Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MITEN RASVAPROSENTIN SAA ALAS?

selluliini

eli mulla on sellua, ja mun rasvaprosentti on hiukkasen liian korkee, eli siis painoa saisin puottaa 5-10 kiloa kevyesti, vaikka olenkin aivan normaalipainoinen.

auttaako aerobinen liikunta? riittääkö esim tunti 5-6 kertaa viikossa? joka päivä en millään ehi.

kuka on onnistunut pääsemään eroon selluliitista?miten?

olen muuten aivan tyytyväinen kroppaani, mutta sellureidet ahdistavat ja masentavat, ja koska syön masennukseen, paino nousee koko ajan... nyt on tehtävä jotain ennen kuin huomaan painavani taas 5 kiloa enemmän!

3

2286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tutkittua

      on tästä tutkimuksiakin tehty ja todettu että kyllä se ruokavalio on kaiken a ja o laihduttamisessa. eli vähennät vain ruoan määrää ja parannat sen laatua.

      liikunta taas on tärkeää sen takia että oikeasti rasvaprosentti pienenee, sillä liikuntaa auttaa säilyttämään lihakset. Aina kun laihdutetaan, menetetään samalla vähän lihasmassaa, sille ei voi mitään. Mutta jos liikut JA syöt oikein (riittävästi proteiinia) lihasmassaa menetetään mahdollisimman vähän.

      5-6 tuntia liikuntaa on ihan ok määrä. Muista syödä painosi verran proteiinia, VÄHINTÄÄN. Eli jos painat vaikka 60kiloa, niin vähintään syöt joka päivä 60 grammaa protskua ja katsot myös että saat sen joka päivä. Mielellään enemmänkin, jopa 100grammaakaan ei ole liikaa jos urheilet.

      Kyllä se siitä lähtee.

      • mitä syöt

        Pelkkä liikunta ei pidä hoikkana ketään , ite liikun aika paljon mutta se on ratkasevaa mitä syö, makeiset ja rasvanen ruoka lihottaa ja leipää ei kannata syödä kun muutama viipale tummaa leipää.


      • se kysy++++
        mitä syöt kirjoitti:

        Pelkkä liikunta ei pidä hoikkana ketään , ite liikun aika paljon mutta se on ratkasevaa mitä syö, makeiset ja rasvanen ruoka lihottaa ja leipää ei kannata syödä kun muutama viipale tummaa leipää.

        myös selluliitistä.

        Eikä se lähde liikunnalla ja ruokavaliolla.

        Ajatelkaa nyt miten laihoilla luikuilla kuten Victoria Beckhamilla ja Mischa Bartonilla on sellua - ja luulis että niillä olis lisäks rahaa palkata ravintoterapeutit ja personal trainerit parhaasta päästä ja hoidatuttaa sellut pois kosmetologilla???

        Vaan ei.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe