Mistä niitä naisia löytää?

poikamiess

Mistä miitä naisia suhteisiin löytää? EN ole löytänyt yli 30 vuotisen elämäni aikana ainuttakaan? Milla tavalla nainen isketään?

29

14657

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • hunajaruskea 28vee

   1.Mistä?
   - lenkkipolku.koirapuisto.tavallinen puisto.kahvilan kassajono.huvipuisto.yökerho.s-market.stokka.sokos.juna-asema.

   2.Miten?
   - ole ensinnäkin hoidettu. käy aamulla/ennen bileitä suihkussa.pese hiukset, laita jotain muotilutuotetta, muttei läträämällä.käytä kasvotuotteita.laita after sheiviä eli tuoksua.osta vaatteet vaikkapa H&Mstä. kun tapaat mukavan ja söpön naisen, ole kohtelias, vähän mystinen ja sopivasti tasapainoile etäisyyden-kautta-aidon kiinnostumisen välillä.flirttaa tylysti mutta seksikkäästi.ole karu ja vakaa mutta pantterina erittäin tunteellinen.jos olet blondi mies, ole leijona, joka on ujo ja mietteliäs.kyllä se siitä.älä lannistu jos ei heti onnistu, maailmassa riittää naisia.Kokeile itseäsi nuorempia jos olet tosi epävarma itsestäsi.tanssiminen on monelle ujolle haaste.mutta slowarit ei oo vaikeita.älä juo liikaa.jos et tiedä, mikä on liikaa, osta yksi iso drinkki, jota juot hitaasti pitkin iltaa.tee ja sano asioita joissa olosi on varma.jos et tunne itseäsi varmaksi drinkkien tarjoajaksi, älä kysy haluaako nainen juotavaa.ja mitä tärkeintä:ihaile naista, keskity imartelemaan naista ja PALVO sen ainutlaatuista kauneutta! Mutta ei mitään ilmisleviä valheita kuitenkaan..

   loppuosa on sitten kohtaloa.toivottavasti asiat vain alkavat tapahtua ja päädytte romanttiseen suhteeseen. pokasta voi tulla pitkäaikainen suhde. ekoille treffeille valitse joku kiva ravintola jne..kyllä se siitä!! ;>

   • Tuli jotenkin huvittunut olo kun aina naiset sanoo, että ei naisten iskeminen ole mitään ydinfysiikkaa. Mutta jos tuota edellisen "2.Miten?" osion vinkkejä pitäisi kuunnella ja noudattaa niin kyllä se aika mahdottomalle kuulostaisi. ;D

    Lyhyesti: Ole sitä jotain, mutta älä silti liikaa. ;)


   • sinkku-ydinfyysikko
    beefcake kirjoitti:

    Tuli jotenkin huvittunut olo kun aina naiset sanoo, että ei naisten iskeminen ole mitään ydinfysiikkaa. Mutta jos tuota edellisen "2.Miten?" osion vinkkejä pitäisi kuunnella ja noudattaa niin kyllä se aika mahdottomalle kuulostaisi. ;D

    Lyhyesti: Ole sitä jotain, mutta älä silti liikaa. ;)

    Naisten iskeminen ei todellakaan oo mitään ydinfysiikkaa. Valitettavasti.

    Ydinfysiikka ei oo helppoa, mutta paljon helpompaa kuin mukavan naisen löytäminen vierelle :(


   • Anonyymi

  • valoja päälle

   ...ja numeroita tauluun! Alempaa löytyy monta samankaltasta kysymystä, joihin on osattu myös vastata ja vieläpä ihan hyvin. Ois ihan jees, jos tällä foorumilla ei ois miljoonaa "Kuinka nainen isketään?" keskustelua.

   • vähän

    valoja päälle, tämän foorumin aihe on "Kuinka nainen isketään?" ;)


   • ...
    vähän kirjoitti:

    valoja päälle, tämän foorumin aihe on "Kuinka nainen isketään?" ;)

    ...mutta sama asia ollaan kysytty alempana jo vaikka kuinka moneen kertaan ja vastattukin hyvin. Miks jokasen täytyy saaha erikseen kysyä "kuinka nainen isketään?" etenkään, ku kysymystä ei oo mitenkään tarkennettu, esim. miten toimia siinä ja siinä tilanteessa.


  • murkoli

   mahdotonta!!! suomessa on ikäryhmässä 25-39 vuotiaita miehiä 23649 enemmän. siis miehiä 503182 ja naisia 479533. et voi saada naista kuulumme hylky porukkaan jolla ei ole toivoo... kannatas ampua itensä! minä hirtin itteni jo 4 kertaa. jos sulla onnistuis tuo lopetus minua paremmin.

  • murkoli

   tiedot perustuu vuoden 2007 tilastoihin ja 100 vuotiaita oli 458 joista miehiä 60 ja naisia 398.. jos jaksat odottaa niin suusexi on parempaa kun ei ole hampaita ja voi valita...kuulemma!

  • TylerD

   minkälaisen naisen haluaisit löytää? haluaisitko pelkkää seksiä? haluatko parisuhteen?

   sinun täytyy tietää mitä haluat, ja sinulla kannattaisi olla jotkut standardit niin etsiminen helpottuisi kun kohderyhmä supistuu. sitten voisit keskittyä siihen mitä jää jäljelle.

   tiedä mitä haluat.

  • TylerD

   ...naisia näiden vuosien aikana sitten?

   Naisia "isketään" menemällä keskustelemaan heidän kanssaan. Ensin menet keskustelemaan, jotta voit saada selville onko nainen sitä mitä haluat, sitten jos pienen tutustumisen jälkeen huomaat asian olevan näin, niin osoitat kiinnostusta naista kohtaan. muista tietenkin tuoda esille omaa itseäsi että nainenkin tutustuu sinuun.

   • kuin ostoksilla karkkikaupassa

    Kuten edellinen jo totesi, sinun pitää mennä juttemaan ja tekemään aloite, sillä suomalaisesta "itsenäisestä" naisesta ei tähän ole kuin harvoissa tapauksissa. Loput on hiirulaisia, vaikka ollaan olevinaan kuinka playeria. Tai sitten ollaan vimpan päälle oman arvon tuntevia ja esittämässä toinen toistaan jopa ristiriidassa olevia kriteereitä siitä, mitä miehen tulisi olla. Mutta se oma aloitteentekokyky joko puuttuu tai oma kiinnostus ilmaistaistaan heittäytymällä vaikeasti tavoiteltavaksi.

    Naisen on paljon helpompaa vain odottaa, ja antaa pakkeja täysin mielivaltaisesti, ja perusteluksi kelpaa mikä tahansa.


  • naisiariittää

   itse ainakin löysin hyvin apua täältä: http://www.pleijerit.net/ nyt on aina jotain sutinaa menossa ja toivon löytäväni sen oikean kohta!

  • KokenutKasarimiäs

   Jos suomessa yrittää iskeä naista, nainen kokee sen ahdisteluksi ja nostaa syytteen :) parempi siis odottaa että nainen tekisi SELKEÄN aloitteen. Ja naiset: mies voi pelästyä sitä 1. yritystä. älä siis luovuta, jos ei heti tapahdu mitään.

  • juugen71

   voi taivas mitä paskaa........

  • joku vaan

   No huh huh! Jos nimimerkki hujaruskean kaikkia vinkkejä noudattaa niin kyllä naisen iskeminen käy työlääksi!Täysin mahdottomaksi.
   PS. NAISET!!! Olisin muuten vapaa sinkku jos jotakin kiinnostaa!

  • kaikkialla

   Vai, että suhteisiin. Jos nyt ensin etsit kiinnostavan naisen ja naisia liikkuu oikeastaan kaikkialla, missä esiintyy ylipäätään semmoista eläinlajia, kuin Homo sapiens. Ja sitten tutustut siihen naiseen ja toivottavasti myös nainen haluaa tutustua sinuun. Jos ei natsaa, niin yrität seuraavaa.

   Käytännössä kaikki naiset haluavat parisuhteen, mutta eivät joka hetkellä, eivätkä varsinkaan kaikkien kanssa. Naisten otsassa ei lue, että "Suhdetta vailla." Se on vaan asia selvitettävä yksittäisen naisen kohdalla.

   Nainen isketään tekemällä kontaktin ( lyhyen tai pitkän) ja sitten tehdään ehdotus yhteisestä etenemisestä, kuten vaikka, että lähdetäänkö kahville joku päivä.

  • elämä.

   Valehtelemalla saa naisia. Rehdit miehet jää ilman.

  • Lassi74

   Minulla on ongelma minäkään en löydä naista mistään ravintolassa olen huomannut että ainakin yritän lähestyä niin juttelu on vähän väkinäistä ja vaikeaa lähinnä hyvin pintapuolisesti naiset ikään menevät puolustus kannelle ja sitten lähtevät kesken kaiken vessaan eivätkä enään palaa meikäläisen juttusille.. eli jään vähän ravintola ympyröissä merkkaavaasti yksin pöytään istumaan. Minulla kun ei ole kavereita muutenkaan .lopulta siinä käy et tuolit on viety muihin minä vaan siinä sitten istun yksinäni. Nykyisin vaihdan paikkaa toiseen ravintolaan enkä jää siihen silmätikuksi nököttämään
   usein käy näin. Olen huomannut myöskin et en ole kovinkaan ei suosittu ihminen naapurit eivät tervehdi tutut eivät soita ja töissä mutistaan selän takana sekin tuntuu olevan jonkinlaista jatkumoa sille että koulussa kiusattiin nämä on kait niitä trauman seuraamuksia .Nukun huonosti runkkaan paljon olen ilmeisesti riippuvainen netti pornosta joka ilta miltein katson ja vemputan. Heh olisi mukavaa jos löytäisi netistä vaki runkkaus kaverin mieluimmin naispuolisen. Joskus kun on rahaa käyn harrastamassa maksullista seksiä sekin on toisaalta kovin kylmää touhua rahat käteen maxmissa puolituntisen jyystöä omaan tahtiin siinä sitä saa kaikkea maksullisen naisen ruumiin lämpöä ja hellyyttä sovitun ajan. Parempi sekin tietysti kuin ei mitään ja ravintolat ovat kalliita ja alkoholi haitallista krapula saa yksinäisyyden vituksen korkeamalle masentaa. mut miksi parisuhteen muodostaminen on niin helvetin vaikeaa .

   • todellavaikeeta

    Itselläkään ei kyllä ollenkaan sellaisia kavereita, jotka hallitsisivat naisen iskemisen taidon baarissa. Yhdelläkin kaverilla oli kyllä puheet suuret, mutta teoissa ei läheskään puheidensa tasolla. Enää en jaksa olla sen kanssa edes tekemisissä. Ei ollenkaan ymmärrä, mitä elämä on ilman naisen iskemisen taitoja. Toki tällä kyseisellä kaverilla iskemisen taidot toki parempia kuin mulla. Siksi minulla ei juuri kavereita ole tai hyvin vähän, enkä mä heidän seurassaan osaa naista iskeä, vaikka joskus käytäisiinkin porukalla baarissa. Yksin joudun pääasiassa toimimaan.

    Nuo neuvot kyllä kuulostaa erittäin toimivilta, mitä täällä tuossa toisessa kommentissa sanottiin iskupaikoista:"lenkkipolku.koirapuisto.tavallinen puisto.kahvilan kassajono.huvipuisto.yökerho.s-market.stokka.sokos.juna-asema." Juna-asemalla olen esimerkiksi nähnyt jonkun miehen menevän istumaan jonkun naisen viereen. Todennäköisesti eivat olleet ennestään tuttuja, koska eivät he kyllä juttelemaan alkaneet. Olin silloin todella harmissani, koska siinä meni mullakin hyvä tilaisuus. Mietin liian pitkään, onko sopivaa mennä istumaan ja tilaisuus meni. Vois kai tuollaisessakin tilanteessa jotain alkaa juttelee, kun osoitat vaan käytökselläsi, että olet turvallinen. Se könpelyys aloitteen teossa juuri onkin se iso ongelma miehillä, joiden on suorastaan mahdottoman vaikeaa tehdä aloitetta tuntemattomalle.

    Tuossa neuvoja, jota tuossa toisessa kommentissa sanottiin: "-ole ensinnäkin hoidettu. käy aamulla/ennen bileitä suihkussa.pese hiukset, laita jotain muotilutuotetta, muttei läträämällä.käytä kasvotuotteita.laita after sheiviä eli tuoksua.osta vaatteet vaikkapa H&Mstä. kun tapaat mukavan ja söpön naisen, ole kohtelias, vähän mystinen ja sopivasti tasapainoile etäisyyden-kautta-aidon kiinnostumisen välillä.flirttaa tylysti mutta seksikkäästi.ole karu ja vakaa mutta pantterina erittäin tunteellinen.jos olet blondi mies, ole leijona, joka on ujo ja mietteliäs.kyllä se siitä.älä lannistu jos ei heti onnistu, maailmassa riittää naisia.Kokeile itseäsi nuorempia jos olet tosi epävarma itsestäsi.tanssiminen on monelle ujolle haaste.mutta slowarit ei oo vaikeita.älä juo liikaa.jos et tiedä, mikä on liikaa, osta yksi iso drinkki, jota juot hitaasti pitkin iltaa.tee ja sano asioita joissa olosi on varma.jos et tunne itseäsi varmaksi drinkkien tarjoajaksi, älä kysy haluaako nainen juotavaa.ja mitä tärkeintä:ihaile naista, keskity imartelemaan naista ja PALVO sen ainutlaatuista kauneutta! Mutta ei mitään ilmisleviä valheita kuitenkaan."
    Tuo, että älä lannistu. Tuota neuvoa ei voi koskaan liikaa korostaa. Pitää kestää, vaikka nainen, jolle yrität puhua, vaikka oletkin täysin vilpitön, mutta kuitenkin reagoi jollain tavalla siten, ettei pätkääkään kiinnosta. Tiedän, se voi tuntua hetken joskus jopa todella kipeeltä, kun omasta mielestä yritit olla vain halukas tekee tuttavuutta ja saada aikaan jotain keskustelua, mutta reagointi on toista mitä odotit. Pitää kestää se surkee fiilis ja odottaa, että se menee ohi. Niin kauaa ei kannata jatkaa, kun se surkea fiilis on päällä. Jos olet suuressa kaupungissa, uusia naisia on vaikka millä mitalla. Odotat, että fiilis paranee edellisestä epäonnistumisesta ja sitten etsit seuraavan kiinnostavan naisen ja toivot, että tällä kertaa onni potkasis.
    Tuossa toisessa kommentissa sanotaan, että epävarman miehen kannattaa yrittää itseä nuorempia naisia. Tuota olen todella itsekin pohtinut vaikka millä mitalla, kun itsellä nyt on tuota ikää jonkin verran ja todella vähän naiskokemusta. Tuota ikäeroa olen pohtinut aikaisemmissakin keskusteluissa. Ilmeisesti löytyy muitakin, jotka on samaa mieltä mun kanssa siitä, että epävarman miehen kannattaa etsiä nuorempia. Jos mies todella on kokematon 25-40 vuotias, voi nainen hyvinkin olla ainakin 5 vuotta nuorempi. 30-40 vuotiaalla epävarmalla miehellä ei pitäis olla mitään ongelmaa, vaikka nainen olis 10 vuotta nuorempi.
    Tuo neuvo, että ole hoidettu. Varmasti erittäin pätevä, mutta pelkkä suihkussakäynti ei todllakaan riitä. Sana hoidettu. Kuinka paljon esimerkiksi sporttisuus pitää näkyä miehessä nykypäivänä, että voidaan sanoa, että on hoidettu? Jotkut joutuvat tekee todella paljon töitä salilla saadakseen näkyviä tuloksia aikaan. Kaikki ei tässäkään asiassa ole samalla tasolla. Toki kunnosta kannattaa pitää huolta, muuta kyllä jokaisen miehen pitäis löytää ne omat vahvuudet ja saada niistä arvostusta. Valitettavasti niitä vahvuuksia ei pysty tuomaan esiin, jos on epävarma ja kömpelö jo juttelun aloituksessa tuntemattoman naisen kanssa. Se, että yksinkertaisesti pääsee tuomaan omat vahvuudet esiin, pitää aloitteen olla täydellinen.
    Tuo on kyllä todella ikävää, että tuo yksinäisyyden pohja rakennetaan jo koulussa, kun joutuu kiusatuksi. Kouluista työelämään, jossa ei välttämättä kuitenkaan huomaa helpotusta. Se, että et saa vaikuttaa mitenkään epäonnistuneelta, kun teet tuntemattomaan naiseen tuttavuutta, ei kyllä ole todellakaan helppo kysymys.


   • todellavaikeeta

    Miten siis ratkaista perusteellisesti tuo ongelma miehen kohdalla, jonka yksinäisyyden pohja on rakennettu jo koulussa? Jos asialle ei todellakaan tee jotain, tällainen mies on pitkälle 40-vuotiaaksia asti jopa vanhemmaksi ilman parisuhdetta vastentahtoisesti, lisäksi kavereita vähän tai ei ollenkaan.


   • niintainäinpäin

    Näin on, se rakennetaan jo silloin lapsena. Saman helvetin kokeneena tiedän, että ne kiusaamisesta aiheutuneet ongelmat piinaavat mahdollisesti läpi elämän. Seuralaiseksi saa vain luottamuksen puutteen, epävarmuuden ja toisen sekä omien motiivien ja aikeiden epäilyksiä jopa silloin, kun jotakin näyttäisi olevan tapahtumassa. Tämän takia en tee mitään suoria aloitteita vaan olen omissa oloissa, ja otan vastaan, jos on jotain tullakseen.

    Mulla menee todella kauan ennen kuin voin uskoa jonkun olevan kiinnostunut minusta. Olen todella skeptinen tämän suhteen eikä se ole hyvä asia. Montakohan hyvää mahdollisuutta mennyt sivu suun näin aikuisiällä vain sen takia ettei yksinkertaisesti kykene löytämään sellaista oikeantyyppistä suhtautumista asioihin ja ihmisiin.

    Muutaman kerran ainakin oman tulkintani mukaan nainen on antanut erittäin vahvaa viestiä vaikka en ollut itse antanut kuin huomaamattoman vilkaisun ja ajatuksen kiinnostuksesta. Sen jälkeen nainen lähes juoksi syliini, mutta en voinut uskoa sitä todeksi vaan jahkasin ja jahkasin kun luottamusta asiaan ei vain syntynyt vaikka olisin erittäin mielelläni tutustunut.

    Raskaan tilanteesta tekee se, että mulla oli itselläni niissä tilainteissa erittäin syvä ja kiinnostunut ensivaikutelma näitä naisia kohtaan, ja olin mielestäni kiinnitänyt huomion ilman sen suurempaa näkyvää viestiä.

    En täysin kokematon ole mutta, niin typerää rämpimistä ollut elämä ja ne muutamat kokemukset ettei varmaan jää vanhoille päiville muuta ajateltavaa kuin ne muutamat loistavat tilaisuudet jotka jäi katsomatta, koska pää ei kestänyt. Vaikka haluaisin jotakin kestävää, näiden ongelmien takia heittäydyin asioihin. jotka helpoiten eteen saa. Arvaahan sen ettei silloin mitään kestävää ole odotettavissa. Ehkä olisi tarvittu sitä pidättyväisyyttä, että olisi löytänyt sen oikean.

    Katkeruutta eivät suosittele, mutta kyllähän se hiukan epäoikeudenmukaiselta tuntuu, että samalla kun kiusaajat tekevät mitä lystää, itse rämpii jatkuvissa ongelmissa. Näissä kiusaajissa oli muutamia tyttöjä/naisiakin, joten on ollut kahta merkittävämpi vaikutus. Ei niillä kiusaamisilla varmaan lopulta olisi ollut niin merkittävää vaikutusta, jos asiat olisivat myöhemmin menneet paremmin. En tietenkään päivittäin ajattele, että kun se ja tämä silloin kiusasivat olisin tästä heille nyt jotekin kaunainen. Ei, en. Pikemminkin harmittaa, että elämä meni aikuisiälle asti päin helvettiä syrjäytymisen ja terveys- ja muiden ongelmien takia. Olen tietenkin myös itse sen jälkeen tehnyt vääriä ja huonoja valintoja, mutta suuri osa niistäkin liittyy juuri siihen että kokee ettei muuhun pysty tai ansaitse.

    Tämän myötä lähteköön terveiset kiusaajille. Ei tietenkään ole oikein syyttää teitä sellaisista asioista, joihin ette ole syyllistyneet, mutta helvetin paljon suuremmalta tragedialta olisi varmaan monen elämässä vältytty, jos moni asia olisi jäänyt tekemättä. En ole tapahtumien jälkeen miettinyt omia tilanteita, mutta väkisin joudun miettimään, miten olen tähän paskaan ajautunut. Tasan ei käy onnenlahjat, mutta ehkä niitä voisi tasata silloin kun kiusaamisesta aiheutuneet seuraukset kääntyvät parhain päin, jos sellainen on mahdollista.


  • VitunPösilö

   Ihan ekana lopetat sen runkkaamisen. Tokana lasket hieman standardeja. Ja kolmanteja, älä ole niin vitun epätoivoinen.

   • Yksherne

    Oliko tuo kettuilun muotoon puettu kannustus? Kannustuksen muotoon puetusta kettuilusta joku voisi ottaa herneen nenäänsä, mutten ole varma, voisiko tuosta joku ottaa pavun hauikseensa. Ehkäpä? !?


  • Vinkkivinkki

   Jos olet täysin kokematon naisten suhteen ja olet hiukan yli kolmenkymmenen, sulla on hyvät mahdollisuudet. Etsi sellaista järkeväkäytöksistä ja ehkä myös kokematonta naista. Niistä löytyy varmasti kiva luonteinen, kunhan muut piirteet teillä sopii kohdilleen. Olisin itsekin tehnyt niin jos olisi nuorempana ollut järkevämpi enkä niin alemmuudentuntoinen. Nyt takana vain pelkkää sekavaa sotkua ja antaisin kaikki kokemukseni siitä, että voisin aloittaa puhtaalta pöydältä täysipäisessä suhteessa naisen kanssa ilman painolastia.

   Älä hätäile, älä valitse väärää, älä mene suin päin suhteeseen vaan aseta prioriteetit oikein. Jos olet kokematon, se kokematon nainen arvostaa myös sitä ettet etene liian nopeasti. Silloin voi onnistua, mutta se ei välttämättä etene nopeasti. Siis ensimmäinen askel, että etsit näköpiiriisi sellaisen sinkun joka kiinnostaa. Voihan sellaiseen sattumaltakin törmätä ja se on toki silloin aivan loistava tilaisuus eli one in a million, mutta silloin pitää osata toimia oikein ja nopeasti ilman että kuitenkaan etenee hätiköiden.

  • Anonyymi

   En loyda mieleistani I naista mistaan, kaikki muijat haluavat iso munaisen, agrssiivisen, vakivaltaisen, narsisti laumanjohtajan. Haluaisin naisen joka pitaa henkisista asioita, mulle ei seksi Ole tarkein Asia parisuhteessa, toki se kuuluu muttei se ole etta Aina jatkuvasti pannaan. Olen petty nyt naisiin totaalisesti, peniksen koko on vain ainoa Asia Mika on mihella tarkea. Onko naiset kaikki apinoita jotka haluavat vain isomuna is en miehen joka tappelee ja hakkaa muut miehet. Uskonnolliset naiset ovat samanlaisia. Naisille elama on vain etta saa ostaa, ostaa, ostaa kaikkea turhanpaivaista. Mies on vain rahoittajana joka passaa ja antaa seksi a Aina kun nainen haluaa. Munan koko on niin tarkea, Jo's evoluutio kehittyy niin etta Munat kasvavat niin isoksi etta mies itse haviaa kokonaan jaa pelkat Munat. Tulevaisuuden maailmassa on naisia ja Munat. Naiset pita at siita

  • Anonyymi

   Jos sulla ei ole Isot Munat tai varallisuutta unohda naiset. Naiset pitävät iso munaisista ja rikkaista narsistisisra miehet

  • Anonyymi

   Miten saan naiset

  • Anonyymi

   Mut pitää kö maksa naiset

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

   Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
   Lieksa
   54
   2946
  2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

   1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
   Maailman menoa
   543
   2798
  3. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   32
   1947
  4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

   En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
   Ikävä
   49
   1912
  5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

   Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
   Tunteet
   119
   1778
  6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

   SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
   Maailman menoa
   304
   1717
  7. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   9
   1422
  8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

   Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
   Maailman menoa
   90
   1186
  9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

   Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
   Ikävä
   63
   1178
  10. Ketä ammuttu ?

   Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
   Juupajoki
   22
   1132
  Aihe