Vittumaisin työpaikka jossa olet ollut?

kerro kerro?

Avaudu!

52

7328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veemäisin paikka

      Markkinatutkimushaastattelija.

      Hyvin stressaavaa, täytyy "häiritä" ihmisiä, ihmiset vihaa jo sitä, että sinulla on kynä ja paperi kädessä ja seisot jossain kauppakeskuksessa. Suurin osa tuossa työssä vastaantulleet ihmiset oli ihan ystävällisiä ja tajusi, että työtä sekin. Mutta sitten ne muutamat mulkvistit joiden ulkonäöstä sitä ei voi tietenkään mitenkään arvata -yleensä noita keski-iän yläpuolella olevia naisia - saattoivat ihan "nurkan takaa" tulla huutamaan naama punaisena, että tuollaiset ihmiset ne joutaa h-------n! Siihen päälle vielä provisio palkka ja äärimmäisen ylimielinen "esinainen" tms. jolta ei koskaan kuullut mitään mukavaa.

      Elikkä en suosittele...

    • asentaja ukkeli

      pakkourakalla kuunella insinöörien itkua kun vehkeet ei toimi... kun ajotaidottomat käyttöhepparat ajelevat ihan mitenn sattuu...

      istun ja kuunetele.... et voi sanoa mitään, neuvoa ei voi... kommentoida ei voï...

    • epäpalkitsevin

      Ehdottomasti työnhaku...

    • raäegjkö

      toimistotyötä puuhaamassa. Pienessä työyksikössä todella surkee ilmapiiri tehdä töitä. Kaiken pahan alku ja loppu oli eläkeikää lähestyvä naisesimies, joka vahti haukkana. Me tilapäiset apulaiset ei saatu jutella keskenään (vakituiset toki piti 30min. turpakäräjiä muutaman kerran päivässä). Jos erehtyi juttelemaan vaikka edes työasioista, niin esimies tuli selän taakse seisomaan kädet puuskassa, mutta ei sanonut sanaakaan, vahtasi vain. Esimiehen johdolla sitten haukuttiin aina se joka oli poissa saikulla tms. Se oli typerä, pomoja mielistelevä, laiska... jne. Kerran soitin yksityispuhelua omalla puhelimella ruokiksen jälkeen. Menin kopiokoneen taakse jotta saan puhua rauhassa ja asiakkailta "piilossa". Esimies jäi kiinni siitä, että salakuunteli sermin takana puhelua. "Roska taisi mennä silmään", se selitteli ja alkoi muka peilaamaan. Asiakkaalle ei saanut olla liian ystävällinen kai siksi, ettei paikan maine kärsisi. Sillä paikalla kun oli ykkössija maineensa puolesta. Sillä ranking-listalla ei toki listattu parhaita vaan surkeinpia paikkoja asiakaspalvelun suhteen. Kesäkuumalla lämpöhalvauksen partaalla hoipuvien ihmisten kannatti hakeutua sinne asioimaan koska siellä oli suorastaan hyytävä ilmapiiri. Hyi hitto kun vieläkin tekee pahaa muistaa sitä paikkaa.

      Kuukausi sitä paskaa riitti ja sit lähin.

      • vain vastaajana

        oleminen on vittumaisempaa, kun apinat soittavat kesken työpäivän...

        Esimiehen myyntipuhe-ehdotukset olivat ihan paskoja sarasvuo meininkiä, myydään asiakkaalle elämänsisältöä, ei tuotetta vaan mahdollisuuksia. Olin 2.5 kk:ta ja samana aikana 2 esimiestä lähti kävelemään ja 8 kollegaa. Vaihtuvuus oli suurta, itse olin niinkin pitkään vain määräaikaisuuden vuoksi...


    • Lopputilin ottaja

      Ehdottomasti!

      • lähtö likellä

        siellä ihmistä kytätään ja alistetaan. Etenkin nuoria! Työpaikalla vallitsee tyhmyyden ilmapiiri.


      • Anonyymi

        KTI Turku


    • olen ollut ehkä

      tuntuu tutulta mikähän aspa on kyseessä?

      • Kouvolassa

        Nimimerkillä lopputilin ottanut, homofobiasta kärsinyt insinööri


    • on se jätti

      n-öhöhö-ki.....

    • työn_orja_

      ..... pomo syvältä... kerran pois istuttu edellisestä firmasta... kuulemma.. porukkaa lähtee koko ajan kun ei oikein viihdy..

      • yks vaan jostain

        Täysin samaa mieltä!!! Varastopäällikkö täys kus.pää!!! Ja sen asian toteamiseen ei pitkää aikaa tarvittu, eikä myöskään kauaa pystynyt kyseisessä paikassa olemaan...

        Kannattais varmaan järjestää "istunto", jolla kyseinen ongelma poistuisi!!!

        Luulisi suurempienkin herrojen jo ihmettelevän miksi varastolla koko ajan väki vaihtuu suurella prosentilla!?!?!?!?


      • _tallaaja_
        yks vaan jostain kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä!!! Varastopäällikkö täys kus.pää!!! Ja sen asian toteamiseen ei pitkää aikaa tarvittu, eikä myöskään kauaa pystynyt kyseisessä paikassa olemaan...

        Kannattais varmaan järjestää "istunto", jolla kyseinen ongelma poistuisi!!!

        Luulisi suurempienkin herrojen jo ihmettelevän miksi varastolla koko ajan väki vaihtuu suurella prosentilla!?!?!?!?

        Sellaiselta kuullostaisi tuo juttu..

        Nehän alistaa hyvät työntekijät maaan rakoon ja saavat tyydytystä siitä. Vaikkakin loppujen lopuksi firma kärsii kun homma ei pelaa pitemmän päälle..


    • Sitkee

      Doka on ylivoimaisesti kusipäisin työpaikka. Viiden vuoden sisällä on 20 henkilön yrityksessä irtisanoutunnut yli 20 henkilöä. Firmalla on alati haku päällä, koska tietävät itsekkin olevansa kusipäitä.

    • Ei koskaan enää

      En sanoin pysty kuvailemaan koko kauheutta. Pahinta kuitenkin kaikesta esimies ja hänen mielialan vaihtelunsa. Ja esimehen tuuraajaksi aina toisinaan nimetyt "rivipostinjakajat" jotka pääsivät tuurausvuorollaan tyrannisoimaan muita ja toteuttamaan kyykytys viettiään.

    • työpaikkaa ollut

      Molemmissa toinen sukupuoli yliedustettuna. Viimeisin oli miesvaltainen työpaikka, jossa oli huumorintajuton yhden-bissen pomo. Työntekijät eivät tykkää, jos pomo on selvinpäin firman juhlissa kyttäämässä...

    • 08 08 08

      eräs Vr cargon järjestelyratapiha. Nimikin jos sanoo että perseestä on! Täynnä kaikenmaailman maaltamuuttaneita juntteja ja työ on niin niin niin vitumaista mulkkaamista.

      • qovbedv

        Lähe v!ttuun sieltä, eikai siel oo pakko olla? Yleensä ihmettelen, että miksi ihmiset itkee työpaikkansa huonoutta...vaihtakaa maisemaa. Nykyään on työntekijän markkinat!


      • sivusta kommentti
        qovbedv kirjoitti:

        Lähe v!ttuun sieltä, eikai siel oo pakko olla? Yleensä ihmettelen, että miksi ihmiset itkee työpaikkansa huonoutta...vaihtakaa maisemaa. Nykyään on työntekijän markkinat!

        Joku Cargokin on vakityö, eli ei siitä niin vain viitsi luopua vaikka se vähän vituttaakin ja työ ei kiinnosta lainkaan. Mutta tulevaisuudessa kyllä rautateiltäkin, etenkin nuista ns. "paskahommista", tulee fiksuimmat lähtemään muihin töihin.


      • Nykyään on työntekijän mark...
        qovbedv kirjoitti:

        Lähe v!ttuun sieltä, eikai siel oo pakko olla? Yleensä ihmettelen, että miksi ihmiset itkee työpaikkansa huonoutta...vaihtakaa maisemaa. Nykyään on työntekijän markkinat!

        "Nykyään on työntekijän markkinat!"

        - vaihdoinkin maisemaa:)


    • juupa

      Olin joskus yhdessä nimeltä mainitsemattomassa ruokapaikassa töissä. Eka päivä meni ihan hyvin, mutta sitten päivä toisensa jälkeen pomo ja pari muuta työntekijää rupes syrjimään ja piilovittuili taukoamatta. Alussa en tietenkään tienny mis tavarat oli yms. kun kysyin jotain niin tuli vaan äksyilyä takasin ja sano että kun nyt kerran sulle näytän missä tää on niin et enään kysy toisen kerran.Sain pelkkiä paskahommia ja jouduin työskenteleen yksin jossain perähuoneessa pakastin työpöytänä. Jokaista liikettä kytättiin selän takana ja moitittiin vaikka siihen ei ollut mitään aihetta. Pari viikkoo sitä kestin ja sitten sanoin sopimukseni irti. Nyt on maailman paras työpaikka ja huomaa kuinka toiset työntekijät ja pomo arvostaa.Se on hyvä tunne!

      • sivusta kom...

        suomalaista sairasta työyhteisöä. Aikuiset ihm iset tuntevat itsensä uhatuksi ja alkavat kiusaamaan. Nykypäivän työpaikoissa kun ei tarvitse olla edes ahkera, riittää kun puhuu vain paljon.


    • 543

      Ei ehkä vittumaisin työ, mutta kuvottavin.

      Ison sairaalan kuljetusmies.

      Tehtäviini kuului kuljettaa:

      -Roskia

      -Likaista pyykkiä

      -Aborttien tuotoksia

      -Vainajia

      -Leikkauksissa irrotettuja ruumiinosia

      -Verisiä neuloja

      -Kaikkea helvetin myrkyllisiä aineita

      Palkka oli työn vaativuuteen nähden heikko.

      Tuli muuten huomattua, että kuinka kova-luonteisia ihmiset ovat jotka työskentelee ruumishuoneella, sillä ensinnäkin se haju on joskus niin kauhea,että se melkein jo näkyy siellä ilmassa.

    • Plaanari

      Paskaplan

      • 5+17

        Ettekö suunnittele enää?


    • ei4

      Pa***in työpaikka on Sten Nurmijärvellä. Älkää vaan erehtykö hakemaan sieltä mitään töitä. Kohtelevat työntekijöitään todella huonosti!

    • eritoten

      Seuraavaksi p***kimpia ovat ISS ja Tikkurila Oy. Palkat surkeita ja YT:t päällä kaiken aikaa. Tikkurila on sitä paitsi pahasti kallellaan itään eli silä firmalla on paljon tuotantoa Venäjällä. Liekö nuo rekkojen pressujen maalit saatu ihan "voiteluna" Tikkurilan Venäjän tutantolaitoksilta. Jos suomalainen kuvittelee ostavansa suomalaista, kun ostaa Tikkurilan maaleja, erehtyy kyllä pahemman kerran.

    • hhhhh

      ehdottomasti oma koti perkele ei oo pomoa !!!

      joutuukin herätä kymmeneltä

      kerran imuroin kk

      no oikeesti surkein paikka missa oon ollut on turvis ja heureka

    • Ei ikinä enää

      24h Shell -liikenneasema. Tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että esimiehet on jonku sortin luonnevikaisia ja koko työpaikan ilmapiiri on suorastaan maanpäällistä h*lvettiä

    • solistina_ollut

      Lyhyesti ja ytimekkäästi SOL

      Epäpäteviä esimiehiä ja huono työilmapiiri!

    • Puhelinmyyntityö

      • jsdfjjfsdfdkkl

        Sama, olin ilmaisjakelulehtien ilmoitusmyyjänä 90-luvulla, kestin sitä paskaa kokonaiset 1,5 viikkoa kunnes otin loparit. Palkka pelkkä provisio joten senhän saattoi arvata että tuli nollapäiviä ja muutenkin vittumaista soitella.
        Tuosta paskahommasta mulle jäi jonkinlainen puhelinkammo, en mielelläni soita tai vastaa puhelimeen vieläkään, koko perkeleen vekotin vaan vituttaa.


    • inex tökkii edelleen

      Varastotyö jossain Honkanummen suunnassa, vittumainen kohde, kytättiin vessassa käyntejä minuutin tarkkuudella, 5 min ennemmin ei saanut mennä vaatteita vaihtamaan, vasta 3min. Radiokanavaan ei saanut koskea, työkaverit oli sun kavaltajia. Siellä luvattiin 3kk, mutta jäi puoleen , toiset lensi jo kahden viikon päästä ulos. Työsopimuksessa lukee, että olisin ollut siellä vuonna 3007, Baronan kautta ja väärin kaikki.

    • töissä on

      Mikä vaan homma jossa on paska työilmapiiri! Se vasta tekeekin kipeää.

      Ainoo homma vaan, että jokapaikassa on joitakin persläpiä..

      • Anonyymi

        Turun K.T.I.


    • hohhoijakkaqvaan

      L&T
      Huono palkka suhteessa työn raskauteen. Epäpätevät esimiehet, silmätikuille laitetaan ylimääräisiä työtehtäviä, mutta luvatut työt ei toteudu tai peruutetaan. En suosittele.

    • sitä odotellessa

      OPETUSALALLA

      Työpaikkaa tai työnantajaa ei saa julkisesti arvostella eikä arvioida, mutten saa piiskaa. Sen jälkeen kun olen päässyt pois siitä mätäpesästä avaudun.

    • vittumitäkyrpiäprkle

      Taitaa olla pääsääntö että nykyään kaikki tai lähes kaikki työpaikat ovat perceestä. Miksi vaivautuakaan tekemään töitä kun ei voi keskittyä vain sen työn tekemiseen vaan pitää sietää luonnevikaisia ihmistä etäisesti muistuttavia paskakasoja?

    • 20 vuotta VR Rataa

      Pomot täysin luoonevikaisiäa ja kaikki perustuu päälliköiden mielistelyyn. Nyky muodossa Skanskalta tulleet pomot kaikista pahimpia . Eivät ymmärrä työstä mitään vaan merkonomitason irtisanomisia ja miljoona tulospalkkioita. Suorittava työväki häviää 3-vuoden kuluessa. Jää vain osakeyhtiön kuljetustukliaisella elävä eliitti nuoria miehiä ja naisia. Kun heitä on reilusti alle 800 niin eivät voi enää pyörittää byrokratiaa keskenään joten koko Ratatyö häviää.

      • fromen

        luulen, että ne on pahempia mitkä jäi skanskalle...


    • heseduunari

      Kaikista veemäisin paikka mis oon ollu töis on varmasti ollut Hesburger

    • motivoitunut50v

      Työpaikkana ei mikään ole ollut "vittumainen". Jokaisessa työpaikassa missä olen ollut, on ollut kivat duunikaverit ja mukava henki. Esimiehet asiallisia ja fiksuja. Ikävintä on se työn loppuminen aina. Kun on haluja tehdä ja osata, mutta kun sopimukset päättyy ja sitten otetaan siihen samaan duuniin joku toinen, jolla ei ole motivaatiota, ammattitaitoa tai sitä monen yrityksen kaipaamaa yrittäjähenkeä. Yrityksien pitäisi pikkuhiljaa alkaa pitämään se väki hommissa. Loppupeleissä se tulee sille yritykselle oikeilla ihmisillä paljon halvemmaksi ja tuottoisammaksi.
      Mun mielestä paras työntekijä on sellainen, joka hoitaa sen työnsä kuin hoitaisi omaa yritystä. Kun sen tonttinsa hoitaa hyvin ja näkee että kauppa käy ja firma pyörii niin voi olla aika levollisin mielin ilman stressiä. Tuntuu oudolta lukea ihmisten kokevan työn ikäväksi.Elämä on kuitenkin valintoja ja jokainen voi itse päättää ja vaikuttaa siihen, kuinka mielekäs se oma työ on.

    • sesamar36

      Suurin osa työpaikoista, joissa olen ollut, ovat olleet asiallisia. Tradenomiopintoihin sisältyvän pakollisen harjoittelun suoritin eräässä nimeltä mainitsemattomassa huonekaluliikkeessä, paikka olisi muuten ollut ok, mutta esimies oli veemäinen ts nälkä- ja haukkupalkalla pyöritin firmaa 5kk. Sittemmin kuulin, että, ko esimies oli ollut parille muullekin "harjoittelijalle" yhtä veemäinen ennen minua sen kylmän tosiasian ohella ,että käytti opiskelijoita firmansa pyörittämiseen.

    • Kakupunki

      Kaupungin hommat..Työnjohto ja duunarit aina napit vastakkain..Ahdistavaa selän takana puhumista ja puukottamista..Kukaan ei haluulähtee poiskaa ku liksat töihin ja etuihin nähden ok...suojatyöpaikkojahan nämä on...

    • Anonyymi

      Lassila tikanoja perhe yrityksen kautta jos pomot oli perseestä niin tekijät oli samasta muotista

    • Anonyymi

      tamperelainen.fi/paikalliset/1592885

      kti laskutus jatkaa fc perinnän pohjalta. huono työpaikka, epärehellistä

    • Anonyymi

      Aet-automaatio. Vältä kuin ruttoa

    • Anonyymi

      Satakunnan osuuskauppa.

    • Anonyymi

      Puhelinmyynti!! Ei enää ikinä, mielummin vaikka junan alle

    • Anonyymi

      Ihan Sellaisessa Surkeassa paikassa jossa esimies on ihan työntekijöiden pelinappula. Naamakertoimella pärjää no mitteepä kuuluu

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4623
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1784
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe