vituttaaa

koko saatanan elämä

arhg....

Voisin tilittää loputtomiin mutta just nyt vituttaa se että mies joka halusi lapsia ja niitä sitten hankittiin. Minä olisin halunnut jatkaa opintojani ja hankkia se kauan haluamani akateeminen koulutus(ei sillä että se olisi tärkeintä mutta se on ollut haaveeni lapsesta asti) mutta mies halusin pitää lapsen joten päätin pitää lapsen ja vielä yrittää suhdettamme.

Minulla siis entuudestaan lapsi ja olin 4v jo odottanut että pääsisin jatkamaan opintoja kunnes tulin taas raskaaksi ja siksi en halunnut pitää lasta koska suhteeni tämän kyseisin miehen kanssa oli muutenkin rakoillut enkä halunnut enää toista lasta "rikkinäisestä" perheestä.

Noh lapsi pidettiin miehen pitkän painostuksen jälkeen ja kaikki hänen lupauksensa haihtuivat ilmaan heti kun 3kk oli täynnä elikkä en olisi voinut enää aborttia tehdä.

Hän oli poissa koko raskausaikan,millloin missäkin bilettämässä,jatkoilla hotelleissa eri naisten kanssa. Hän oli oikea kusipää. Jouduin raskausaikanani sairaalaan viikoksi ja kun pääsin sieltä pois niin hän oikein lupasi lääkärille olla paikalla auttamassa minua sillä en saanut tehdä MITÄÄN...noh 3h hän jaksoi olla kotona ja sitten taas kutsui elämä kavereiden kanssa ja jouduin pärjäämään taas jälleen kerran yksin...

Hän teki katoamistemppuja kokoajan ja lähti aina menemään jos tuli pienikin riita... Monesti mietin miksen vain kuunnellut sisimpääni ja jatkanut omaa elämääni joka oli varsin hyvä ennen häntä.

Noh sitten syntyi lapsi ja hän jatkoi tuota samaa edelleenkin..
milloin syytti minua maailman huonoimmaksi äidiksi kun olin polttanut yhden tupakan niin olin heti maaiman pahin ja itsekkäin äiti...huoh lista on loputon noita hänen loukkauksiaan..kun halusin abortin olin "itsekäs ja moraaliton lapsentappaja" ja tuosta hän mainitsee yhä edelleen "ethän edes halunnut lasta,meinasit tappaa lapsen jota pidät sylissä" jne...

Noh 2vko sitten päätin erota en vain jaksanut tuota paskaa enää. Nyt kun en suostunut yhteishuoltajuuten niin tein lapsen paremman taloudellisen turvan takia??? Täs vaihees täytyy muistuttaa että saan saman verran äitiysrahaa kuin hän peruspalkkaa ilman lisiä eli minun normaalipalkkanikin oli enemmän kuin mitä hän tienaisi ilman bonuksia...

Noh aina kun hän soittaa niin ei muusta puhu kuin siitä miten hyvin hänellä nyt menee ja että häntä pyydetty osakkaaksi jne..ja minua kyllä alkaa nyt just vituttaa niin huolella,tuli sellainen fiilis että hän haluaa minun tuntevan nyt itseni luuseriksi kun hänet jättänyt ja että minusta ei koskaan mitään tule!!!!

En kestä enää räjähdän ihan just. Tuntuu että elämäni on täysin pilalla. Lapsista olen onnellinen mutta tuntuu vain että elämäni on ohi. Kuka enää minua haluaa vaikka kaunis ja älyäkin löytyy niin minulla on silti 2lasta. Pääsenkö koskaan opiskelemaan sillä tuo mies ei ainakaan aio auttaa minua saavuttamaan unelmiani hoitamalla esim lasta että saisin opiskeltua edes pari päivää viikossa rauhassa.

Tää vitutuksen määrä on just nyt niin maksimaalinen etten kestä enää. Ystäviä ja perhettä minulla on jotka tukevat jne...mutta silti tuntuu että hajoan ihan just

24

3838

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuota..

      Koitahan jaksaa ihan lastesi takia ja täällä on hyvä purkaa! :o)

      Mutta.. kaunis ja älyäkin löytyy??? Ulkonäöstäsi en tiedä, mutta ainakaan käytännön elämässä sinulla ei hirveästi älyä taida olla. 4v lapsi, mihis sen isä katosi? Ja nyt uusi lapsi vahingossa huonossa suhteessa? Miksi ihmeessä tuollaisia miehiä valitset ja heidän kanssaan alat lapsia vääntämään??

      • U.Loste

        Tuollaista kirjoittavat juuri kaikenlaiset besserwisserit joilla on "elämä kunnossa" ja jotka ovat tehneet kaiken aina oikein! Koulutus, työ, puoliso, lapsia 2 kpl ja elämä hymyilee! Niinkö? Voi oksennus.
        Elämä se joskus jaksaa yllättää eikä kaikki aina ole naisen syytä jos liitto ja vanhemmuus mättää. Mieshän tuossa idiootti oli , lupaili ja vannoi, kaiken kuitenkin mitätöiden raskauden edetessä. Miksei sitä haluaisi hyvään uskoa? Pitääkö aina olla laskelmoiva ja kyyninen? Entä usko, toivo ja rakkaus? Mukavaa jos sinulla on elämäsi kulku suunnitelmana keittiösi seinällä, meillä kaikilla ei ole!


      • kertookin
        U.Loste kirjoitti:

        Tuollaista kirjoittavat juuri kaikenlaiset besserwisserit joilla on "elämä kunnossa" ja jotka ovat tehneet kaiken aina oikein! Koulutus, työ, puoliso, lapsia 2 kpl ja elämä hymyilee! Niinkö? Voi oksennus.
        Elämä se joskus jaksaa yllättää eikä kaikki aina ole naisen syytä jos liitto ja vanhemmuus mättää. Mieshän tuossa idiootti oli , lupaili ja vannoi, kaiken kuitenkin mitätöiden raskauden edetessä. Miksei sitä haluaisi hyvään uskoa? Pitääkö aina olla laskelmoiva ja kyyninen? Entä usko, toivo ja rakkaus? Mukavaa jos sinulla on elämäsi kulku suunnitelmana keittiösi seinällä, meillä kaikilla ei ole!

        sinust jo aika paljon. Itse asiassa minulla tosiaan on koulutus, työ, mies, omakotitalo, 2 lasta ja elämä hymyilee hoitovapaalla, mitäs sitten? Itsehän olen elämäni suunnan valinnut. Tottakai minullekkin vielä ikäviä asioita sattuu, joihin en esim voi itse vaikuttaa, mutta jokainen on oman onnensa seppä! Yhden kerran sen ymmärtää, että on lapsen tehnyt kurjan miehen kanssa, mutta että toistamiseen.. viisastelin kieltämättä, mutta aiheesta! Elikkä haista sinä vaan itse! Sielä taitaa haiskahtaakkin!


    • siitä taas.

      Kun lapsesi vähän kasvaa, pääset kyllä opiskelemaan. Mullakin on kolme pientä lasta ja palasin koulun penkille. Ukko löytyy, mutta tosi harvoim kotona töiden puolesta (välillä muutaman viikonkin pois) Välillä väsyttää ja vituttaa, mutta kyllä se siitä taas lähtee. Ex-ukkos haluaa selvästi ärsyttää, älä kuuntele sen höpinöitä. Kyllä se siitä kyllästyy kun huomaa ettet välitä. Aikoinaan oma ex soittele kans ja rehvasteli rahoillaan.. Etköhän sinäkin vielä löydä sen "oikean", mutta mieti tarkkaan teetkö vielä lapsia, ainakaan heti. Hyvää jatkoa ja koita jaksaa.

    • Tristar

      Pittääpi päästää pahin höyry pihalle, ei noin suuresta vitutuksesta selviä hengissä jos ei vähän tasaa painetta.

      Otan osaa. Tuo olotila on ihan ahterista ja miehelle tekisi mieli kenkiä äly uuteen uskoon jo pelkästä lukemasta. *potuttaa puolestasi*

      ***

    • ..............................

      Mistä ihmeestä ihmisillä on käsitys, että yksinhuoltaja ei "kelpaa" kenellekkään? Sama ihminen sinä olet lasten kanssa tai ilman.

      Ajattele asia näin: nyt sinulla on mahdollisuus löytää se oikea unelmien mies! Eikä kannata välittää jostain typerästä ukosta. Mies yrittääkin just tota: paskaa fiilistä sulle.

      Opiskelusta sen verran, että minä olen opiskellut yksinhuoltajana korkeakoulututkinnon. Nuorempi oli kahden vanha silloin kun aloitin. Koulupäivät on yleensä lyhyitä (tai luennoista voi ainakin tinkiä) ja lapset kuitenkin hoidossa 8h (tai siis mulla ainakin oli), kyllä siinä ehtii kotona paljon tekemään. Tämän lisäksi meillä meni lapset kasilta nukkumaan niin kyllä siinä iltasinkin aikaa oli. Eikä tullut ryypättyä ja rellestettyä niinkuin opiskelukaverit! Numerot oli paljon parempia =)

      Ja sillä yhteishuoltajuudella ei ole mitään tekemistä rahan kanssa...

      • Voiteitäunelmissanne

        Sellaista kun unelmien ihminen, ei ole olemassakaan tai on just niin kauan alkaa paremmin tuntemaan toisen.


    • muut tuet

      selvitä kelassa tukesi.tarhaan vaaditaan lapsessa ikä 3 v selvitä onko muuta mahdollisuutta.sinun pitäisi saada vuokratukea,opistoontukea,matkoista ja päivärahaa korkeempana lapsista.lapsista pitäisi saada elatus lapsilisää.käy kelalla selvittämässä tukesi.pääset eteenpäin elämässä lapset on lahja,ja myöhemmin elämässä saat lapsiltasi tukea .

    • sinulle!!!

      Lueppa kirja Sielupsykologia, Joshua Stone. Voit saada oivalluksia elämääsi. Nuo em. jutut voivat olla oppiläksyjä juuri sinulle, mm. miksi olet sietänyt moista kohtelua, miksi et uskaltanut kuunnella sisimpääsi jne.

      Tsemppiä. Ja sitten vielä itsestäänselvä toteamus: Lapset eivät ole esteenä uudelle parisuhteelle tai opiskelulle. Omat ajatukset voivat olla.

    • että olet

      jaksanut näin kauan. Tuollainen henkilö ei ikinä kasva aikuiseksi. Tyyppi tekee sitä niin kauan kuin sallitaan. Eli toimii kuten lapsi ja sinä olet ollut koko ajan äitinä. Mokomia toisten hyväksikäyttäjiä on paljon, jos heille sellainen sallitaan. Kuka sitten jaksaa olla piirtämässä rajoja koko ajan aikuiselle miehelle. Kukaan ulkopuolinen ei tällaista oikeasti ymmärrä, jos on edes jonkin verran normaalilla moraalilla varustettu. Sen ymmärtää vasta, kun osuu kohdalle. Toivon, että ei osuisi kenellekään. Tällaiselle ihmislele ei edes auta, että maksaa samalla mitalla takaisin. Heillä ei ole lainkaan empatiakykyä eivätkä he tunne katumusta teoistaan. Turha odottaa anteeksipyyntöjä. He aina syyttävät teoistaan muita. Sitäpaiti, miksi liata omia käsiään tällaisten itsekkäiden ihmisten takia ja alentua samalle tasolle. nim. kokemusta on.

    • elämästäni?

      Sama ukko meillä kenties?
      Kerta toisensa jälkeen tunnet itsesi hyväksikäytetyksi, kerta toisensa jälkeen ukko onkin häipynyt omille teilleen.
      On minä lapset ja mies yksin, siitä ei voi yhtenäistä perhettä saada aikaiseksi.

      Puheet ovat niin syyllistäviä, itsessään ei ole mitään vikaa, vaikka olisi kuinka väärin tehnyt...Aina löytyy selityksiä, asianvierestä tosin sivuavat mutta saapahan ressukka edes itselleen hyvän mielen, kun se nainen on kaiken syypää.
      Aaarghhhhh. Ymmärrän sua täysin! Kestämiset!

    • d-wa

      Miten musta onkaan joskus tuntunu niin samalta!! Onkhan meijän ukot ollu sukuu toisilleen???

    • KIPA

      Juu,meilläkin mies kovasti painosti lasta tekemään. Ennestään minullakin on neljä vuotias lapsi ja tässä kiitos. Kaikki päivät yksin kotona. Hän töissä, sen jälkeen päikkärit (jolloin meillä pitäisi olla hiiren hiljaa) ja tämän jälkeen harrastuksissa/kavereilla. Minkään näköistä sanomista ei siedä ja aina vierittää syyt minun niskoille. Ja herneen ottaa nenään pienemmästäkin (siis todella pienestä).. En ymmärrä. Toisinaan tuntuu että, niin kauan hänen osaltaan rakkautta riitti kunnes lapsen alulle sai. Nyt mietin vakavasti eroa. Ja kun tästä olen hänelle puhunut. Hänpä ilmoitti että en kahden kanssa pärjäisi ja vaatii huoltajuutta itselleen.. Ja vitut.. olenhan pärjännyt tähän astikin olisipa se kolmas lapsi ainakin poissa jaloista ja senkin energian voisi kohdistaa lapsiin. Myös suhtautuminen esikoiseeni on muuttunut huomattavasti, ja tämä myös osa syy mahdolliseen eroon. Jotenkin ei vaan haluaisi antaa periksi, kun kerran on jo suhde kussut ja pahasti.

      • ap kirjoittaja

        Tiedän kyllä tuon kaiken jos laitat mailiosoitteen niin voisimme vaihtaa näitä kokemuksia keskenmme :)

        Rankkaa tää on ja tuntuu ettei ystävät ja perhe tietenkään pysty yhtälailla ymmärtämään kuten ihminen joka on joko läpikäynyt saman tai on samas tilanteessa,odotellessa :)


    • missu1819

      en omista lapsia, enkä niitä ikinä halua, mutta 2 lapsen mummopuolena tässä mennään. äijä on perseestä ja ansaitset oikeesti parempaa. tommonen ei voi tuoda tervettä mallia edes lapsille.

    • eräs vaan

      Kyllä kaikki järjestyy! Sinulla on nyt juuri vähän rankempi jakso elämässäsi. Sinulla on turvaverkosto, joka auttaa sinua lasten kanssa. Saat tarvittaessa omaa aikaa. Kun tämä pienokainen vähän kasvaa, niin voit viedä hänet hoitoon ja jatkaa opiskelujasi. Kun sinulla on lapsia, niin saat aika hyvin kaikenlaisia tukia.

      • Eräs toinen vaan

        Joo, onhan nuo varmaan viidessä vuodessa kasvaneet. Tukia kyllä leikataan koko ajan, eikä se ole ollenkaan huono asia. Koska veronmaksajien selkänahasta ei pysty enää paljoa repimään. Ehdotan raakaa työntekoa opiskelujen ohella.


    • fiksu bitch

      Nykyään ei ole naisen pakko tulla raskaaksi-mikä sen tajuamisessa on vaikeaa.?

    • ratkaisu sekin

      Mikään laki ei velvoita sinua olemaan lapsesi lähihuoltaja. Anna laosen isälle lähihuoltajuus ja lähde opiskelemaan kuten suunnittelit.

    • nfd

      ei kiinnosta
      '

    • 10vmyöhemmin

      Olis kiva tietää kuin kävi tälle.

      • Anonyymi

        tai missä menevät nyt 11v myöhemmin??


    • åpokpöls

      Olisi kiva tietää miten sinulla menee nyt?
      Minullakin on kaksi lasta, joilla on eri isä. Esikoisen isästä erosin lapsen vauva-aikana pitkän liiton jälkeen, ja toisen lapseni sain kelvottoman miehen kanssa... Arviointikykyni selvästi petti siinä kohtaa. Kun olin yksin vauvan ja pienen lapsen kanssa, niin olin varma, että ainakaan parisuhdetta en koskaan saa. Toisaalta, en siinä vaiheessa heti halunnutkaan. Selviydyin kuopuksen exän haukuista ja kaiken hankalaksi tekemisestä päivä kerrallaan. Lopulta keksin keinon, ettei hän enää minun mieltäni päästy mustaamaan. En vaan enää kuunnellut! =D

      Minä opiskelin, lähdin työelämään kun vauvakin vähän kasvoi taaperoksi yms. Ja tajusin matkan varrella, että kysyntäni miesmarkkinoilla oli yhä kova! Yksin minun ei todellakaan tarvinnut jäädä, vaan kiinnostuneita kunnollisia miehiä riittää! Löysin sitten yhden, juuri minulle parhaan. :) Yhdessä olemme eläneet perhe-elämää on 7 vuotta. Muistot niistä epätoivon päivistä ovat hyvin haalenneet. Olen onnellinen, ja niin on lapsetkin. Ja niin tuntuu olevan tuo mieskin. ;)

      Työelämässä olen myös ehtinyt pärjäämään oikein kivasti, se pikkulapsiaika on niin lyhyt. :)

      Toivottavasti myös aloittajalla menee nykyään hyvin.

    • Totuuden_siemen

      No miksi hänen pitäis suostua auttamaan sua opintojen kanssa vahtimalla lasta, jos sä et suostunut yhteishuoltajuuteen. Tule välillä ulos minä minä-maasta ja ota vastuu elämästäsi. Sinä teit itse päätöksen pitää lapsi, elä sen asian kanssa. Opintoja voi suorittaa nykyään täysin etänä korkeakoulutasollakin, joten lopeta tekosyiden etsiminen ja opiskele! Omalla luokallani oli oppilaita mm. Dubaista ja jenkeistä. Näytä sille exälledi, että pärjäät ja osaat.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe