Turhimmat Olympialajit

NNNNNNZ

Ylivoimaisesti turhimmat:
- Ammunta
- Ratsastus
- Purjehdus

Turhat:
- Pöytätennis
- Sulkapallo
- Softball
- Baseball
- Käsipallo
- Taitouinti
- Vesipallo

52

2783

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • !!!

      Ratsastus on ainoa laji, jot jaksan katsella. Niissä upean kiiltävissä ja lihaksikkaissa eläimissä ja niiden kauniissa liikehdinnässä silmä lepää! En hevosista ymmärrä tuon taivallista, mutta estetiikasta sitäkin enemmän ja se on ehdottomasti koko kisojen kaunein laji!

      • ihahaaaa

        Ehkä hevosille pitäisi järjestää omat olympialaiset.

        tai sitten vaihtoehtoisesti tuoda ralliautoilu, formulat ja moottoriveneet olympialajeiksi.


      • on kyllä
        ihahaaaa kirjoitti:

        Ehkä hevosille pitäisi järjestää omat olympialaiset.

        tai sitten vaihtoehtoisesti tuoda ralliautoilu, formulat ja moottoriveneet olympialajeiksi.

        ainut olympialaji, jota voi katsella (sitäkin katson todella harvoin), vaikka omasta mielestäni koko olympialaiset on ihan PERSEESTÄ ja vituttaa kun kaikki jaksaa katsella ja selittää niistä, voi juma.


      • DLJ
        on kyllä kirjoitti:

        ainut olympialaji, jota voi katsella (sitäkin katson todella harvoin), vaikka omasta mielestäni koko olympialaiset on ihan PERSEESTÄ ja vituttaa kun kaikki jaksaa katsella ja selittää niistä, voi juma.

        Ei voi luokitella, mikä on turha laji ja mikä ei ole. Mielipite tuo on, eikä siitä synny rakentavaa keskustelua, vaan toisten lajien haukkumista.
        Kunniotan Olympiaa, mutta se on turha, kun maailmassa näkee jo muutenkin nälkää ja sotaa.


      • Pikkutermiitti
        ihahaaaa kirjoitti:

        Ehkä hevosille pitäisi järjestää omat olympialaiset.

        tai sitten vaihtoehtoisesti tuoda ralliautoilu, formulat ja moottoriveneet olympialajeiksi.

        Miks hevosille muka pitäis järjestää omat olympialaiset? Muuta en kyllä jaksa olympialaisissa katsoakkaan kuin ratsastusta mutta miksi se pitäisi erottaa muiden lajien seasta?

        Mutta moottori "urheilu" ym.. Niissä ei ole mitään järkeä!! Ja muka vielä olympialaisiin! Ne vain saastuttavat luontoa, tuhoavat luontoa, tuhoavat elämän!

        Olisipa vielä ne vanhat hyvät ajat kun autoja, puhumattakaan muista moottori laitteista, ei ollut vielä keksitty vaan liikuttiin hevosilla ja jalan paikasta toiseen.. Silloin myös useampi ihminen arvosti eläimiä..


      • mitali-hepalle

        Hevosen pitäisi sitten saada se mitali! Ja hevosen kansalaisuus olisi sitten myös määriteltävä erikseen.


    • Tätä ihmettelen.. Miten vesipallo on turha???? tai ylipäätänsä noi mitkä ovat sinulla turhat sarakkeessa... Vesipallosta, se on olympialaisten vanhin joukkuepallolaji, että mietippä sitä...

    • RE

      Vain kolme lajia Olympialaisiin: 1500m juoksu, paini ja painonnosto (pystypunnerrus mukaan).

      Mitkään pirun pallopelit ei kuulu sen enempää kuin korttipelitkään...

    • 4+10

      MOUKARI, ei niiltä läskeiltä puutu kuin sellaiset vaaleanpunaiset balleriina hameet...

      • hahhaaaa

        Hahahahaaaaa, ei vitsit saa tota mielikuvaa pois päästä, hahahhaaaa


    • 6+8

      huhhuh mitä urpoja täälläkin on keskustelmassa. Perustelut lajin turhuuddelle täysin puskista heitettyjä..?

      Miksi esim vesipallo on turha? Kuten jo mainittiin olympialaisten vanhin joukkuepallopeli, fyysisesti ja teknisesti vaativa laji ja mielenkiintoista seurata.

      Taitouinti paitsi esteettisesti upea laji, niin myös fyysisesti ja teknisesti todella rankka ja vaativa laji. Aidosti äimistyn joka kerta, kun katson parhaita taitouintiesityksiä.

      • Anonyymi

        Miten käsipallo voi olla turha laji?,sitä pelataan noin 200 maassa,ja on Euroopan toiseksi suurin laji!.Taitaa taas olla epäonnistunut kiekkoilija joka on saanut kiekon päähänsä turhan monta kertaa.Lajifriikit pilaa aina kaiken turhilla kommenteilla.Fuck off moron


    • HUOHhh

      Menes nyt pelle kattomaan vaan sitä lätkää ja potkupalloa, äläkä selitä TURHIA ideoitas muille.

    • -

      Hmmm... Jokainen voi laatia oman listansa, mutta tuossa mainittiin ammunta turhimpana lajina.

      Kyseinen laji toi viime kisoissa puolet Suomen mitaleista ja ainan kultaisen, ja vaatii paljon taitoa ja ennen kaikkea hermojen hallintaa, joka on suomalaisille ollut usein urheilussa iso haaste.

      Tietenkin, jos tahtoo olla tosi muodikas ja vastustaa aseita, vihaa myös ammuntaa, mutta muita perusteluja asialle ei voi olla.

      • Järkyttävälaji

        Tarkoitatko lajia missä kivihiilipiestä tehty "limppu" heitetään ilmaan ja siihen yritetään saada osumaa lyijyroiskeilla?


    • luggie

      Ammunnassa on ainakin jotain "liikuntaa": liipasinsormi koukistuu, kun sitävastoin painissa alle joutunut yrittää kaikin tavoin olla liikkumatta.

      • Night dreams

        Taidat olla se "painissa" kaikki työt tekevä aktiivinen osapuoli.


    • Negatiivinen

      Olen TÄYSIN samaa mieltä!

    • polikjh

      Turha laji? No, mikään ei ole turha kunkin lajin harrastajien mielestä. Minun mielestä turhinta on uinnissa liian monet lajit ja matkat ja monet viestit. Vähemmällä pitäisi pärjätä; sekauinti esim. on ok.

      • -

        Uinnissa on perinteisesti sen takia niin paljon lajeja, koska aikoinaan USA ja Neuvostoliitto kilpailivat olympiakisojen mitalikuninkuudesta. Kun USA on aina ollut vahva uintimaa ja sillä on eniten vaikutusvaltaa olympialaisten suhteen, se pystyi ja pystyy yhä kahmimaan uinnista valtavan määrän mitaleja, koska uintilajeja on niin runsaasti.

        On totta, että jonkin verran noita uintimatkoja voisi karsia pois ainakin olympialaisista.


    • .

      Hmm.. taitouinti turha laji, noi todellakaan se on ainoa laji jota olympialaisisissa jaksaa ees katsella.

    • hevosen kaasuttaja

      "Miks hevosille muka pitäis järjestää omat olympialaiset? Muuta en kyllä jaksa olympialaisissa katsoakkaan kuin ratsastusta mutta miksi se pitäisi erottaa muiden lajien seasta?"

      Mitä tekemistä tässälajissa on "urheilulla" kun ihminen vaan potkii hevosta kylkiin ja repii suitsista ?

      sama asia raveissa, auto"urheilussa" vaatii aivan "hirvittävää peruskuntoa" että jaksaa piiskata eläintä taikka painaa auton kaasua

      • MUN MIELESTÄ SÄILYTETTÄVÄ
        KORIPALLO
        JALKAPALLO
        YLEISURHEILU
        RATSASTUS
        PYÖRÄILY
        POIS KESÄKISOISTA
        NAISTEN PAINNONOSTO


    • ULU-ULU

      Yksi ainoa laji olumpialaisiin ja se on pingispongis, ja siinäkin pöytäpinta-alaa pitää pienentää, ensin toiselta puolelta puolet ja sitten samat sieltä toiseltakin, ja sit palloja ja mailoja vähennellään siten et pallot pois ja sit toinen maila karsitaan ja toiselta puolelta toinen, no niin, nyt on oolumppialaiset valmiina aloitettavaksi kaikille umpitolloille jaappanilaisille..

    • turhisss

      Tässä tuli nykyaikaiset olympialaiset kiteytettyä. Huippu-urheilijat lukuisista hienoista lajeista esiintyy sponsoreille ja katsomoissa ja kodeissa kisoja seuraaville idiooteille joiden rahoja sponsorit havittelee.

      Turhinta olympialaisissa on katsojat, jotka eivät tajua lajeista mitään.

    • krhhhh...

      Eipähän tarvitse näin 1. viikolla paljoa olympialaisia töllötellä,uinnista nyt ehkä vain finaalit,mutta muuten menee kuorsatessa.
      Toinen viikko onkin sitten jo tuhat kertaa kiinnostavampi.

    • Isosetä

      Nykymeinigillä koripallo on kaikkein turhin laji siellä! Kisoissa saa vuosikymmen toisensa jälkeen joku Harlem Globetrotters -ryhmä käydä pelleilemässä muiden kustannuksella.
      Samaan aikaan jalkapallossa kukaan oikea pelaaja ei saa edes mahdollisuutta olympiakokemukseen - saati sitten mitaliin.
      Kukahan torvi on nämäkin säännöt keksinyt? Ei ainakaan Pierre de Coubertin.

    • Make599

      "Turha laji? No, mikään ei ole turha kunkin lajin harrastajien mielestä. Minun mielestä turhinta on uinnissa liian monet lajit ja matkat ja monet viestit. Vähemmällä pitäisi pärjätä; sekauinti esim. on ok. "

      Täysin samaa mieltä. Ja miksi näitä lukemattomia uintilajeja täytyy näyttää Suomen telkkarissa? Finaalit riittäisivät. Nyt näytetään joka jumalan alkukilpailut ja välierät. Ilmeisesti sen takia, että saadaan suomalaisuimareitakin kuvaan.

    • PiuPau

      Turhin olympialaji on ylivoimaisesti pesäpallo. Muut katselee kun yksi juoksee.

    • Olen aloittajan kanssa aivan samaa mieltä näistä ylivoimaisesti turhimmista lajeista, ne eivät mielestäni ole edes urheilulajeja muiden tapaan ja ei missään nimessä kiinnosta yhtään. Mutta on niitä turhia lajeja aika monta muutakin...

    • -

      Mikä on ns. turha laji?

      Jos jokin laji tuntuu sinusta tyhmältä, niin voitko mennä yleistämään, että se ei kiinnosta ketään?

      Jos jotain lajia kuitenkin tunnutaan harrastavan, ja se on jopa olympialaisissa, ei se läheskään kaikkien mielestä ole turha.

      Keskivertosuomalaisen mielestä jääkiekko ei ole turha laji. Kuitenkin esimerkiksi ammunta ja pöytätennis ovat maailmalla paljon harrastetumpia lajeja kuin jääkiekko.

      Kaikki on siis suhteellista.

    • yyyyrdj

      Jalkapallo. Tuota neitien teeskentelyä tulee muutenkin aivan liikaa.

    • Arrakis

      Mielestäni turhin on jalkapallo, eihän jalkapalloilijat edes arvosta olympialaisia. Futaajille kaikkein tärkeimmän kisat ovat aina mm-kisat.

    • fiiafani

      Supermarjosta tutun Sofian (FIIAN) sinkku biisi nyt kuunneltavissa osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=gptc4h_-jKQ myös fanisivut facebookissa FIIA nimellä :) käykäähän kuuntelemassa ja tykkäämässä :) -kiitos!

    • Tapsa655

      Yleisurheilussa turhia 200, 800, 5000m juoksut. Ei mua ainakaan kiinnosta loputtomat alkuerät, jokaiselle pikamatkalle mukaan vain 16 parasta. Hölmöintä on kuvat harjoittelukentältä, samalla kun kenttälajeissa tapahtuu.
      Uinnissa lajeista puolet riittäisi, ja joka lajiin vain 16 parasta. Ei tarvitsisi ottaa mukaan Suomen luusereita.

    • muuttumaan

      Ja Satu Mäkelä-Nummela voisi mennä muuttumisleikkiin,karmeet hiukset ja väärän värinen huulipuna.

      Kasvattais naiselliset hiukset,vaikka onkin ohkaiset.Ei oo varmaan kukaan sanonu,ampuu palasiksi ;)))

      • Tapio111

        Oletko tosissasi?


      • muuttumaan
        Tapio111 kirjoitti:

        Oletko tosissasi?

        Olen tosissani,ällön näkönen ämmä!


    • Kyrkl

      Kouluratsastus on turhimmista turhin Tylsää
      Esteratsastus menettelee.

    • juuri mielenkiintoisimmat ovay ne kolme ylintä. Turhien listasta olen samaa mieltä.

    • -

      Turhia urheilulajeja ovat ne lajit, jotka eivät kiinnosta MINUA.

      Ne voisi poistaa olympiakisojen ohjelmasta, koska MINÄ en niitä seuraa.

    • w

      Ylivoimaisesti rantapallo!
      Tuntuu kuin pää räjähtäisi.

    • KjKjKj

      Uintimatkoista saisi noin puolet karsia pois ja ammunnan voisi lopettaa kokonaan.

    • mummo....

      TRAMPOLIINI! kiva on katsoa, mutta ei ole mitään urheilua, ainoastaan taitoa! Samoin surffaus = laservenekö? Ukko seisoo vaan ja ohjaa surffilautaa, joka menee kiitäen veden päällä.
      KÄVELY!!! eilenkin ukot jUOKSI selvästi, sen näkee kun olkapäät pomppii , toiset käveli. Mut epäreilua puhtaille kävelijöille! Turha laji, koska osa fuskaa aina!
      Miekkailu= liian harva edes osaa sitä jotta todellisesta klpailusta voisi puhua! Ainoastaan pari harrastajaa maailmanlaajuisesti!

    • Ammuu nta

      Ammuntakin olisi urheilua, jos siihen lisättäisi jokin fyysinen laji. esim. juoksu tai pyöräily, kuten talviolympialaisissa ampumahiihto. mutta pelkkä tarkkuussammunta on kyllä turha olympialaji.. ..sydämen syke ei varmaankaan nouse kovin korkealle jossain pistooliammunnassa

      .

    • ahqofhgotg

      utelias kyselee miksei golf ole olympialaji??

      • erkkiperämerkki

        Vaan ku on.


    • SÄILYTETTÄVÄ
      JALKAPALLO < PERINTEINEN LAJI
      RATSASTUS
      KORIS
      PAINI
      POIS
      TAITOUINTI
      ITTE OIS HIENOA OLLA JOSKUS 5 LAJIN OLYMPIAEDUSTAJA
      1. KORIPALLO
      2. NYRKKEILY
      3. JALKAPALLO
      4. YLEISURHEILU
      5. RATSASTUS < JOSSA JOPA TUOMARINA JA HEVOSTENHOITAJNA SAKSAN,RUOTSIN JA VENÄJÄN JOUKKUEISSA

    • ArskaHa

      Vielä vois lisätä listaan kaikki joukkuelajit, painiin, nyrkkeilyyn ja painonnostoon vain yksi sarja, taekwondo, judo yms. samoin tai pois kokonaan, uintiin vain yksi tyyli ja matkat 100m, 400m ja 1500m ja maraton (eihän juoksussakaan oo selkä edellä juoksua ym.), kaikki arvostelulajit pois, jottei yleisurheilukaan unohtuisi, niin kävely ehdottomasti pois. Tietysti on soudussa ja melonnassa liikaa matkoja, ehkä riittäis yksiköt ja pari matkaa....no tässä olis aluksi siivottavaa ja kun ne on poistettu niin keksitään lisää....
      Tätä mieltä mää oon

    • heti-saatava

      Hullunkuriset perheet korttipeli kuuluisi olympialaisiin ehdottomasti.

    • Ammuohi.fi

      Aivan turhanpaskaa kaikki tyynni, ei jaksa kiinnostaa edes ajat sitten käytöstä poistetun pennin vertaa!.

    • penkkipunnertaja_pena

      Olympialajeiksi pitsinnypläys sekä latinankielinen kaunokirjallisuus. Oopperalaulu ja klassinen baletti myös varteenotettavia.

      ehhehe

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1592
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1349
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      42
      1033
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      686
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      683
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe