Aihe

Sulkapalloja mistä

Kokenut pelaaja

Hei!
Pelaan sulkapalloa kerran viikossa kaverini kanssa. Pelaamme aitosulkaisilla palloilla. Osaavatko kokeneemmat kertoa, mistä palloja kannattaisi ostaa. Haluaisin hinta/laatu suhteeltaan optimaalisia palloja. Eli en välttämättä halvimpia aitosulkaisia palloja, vaan niitä palloja, jotka suhteessa hintaan kestävät parhaiten.

16

9592

  Vastaukset

  • Ainakin Victor Championships -pallot (nopeus 78 tai 79) ovat osoittautuneet hyviksi kuvailemallasi tavalla. Niitä myy Suomessa Victor Finland 03-222 3557. Kaikissa sulkaisissa palloissa on kuitenkin vaihtelua maahantuontierittäin.

   • esim. Wilsonin punaisia tai sinisiä,niillä harrastajat pelaavat. Kestävät kymmeniä pelejä.Esim. prismassa 6 kpl 9,90.


   • Tuo puh-nro on väärä. Se on fax-numero. Oikea on 03-222 3456. Sen olen huomannut, että harvoin hankintahinnaltaan halvimmat pallot tulee pitkässä juoksussa halvemmaksi kuin laatupallot. Seuramme on pelannut vuosia tuolla Victor Championilla. Vaikka se maksaa halvempia palloja enemmän, niin hyvän kestävyyden vuoksi se tulee halvemmaksi.


  • Inflightin sulkia, nettisivua en muista mutta googlella löytyy ja sulkisliiton sivuilta löytyy lista maahantuojista joilta voit kysyä tarjoukset, osoite on http://www.sulkapallo.fi/SSUL/ssulwww.nsf/sp?Open&cid=content479A08 . Inflight on mielestäni hinta/laatusuhteeltaan paras, myös RSL ja Virtor sulat on hyviä mutta tyyriimpiä

  • Kannattaa käydä lähellä olevissa turnauksissa, voi katsoa pelejä ja siellä on useimmiten sulkapalloja myytävänä.

   • Haluan vaihtaa suppilovahveroita ja tatteja laadukkaisiin sulkapalloihin. Myös tennissukat tulevat kysymykseen jos välirahasta sovitaan.


  • Kannattaa tilata isommissa erissä Victorilta tai jos haluaa ostella muutakin niin suosittelen Saksalaista bsl24.de, missä ne on hitusen halvempia mutta sieltä saa sikahalvalla kaikkea muuta kamaa kuten kasseja, vaatteita ja mailoja.

   Kalliimmat pallot tuntuvat kestävän keskimäärin paremmin, mutta jos ostat ison erän niin säilytä mieluiten kylmässä ja kosteassa. Kuivuus heikentää pallojen laatua selvästi muutamassa kuukaudessa. Koska itselläni ei ole sopivaa tilaa, olen ottanut tavaksi jonkun aikaa ennen uuden tuubin avaamista tunkea lievästi kostea rätti tuubiin.

  • Tiesithän, että Li-Ning sulkapallomailoja ja muita tarvikkeita saa nyt myös Tampereelta?

   Maailman parhaat pelaajat (mm. Lin Dan, Kiinan maajoukkue) ovat valinneet Li-Ning:n, mikset myös sinäkin?

   Lue lisää www.martekman.tk

   Kysy tarjouksia, mailojen testausmahdollisuus, hyödynnä loppukauden poistomyyntitarjoukset...

   Li-Ning palloista erittäin hyviä kokemuksia kuluvan kauden Eliitti-kisojen virallisina palloina (kestävyys jopa 30% parempi kuin useilla muilla merkeillä)!

  • Sosanin pallot kestävät aivan jumalattomasti. Kilpaharjoituksissakin yhdellä pallolla saatetaan pelata kokonainen erä, välillä alotellaan jopa toista. Vähän vaikeita saada käsiin noita jostain syystä, onneksi saan oman seuran kautta tilattua.

   • Sosanin heikko saatavuus johtunee siitä, että maahantuonti loppui jo keväällä 2010.


  • Liningin 77 nopeus on hyvä pallo ja victorin 78 sekä yonex ja rsl 78 nopeuksiset ovat osoittautuneet parhaiksi kuvailemallasi tavalla. Li-ning noista ehkä jopa paras. Wilsonin sulkaisiin palloihin en ollut oikein tyytyväinen mutta voihan se olla että sattui huono erä palloja. Säilytys ehdottomasti järkevässä paikassa jos haluaa että ne kestää.

  • Tuntuu kyllä aika hassulta kun Li-ning miehet myyvät nykyään Forzaa. Ja entiset Forza - myyjät Yonexia. Aika "huonohkoa" kuvaa tulee Forzan ja Li-ningin tuotteista, kun ovat tuollaisia heittopusseja.

   • Niin oli aika erikoinen juttu!


  • www.pallotukku.fi löytyy erihintaisia aitosulkaisia sulkapalloja. Edullisin 10€/12 kpl-tuubi siitä ylöspäin esim kansainvälinen kilpapallo Li-Ning a 300 27,50€ / 12 kpl-tuubi.

  • kysyy minulle, stefano-61@hotmail.it

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   11887
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   5779
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   87
   4217
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   96
   3325
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   184
   2177