*Miten suhtaudut herjaamiseen*

Noh, se on ihan hyvä asia että te kiusaatte toisianne ja itsekin pyrin suututtamaan jonkun
hölmön silloin tällöin. Suuttuessaan ihminen sanoo asiat juuri niin kuin hän oikeasti niistä ajattelee.

Puskista huutelu ei tosin ole tyylikästä...


http://www.youtube.com/watch?v=intR-Vqce4w&feature=related


"Rekkaudu ensin ja kettuile sitten vasta, kiitos"


MarttyyriMallari-TTt

22

765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mua ei oo ikinä tääl oikein herjattu, ni emmä oikein tiedä miten siihen pitäis suhtautua. Anna tulla.

    • sehän

      sinua tässä nyt harmittaa, että jos minä tyylittömästi kettuilen puskista sinulle, niin sinä et osaa seuraavassa aloituksessa kettuilla minulle.

      Puska maastoutuu hyvin.

      Mitäs olet huomiohakuinen hörhö. Se vaatii rekkautumisen.

    • cookos

      vähän siinä ja siinä...joku ihan tuntematon haluaa panna, minua, joka olen ihan tuntematon. Saa aikaan sekalaisen mielen,..no, ne pitää ottaa kuin nainen, kylmän tyynesti. tai vitsinä, täällä niin moni asia on vitsi.

      Muuten, muistan kun uutisissa sanottiin joskus 70-luvulla, kun sex pistols oli tukholmassa, ja oli tulosa Suomeen ja sitä ei päästetty tänne. Oikein uutisissa...Se oli liian akressiivinen tai jotain ne sanoitukset. Olin penska ja jo sihen aikaa kiinnostunut musasta. Se oli jotain kamalaa, kun ne hyppi ja rääky..siihen aikaan oltiin hieman kummallisia

      • onhan se kamalaa naispuolisille kun joku puskissa lymyilevä seksipeto ryhtyy huutelemaan ilkeyksiä :)

        Toisaalta eivät kaikki naisetkaan osaa käyttäytyä. Esimerkiksi vänkyrä-naisen kirjoitukset saavat allekirjoittaneen nolostumaan.


        "Inhoan pervenssejä"


        MarttyyriMallari-TTt


      • cookos
        MarttyyriMallari-TTt kirjoitti:

        onhan se kamalaa naispuolisille kun joku puskissa lymyilevä seksipeto ryhtyy huutelemaan ilkeyksiä :)

        Toisaalta eivät kaikki naisetkaan osaa käyttäytyä. Esimerkiksi vänkyrä-naisen kirjoitukset saavat allekirjoittaneen nolostumaan.


        "Inhoan pervenssejä"


        MarttyyriMallari-TTt

        myös noloa, jos nainen tuntee salaista hyvänolon tunnetta tuollaisista kirjoituksista,..kysyn vaan miksi?? Kun aina on varoitettu naisia puskissa lymyilevistä seksipedoista, ne on vaarallisia ja turvasuihkeetkaan ei pure näihin seksipetoihin..ei auta muu kun hyväksyä kohtalo ;))


    • fire-rose
    • huudahdus

      "Rekkaudu ensin ja kettuile sitten vasta, kiitos"

      Onkos sulla treffi-ilmoituskin? Käsittääkseni ilman semmoista ei voi rekkautua galleriaan.

      • minulla ei ole treffi-ilmoitusta.


        "Olet aika sävyisä puskaksi"


        MarttyyriMallari-TTt


    • Tumma Kauris

      Ei kai se rekkautuneenakaan kettuilu vielä mikään kummoinen meriitti ole.

      Vasta sitten kettuilulla on jotain painoarvoa, jos tulee livenä kasvokkain sanomaan. Ja siinä tapauksessa pitää olla valmis ottamaan turpaan.

      Netissä ei voi hankkia kunnioitusta. Kunnioitus hankitaan aina in real life.

      "Olen saanut turpaani eli olen virallisesti kova jätkä"

    • sirpamaikkarilta

      Minuu ne ainaki jaksaa naurattaa. Tai siis jaksoi. Mutta ilmeisesti jotakin se jaksaa edelleenkin. Kaikki eivät olekaan älyltään ja huumoriltaan yhtä nopeita kuin minä. =D

      "Tykkään kovasti kissanpennuista"

      Mainoksen nähnyt suomalainen akka

      • en oikeen pidä siitä että tykkäät yrmiön jutuista :(

        Voisit edes teeskennellä siveää :)


        "Ruoskajutut siedän pitkin hampain"


        MarttyyriMallari-TTt


      • sirpamaikkarilta
        MarttyyriMallari-TTt kirjoitti:

        en oikeen pidä siitä että tykkäät yrmiön jutuista :(

        Voisit edes teeskennellä siveää :)


        "Ruoskajutut siedän pitkin hampain"


        MarttyyriMallari-TTt

        Minähän olen siveämpi kuin nunnaluostarin asukas. Jalat ristissä istun koko ajan. Minähän vain leikin perverssejä taipumuksia omaavaa henkilöä. Ja Yrppä vaan on niin metka.

        "Piiskaa en edes omista, vielä"

        Iki-impi suomalainen akka


      • hehe :
        MarttyyriMallari-TTt kirjoitti:

        en oikeen pidä siitä että tykkäät yrmiön jutuista :(

        Voisit edes teeskennellä siveää :)


        "Ruoskajutut siedän pitkin hampain"


        MarttyyriMallari-TTt

        taitaa se ikäneito Marttakin vain järjestää jotakin orgioita vaikka niin muka esittää tekosiveää neitiä täällä :)


    • Miten siihen

      pitäisi suhtautua?

      "Herjatkoon, ken kykenee. Itseään siinä herjaaja eniten herjaa."

    • alhoon, en tosin itseni puolesta, vaan herjaajan. Mua ei tosin ole koskaan herjattu, joten olen päässyt vähällä murheella.

    • gek-ko

      Ärsyttää. Stalkkerointi ja ihmisten henkilöllisyyksien urkkiminen harrastuksena on ällöttävää. Salapoliisileikit on pentujen puuhaa.

      • Oletko

        joutunu tommosen kohteeksi?

        Onneksi itsestä jaettu info täällä on nolla.


    • eimikäänhienohelma (n)

      Oppini sinult sain ja nyt sit on käytäntön harjoitukset =)

    • kovempaa joku räksyttää, sitä hiljasempana se mun korvissa kaikuu. En mä nykyään jaksa enää ihan hirveän paljon välittää, aikaisemmin otin herkemmin itseeni.

    • e.W

      Rehellisesti: ajattelen, että siinä taas yks hullu. Jos joku ei osaa erottaa yleisesti hyväntahtoisella asenteella kirjoittavaa niistä toisista ja kuvittelee esittävänsä kritiikkiä silloin kun harjoittaa suoraa solvaamista, niin ei hyvin mene...

      Tällä palstalla on joitakin ( hah, hah: voinen kirjoittaa suoraan säilyttäen korrektiuteni, kun en mainitse nimimerkkejä) vainoharhaisia, joiden oikeasti voi olettaa kuuluvan lähinnä Niuvanniemen (tms...) asiakaskuntaan.

      Nämä ovat änkineet rekisteröitymättömän (:D!) kirjoittajan =mun kimppuun ja puhuneet joko a.) tietoisesti täysin paskatarinoita mun palstakäyttäytymisestäni tai b.) rassulit vainoharhaisuuksissaan kuvitelleet mun tekemisistä sellaisia mille ei ole ollut, eikä ole olemassa mitään todellisuuspohjaa. Eräs viisas sanoi mulle kerran, että ykskin on yrittänyt vaan pykätä syyllisyyttä omasta epäasiallisesta palstakäyttäytymisestään mun niskaani ( =syyttelemällä mua valheita tai vainoharhoja laukoen sellaisesta palstakäytöksestä jollaiseen en ole syypää, mutta johon em. kirjoittaja itse on koko ajan syyllistynyt mua kohtaan). Se olisi sikamaista ja suututtavaa, jollen säälisi sitä hullua niin paljon.

      Hulluille en useimmiten sano ääneen (ts. kirjoita suoraan), että pidän heitä hulluina.

      Mikä muuten siinä vttuilussa on niin hienoa monen mielestä tällä palstalla? Osoittaako se esim. sun mielestäsi aloittaja kenties älykkyyttä ja tuleeko siitä ehkä parempi mieli? Jos sitten se vttuilu olis edes tyylikästä tällä palstalla, mutta ei! Mauttomuuden rajat alitetaan koko ajan ja suoraan haukkumiseen pystyy naapurin rakkikoirakin... Punch-line jää uupumaan. Masentavan tylsämielistä.

      Myönnän kyllä, että joskus harvoin saatan itsekin provosoida i****** ihan vain korrektilla kielenkäytöllä, jos näen että joku on helposti hermostuvaa sorttia ja itsetunnoltaan onneton. Omaan aika hyvän psykologinen silmän ihmisten luonteenlaadulle. Hupaisaa on joskus ollu paljastaa esimerkiksi ihmisten piileviä ja kätkettyjä pinnallisia asenteita. Joltakulta akateemiselta ei tarvitse kysyä esimerkiksi kuin aivan asiallinen kysymys, että "Oletko ammattikoulun käynyt?" ( kysymyksessä ei ole mitään solvaavaa!), niin sikamaista solvausta lentää heti ja huumori loppuu seinään. Hei: ei amiksissa ole mitään vikaa.;( *oikeasti* Tollasesta kysymyksestä esim. ei suututa, jollei sitä oikeasti koeta loukkaukseksi itseä kohtaan...

      Pelkkien hymiöidenkin avulla jotkut sekopäät saa myös suuttumaan helpolla. Ei tarvitse muuttaa kuin yhden hymiön paikkaa viestissä, niin lukukyky kokonaisuudessaan ( heh!), huumori ja korrektius näköjään todellakin joillakin katoaa huitsin Nevadaan, vaikka viesti muuten olisi sisällöltään asiaanliittyvä ja täysin asiallinen...Ton olen kerran testannut yhden tyypin kohdalla.

      Ei mut. En usein tietoisesti provosoi. Olen kiinnostunut yleensä vain ja ainoastaan keskustelusta itsestään. Asiallisesta ja ystävällishenkisestä keskustelusta.:) En viitsi provosoida, kun jotkut näkyy ottavan tän palstan niin tosissaan, että alkavat ihan kaunojakin kantaa. *hui!* Enkä jaksa sitä mautonta, oikeasti loukkaavaa ja aiheetonta herjaamista itsestäni lukea.

      Muuten aloittaja... Ihmiset saa ihan hyvin kertomaan itsestään asioita ilmankin päänauontaa. Toi on varmaan vaan jotain aneemista suomalais-ugrilaista perintöä, että ihmisiin pitää aina yrittää saada yhteyttä ja kontaktia tapaan, kuin kädessä olis vähintäänkin miekka tai sapeli. Vähän sama homma, kuin arvostetaan ikuista itsensä itsensä vähättelijää ja kaunaista pahan olonsa toisten niskaan purkajaa: " Hei, se ei tuo itseään esille! Se on tosi vaatimaton ite ja se saa mut nauramaan, kun se haukkuu niin hyvin tota toista, jota mä pidän tärkeilevänä ja turhan ylpeänä. Ai, mitkä naurut mä sainkaan ton yhen pahasta mielestä... Hyvä tyyppi ja hyvä vittuilija!" Viis sitten siitä, että kaikki ei mäntin alemmuuskomplekseista olis ollenkaan kiinnostuneita, eivätkä pilkan kohteeksi valittuina haluaisi mitenkään tulla tietoiseksi ja osalliseksi siitä.

      Ps. Mistä toi sun "asemasota-asenne" on peräisin, että vain puskista huutelussa on jotain vikaa? Sama se on, kuka huutaa törkeyksiä silloin, kun törkeyksiä huudetaan. Rekatuissakin sitäpaitsi on puskia.

      Ei mut...Nyt täytyy mennä. Sumppibreikki on ohi, enkä jaksa tuttileikkejä tällä erää enempää.:)

      • herjaaminen johtuu siitä että keskustelijat ovat pinnallisia nollia ja jutut sen tasoisia ettei tiedä mitä miten niihin kuuluisi suhtautua.

        Allekirjoittaneella palaa pinna herkästi ja sen jälkeen alan sättimään muita. Erityisesti minua ärsyttää nämä henkilöt jotka kehuvat toisiaan.

        Niin, ihmiset saa kyllä kertomaan itsestään muutenkin kuin sättimällä heitä. Nämä tyypit ovat persoja mielistelylle...

        Puskista huutelijat ovat pelkureita, koska he eivät ota vastuuta sanoistaan. Eli on paljon reilumpaa antaa kritiikkiä rekattuna ja vastata
        sitten sanoistaan kritiikin kohteelle.


        "Näin se vaan menee"


        MarttyyriMallari-TTt


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1417
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1131
    3. 37
      812
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      796
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      157
      765
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      752
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      722
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      679
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      632
    Aihe