Groovy Tattoo / alaikäinen

lare.

Kokemuksia Groovy Tattoosta? Helsingissä siis tämä liike sijaitsee. Kaveri kertoi, että tatuoija on kuulemma ihan pimee heebo..
Tai suomeksi sanottuna, muita liikkeitä, jotka tekee alaikäiselle tatuointeja Helsingissä? Vanhemman lupa on, voi tulla mukaan tai kirjoittaa lapun, ja mulla itselläni siis on 17 noita vuosia kertynyt. Tokihan voisin siihenkin asti odottaa kun täytän 18, mutta sillon kun täytän 18, en ole Suomessa ja en tule pitkään aikaan. Joten joutuisin siis puolisentoista vuotta vielä venailemaan.

22

5864

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on..

      kerran lupa/mukaan tulija. Niin eiköhän muutkin liikkeet tee silloin.

      • lörre

        Monen liikkeen nettisivuilla lukee, et ei tee edes vanhemman suostumuksella alaikäiselle.. Pitää kattella =)


    • ._.

      Groovy Tattoon työnäytegallerian läpi selattuani sanon suoraan, että kannattaa mieluummin odottaa siihen että täyttää 18 ja mennä ottamaan tatska oikeasti hyvällä artistilla kuin mennä tuonne.

    • En mennyt minäkään

      En suosittele. Kyselin tatuoijalta itselleni tatuointia ja muutaman ensimmäisen lauseen aikana päätin, että siellä sitä en ainakaan ota.. Lävistyksistäkään ei tunnu tietävän mitään. Kysyin Madisonia, niin ei edes tiennyt mikä lävistys se on........ Että niin ammattitaitoinen hän on.

      • .........

        jos on pakko tarve ottaa alaikäisenä niin mene vaikka art for lifeen. siellä tekevät luvalla 16 vuotiaille ja semmoset tsiljoona kertaa parempaa jälkeä.


      • --
        ......... kirjoitti:

        jos on pakko tarve ottaa alaikäisenä niin mene vaikka art for lifeen. siellä tekevät luvalla 16 vuotiaille ja semmoset tsiljoona kertaa parempaa jälkeä.

        Siellä ovat ehkä ennen tehneet mutta eivät enää tatuoi edes vanhemman luvalla :)


    • Jokke

      Hei
      tatuoija ei laita tatuointeja alaikäiselle?se tulee kyselee ihan kaikkee terveystilastasi ja varmuuden.mieti kaksi kertaa minkä otat.vai heebo miksi se pitäisi olla heebo? ihan simppeli heppu oli . korjautin omani ja ihan hyvä tuli kuvat...:)

    • edd

      GroovyTattoon äijä on mielisairas. Kokemus noin puolen vuoden takaa. En sano enempää.

    • d000000000

      Groovy Tattoon Tommi vai mikä olikaan on kyllä ihan jäätävä dude. Kävin useampi vuosi sitten ottamassa tyhmänä ja paremmin taustoja tutkimatta tatuoinnin hänellä. teki sheidauksia kysymättä minulta ja yhdellä neulalla onnistui tuhoamaan ´koko tatska epätasaisella viivalla, liian ohutta, liian paksua, katkonaista. vituttaa vieläkin, kun käsi nyt muuten valmis mutta pitäisi korjata tuo tekele uudella päälle.

      älä misasään nimessä mene hänelle, vaan mieluummin odota että olet 18 ja sitten ammattitaitoiselle.

    • Jossu

      Groovy tattoon taiteilija on todella ammattitaitoinen tatuoija. Suosittelen lämpimästi! Mulle tehnyt parin vuoden sisällä kaks tatskaa ja kolmannen oon menossa nyt ottaa

    • Hmmmm...

      Ai tää pulju on vielä olemassa? Muistan kuulleeni että Tommi on sanonut, että liike loppuu tän vuoden tammikuun 30. päivä. Outoa.. Ei siis pidä sanojansa tässäkään.

    • HEEBO666

      mun mielestä tommi on just siisti hemmo! ammattitaitoinen ja kokenut, eikä mikään graafikko saatana. kannattaa mennä ja suosittelen. pieni vinksahtaneisuus kuuluu asiaan!

    • kerta riitti

      Heebo666 on aivan oikeassa,

      Groovy tattoon artisti ei todellakaan ole mikään graafikko, ja sen kyllä huomaa kuva-gallerian jäljestä, muutaman vuoden harjoittelu ensin paperille ja sitten sian-nahkaan olisi paikallaan.

      Liikkeessä vuosia sitten kerran käyneenä, käännyin ovelta takaisin katsottuani hetken tyyliä millä kuvia tehtiin, koneen kärjet täynnä vanhaa väriä, kysyin siitä ja tekijän vastaus oli että ei kuulemma haittaa kun on autoklaavi käytössä, onko se merkki siisteydestä vai ammattimaisuudesta ? ? ?

      Olen myös kuullut useammalta kyseisessä liikkeessä käyneeltä asiakkaalta pelkkää miinusta kyseisestä paikasta, joutuneet ottamaan peitekuvia, laser poistoja, saanut c-hepatiittia yms. , mutta HUOM!, nämä ovat pelkkiä kuulopuheita. Jos kuulopuheissa on perää, eikö kukaan ole valitanut terveysviranomaisille, vai miten tällainen toiminta saa jatkua?

      Galleriaa katsottuani ja artistin ala-arvoisia vastauksia asiakkaille Puskaradiosta lukeneena en astuisi enään toista kertaa jalallani kyseiseen liikkeeseen.

      Missä on artistin kunnioitus työtään ja asiakkaitaan kohtaan?

      • Fuckdap

        Luin tänää saman arvostelu ketjun puskaradiosta. Todennäköistä on,että nää alaarvoiset kommentit puskaradiossa nim.merkillä g ei ole tommin kirjoittamia. En puolustele tässä yhtään tommia. Koko äijä on aivan ihmeellinen


      • Tiinax1
        Fuckdap kirjoitti:

        Luin tänää saman arvostelu ketjun puskaradiosta. Todennäköistä on,että nää alaarvoiset kommentit puskaradiossa nim.merkillä g ei ole tommin kirjoittamia. En puolustele tässä yhtään tommia. Koko äijä on aivan ihmeellinen

        Tommin tunteneena voin kertoa että hän homottelee.huorittelee ja lehmittelee jatkuvasti kaikkia joilta saa kritiikkiä sairaasta toiminnastaan.joten todellakin nimimerkki g on Tommi.


    • bypass

      Harvinaisen hauska viestiketju. Täytyy Tommille nostaa hattua mahtavasta itseluottamuksesta ja täydellisestä itsekritiikin puuttumisesta.

      • exasiakas2

        joo. itsekin kävin ottaa pari tatskaa tommilla. täysin paskoja tuli. se tekee itse mitä sitä huvittaa, eikä kysele asiakkaalta. hullu tyyppi.


    • Ei groovyyyn

      Kävin tommilla ottamas muutama vuosi sitte kans kuvan. Tuli ihan surkee. A) tommi tuli 30 min myöhässä ja lisäks "hän ei ollut käynyt ostamassa desinfiointi ainetta ja apteekki ei ollut siihen hätään enään auki) b) ihme tommi tuli seuraavalle ajalle sovitusti, mutta muutama epämääränen kaveri mukanaan ja he polttivat liikkeen edessä ihan pokkana p....t, jonka jälkeen tommi alkoi hakkaa kuvaa. Aurinkolasit koko ajan päässä ja tuskan hiki valu. En suosittele kenellekkää! Halpaa on, mutta laatu täyttä skeidaa. Maksakaa mielummi enemmä ja olkaa tyytyväisiä ensinmäisestä kerrasta! 69 tattoosta on kuullut positiivista palautetta ja työnjälki on ollut todella siistiä.

      • tjtdjdj

        Groovy tattoo ei ole ollut pystyssä muutamaan vuoteen.
        Kuulluut että tekee epämääräistä duuniaan kotona ja kierrellen.


      • Fucktommi
        tjtdjdj kirjoitti:

        Groovy tattoo ei ole ollut pystyssä muutamaan vuoteen.
        Kuulluut että tekee epämääräistä duuniaan kotona ja kierrellen.

        Mä taas ymmärsin, että groovy sai uudet tilat ku siin vallilan liikkeessä ei toiminu ilmastointi? Näin tommi mulle ainaki selitti pari vuotta sitte ku olin ottamas tatskaa. Tiedä sit tota tommi paskanpujuhaa.


    • hteheth

      Haha..http://www.groovytattoo.com/yhteystiedot.html

      Onhan sil jonkinlainen studio pystyssä tosiaan. Tais tyyppi lähtee mestasta, kun studion eteen asfalttiin ilmesty häväistys kirjotuksia. :))
      No idiootti touhuu toi kaikki oli. Mut häröilyähän hänen itsensä toimintakin oli.

    • Fucktommi

      :D katotaan kauan tää uus lafka pysyy pystyssä :DDD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe