jos tuo poika olisi siellä,en kehtaisi olla veljen kanssa tekemisissä jos hän vaikka kertoisi veljelleni,mikä olisi todennäköistä ;) voisiko joku antaa vinkkejä mitä tälläisessä tilanteessa voisi tehdä? ja miten esittäisin asian hänelle ilman,että nolaisin itseni totaallisesti ? kiitos paljon etukäteen asiallisista vastauksista. toivottavasti osatte auttaa :))

10

3844

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikka sitä

      veljeäsi kutsumaan sinut ja tämä vaimon pikkuveli heille yhtä aikaa kyläilemään. Silloin tapaisitte ikään kuin vahingossa. Siinä sitten näkee, että onko teidän hommasta mahdollista tulla jotain.

    • KL.

      Mitä sulla on tarjottavaa sille, mitä sun siskolla ei ole? Millanen sä olet luonteeltasi ja oletko söpö? Noi ikäerot on kummallakin pieniä. Paitsi että se poika on kohta täysi-ikäinen ja sä olet seuraavaksi vasta 16 vuotias. Eli voipi olla, ettei herra jaksa olla susta kiinnostunut.

      • sepä tässä onki...

        mua ei haittais,vaikka mun sisko sen ottaisikin, mutta mun sisko on tunteiden murskaaja, se tunkee aina aina ja aina väliin mun mies-asioissa. mutta saattaapi olla silleen, että tuo herra onkin kiinnostunut musta, kaikesta siitä päätellen mitä tähän mennessä on tapahtunut (: ja eikä se muutenkaan ikinä ota ketään vakavasti, sillä on ollut jo miehiäkin vaikkapa muille asti jakaa ja yksikään suhde ei ole ollut muutakuin yhden illan juttuja kaikki. sisko sanookin aina,että pari suhdetta on parempi kuin pari suhde. voi että tää on niin paska tilanne :D tää kyllä saattaa kuulostaa ulkopuolisen silmissä tyhmältä ja aattelette varmaan että mitä tuo penikka yrittää tuollaista jätkää iskeä,mutta tosi-asiahan on se,että aina kun olemme jossain,hän vilkuilee koko ajan. ja meillä ei periaatteessa ole kuin 2 vuotta ikäeroa,että se ei sinänsä ole paljoa,mutta täss ä iässä se ehkä vielä onkin. ois vaan kiva saada viisaita neuvoja kokeneimmilta ja jos joillain olisi ollut vastaavanlaisia tilanteita kenties... :) joo mutta kiitti vastauksista. etenkin esimmäiselle vastaajalle,siittä oli paljon paljon hyötyä-.


    • sittenresygadrh

      eikä tässä oikeastaan ole kyse siitä,kummasta vaiko onko kummastakaan kiinnostunut,vaan nyt on kyse siitä,miten voisin lähestyä häntä ja kertoa hänelle tunteistani,ja jos tunteen eivät saa vastakaikua,niin mitä minä sitten teen, ettei tarvitse jokaisista sukujuhlista tämmöisen syrjähypyn takia jäädä poies :D

      • ***Robocop***

        Vaikka kertoisit tunteesi hänelle ja et saa vastakaikua, ei sinun nyt sukujuhlista tarvitse pois jäädä. Omien tunteiden kertominen muille ei ole ikinä noloa.

        Kaikki ihmiset ihastuvat monta monta kertaa elämässään ja luonnollisesti ihmiset kertovat tunteistaan. Ei se ole häpeä.

        Älä ota elämästä ja nolaamisesta liikaa paineita. elämäähän tämä vain on. Pää pystyyn ja kaveeraamaan sen pojan kanssa:)


    • minä vaan.....

      Ihan tällänen joka asiaan nyt ei hirveästi liity, mutta itse olen siskosi ikäinen enkä kyllä harkitsisi edes noin nuorta miestä tai no ennemminkin poikaa. Pojat muutenkin kehittyvät hieman hitaammin ja tossa iässä se ero on vielä aika suuri. Joten ihme tuo sinun siskosi jos haluaa lapsen kanssa alkaa jotain säätämään.

    • ETTÄ OLLAPA

      VITUN SAIRASTA.

      TEE ASIALLE JOTAIN VAIHDA NIMES MUUTA KAAKKOIS-AASIAN HETI!

      Juu ei muuta. Kiitos ja näkemiin.

      • dghdsahsdhsdg

        jep, kiitti kivoista vastauksista. olen itse ihmetellyt,kun minun siskoni on monen ihmisen mielestä erikoinen tapaus,kun ottaa noin nuoria, hänen samanikäiset kaverit ovat sanoneet,että anna sun pikkusiskolle mahdollisuus y.m.s ja ovat sanoneet,että miten noin nuoria katselee,kun heitä ei ainakaan kuulemma noin nuoret kiinnostaisi. sitten siskoni sanoo,että siitä tulee vielä komea mies,että sen näkee nyt. eli siskoni on aina vain miesten ulkonäön perään joka suhteessa. ehkäpä minä tästä selviän :) ajattelin tässä samalla mainita,että siskoni on aina kateellinen joka asiasta minulle (koulusta,kavereista,harrastuksista,pojista.) ja on aina ollut,pienestä asti. mutta olemme erinlaisia kaikki, ehkä nämä asiat järjestyvä,eivätkä ne ehkä järjesty,vaan järjestyy varmasti :)) ja kiitti kaikille ASIALLISISTA vastauksista. ja olihan tuossa jotain asiatontakin,miksi pitää kirjoittaa jos ei ole mitään asiaa,kun minulla nimenomaan luki että,ASIALLISIA vastauksia. juu ja kiitos :)


    • että mieltymykset sattuvat ...

      Siskoksilla ja veljeksillä. Ei kai siinä muuta kuin vain koetat yrittää. Tokko voisit kysyä apua veljeltäsi tai tämän vaimolta.

    • Kohumies

      se heppu mitään urheilulajia, esim? Pyydä sitä mukaan esim. sulkapalloon tai vastaavaan, niin sitä kautta pääsisit luontevasti "iholle" ja voisit saisit kenties selvyyden, että olisiko teidän välillänne sitä kipinää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      76
      5715
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1997
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1301
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe