EPÄONNISTUNUT RIPSIPERMANENTTI!!!

-argh89-

Ärsyttää niin paljon! Olin tänään laitattamassa ripsipermiksen valmistujaisiani varten. Jo alussa tuntui ettei kosmetologi(tai mikä sitten olikaan) osannut hommaansa.

Ripsirullat piti vaihtaa pariin kertaan kun hän sähläsi niiden kanssa. Häneltä tuntui puuttuvan puolet tarvittavista välineistä ja hän ramppasi ees ja taas pitkin myylämää. Permanentti ainetta meni silmiini ja voin kertoa että SE KIRVELI. Hän siihen sitten vaa tokaisi "taisi mennä vähän silmään". Noin 10 min kärvistelin ja sinnittelin. Sitten hän otti permis aineen pois ja laittoi jotain toista ainetta, SITÄKIN MENI SILMÄÄN. Sitten taas kirveli 10min kunnes hän otti aineen pois. Hintaan sisältyi myös ripsien kestovärjäys. Se sentään sujui hyvin ja ripsistä tuli kivan väriset.

Kun katsoin peiliin toimenpiteen jälkeen, olin hyvin pettynyt! Ripseni eivät olleet taittuneet yhtään mihinkään.. ehkä pari ripseä oli noussut millin verran ja ripsiä oli lähteny jonkin verran. Kosmetologin ilmeestä myös näki ettei tullut hyvää jälkeä. Tästä kärvimyksestä maksoin onneksi vain 35€. Tämä tapahtui Turussa ja ihan suositussa liikkeessä.

Muilla huonoja kokemuksia ripsipermanentista?

20

8885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jopas jopas

      Eihän tuollaisesta voi hintaa ottaa!! Pikemminki kosmetologin olis tarvinnu maksaa kivusta!

    • Kosmis

      Ei olisi todellakaan tarvinnut maksaa tuosta permiksestä. Itse olen tehnyt satoja ripsipermiksiä ja huolellinen kun olen, ei kirvele.

    • -larzzi-

      Miksi et valittanut siitä? En mä ainakaan ois siitä mitään maksanu!

    • vaan

      ollut asioimassa siinä hoitolassa, jossa kosmetologiopiskelija tekee kosmetologin töitä. Tarkoittaa, että asiakkaille valehdellaan hänen olevan jo valmis, jotta voidaan veloittaa ohjehinta eikä opiskelijahinta!?

      Kuulostaa ihan siltä ja kun vielä "ramppasi pitkin myymälää..."

    • ...........

      Jos valmistujaisiaan varten saa vanhempiensa kukkarosta/maksaa itse ripsipermanentista 35 euroa, niin huh, huh. Onko jo tuon ikäset niin aivopesty ja pinnallisia, että tarvii jo ripsipermanentinkin... ja tuolla rahalla. Musta se on yksi turhimmista, mitä tuolla rahalla voi kosmetologilta saada.. senkin käyttäs opiskeluaikoinaan vaikka viikon ruokaan. tai ostaa kymmenen ripsentaivutinta loppuiäkseen (ripsien taivuttamiseen menee sekunti per silmä, ei oo paljon). Isolla rahalla toimenpide mikä ei edes onnistuessaan näy kellekään. Ja jotenkin ehkä vielä menis, jos ois otettu esim. häihinsä jossa morsiamet muutenkin on isolla rahalla puunattu ja tuunattu, mut valmistujaisiin... ja ton ikäsen. Ei se NIIIN hienoa ja isoa oo saada lakki tai ammatti amiksesta.

      • oofogsogsogso

        Ootsä joku elämääs kyllästyny vanha luuska.... kateellinen nuorille ja kauniille kenel on elämä viel edes.


      • tarkoitus on

        juuri vältää mekaanista taivuttimien aiheuttamaa päivittäistä rasitusta.

        Ei ole kyse iästä vaan ripsi-karvojen laadusta.

        Ripsipermanetti aineet voi myös aiheuttaa kirvelyä...tietyt lääkitykset, sairaudet esim. herkistävät silmiä hetkellisesti, eli myös ajankohdalla on yksilöllisesti merkitystä.
        Ja tässä kohtaa ei ole kerrottu oliko asiakas ekaa kertaa permanentissa vai ei?
        Eli jos jos aineet vain eivät sopineet herkkäsilmäiselle asiakkaalle. Testit oisi tietenkin aina hyvä tehdä ennalta.


      • perr...

        Nykyaika on nykyaikaa. Itse olen yli 40v, mutta arvostan ylioppilaaksi valmistumista ja ammattiin valmistumista vaikka amiksesta. Ne ovat sellaisia asioita, jotka ovat vain kerran elämässä ja pysyy. Häämeikki, sitä voi tehdä nykyään monta kertaa, uusi kumppani vaan joka kerta valokuvassa vieressä.
        Ennen ei ollut rahaa nuorisolla käytettävissä, nyt on, ja monet tekevät töitä koulun ohella.
        Tämä nyt sivusi näitä kauneusasioita, mutta voin kuvitella, että tuo katkera kirjoittaja ei ole ulkonaisestikaan kaunis itse.


    • eeemilia

      Mikä liike mahtoi olla kyseessä...? Kuulostaa nimittäin juuri siltä liikkeeltä, jossa itse olin harkinnut toimenpiteen suorittavani...ehkä pitäisi harkita vielä...hmm :D

      • -argh89-

        Liike sijaitsee Kauppakeskus Hansassa, Make up star.


      • ABCDE
        -argh89- kirjoitti:

        Liike sijaitsee Kauppakeskus Hansassa, Make up star.

        ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET MENKÖ KYSEISEEN PAIKKAAN!!! KUUNNELKAA JUTTUJA KAUPUNGILLA,OTTAKAA ASIOISTA SELVÄÄ,KÄYTTÄKÄÄ VALTAVIRRAN KANAVIA,JOS OLETTE EPÄVARMOJA! KYSYKÄÄ ESIM STOCKMANNILTA SUOSITUKSIA,SIELLÄ JOE BLASCON MEIKKAAJAT TIETÄVÄT NEUVOA OIKEANLAISELLE TARPEELLE OIKEANLAISEN PAIKAN! OLEN HEIHIN ITSEKIN TURVAUTUNUT MONEEN KERTAAN JA NIINKUIN HE OSAAVAT ASIANSA,OSAAVAT HE MYÖS NEUVOA. IKÄVÄÄ ETTÄ KAIKENLAISET YRITTÄJÄT SAAVAT TOIMIA JA OTTAA RAHAT POIS,AMMATTITAIDOSTA VIIS. NO,YLEENSÄ NÄILLÄ YRITYKSILLÄ ON MELKO LYHYT LOPPUKIN....


      • tä....
        -argh89- kirjoitti:

        Liike sijaitsee Kauppakeskus Hansassa, Make up star.

        miksi et valittanut asiasta????? ..tyhmä laittaa rahansa hukkaan, jos on noin saat**nan varma että on mennyt pieleen. hoh hoh.


    • Permis Ulla

      Minulla on hyvät kokemukset, tosin ne on vantaalta tikkurilasta, sielä PIGMENTAARIOSSA Outi sipilä tekee hyvät permikset ripsiin, menin itsekin sinne puskaradiosta kuultujen suosituksien myötä, ...ja joka kerta on onnistunut , laatu on tasainen, sekä kestää hyvin pitkään noin 10 vk. Voin suositella lämpimästi.

    • not again

      Pigmentaario outi sipilällä olen minäkin käynyt joskus permanentissä ei tullut oikein hyvät,ilmeisesti omat ripseni ovat liian vahvat,eikä aineet niitä saa taivutettua.

      Pigmentaario outi sipilällä otin pigmentoinnit kulmiini ja olen todella pettynyt,harmittaa todella paljon,että menin pilaamaan kasvoni,tapahtuneesta aikaa jo 2 vuotta ja edelleenkin kulmat ovat aivan liian mustat ja paksut,sekä erillaiset. Sipilältä sain vain huonoa palvelua kun kulmista valitin, joten suosittelen välttämään kyseistä paikkaa kaikin tavoin

    • I.K.

      Hyvä nimimerkki Not Again.
      Olet ottanut riis ripsien ja kulmien värjäyksen KAKSI VUOTTA sitten. Tulos oli liian tumma ja muutenkin epäonnistunut.

      Ripset ja kulmat uudistuvat täysin noin 3-4 kuukaudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos nyt otat värjäyksen ripsiin ja kulmiin, niin 4 kuukauden kuluttua sinulla ei ole enää yhtä ainoaa värjättyä karvaa, koska joka ikinen niistä on uusiutunut. Tippunut pois ja uusi karva kasvanut tilalle.
      Näinollen ei ole mitenkään mahdollista, että kaksi vuotta, korostan: KAKSI VUOTTA, sitten tehty kulmien ja ripsien värjäys olisi mitenkään ollut nähtävissä yli puoleentoista vuoteen. Oli tulos sitten toivottu tai ei-toivottu, se ei enää kahden vuoden jälkeen näy enää kuin muistoissa ja valokuvissa.

      Ja toinen asia.
      On erittäin epäasiallista haukkua palvelua ja asiakaspalvelijaa ja yritystä NIMELTÄ netissä. Vieläpä itse nimimerkin takaa.

      terveisin: ammattilainen itsekin

      • vantaa1

        Lue; pigmentointi ei värjäys. Olen ollut Outin pigmentointiin tyytyväinen, mutta kestovärit kulmiin tuli sysimustat x 2, vaihdoin tekijää. Lisäksi nettisivuilla joitain 2011 tiedotteita, antaa huonon kuvan


      • Anonyymi
        vantaa1 kirjoitti:

        Lue; pigmentointi ei värjäys. Olen ollut Outin pigmentointiin tyytyväinen, mutta kestovärit kulmiin tuli sysimustat x 2, vaihdoin tekijää. Lisäksi nettisivuilla joitain 2011 tiedotteita, antaa huonon kuvan

        Samoin sysimustat kulmat. Petyin.


    • dupdowdu

      hän puhuikin että otti pigmentoinnin kulmiin, ei värjäystä..

    • Anonyymi

      Kävin myös eilen vasta valmistuneella ja petyin tulokseen. Väri ei tarttunut, eikä sen lisähinnasta ilmoitettu erikseen. Muualla se kuuluu ilmoitettuun hintaan.

      Myöskään ripsistä ei tullut juurikaan taipuisammat kuin olivat ennestään.

      Hinta piti olla 60, mutta maksun aikaan tekijä ilmoittikin, että niin ja vielä se kymppi väristä. (Näki että minulla oli 70 € kädessä). Suututtaa kun on muutenkin vähän rahaa ja tämä oli ex tempore lisä kun piti vain väri ottaa.

      • Anonyymi

        Tämä siis Riihimäellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe