Aihealueet

Listaukset

  kestopigmentointi tampere

  eyeliner

  tietaako joku kokemuksesta hyvaa kestopigmentointi paikkaa tampereella?

  29

  2837

   Vastaukset

   • Suosittelen Kauneushoitola Katria. Paikka on ala-Pispalassa paloaseman vieressä. Erittäin hyvä ammattitaito.

   • Nostetaanpas tätä... eli osaako joku suositella kestopigmentoinnin tekijää Tampereella? Kulmakarvat olis hakusessa.

   • Joo-o Katri oli paras mutta ei ole Tampereella enää, siellä on eri yrittäjä nyt. Kauneushoitola Anu Zelmiä Lielahdessa en suosittele, tulee tökeröä jälkeä.

   • Otin työkaverin suosituksesta linerit Virvatulessa (työkaverille tehtiin kulmat). Ei sattunut, lähinnä kutitti ajoittain ja paranivat yllättävän nopeasti. Työkaverinikin on tosi tyytyväinen kulmiensa pigmentointeihin. Tekijä on sairaanhoitaja koulutukseltaa ja työ on siistiä ja hyvä puudutus kuuluu hintaan.

   • Kävin Katrilla vahvistamassa kulmiani ja niistä tuli todella tummat, sekä otin silmänrajaukset myös... rajaukset olivat eri paria ja kulmia yritettiin vaalentaa uudella pigmentoinilla. En voi suositella. Kävin loppuviimein korjauttamassa Katrin tekemiä pigmentointeja Elina Suovansalolla, joka on kestopigmentointien kouluttaja laitteiden maahantuoja. Suosittelen häntä lämpimästi!

    • Kävitköhän oikeasti Katrilla siellä Katri-hoitolassa? Hoitola jatkaa tolla nimellä, mutta oikea alkuperäinen pigmentoititaiteilija Katrihan muutti useampia vuosia sitten jo Ouluun. Mulle teki tuo nyt Oulussa asuva Katri aikoinaan eyelinerit ja tuli tosi kauniit.


   • Jep, nykyään Oulussa asuva Katri oli niin hyvä, että en millään usko, että sinun pigmentointisi olisivat eri paria tai liian tummat!!
    Olet käynyt varmasti sillä nykyisellä yrittäjällä, liikkeen nimi on ViVe tms.

   • Ei auta kuin hypätä Oulun junaan Katrille pigmentointiin... tai jos hyvä tuuri käy ja saa ajan niiltä viikoilta kun hän käy Tampereella työkeikalla. Katri on tehnyt minulle vuosien varrella kulmat, silmät, huulet ja uusittukin on haalistuneita pariin otteeseen. Hyvää ja siistiä työtä. Suosittelen.

   • Jos harkitset kestopigmentointia, suunta Viroon. Ystävällinen ja ammatitaitonen suomen kieltä osavaa kestopigmentin tekijä suunnittelee ja muotoilee kulmat, huulet ja silmien rajaukset toiveidesi mukaan. Saat parhaan tuloksen huomattavasi edullisempia kuin Suomessa, turvallisesti hygieenisillä työvälineillä. annely.makeup@gmail.com

   • Kävin Roselandissa,otin pigmentoinnit kulmiin,ja olen tyytyväinen!On vanha palovamma toisessa kulmassa,sekin hoitui hyvin!Hinnat ovat kohtuulliset,ja työ huolellista.

    • Missä tämä Katri toimii Oulussa?


    • - kirjoitti:

     Missä tämä Katri toimii Oulussa?

     Kauneushoitola Katri: Asemakatu 29 Oulussa


   • Tampereella Virvatulesta siistit pigmentoinnit ja hyvä puudutus! Suosittelen! Tekee kulmia ja linereita, mutta ei huulten rajauksia (tekee myös huulten ymv. täyteainehoitoja ja on sair.hoit.).

    • Myös samassa paikassa jo useamman kerran asioinut (on tehty pigmentointien lisäksi täyteainehoitoja) ja olen ollut tyytyväinen! Voin suositella!


   • Tampereella JK Nail tehtailee todella huonoja pigmentointeja.. Itse menin lankaan ja ostin citydealin kautta kulmat, luomet ja huulten rajaukset. Yksikään ei onnistunut.. Kulmista tuli epäsymmetriset mustat viivat, silmistä ja huulista jäi rajaa puuttumaan useista kohdista. Jäljet ovat hyvin epäsiistit ja vahvat. Niitä joutuu joka päivä meikillä peittelemään. Jälkeenpäin olen kuullut monta vastaavaa tarinaa ja nähnyt useita epäonnistuneita ko. paikassa tehtyjä "pigmentointeja".

    • Kävin viime joulukuussa JK Nailissa hampaiden valkaisussa, myös Citydealin kautta ostetun lahjakortin kanssa. Hampaista tuli niin läikikkäät etten käsittelyn jälkeen halunnut näyttää hampaitani kellekään. Vaikutti koko homma niin epäammattitaitoiselta etten aio toiste paikkaan mennä.
     Eipä mua kyllä tervehdittykään, kun menin sisälle, paitsi koira, joka tuli vastaan. Itseäni ei haitannut, vaikka koira liikkeessä olikin, mutta kyseessä on kuitenkin kauneusalan liike, jossa hygienia pitäisi olla kaiken a ja o, ja jos siellä käy eläimille allergisia asiakkaita, niin en todellakaan suosittele kyseistä paikkaa kellekään!


   • Kissanmaalla hoitola Virvatulessa olen käynyt jo monta kertaa uusimassakin pigmentointini ja käyn vastakin. Siisti ja kivuton työ, sairaanhoitaja tekee.

   • Uusia kokemuksia 2016?
    Tyytyväisyys muotoon, Väriin?Paraneminen?

   • Tämä on jo vanha ketju, mutta kysellääs uudestaan kun uusia tekijöitä on varmasti ilmaantunut. Ketä eyeliner kestopigmentointien tekijää suosittelisitte Tampereella? Myös kestopigmenointi kulmiin voisi kiinnostaa. Siihen olenkin googlaamalla jo löytänyt varteen otettavan ehdokkaan, mutta eyeliner pigmentointien tekijä olisi vielä hakusessa. Toki bonusta, jos saisin sekä kulmat, että eyelinerit samalta tekijältä :)

   • Wenhuasta kokemuksia?

    • En suosittele Wenhuaa. Huonot värit. Vajaa vuosi ja kulmat haaleat ja mikä kamalinta ne punertaa! Lisäksi kamalan kiukkuinen "asiakaspalvelu", jos kaikki ei heti suju ja haluat vaikuttaa siihen, mitä naamaasi pigmentoidaan (aika normaalia). Pahin on kuitenkin tuo ilmeisesti huonolaatuisten värien pigmentti. Kysyin nimenomaan ennen kuin varasin ajan sinne, että alkaako ruskea punertaa ja hän vastasi, että ei ala. Rahat sai ja nyt etsin kulmien korjaajaa, että saa punaisen piiloon... Kannattaa mennä heti kunnon paikkaan, tulee halvemmaksi.

     Olen kuullut myös muita vastaavia kommentteja Wenhuan paikasta. Facessa vaan kehutaan. Poistaneeko kielteiset kommentit sieltä...?


   • Minä ja pari muutakin ollaan käyty wenhualla. Teki todella hyvää jälkeä. Minulle pigmentoi kulmat ja rajaukset. Wenhuan facebookissa runsaasti kuvamateriaalia, katso niitä niin vakuutut.

    • Mulle teki epäsymmetriset ja korjaus maksaa 80€


    • En suosittele Wenhuaa! Katso syyt tuosta ylempää ketjusta. Vastaus Pigmentille.


   • No jos on kostokroppaa nii baanalle. Äh, se olikin kesto..

    • Lisää kokemuksia?


   • Kävin pigmentoimassa huuleni studio småssa Tampereella. Minä ja mieheni ollaan todella tyytyväisiä, tekijä oli todella huippu ja ei voi muuta sanoa kuin ihquu 💋

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    337
    8023
   2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

    Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
    Kotimaiset julkkisjuorut
    114
    2920
   3. Sofia oli astiaostoksilla

    Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
    Kotimaiset julkkisjuorut
    81
    1523
   4. Loiseläjä Sofia

    kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
    Kotimaiset julkkisjuorut
    83
    1003