Kesätöihin s-markettiin

???

Tervees!

On ollut suunitelmissa mennä paikalliseen s-markettiin töihin ja nyt pitäisi kysyä teiltä muutama asia:

1. Mistä paikkaa pitäisi hakea? Omassa marketissamme en ainakaan ole nähnyt mitään toimistoa, josta mennä kysymään.

2. Tietääkö kukaan palkkatasoa yhtään?

3.Milloin pitäisi alkaa hakea paikkaa?

PS: Ikää tulee keväällä 15.

42

25311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • netistä

      aid=Tyopaikat_artikkelit_0000__s_ska_basicarticle2_01556.xml&nodeid=Tyopaikat_artikkelit_0000__s_ska_basicarticle2_01556.xml&exp=true
      Toivottavasti ikä ei ole este.

    • ---

      kesä töihin kantsii alkaa hakea tammi-maaliskuun aikana. 15 vuotta on todella vähän jos koittaa saada paikkaa jostain suurimpaan osaan paikoista halutaan yli 18 vuotiaita ja ne mihin otetaan alle 18 vuotiaita on todela kova haku määrä ja sinne täytetäään yleensä työhakulomake joka jätettään sinne.sun kantsii hakee mahdollisimman monesta paikasta ja mennä paikan päältä kysymään et ottaaks ne alle 18 vuotiaita töihin mitä useampaan paikaan hekee sitä varmemmin saat jostain paikan.eikä sul viel oo kiire päästä kesä töihin sä ehit tehä töitä elämässäs vielä kauan.

      • pinl.

        Mutta meidän marketissa oli noin 10 töissä viime vuonna, jotka oli minun ikäisiä.


    • Asiiiaa

      Suosittelen ettet menisi vielä tänä vuonna kesätöihin vasta ensi vuonna
      koska tol iäl ei helposti pääse niinku 16-17 vuotiaat
      ekstraks katotaan kokemus
      se 150e luokkaa palkka riippuu vähä työantajist
      jos on kokemus reilu 300 sataa

    • töihinnn

      milloin tulee tieto pääsystä kesätöihin osuuskauppoihin ? : ---- O

      • kesätyöllistäjä

        Tieto tulee pitemmistä kesätyöpaikoista huhtikuun loppuun ja työelämään tutustumis jaksoista ( 2 vko ) toukokuun loppuun.


      • tiedossa jo on
        kesätyöllistäjä kirjoitti:

        Tieto tulee pitemmistä kesätyöpaikoista huhtikuun loppuun ja työelämään tutustumis jaksoista ( 2 vko ) toukokuun loppuun.

        Höpöhöpö. 15.4. tuli ilmoitus osuuskauppaan päässeelle kesätyöntekijälle.


    • Juuso-AKA-Simeoni

      vitun juusot

    • Työhönottaja

      Moi.
      Suosittelen että teet reippaan asiallisen napakan työhakemuksen johon liität kuvasi. Laita asiallisen siistit vaatteet päälle ja riisu kasvoista koikki korut pois jos niitä on. marssi siihen S-Markettiin johon haluat duuniin ja kysy marketpäällikköä lähimmältä myyjältä. hän kyllä ohjaa sinut päällikön pakeille. eduksi on että olet ollut esim siinä paikassa tetissä, taksvärkissä tai muuten asiakkaana ollessasi kiinnittänyt henkilökunnan erityisen huomion asiakaspalvelutehtäviin sopivana nuorena. jos olet siellä reuhannut tai muuten epäasiallisesti käyttäytynyt sinun osalta luukku on siihenpaikkaan sulkeutunut ennenkuin itse tiedätkään. Jos onnistut reippaalla käytoksellä ja positiivisella asenteellasi saamaan päällikön vakuuttuneeksi että palkkaa sinut duuniin niin teet kaksiviikkoa töitä 5 pv viikko 6 tuntia päivä ei la eikä su saat palkkaa 320€. Tästä se ura alkaa jos teet kaks viikkoisesi huippu hienosti asiakaspalveluasenteella töitä on helppo seuraavana kesänä saada jo isompi kesätyöpaikka ja sit seuraavana vaikkapa vakituinen työpaikka. Ryhmä kyllä pitää sinun koulutuksesta huolen eikä urakehityksellä ole kattoa. Pallo on sinulla. Tervetuloa töihin S-Markettiin :)

      • alaari

        Lahdessa ei S-Marketit näköjään ota kahden viikon töihin kun ainoastaan nuoria jotka ovat olleet heillä TET-jaksolla.
        Oma nuoreni on marketteja kiertänyt ja aina sama vastaus!
        Kokemusta hänelläkin on kuitenkin K-kaupan TET-jaksolta ja toisesta muustakin kaupasta!
        Firmoja hän on kiertänyt jo melkein 20 mutta vielä on kymmeniä jäljellä joten "toivossa on hyvä elää"!


      • Anonyymi

        Oon vähä myöhäs mut tarkotaks et 320e per viikko vai 2 viikkoo


    • o...auppalainen

      Hei.
      Sinun kannattaa selvittää mikä on alueosuuskauppasi nimi esim keskisuomessa Keskimaa, pääkaupunkiseudulla Elanto jne. Lyö googleen esim Keskimaa työpaikat, sieltä saat linkin oman ( siis tässätapauksessa Keskimaan )osuuskauppasi sivuille. Sieltä sivulta löytyy myös työhaku linkki, sinne siis persoonallinen hakemus.
      Onnea työnhakuun.

    • pöhhöhpöh

      Olen 21-vuotias. Minulla on puolen vuoden kokemus (työkkärin työharjoittelua) kaupan alalta. En siltikään pääse s- k- tai mihinkään markettiin kesätöihin. Jos joku 15 vuotias pääsee niin ammun itseni.

      • pöhhöhpöh

        Unohdin myös sanoa että todennäköisesti kysyessäsi lähi äss-marketista töitä he ohjaavat sinut lähettämään arinan sivuilta yleisen työhakemuksen... No eihän noita hakemuksia kukaan lue.. Olen kaikista Oulun alueen s-marketeista ja prismoista kysynyt ja kaikki ovat sanoneet samaa.


      • jannnnu

        Itse olen 14v ja pääsin äs-marketille töihin.


      • Anonyymi
        jannnnu kirjoitti:

        Itse olen 14v ja pääsin äs-marketille töihin.

        Vittu se varmaa ampu ittensä ku ei vastannu


    • k

      Kuinka vanha pidä ollaa jos halu mennnä kesätöihin 2012 taytään lakakuusa 14 ja halusin mennä s-marketiin mari-rastila lähetäkä vastausta tai jos on parempaa mietimistä

      • hprrrrrrrrrrrrr

        et pääse 14 vuotiaana mihinkään muualle ku lehtien jakoon ja myynntiin. enkä suosittele kumpaakaan. pitäis olla ainakin 16v täyttäny.


    • EiEnääKoskaan

      En suosittele S-markettia, olin siellä TETissä viikon, (olen 15-v.)
      Koko ajan hyllytystä, kuten olettaa saattaa. Silti olisi voinut jotain muutakin olla, vaikkapa inventoimista, mutta ei.
      Kuusi tuntia päivässä tavaran purkua kärryihin ja kärräämistä hyllyille.

      • hpprrrrrrrr

        8


      • mitä valitat?

        no ehkä kumminki ku oot vasta ton ikäne ja muutenki muut joutuu tyyli tehä samoooii hommii ton ikäsen muissa kaupoissa plus jos siit saa rahaa nii mitä välii mitä teet?


      • Anonyymi

        Mutta inventointia ei tehdä päivittäin, hyvä ihminen! Se tapahtuu pari kertaa vuodessa, henkilöstö hoitaa sen sekä vuokratyövoimalla Tetläisille ei ole oikein muuta tehtävää tarjolla, kuin hyllytystä ja siistimistä. Sillä vain työsuhteessa olevat perehdytään liiketoimintaan sekä rahankäsittelyyn. Siihen ei valitettavasti ulkopuoliset (ei työsuhteessa olevat) pääse luonnollisesti. Tetläisille kyllä aina kerrotaan etukäteen, jo koulusta, työtehtävät. Se on turha jälkeenpäin piipittää jos et ole tunnilla korvat auki. On varsin valitettavaa että sinun kaltaisesi maalaa piruja seinään kaupan työstä, kun sinusta sinun pitäisi päästä heti tekemään tehtäviä mitkä ovat luottamuksellisia sekä käsittävät liiketoimintasalaisuuksia. Työ kaupassa on monipuolista, tehtäväalueet lukuisat. Jokaisella työntekijällä on osaamisen, työkokemuksen, koulutuksen perusteella omat osa-alueet sekä jatkuvasti perehdytetään uusiin tehtäviin, mikäli erityistä kiinnostusta. Tosin kun sinut on palkattu, sitoudut kaikkiin kaupan työtehtäviin. Kukaan ei istu kassalla vetämässä tavaroita hihnalla jatkuvasti. Työvuorot suunnitellaan aina viikoiksi etukäteen, tasapuolisiksi. Hyllytystä, keräilyä, he-vi osastoa, kassaa, kassatauotus (kassalla olevat käyvät myös tauoilla, kauppaa ei suljeta sen ajaksi), palvelutiski (hygieniakoulutus pakollinen) , vastuu eri tuoteryhmistä, pullohuonetyötä, spankkityötä, veikkaustyö huolehdit siisteydestä, tarkistat tilaukset/teet tilauksia, itsepalvelukassan valvontaa ym ym. Suoritat lukuisia koulutuksia jotta saat luvan myydä eri k18 tuotteita. Sitä ei vaan mennä kassalle myymään mitä vaan. Ilman noita henkilökohtaisia lupia et pääse kassalle, kiitos lainsäädäntömme. Kassajärjestelmä tutuksi, kassaa ei vaan rämpötä, siihen kuluu ymmärrys/vastuu/ikärajavalvonnat/velvollisuus korvata puutteet kassalaskennassa havaituista vajeista (otetaan sun palkasta jos puuttuu rahaa) luonnollisesti. Kylmähuonetylskentelyä sekä pakkasosasto työ.
        Kaikki materia tuodaan kauppoihin jonkun jakelijan toimesta, heidän omaisuudessaan pakattuina. Nämä täytyy myös palauttaa takaisin jakelijalle tietyllä tietokonetyöllä tehtynä. Sinä myös seuraat käsitietokonerlla onko kaikki tavarantoimittajat toimittaneet jokaikisen tavaran tälle päivälle. Jos ei, soittelet ja tilaat kuljetukset - ja nopeasti. Kehityskeskustelut ja uudelleen sijoitukset myymälätyössä. Työhön tarvitaan osaamista ja tarkkaavaisuutta. Moni ei tajua oikeasti kaupan töistä hevon veetä. Luulevat että istutaan kassalla tai laitetaan vaan tavaraa hyllyyn. Vähän niin kuin toimistotyöntekijät "vain" istuvat tuolillaan 8h, eihän ne muuta teekkään siellä.
        Muistahan kun seuraavan kerran sitä juomaa ja ruokaa mitä laitat suuhusi, että joku kaupan työntekijä, jopa ehkä se kassalla oleva, on huolehtinut, tarkastanut päivittäin, tilannut, ennakoinut riittävyyden - sinua varten seuraamalla myyntilukuja. Vain sinua varten.
        Tuolla asenteella et tule pärjäämään työelämässä jos olet tuota mieltä että sinun pitäisi päästä tekemään just jotain tiettyä vain, eikä sitä raskaampaa, katso kun kaupan työ on suurta tiimityöskentelyä. Siihenkin vaaditaan tiettyjä sosiaalisia taitoja. Jos tarjottu palkka ei kiinnosta, haet muuta mikä vastaa haluttua palkkaa osaamistaidoillasi. Palkkaus määräytyy tes mukaan sekä siihen ikävuosilisät, vastuualueet, työtehtävät. Vain kassalla olevilla, yleensä vanhukset ja monisairaat ihmiset (työterveyden puoltamat lausunnot keventävästä työstä) tienaavat kaikista huonoimmin. Palkka on myös neuvoteltavissa erikseen tiettyyn könttäsummaan esimiehen kanssa (yli tes) jos oikeasti olet sen arvoinen työntekijä!


    • .

      Elä lannistu, hae vain sinnikkäästi töitä, Itse pääsin 17 vuotiaana s-markettiin kesätöihin ja istuin kassalla suurimman osan ajasta, olin todella innoissani paikasta tuon ikäisenä. Kannattaa käydä paikanpäällä pomon puheilla.

      • Anonyymi

        Nykyään et kassalle pääse alle 18 vuotiaana. Siinä on esteenä lainsäädäntö myytävistä tuotteista vain yli 18 vuotiaat. Tarviit erillisen koulutuksen kaikkiin. Ja jos joku havittelee kaupan rahavaroja, unohda se, sinua kuvataan joka kulmasta nykykameroilla. Pöllimään et pääse. Jos puuttuu rahaa, turvallisuusfirmat käyvät läpi kameramateriaalin kyseisestä päivästä ja etsivät sen kohdan kuin kätesi käy kassassa. Mitään kuvakulmaa ei olisi mikä antaa katvealueen. Joka kerta kun avaat kassan, se rekisteröityy tietoihisi. Tämä sen takia että varkaita ei haluta kauppaan. Kun lähdet kotiin, sulle tehdään tarkastus. Kuitit pitää olla näytillä samantien tavaroista mitä kuljetat. Jos sua epäillään, voit olla varma että jäät kiinni. Näitä on valitettavasti useinkin. Siihen loppuu työelämä tänäpäivänä. Kukaan vastuullinen työnantaja ei rekrytoi varasta. Soitto rekrytilanteessasi silloiselle pomollesi ei ole suotavaa puolestasi. Saattaa tulla maininta varkauksistsi.. Metroon pääset ehkä yösiivoojaksi tai lehtijakajaksi yövuoroihin kesät/talvet. Edes kaikkiin kouluihin et pääse rikosrekisterillä, sekin vielä. Vessaan pääset ilman kameravalvontaa. Kulkulätkät henkilökohtaisia digitaalisia. Missä tahansa kuljet ja milloinkin, tieto löytyy. Jos hukkaat lätkän korvaat sen menetettynä pois palkastasi, koska kaikki digilukot joudutaan uusimaan sinun takiasi, lätkässä lukee työpaikkasi. Se yks eikä kaksi palkkaa ei siihen riitä.


    • minä.

      Kannattaa hakee s-ryhmän tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjotteluun. Siitä saa 300 euroo kahhesta viikosta!! :)

    • epätoivoinen

      Miten tohon tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluun voi hakea? 15.2. piti tulla hakulomakkeet, mutta ne kaikki ovat kesätyöpaikkoihin, jotka ovat k-18. Pitäisikö minun vain suosiolla lähettää sähköpostia, soittaa tai käydä jopa paikan päältä kysymässä? Ärsyttävää kun tuo 18 vuoden ikä on niin rajoittava... Itse täytän elokuussa 18, eli vasta kesätöiden jälkeen...

      • hämmestynyt?

        Hei, etsin ite juuri kesätyöpaikkaa, ja olin hakemassa S-markettiin.
        Mutta kun pääsin sivulle ja juuri alkamassa täyttämään hakemusta, niin sielä luki jtn 18-vuotialle vain. Eli tarkottaako se että en pääse sinne, vaikka täytän elokuussa 15?


    • jnnih

      Voi herranjumala, oma-aloitteisuutta nyt vähän peliin! Monessa paikassa nimenomaan arvostetaan sitä, että osaa oma-aloitteisesti ottaa selvää asioista, eikä tarvii neuvoa kaikissa pienimmissä päätöksentekoasioissa. Soittakaa ihmeessä sinne lähimarkettiin tai menkää paikan päälle käymään ja kysykää kuka vastaa työhönottoasioista ja että pääsiskö juttelemaan sen kanssa.

      Riippuu aika paljon kaupasta ja marketpäälliköstä pääseekö alle 18-vuotiaana töihin, sitä ei aina lue missään sivuilla vaan kannattaa soittaa ja kysyä, mikä ko. kaupan politiikka on. Joillain ketjuilla saattaa tietty olla tiukka k-18 linja.

      Kassalle ei välttämättä pääse alaikäset, mutta hyllyttämään saattaa hyvinkin päästä. Mut sanon vaan, et jos näyttää kiinnostusta ja aktiivisuutta just kyselemällä, niin jää ainakin pomon mieleen ja saattaa sitten päästä kun täyttää 18, vaikka vielä ei pääsisikään!

      Ja vaikka hakemukset oliskin netissä, kannattaa hakuajan päätyttyä silti soittaa perään ja ilmottaa olevansa kiinnostunut paikasta, moniin paikkoihin tulee niin paljon hakemuksia, että on aika vaikea erotella jyvät akanoista ja soittamalla näyttää olevansa oikeasti kiinnostunut!

      Mut siis soitelkaa ja kyselkää ihmeessä, ei ne teidän perään kotiin soittele ja ei siinä tosiaan mitään häviä jos kysyy! Ymmärrän kyllä jos jännittää soittelu, mut ei sitä tarvii jännittää ollenkaan ja mitä useempaan paikkaan soittaa niin sitä helpommaks se tulee :) Tsemppii!

