Mikä KPMG:ssä on vikana?

ihmettelevä

KPMG:ltä kuulemma vaan häviää ihmisiä töistä. Todennäköisesti yritys itse ostaa työntekijöitään ulos, mutta kukaan ei myönnä irtisanomisia tapahtuvan. "Kadonneista" ihmisistä ei enää puhuta työpaikalla, vaan niitä ei ole ikinä edes ollut olemassakaan. Henkilöstöpäällikkö ei keskustele työntekijöiden kanssa vaan pitää etäisyyttä vältelläkseen vaikeita kysymyksiä. Kadonneiden ihmisten duunit vaan siirtyvät muille työntekijöille. Jos on yrittänyt vastustaa ulosostamista, niin työntekeminen on tehty vaikeaksi ja on näin pakotettu irtisanoutumaan. Yritykseen kuitenkin rekrytoidaan lisää ihmisiä eli mitä tämä tarkoittaa? Koska tämä kaikki tulee julkiseksi?

29

10059

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nemo

      Mikä on KPMG

    • Ex-KPMGläinen

      Eipähän kyllä paljoa kaduta, että aikanaan tuli lähdettyä - hyvä firma ollut aiemmin - tosin keskustelun puute sisäisesti tällaisista asioista ollut aika niukkaa. Saattaisi olla maitojuna yllättäen tullut nytkin eteen ja siihen olisi joutunut kipuamaan hyvällä tai pahalla.

      • Anonyymi

        Jep


    • Uraa miettivä

      'Yritykseen kuitenkin rekrytoidaan lisää ihmisiä eli mitä tämä tarkoittaa?'

      Eli kannattaako siis KPMG'lle hakea töihin?
      Voiko ura kehittyä riittävän korkealle - osakkaaksi asti tietysti moni kurottaa.
      Onko yritys uraorientoituvan aloittelevan kauppatieteilijän kannalta houkutteleva vaihtoehto?

    • yksvain243122wqass21

      Ei tietenkään kukaan voi puhua näistä jutuista mutta totta ne on. Aloittajan viesti on niin totta. Myös työpaikkakiusaamista esiintyy ko.yrityksessä ja mihinkään ei reagoida totuudella. Kierrellään ja kaarellaan ja ollaan esimiesten puolella.
      Yrityshän ei mitään myönnä mutta lukea voi rivien välistä ;)

      Suosittelisin uraa tekeville ktmläisille muita yrityksiä kuin tätä. Kaikkia asioita ei aina voi mitata rahassa ja siksi oma terveys on tärkeämpää kuin joku vtun kpmg.

      • ÄläVikise

        Eikö sinulta hyväksytty transuilua?


    • ktmjakaukanakpmgstä

      Samaa mieltä. Ei kannata tuhlata elämäänsä tuolla. Olis muutama sananen sanottava ko.yrityksestä. Ihan totta, ei kannata mennä tuonne työpaikkakiusausyritykseen.

    • sorryseemstobehardes

      "Kannattaako hakea siis?
      'Yritykseen kuitenkin rekrytoidaan lisää ihmisiä eli mitä tämä tarkoittaa?'

      Eli kannattaako siis KPMG'lle hakea töihin?
      Voiko ura kehittyä riittävän korkealle - osakkaaksi asti tietysti moni kurottaa.
      Onko yritys uraorientoituvan aloittelevan kauppatieteilijän kannalta houkutteleva vaihtoehto? "

      Minä vastaisin tähän näin. Hae jos kiinnostaa mutta varaudu hektiseen työtahtiin ja siihen että olet tavoitettavissa lähes ympäri vuorokauden. Osakkaaksi asti tie on tietenkin pitkä ja vaatii useiden vuosien uurastuksen ja työn. Vaatii toki senkin että pääset hyvään tiimiin kpmg:llä etkä joudu tiettyjen ihmisten lähelle. Kuitenkin aika suuri valta tuolla on johdolla ja johto on kaikkien johtajien takana ja jos et tule toimeen jonkun kanssa niin pieni ihminen sieltä joutuu lähtemään, ei suinkaan pomo/johto. Hr nyt ei muuta teekkään kuin supportaa johtoa ja pomoja joten ne on siellä ihan yhtä tyhjän kanssa.

      Jos vaan mitenkään mahdollista niin hae ne uramahdollisuudet muualta kuin tuolta. Tuo paikka ei tee hyvää ihmisen mielenterveydelle.

    • exkpmgläinen

      Komppaan muita ja allekirjoitan. Ei todellakaan kannata hakea. On siellä ehkä muutama hyvä tyyppi mutta jos joudut paskaan tiimiin niin huonompi homma. Porukka vaihtuu tiuhaan ja kyllähän sen jo pitäisi kertoa ettei sinne kannata hakea.

    • Ex-kpmgläinen

      Työilmapiiri on kireä ja teennäinen, outoja valtarakenteita joihin ei voi vaikuttaa. Narsisteja yli tarpeen. Vaihtuvuus kovaa luokkaa, ihmiset eivät voi hyvin. Kannattaa kiertää kaukaa.

      • ne_lääkkeet

        Mutta kuuluko tämä ketju tämän otsikon alle ja onhan tämä jo yli 10v vanhakin!
        Jollakulla taas tämä kaamos ottaa voimille!


      • Justacomment
        ne_lääkkeet kirjoitti:

        Mutta kuuluko tämä ketju tämän otsikon alle ja onhan tämä jo yli 10v vanhakin!
        Jollakulla taas tämä kaamos ottaa voimille!

        Ei ole vaikeaa arvata kenen leivissä oot....


    • KiinnostunutGG

      Minkälainen tilanne on nykyään? Löytyykö tuoreita näkemyksiä?

      • Anonyymi

        Huono tilanne. Ei kannata.


    • vikana

      Edelleen paljon narsisteja talossa. Mutta riippuu mihin osastolle hakeudut. Osa viihtyy hyvinkin esimerkiksi tukipalveluissa (assarit yms) mutta asiantuntijatasolla palkka ei vastaa työn rasittavuutta. Eli kovat tavoitteet on. Kahvitaukoja ei juuri pidetä.

    • vikojalöytyy

      Kuten yllä todettu, on KPMG:n ilmapiiri teennäinen ja teennäisesti hypetetty. "Voi kuinka kivaa meillä on töissä, ihan huippuja työkavereita!" Just joo, ja suurin osa "työkavereista" ei sano edes huomenta kun tulee aamulla toimistolle ja katselevat muita nenänvarttaan pitkin. KPMG on ponnahduslauta monelle nuorelle ja vastavalmistuneelle muualle, mutta siinäpä se.

      • ihquumahquusiidee

        Niinhän se tuntuu olevan joka puolella nykyään. Esim. VTT:llä on tuo ihan sama hypetys päällä vaikka mikään ei ole muuttunut kymmeneen vuoteen parempaan suuntaan vaan päinvastoin. Ainut ero on, että on palkattu jotain 30-40-vuotiaita tradenomityttöjä, jotka ilmeisesti saavat palkkaansa tyhjästä hypettämisestä.


    • Anonyymi

      30-40-vuotiaita tradenomityttöjä?

    • Anonyymi

      Täytyy kyllä tulla sanomaan ehkä ainoa positiivinen kokemus:D muutaman vuoden talossa olleena voin sanoa viihtyneeni hyvin ja työkaverit on parasta työssä. Tietysti keväät kiireisiä, mutta se nyt on ollut aina tiedossa. Helsingin menosta sitten tarkemmin tiedä, kun olen muulla paikkakunnalla. Huomaa, että tälläisiin keskusteluihin tuntuu ajautuvan ne, joilla jonkinlainen katkeruus paistaa. Suosittelen kuitenkin lämpimästi

    • Anonyymi

      This company consists of the uneducated and promoting on the basis of backstabbing and smothering.

    • Anonyymi

      From the very top to the bottom tail gossip is the trend. People in authority misuse their power by scraping every ounce of your personal life whether you like it or not. This place thrives on gossip. If you like to gossip, and being gossiped about, this is the place for you. There is no respect or humility toward each other.

    • Anonyymi

      Paska johto

    • Anonyymi

      Paska johtaja

    • Anonyymi

      Huono palkkaus

    • Anonyymi

      Trolli

    • Anonyymi

      paska paikka

    • Anonyymi

      Hyväksikäytetään ahkeria ihmisiä teettämällä paljon ylitöitä ja kiitokseksi tungetaan vain lisää töitä. Ylitöitä et saa rahana vaan vapaana - eli mitään ylityölisiä ei makseta. Muiden hommat saattavat vain yhtäkkiä siirtyä sinulle, mutta mitäänhän töitä sinulta ei toki oteta pois. Palkka nousee hitaasti. Prosessit sekavia ja byrokratiaa on paljon. Johtamisen kulmakiviä ovat hierarkia ja mikromanageeraus. Sinua kohdellaan pitkälti tuotantovälineenä ja käyttöasteena. Tiedän monia firman sisällä, jotka ovat saaneet burnoutin tai lähteneet pois. Moni tosiaan jaksaa hommaa pari vuotta ja vaihtaa sitten muualle. Firmassa menestyy tradenomilampaat, jotka jaksaa kumarrella ylempiä henkilöitä, ovat uraorientoituneita eikä heitä haittaa jatkuva kiire, huono johtaminen ja byrokratia. Mikäli olet luonteeltasi fiksu, empaattinen, huumorintajuinen sekä osaat kyseenalaistaa asioita, suosittelen välttämään ja pysymään kaukana tästä paikasta. Pelasta itsesi tältä kokemukselta ja mahdolliselta työn aiheuttamalta masennukselta. Nimimerkillä kokemusta on ja tämä siis pk-seudulla. Aluetoimistoissa kai asiat paremmin, tai ainakin haluaisin toivoa...

    • Anonyymi

      Jos on oma terveys ja hyvinvointi yhtään arvossaan niin en suosittele. Moni jo sanottu pitää täysin paikkansa. Teennäisyyttä, hierarkiaa ja byrokratiaa. Moni asia kuten töiden jako, kompensaatio ym. hoituu paljolti pärstäkertoimien mukaan. Jos ja kun tulee aika hypätä maitojunaan, quiet firing kyllä osataan. Vaihtuvuutta on paljon. Nuorille asiantuntijoille saattaa toimia ponnahduslautana muualle, mutta miettisin silti kolme kertaa ennen kuin hakisin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe