kestopigmentointi tampere

tietaako joku kokemuksesta hyvaa kestopigmentointi paikkaa tampereella?
Ilmoita


Suosittelen Kauneushoitola Katria. Paikka on ala-Pispalassa paloaseman vieressä. Erittäin hyvä ammattitaito.
Ilmoita
Nostetaanpas tätä... eli osaako joku suositella kestopigmentoinnin tekijää Tampereella? Kulmakarvat olis hakusessa.
Ilmoita
Joo-o Katri oli paras mutta ei ole Tampereella enää, siellä on eri yrittäjä nyt. Kauneushoitola Anu Zelmiä Lielahdessa en suosittele, tulee tökeröä jälkeä.
Ilmoita
Otin työkaverin suosituksesta linerit Virvatulessa (työkaverille tehtiin kulmat). Ei sattunut, lähinnä kutitti ajoittain ja paranivat yllättävän nopeasti. Työkaverinikin on tosi tyytyväinen kulmiensa pigmentointeihin. Tekijä on sairaanhoitaja koulutukseltaa ja työ on siistiä ja hyvä puudutus kuuluu hintaan.
Ilmoita
Kävin Katrilla vahvistamassa kulmiani ja niistä tuli todella tummat, sekä otin silmänrajaukset myös... rajaukset olivat eri paria ja kulmia yritettiin vaalentaa uudella pigmentoinilla. En voi suositella. Kävin loppuviimein korjauttamassa Katrin tekemiä pigmentointeja Elina Suovansalolla, joka on kestopigmentointien kouluttaja laitteiden maahantuoja. Suosittelen häntä lämpimästi!
1 VASTAUS:
Kävitköhän oikeasti Katrilla siellä Katri-hoitolassa? Hoitola jatkaa tolla nimellä, mutta oikea alkuperäinen pigmentoititaiteilija Katrihan muutti useampia vuosia sitten jo Ouluun. Mulle teki tuo nyt Oulussa asuva Katri aikoinaan eyelinerit ja tuli tosi kauniit.
+Lisää kommentti
Jep, nykyään Oulussa asuva Katri oli niin hyvä, että en millään usko, että sinun pigmentointisi olisivat eri paria tai liian tummat!!
Olet käynyt varmasti sillä nykyisellä yrittäjällä, liikkeen nimi on ViVe tms.
Ilmoita
Ei auta kuin hypätä Oulun junaan Katrille pigmentointiin... tai jos hyvä tuuri käy ja saa ajan niiltä viikoilta kun hän käy Tampereella työkeikalla. Katri on tehnyt minulle vuosien varrella kulmat, silmät, huulet ja uusittukin on haalistuneita pariin otteeseen. Hyvää ja siistiä työtä. Suosittelen.
Ilmoita
Jos harkitset kestopigmentointia, suunta Viroon. Ystävällinen ja ammatitaitonen suomen kieltä osavaa kestopigmentin tekijä suunnittelee ja muotoilee kulmat, huulet ja silmien rajaukset toiveidesi mukaan. Saat parhaan tuloksen huomattavasi edullisempia kuin Suomessa, turvallisesti hygieenisillä työvälineillä. annely.makeup@gmail.com
Ilmoita
Kävin Roselandissa,otin pigmentoinnit kulmiin,ja olen tyytyväinen!On vanha palovamma toisessa kulmassa,sekin hoitui hyvin!Hinnat ovat kohtuulliset,ja työ huolellista.
2 VASTAUSTA:
Missä tämä Katri toimii Oulussa?
- kirjoitti:
Missä tämä Katri toimii Oulussa?
Kauneushoitola Katri: Asemakatu 29 Oulussa
+Lisää kommentti
Tampereella Virvatulesta siistit pigmentoinnit ja hyvä puudutus! Suosittelen! Tekee kulmia ja linereita, mutta ei huulten rajauksia (tekee myös huulten ymv. täyteainehoitoja ja on sair.hoit.).
1 VASTAUS:
Myös samassa paikassa jo useamman kerran asioinut (on tehty pigmentointien lisäksi täyteainehoitoja) ja olen ollut tyytyväinen! Voin suositella!
+Lisää kommentti
Tampereella JK Nail tehtailee todella huonoja pigmentointeja.. Itse menin lankaan ja ostin citydealin kautta kulmat, luomet ja huulten rajaukset. Yksikään ei onnistunut.. Kulmista tuli epäsymmetriset mustat viivat, silmistä ja huulista jäi rajaa puuttumaan useista kohdista. Jäljet ovat hyvin epäsiistit ja vahvat. Niitä joutuu joka päivä meikillä peittelemään. Jälkeenpäin olen kuullut monta vastaavaa tarinaa ja nähnyt useita epäonnistuneita ko. paikassa tehtyjä "pigmentointeja".
1 VASTAUS:
Kävin viime joulukuussa JK Nailissa hampaiden valkaisussa, myös Citydealin kautta ostetun lahjakortin kanssa. Hampaista tuli niin läikikkäät etten käsittelyn jälkeen halunnut näyttää hampaitani kellekään. Vaikutti koko homma niin epäammattitaitoiselta etten aio toiste paikkaan mennä.
Eipä mua kyllä tervehdittykään, kun menin sisälle, paitsi koira, joka tuli vastaan. Itseäni ei haitannut, vaikka koira liikkeessä olikin, mutta kyseessä on kuitenkin kauneusalan liike, jossa hygienia pitäisi olla kaiken a ja o, ja jos siellä käy eläimille allergisia asiakkaita, niin en todellakaan suosittele kyseistä paikkaa kellekään!
+Lisää kommentti
Kissanmaalla hoitola Virvatulessa olen käynyt jo monta kertaa uusimassakin pigmentointini ja käyn vastakin. Siisti ja kivuton työ, sairaanhoitaja tekee.
Ilmoita
Mä oon myös käyny Virvatulessa muissa hoidoissa, mut nyt viimeisin hyvä kestopigmentointikokemus oli Tampereella kauneuskeskus Ihanassa. Siitä voi lukee täältä: https://thisstoryline.wordpress.com/2016/10/16/kotiaidin-tuunaus-kulmien-kestopigmentointi-arvonta/ Korjattiin epäsymmetrisyys tosi hyvin, et voin suositella.
Ilmoita
Uusia kokemuksia 2016?
Tyytyväisyys muotoon, Väriin?Paraneminen?
Ilmoita
Tämä on jo vanha ketju, mutta kysellääs uudestaan kun uusia tekijöitä on varmasti ilmaantunut. Ketä eyeliner kestopigmentointien tekijää suosittelisitte Tampereella? Myös kestopigmenointi kulmiin voisi kiinnostaa. Siihen olenkin googlaamalla jo löytänyt varteen otettavan ehdokkaan, mutta eyeliner pigmentointien tekijä olisi vielä hakusessa. Toki bonusta, jos saisin sekä kulmat, että eyelinerit samalta tekijältä :)
Ilmoita
Wenhuasta kokemuksia?
1 VASTAUS:
En suosittele Wenhuaa. Huonot värit. Vajaa vuosi ja kulmat haaleat ja mikä kamalinta ne punertaa! Lisäksi kamalan kiukkuinen "asiakaspalvelu", jos kaikki ei heti suju ja haluat vaikuttaa siihen, mitä naamaasi pigmentoidaan (aika normaalia). Pahin on kuitenkin tuo ilmeisesti huonolaatuisten värien pigmentti. Kysyin nimenomaan ennen kuin varasin ajan sinne, että alkaako ruskea punertaa ja hän vastasi, että ei ala. Rahat sai ja nyt etsin kulmien korjaajaa, että saa punaisen piiloon... Kannattaa mennä heti kunnon paikkaan, tulee halvemmaksi.

Olen kuullut myös muita vastaavia kommentteja Wenhuan paikasta. Facessa vaan kehutaan. Poistaneeko kielteiset kommentit sieltä...?
+Lisää kommentti
Minä ja pari muutakin ollaan käyty wenhualla. Teki todella hyvää jälkeä. Minulle pigmentoi kulmat ja rajaukset. Wenhuan facebookissa runsaasti kuvamateriaalia, katso niitä niin vakuutut.
2 VASTAUSTA:
Mulle teki epäsymmetriset ja korjaus maksaa 80€
En suosittele Wenhuaa! Katso syyt tuosta ylempää ketjusta. Vastaus Pigmentille.
+Lisää kommentti
No jos on kostokroppaa nii baanalle. Äh, se olikin kesto..
1 VASTAUS:
Lisää kokemuksia?
+Lisää kommentti
https://m.facebook.com/pages/category/Beauty-Salon/Kauneushoitolakatri/posts/?locale2=fi_FI

Onko tämä sama kuin alussa mainittu Katri joka muutti Ouluun?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

kestopigmentointi tampere

tietaako joku kokemuksesta hyvaa kestopigmentointi paikkaa tampereella?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta