Käsitänkö oikein??

aloittelijax

Olenko ymmärtänyt oikein? Kun on suorittanut green cardin, saa sen jälkeen pelioikeuden vain kotiseuransa kentälle ja vielä jonkun kokeneemman pelaajan kanssa? Eli kun saan green card-kokeen läpi, niin enkö saa siltikään mennä yksin pelailemaan golfkentille? Enkä ympäri suomea eri kentille, vaan ainoastaan oman kotiseuran kentälle? Jos näin on ,niin eikös tämä ole vähän hölmöä?

6

1499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikkubirdie

      Green cardin suoritettuasi sun pitää liittyä johonkin seuraan, jonka jälkeen voit mennä pelaamaan sellaisille kentille, joissa ei ole tasoitusvaatimuksia. Useilla kentillä tasoitusvaatimus vieraspelaajille on 36, eli mikäli kenttä ei ole kotikenttäsi, et sinne viisnelosena pääse pelaamaan. Mikään pakko ei ole ostaa pelioikeutta yhtään mihinkään, mutta jos tietää pelaavansa kauden aikana paljon jollain tietyllä esim. kotia/työpaikkaa lähellä olevalla kentällä, usein ihan taloudellisesta näkökulmasta vuokrapelioikeuden ostaminen on järkevää. Toki, jos ei aio montaa kierrosta kesän aikana pelata, on sama pelata yksittäisillä green feellä. Mun mielestä sillä, pelaako yksin vai porukassa, ei ole mitään tekemistä sen kanssa, pääseekö kentälle pelaamaan vaan lähinnä tuolla tasoituksella ja kentän mahd. vaatimuksilla sen suhteen. Useilla kentillä on myös pelaajaryhmän enimmäistasoitusraja.

    • kentällä on

      ne säännöt kun on. Koko greencard lienee suomalainen innovaatio jonka tehtävä on nostaa golfin aloituskynnystä Suomessa. Tämä on tietenkin minun näkemykseni - olen kuullut myös käytäntöä puoltavia näkemyksiä, mutta en toista niitä tässä koska ne olisivat ristiriidassa oman näkemykseni kanssa. Se mihin greencardia voi käyttää on par-3 kenttien kiertämiseen tarvitsematta hankkia kokeneempaa pelaajaa messiin. Eli Par-3 kentillä on yleensä vaatimuksena, että yhdellä ryhmästä on greencard.

      • green card

        Kyllä green card antaa pelioikeuden kaikille kentille, joille ei ole alempaa tasoitusvaatimusta. Suomessa pääsee monille kentille pelaamaan tuolla 54 tasoituksella. Viralliset tasoituksethan alkavat vasta 36 alaspäin ja se onkin aika monella kentällä tasoitusvaatimus. Joillakin kentillä tasoitusvaatimukset ovat vielä huomattavasti tiukempiakin.

        Mutta kyllä green card on tietynlainen "ajokortti" oikealle golfkentälle, ei ainoastaan par 3-kentälle "kortittomien" holhoajaksi.


      • jumijami

        Ei nyt sintaan ihan vain suomalainen innovaatio. Ranskassa voivat kentasta riippuen olla hyvinkin pilkunviilaajia tuon green cardin kanssa jos sita ei ole mukana.


      • nyt tänävuonna
        green card kirjoitti:

        Kyllä green card antaa pelioikeuden kaikille kentille, joille ei ole alempaa tasoitusvaatimusta. Suomessa pääsee monille kentille pelaamaan tuolla 54 tasoituksella. Viralliset tasoituksethan alkavat vasta 36 alaspäin ja se onkin aika monella kentällä tasoitusvaatimus. Joillakin kentillä tasoitusvaatimukset ovat vielä huomattavasti tiukempiakin.

        Mutta kyllä green card on tietynlainen "ajokortti" oikealle golfkentälle, ei ainoastaan par 3-kentälle "kortittomien" holhoajaksi.

        jäsen missään seurassa joten kiinnostaa tuo. Mille järjellisen matkan päässä Helsingistä oleville täysmittaisille kentille pääsee pelkällä green cardilla pelaamaan ? Ma Luukki, HillSide/Valley ja pe Lakisto on tiedossa, mutta ne muut ?


    • HuaHinThai

      eri kentillä. Erityisesti etelän ruuhkaisilla kentillä on kuitenkin tasoitus rajoituksia jottei kierrokset menisi odottelun merkeissä. Yleensä on käytössä kaksi rajoitusta
      -ryhmän yhteenlaskettu tasoitusraja, 100-110 seurasta riippuen ja koskee myös omia jäseniä.
      -omien jäsenten pelimahdollisuuksien lisääminen sillä, että vieraspelaajien tasoitusvaatimus on rajoitettu yleensä 36.

      Mielestäni nämä ovat aivan oikeita rajoituksia, ne jollain tavoin kuitenkin pitävät pelikierr etten ole ainoaoksen ajan kohtuullisena.
      Minun, ja uskon etten ole ainoa, pelirytmi katoaa seisoskellessa odottaen aina seraavan lyönnin suoritusta. sellaisesta pelistä ei nauti yhtään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe