LINTUJEN PESINTA-AIKANA EI SAA ...

missä nyt greenpease ??????

Törkeää!! 14000 henkilöä juoksee metsissä lintujen pesintäaikana. Missäs nyt se jokapaikan greenpease, ihan turhista ne huutaa, miksei asiasta.!!!!
Suunnistus- juoskaa kaduilla tai sitten talvella lumihangessa, ketä se kiinnostaa!!!

7

1681

Vastaukset

 • Hanki Suomen suunnistusliitosta vihkonen "Rasteilla tavataan, Tietoa suunnistuksesta maanomistajille ja metsätäjille" siinä on selitetty miten mainitsemasi asiat otetaan huomioon ja millaisia tutkittuja vaikutuksia suunnistuksella on metsäluontoon.

  • Miksette kertoisi tänne nuita tietojanne suunnistuksen vaikutuksesta luontoon ja siitä, miten luonto huomioidaan lajissanne? Kaikilla kun ei ole mahdollisuuksia saatika kiinnostusta nähdä vaivaa sen eteen, että hankkisi jonkun vihkosen liitostanne. Jakakaa te sen sijaan tietonne muille.


  • Hohhoihjaaa kirjoitti:

   Miksette kertoisi tänne nuita tietojanne suunnistuksen vaikutuksesta luontoon ja siitä, miten luonto huomioidaan lajissanne? Kaikilla kun ei ole mahdollisuuksia saatika kiinnostusta nähdä vaivaa sen eteen, että hankkisi jonkun vihkosen liitostanne. Jakakaa te sen sijaan tietonne muille.

   Jos joku on asiasta huolissaan, niin oletettavaa on että hän jaksaa paneutua asiaan ja ottaa selvää kuinka suunnistajat huomioivat linnut ja muut otukset!

 • ei metsiin pesintä aikana RAUHOITETTU.niin voisihan mennä vaikkapa kaupungin sisäisiin puisto katujen ja onhan kaupungin laidoilla muöskin maastoja.tarkoitti maasto karttoja käyttäen.eiköstä vaan.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.