    • Excited

      Hain tammikuus meiän ässään. Sain paikan, ikää on 15. Maanantaina alkaa työt. Meet vaa ja kysyt paikan.johtajaa, (yleensä töissä 14 asti.) Kysyt kesätöitä ja sillee. Jos saat paikan nii täytät työhakemukset , salassapitovelvollisuuslaput jne. Palkkaa tulee 330€.

    • kohta 16v

      Eli jos meen hakemaan kesätöitä S-Marketista nii meen vaan sinne ja kysyn? Eikö tarvii ottaa mukaan mitään?

      • Sheeepy

        Itelle ne vaa tuuppas kirjallisen hakulomakkeen käteen viime vuonna infotiskillä. Sain töitä, koska olin TETissä.


      • Opiskelija
        Sheeepy kirjoitti:

        Itelle ne vaa tuuppas kirjallisen hakulomakkeen käteen viime vuonna infotiskillä. Sain töitä, koska olin TETissä.

        Hain s- markettiin ja täytän kohta 17. Voinko päästä hyllyttämään ja tuleeko huhtikuussa vasta ilmoitus?


      • kohta 16v
        Sheeepy kirjoitti:

        Itelle ne vaa tuuppas kirjallisen hakulomakkeen käteen viime vuonna infotiskillä. Sain töitä, koska olin TETissä.

        Kävin tänään hakemassa ja mulla annettiin hakulomake jonka täytän ja palautan huomenna. Toivottavasti saan töitä, kun olin TETissä toisessa hakemistani S-Marketeista.


      • krisu18
        Opiskelija kirjoitti:

        Hain s- markettiin ja täytän kohta 17. Voinko päästä hyllyttämään ja tuleeko huhtikuussa vasta ilmoitus?

        Tosta ilmottamisesta en tiedä mutta mun kaveri on kahdeksantoista ja nyt kolmatta vuotta hyllyttämässä s-marketissa :) Eli etköhän pääsis


      • j.u

        Saako 15 vuotta täyttänyt enemmän kuin 280€?


    • j ja e

      mmoikka me ollaan 15 vuotiaita ja ei tiedetä että mistä me voitaisiin hakea kesätöistä.. voisiko joku auttaa

      • hehiehie

        morjest morjest menkää paikalle vaa kysymää ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))


    • näin

      Tää on aika vanha ketju, mutta vastaanpa kuitenkin jos tästä ois apua jollekkulle :D ite olin siis kesällä 2015 s-marketissa sen pari viikkoo, sain 350€. Nyt en muista mikä sen ohjelman nimi oli mutta jonkinlaisen s-ryhmän ohjelman kautta sinne hain. Käytännössä mä vaan menin sinne kauppaan ja kysyin semmosta kesätyöhakemusta, kotona täytin sen ja seuraavana päivänä kävin palauttamassa :D pääsin kahden muun (joista toinen samanikäinen eli -00 ja toinen muistaakseni 17v) kanssa sinne ja työpäivä oli siis 8-14, työnantaja oli rento ja saattoi päästää aikaisemmin kun duunit tuppasivat loppumaan jo ennen työvuoron loppumista. Eli ei ole mahdotonta päästä tämmöseen duuniin, pistätte vaan hakemusta menemään, ette menetä mitään! Ja tosiaan, itellä ei ollu minkäänlaista työkokemusta ennen tätä :)

    • s_s.ds

      Luulisin että he haluavat että tuot esiin energisyyttä, positiivisuutta, otat vastuun. Sovellut hyvin työhön ja eri työtehtäviin loistavasti. Työpaikalla he haluavat myös että tulet varmasti työpaikalle ajoissa. AINA! joten kannattaa varmaan sekin siihen ilmoittaa. Eri töissä saatetaan tarvita kielitaitoa, "On hallussa"

    • Näinteinitse

      Se on ’tutustu työelämään ja tienaa’ ohjelma. Ja vaikka netissä asiasta infoa ja hakulomakkeitakin niin kannattaa mennä siihen kauppaan minne haluaa töihin ja pyytää sieltä se lomake ja samalla esitellä itsensä myymäläpäällikölle. Eli jos hän ei ole paikalla niin kysy milloin on JS palauta lomake suoraan hänelle niin voi heti havaita millainen tyyppi on hakemuksen takana. Jos olet sopiva niin saat töitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1418
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1165
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1164
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe