Sotkamo romahti!

Separaattorinkäyttäjä Sepponen

Upeaa, mahtavaa, tänäkään vuonna mestaruutta ei juhlita jääkylmässä Sotkamossa kullalla turvotetun väkäleukayleisön kesken. Loppuottelussa näyttävät pelaavan ne joukkueet, jotka ovat uudistaneet pesäpalloa eivätkä vain tyytyneet ahmimaan parhaita päältä pesäpallolukion penkiltä takomaan punakoneelle mestaruuksia. Suomalainen pesäpallo kiittää tästä onnen tunteesta ja finaali näyttää vuonna 2008 olevan Pattijoki-Nurmo!

8

1143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lkape``

      Niinpä! Toivon itsekin ettei AINAKAAN Sotkamon juhlia nähä, ja hyvältähän tuo näyttää. Sotkamolla on mitalleja vaikka muille jakaa ja toivoisinkin, että voittajana nähtäis kouvola (ei hyvältää näytä), koska "idän joukkueelle" voittoa toivois, kun ite sieltä päin... Kuitenkin kelpaa myös pattijoki-nurmo finaaliparina, kun oma suosikki on jo tippunu. Sotkamolla muuten edessä ens vuonna muutoksi, jos huhut PuPen lukkarin Lahtisen siirrosta pitävät paikkaa. Mitenhän Komulainen reagoi?

      • sopimuksista

        Komulaisella on soppari vielä 2009 loppuun asti. Eli tuskin luotto on tippunut hänestä.


    • nuolaise

      ennen kuin tipahtaa! Monesti on nähty, että Sotkamo nousee- en tosin toivo tätä - Pahoin pelkään, että loppuottelussa ovat Sotkamo ja Pattijoki! Pattijoki on varma loppuottelija, on se niin ylivoimainen Kouvolaan nähden.

    • sojy

      Niin, tuosta pesislukiosta. Jymyn joukkueessa pelaa kuitenkin tällä hetkellä 9 paljasjalkaista sotkamolaista. "Ulkopuolisia" ovat A-juniori-ikäiset Rautiaisen kaksoset Immo ja Kosti sekä vielä B-junnu Lauri Kivinen. Kivinen siirtyi Sotkamoon C-junnuihin 14-vuotiaana Nurmeksesta, jossa hänelle ei ollut omaa joukkuetta. Siis paljon ennen lukioikää. Sotkamolaisia ovat 3 x Heikkinen, Nissinen, Salminen, Komulainen, 2 x Korhonen ja ´Hartikainen. Lisäksi ovat kaudella superissa pelanneet Tuikka ja Kemppainen, sotkamolaisia hekin. Ja tilanne välieräsarjassa on 2-1, eli pahasti kesken..

      • kateuden pesä

        Oikein on??? Miksei Sotkamo saisi voittaa, vaikka on paljon jo mitaleita (huom! yhdelläl-kirjaimella. vrt. mitali on metallia)?

        Minusta on hienoa, että joukkue menestyy suurimmaksi osaksi paikallisvoimin. Kainuun muuttotappiokuntien joukossa on upeaa, että Sotkamo pärjää juuri urheiluun profiloituvana paikkakuntana. Siellä on sitä paitsi jotenkin tosi söpöä.


      • Äidin Kielen Opettaja
        kateuden pesä kirjoitti:

        Oikein on??? Miksei Sotkamo saisi voittaa, vaikka on paljon jo mitaleita (huom! yhdelläl-kirjaimella. vrt. mitali on metallia)?

        Minusta on hienoa, että joukkue menestyy suurimmaksi osaksi paikallisvoimin. Kainuun muuttotappiokuntien joukossa on upeaa, että Sotkamo pärjää juuri urheiluun profiloituvana paikkakuntana. Siellä on sitä paitsi jotenkin tosi söpöä.

        Metali kirjoitetaan yhdellä ällällä, vrt. seteli, meteli jne.


    • Hande.

      Kyllä on hienoa nähdä miten sotkamolaisten päät kestivät jälleen tiukassa paikassa. Ei muuta kun finaalia kohti hakemaan sm kultaa!!

    • taisi sulle

      eli nuolaisit, ennen kuin tipahtikaan. Mitkäs ne finaalijoukkueet nyt ovatkaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe