Kysymys!

pullero

Asia on nyt näin. Olen toivottaman laiska eikä itsehillinnästä ole tietoakaan. Joku tarjoaa vaikkapa suklaata, niin ei ole vaikea arvata otanko vai enkö. Salilla ei vain jaksa käydä - ja jos totta puhutaan, ei kyllä kiinnostaisikaan. En haluaisi rasittaa itseäni. Kuullostaa tyhmältä, mutta haluaisin löytää helpon tien - kuten varmasti kaikki muutkin. Haluaisin siis tietää onko sellaisista (rasvanpoltto)PILLEREISTÄ mitään apua? Yhtään - edes pientä kiinteytystä varten ja ehkäpä pienimuotoisen urheilun avustajaksi? Painan 80 kiloa ja olen noin 170 cm pitkä. Haluaisin laihtua ainakin 5-10 kiloa.Kaiken mailman kiinteytys ja selluliitti VOITEET voinee saman tien unohtaa, niihin en rahaani haaskaa. Toinen suuri kysymysmerkki minulle on LÄMPÖ/VÄRINÄVYÖ!! Se kuullostaa tehokkaalta, mutta toimiiko sellainen todella? Onko kenelläkään kokemusta? Haluaisin todella kokeilla, jos vaikutusta on!
Vastauksia odotellessa..

2

1215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sori mut näin se on

      En halua loukata, mutta oikeasti voit unohtaa koko homman tuolla asenteella. Et sinä tule laihtumaan millään värinävyöllä, se on ihan huuhaata. Usko pois. Et sinä muutenkaan pelkällä liikunnalla laihdu vaan ennenkaikkea sun pitää kiinnittää huomiota sun ruokailutapoihin. Tosta asiasta sä et pääse mihinkään, niin se vaan on.

      Rasvanpolttopillerit voivat oikeasti olla todella vaarallisia, varsinkaan kun tuollaisia ei välttämättä ole kummoisesti testattu eikä lääketiedekään käytä sellaisia. Kannattaa aina miettiä turvallisuutta, ja sitä mitä lääkäri neuvoisi. Lääkäri neuvoisi noudattamaan terveellisiä ruokailutapoja ja ruokavaliota. Ja ruokavalion tueksi sopiva määrä liikuntaa. Jos et ehdottomasti jaksa liikkua, niin pelkällä ruokavaliollakin on mahdollista laihtua.

      Sun pitää oikeasti vaan ottaa itsestäsi niskasta kiinni, muuten sä pysyt ikuisesti pulleana. Ei siihen ole mitään oikotietä, ei ainakaan pysyvää sellaista. Ethän sä voi rasvapolttopillereitä koko loppuelämääsi syödä.

      Mä olen itse niin perso makealle kuin ihminen vaan voi olla. Ja se on jatkuvaa taistelua etten ostaisi kaupasta isoa suklaalevyä ja söisi sitä yhdeltä istumalta. Kyllä mä herkuttelen, sopivasti, ja silti olen onnistunut pitämään painon kurissa. Kyllä säkin siihen pystyt jos vaan riittävästi haluat. Sä tarvitset kunnon motivaation. Mä laitoin joskus mallien kuvia jääkaapin oveen estämään napostelua. Mut suurin motivaatio on se, kun oma poikaystävä sanoo että näytän paremmalta kun oon timmissä kunnossa. Ja faktahan se on, jokainen näyttää paremmalta kun ei ole kamalasti ylimääräistä läskiä.

    • -91-

      eli ei toimi mikään laihdutusvyö, sinne meni kuuskybää, eikä ne hiilihydraatin ja rasvan imeytymistä estävät pillerit, ei ei. paitsi jos todella niihin uskot niin eiköhän siinä placebo-efekti tuu. huijausta kuitenkin.

      mutta kappas vaan ku muutin ruokavalioa vain vähän parempaan suuntaan, niin kymmenen kiloa ropisi kolmessa kuukaudessa pois eikä takaisin tule! lisäsin vain hedelmiä, marjoja ja vihanneksia ja kuituja. eipä tee suklaatakaan mieli kun popsin vitamiineja ja maha on hedelmiä täynnä.

      eli OLE KILTTI eläkä tuhlaa rahojasi niihin kuten minä, vaan osta sillä hedelmiä ja marjoja jne!

      aloitin ihan vasta vesijumpan, helppoa eikä tule hikikään eikä tarvi mitään sitoomuksia, kokeile! ja kiinteytyy kuin itestään ;) ja painan nyt 90 kiloa ja mielestäni näytän suht hyvältä ja suunta on alaspäin!

      ja kun et turhia mieti mitä syöt, etkä peiliin kyttää taikka vaakaan, niin siinäki laihtuu paremmin, kun ei tule paineita saako syödä suklaata vaiko ei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      31
      2110
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      7
      1846
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      15
      1321
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1210
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1195
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      12
      1117
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1061
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1025
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1014
    10. SOSIALI DEMOKRATIA

      AATE , JOKA ETENEE.
      12
      997
    Aihe