LINTUJEN PESINTA-AIKANA EI SAA ...

missä nyt greenpease ??????

Törkeää!! 14000 henkilöä juoksee metsissä lintujen pesintäaikana. Missäs nyt se jokapaikan greenpease, ihan turhista ne huutaa, miksei asiasta.!!!!
Suunnistus- juoskaa kaduilla tai sitten talvella lumihangessa, ketä se kiinnostaa!!!

7

1702

  Vastaukset

  • Hanki Suomen suunnistusliitosta vihkonen "Rasteilla tavataan, Tietoa suunnistuksesta maanomistajille ja metsätäjille" siinä on selitetty miten mainitsemasi asiat otetaan huomioon ja millaisia tutkittuja vaikutuksia suunnistuksella on metsäluontoon.

   • Miksette kertoisi tänne nuita tietojanne suunnistuksen vaikutuksesta luontoon ja siitä, miten luonto huomioidaan lajissanne? Kaikilla kun ei ole mahdollisuuksia saatika kiinnostusta nähdä vaivaa sen eteen, että hankkisi jonkun vihkosen liitostanne. Jakakaa te sen sijaan tietonne muille.


   • Hohhoihjaaa kirjoitti:

    Miksette kertoisi tänne nuita tietojanne suunnistuksen vaikutuksesta luontoon ja siitä, miten luonto huomioidaan lajissanne? Kaikilla kun ei ole mahdollisuuksia saatika kiinnostusta nähdä vaivaa sen eteen, että hankkisi jonkun vihkosen liitostanne. Jakakaa te sen sijaan tietonne muille.

    Jos joku on asiasta huolissaan, niin oletettavaa on että hän jaksaa paneutua asiaan ja ottaa selvää kuinka suunnistajat huomioivat linnut ja muut otukset!

  • ei metsiin pesintä aikana RAUHOITETTU.niin voisihan mennä vaikkapa kaupungin sisäisiin puisto katujen ja onhan kaupungin laidoilla muöskin maastoja.tarkoitti maasto karttoja käyttäen.eiköstä vaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   316
   4668
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   2833
  3. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   87
   1545
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   363
   1390