kaunis ilman meikkiä?

meikkipelle..

en jaksa enää meikata. se on niin pakonomaista joka päivä. mutta se on pakko, koska ilman meikkiä olen todella karmean näköinen. Baareissa miehet tulee aina kehumaan, että onpa hyvännäköinen blondi! Näkisittepä vaan ilman meikkiä...

Ilman meikkiä minulla on todella tummat silmänaluset(se on perinnöllistä kai), luomeni on punertavat ja iho todella kalpea ja minulla on ihan vaaleat kulmakarvat, että ne pitää aina piirtää.

Miten voisin näyttää viehättävältä ilman meikkiä? Miten saan pois luomien punaisuuden ja silmien alusten tummuuden? kulmakarvat vois tietenki kestovärjätä..

olis kiva jos joku antais jotain vinkkejä:)

9

2671

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fixie

      Minullakin on tummat silmienaluset,näytän aina väsyneeltä tai zombielta.
      Ei niihin mitkään poppakonstit auta minulla on Lorealin nestemäinen meikkivoide laitan sitä aavistuksen verran ja häivytän rajat kun ihoni on hyvä muualta ettei tarvitse koko naamaa meikata tönköksi.Sinä voisit ostaa YSL:n valokynän tuo on aivan must!Sillä saa ihon pikku virheet piiloon,mutta älä laita liikaa tai tulee sellanen panda vaikutus.

      • wannabeluomu

        Niin voisithan vaan meikata vähemmän ;)

        Itsellä on niin paljon ihovirheitä, etten ihan meikittä kodin ulkopuolella liiku. Vähän peitepuikkoa, sipaus puuteria ja vähän vaaleaa luomille niin se on siinä. Luomille laitan vaaleaa matta luomiväriä sen aavistuksen verran, ettei varsinaisesti huomaa että on meikattu, mutta kirkastaa kuitenkin silmän alueen (ja häivyttää punaisuudet).

        Valokynistä sen verran, että ne on tarkoitettu korostamaan. Parhain on minusta ehkä yhdistelmä peitepuikko valokynä. Ensin peitepuikolla/värillä tummat silmänaluset piiloon, ja sitten hieman valoa kynällä :)

        Väsyneitä kasvoja piristää myös valo siihen kulmakarvojen sisempien päiden alle. Mahdollisimman vaikeasti sanottuna ;)

        Helpolla vielä pääsee, jos ostat väriä antavan huulirasvan tai värittömän huulikiillon.

        En tykkää itse käyttää meikkivoiteita, kun tulee aina turhan pakkeloitu olo. Meikkipuuteritkin on vähän siinä rajalla ;) Mulle riittää jokin valoa tuova puuteri (tällä hetkel L'Orealin Translucide loose powder), jolla saa ihon mataksi mutta joka on muuten aika näkymätön.


        Jep, siinä nyt jotain. Musta arjessa on kiva olla melko luonnollinen ja sitten vähän koristautua kun on viihteellä.


    • iitu^^

      mul on sama juttu..en haluis käyttää paljon meikkiä mut on pakko :( kaikki aina kehuvat että oon kaunis ym..mut ilma meikkiä ihan järkyttävän näkönen!mul on muutamia finnejä mutta sitäkin enemmän arpia niistä :/ iho on todella epätasaisen värinen ja kalpea.kaikista keinoista huolimatta en ole saanut ihoa parempaan kuntoon :( jos on vinkkejä niin mielellään otan vastaan :)

      • Fixie

        Vähennä pikku hiljaa meikkaamista kukaan ei kiinnitä siihen huomiota.Jos Sinulla on finninen,arpinen tai jotakin tulee vaan huonopi lopputulos kun nämä epätasaisuudet meikkaa paksun kerroksen alle.
        Aurinkopuuteri on ihan hyvä,sillä saa väriä tai sitten värillinen kasvorasva.
        Itse kuorin saunomisen yhteydessä hunaja/sokeri seoksella,molempia yhtä paljon sekoita tahna ja vot kun on pehmeä!Kyllä minä käytän valokynää tummiin silmänalusiin se on siihen oiva juttu.Muista JUODA vettä sekin auttaa ihon hoidossa.


      • girlwanttobenatural

        Hei.. sama juttu täällä.. ärsyttää meikata ihon virheitä piiloon ja sitten näytän ihan sottaselta.. esim. mulla nenä täynä mustapäitä :-S ja tummat silmänaluset.. kiva kiva :-S Hei, koitapas Sebamedin pesupalaa.. luin täältä jostain siitä ja aion itsekin koittaa jos se sais ihon parempaan kuntoon! Eikä ole muuten liian kalliskaan!
        :D


    • Violettizia

      Mulle kans aina kaikki sanoo, että oot niin nätti ja plääplää, mutta ei se pahemmin itsetuntoa kohenna, kun iltaisin se "kauneus" sitten aina huuhtoutuu lavuaarista alas. Mulla on kans huonokuntoinen iho, jonkin verran finnejä, ja finneistä jääneitä punaisia pilkkuarpia aika paljon, jotka pitää joka ikinen aamu peittää meikkivoiteella ja peitepuikolla. Vielä kun iho on rasvainen ja puuteria saa lätkiä koko ajan, ettei nenä ja otsa kiillä öljyisennäköisenä. Kulmakarvani ovat myöskin vaaleat ja harvat, eikä niihin edes silloin kestovärit auta. Piirränpä nekin joka aamu kulmakynällä, mikä on aika rasittavaa. Silmäripsetkin vaaleanruskeat ja silmänaluset tummat...

      • jää koukkuun

        Itse olen aina meikannut vähän, mutta oli pitkä ajanjakso, jolloin en pystynyt olemaan ilman ripsiväriä. Pelkkä ripsiväri tuntui antavan silmilleni oikeaa säihkettä ja ilman sitä olo tuntui kumman alastomalta ja rumalta.

        En sitten tiedä mitä tapahtui, ehkä itsetunto parani, mutta nykyään pystyn kyllä olemaan ilman ripsiväriäkin. Enkä näytä pahalta :)

        Varmaan auttaa, jos vähitellen vähentää meikin käyttöä. Finnien jättämiin arpiin saattaa auttaa mm. apteekista ostettava sinkkipasta.


    • Kaunisilmanmeikkiä

      Laitanpa nyt huvikseen 9 vuotta myöhemmin:D mut mun vinkit on tässä: pese hampaat kunnolla ja käytä suu vettä, puhtaat hiukset ofc, käytä naama rasvaa ja kasvovettä, nypi ja värjää kulmat kerran kuukaudessa ja hymyile. Siinä kaikki, hymyily tärkein. Ja näytät kauniilta jos olet itsevarma ulkonäöstäsi.

      • hgfddsss

        Mukavaa, että jollain on rohkeutta puhua meikkaamattomuuden puolesta. Yleensä asenne on, että on ympäristöä kohtaan välinpitämätöntä olla meikkaamatta. Mutta mikä on todella välinpitämätöntä? Mielestäni ainakin ylenmääräiset hajut (hajuvesi ja tupakka). Allergikkolle tulee pahimmillaan sairaalareissu, kun joutuu kemikaalien ylikäyttäjän viereen vaikkapa teatterissa.

        Aika moni ei meikkaaa, tai meikkaa vain kevyesti tai harvoin. Meillä suvussa meikkaaminen on harvinaista, enkä ole itsekään sitä oppinut. Todella harvoin käytän hulipunaa. Se saattaa olla kesälookiksi ihan riittävä.

        Meikkaamattoman on tärkeää valita ihoonsa sopivat silmälasin pokat, jos laseja käyttää. Väärän väriset ja malliset korostavat kauneusvirheitä ja/tai uupumusta. Samoin kasvojenlähellä olevien vaatteiden ja hiustenvärillä on väliä. Väärä värivalinta vanhentaa, oikea saa hehkumaan.

        Ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäisee suojautumalla auringolta, olemalla tupakoimatta, syömällä riittävän monipuolisesti ja välttämällä verensokeritasojen kohoaminen (mikä tapahtuu helposti iän myötä). Kasvolihaksia voi jumpata.

        Moni meikkaamista ylikorostava on nuori, ja saattaa itse vaurioittaaihoa esim. Liiallisella auringonotolla. Jokainen vanhenee, enkä usko sen olevan estettävissä. Tosin meikkaamatonkin voi vanheta tyylillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9139
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      386
      3799
    3. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2795
    4. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      86
      2665
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      175
      2505
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2494
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      152
      1773
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      68
      1602
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1560
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1393
    Aihe