Mitä järkeä parisuhteessa?

Vanhentunut

Koska lähes kaikki ovat todenneet että maailmassa ei ole vain yhtä ihanaa ihmistä jonka kanssa haluaisi seurustella,viettää aikaansa ja harrastaa seksiä niin mitä järkeä on alkaa parisuhteeseen jolloin kaikki muu on edelleen mahdollista mutta seksi on jätettävä pois että parisuhteen tunnus täyttyy?

Tiedän että moni näkee punaista mutta koittakaapa vastata rehellisesti?Onko mokoma käsite jo vanhentunut asummehan muutenkin maailman ehkä vapaamielisimmässä maassa.

21

1138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • todellakaan vanhentunut

      kaikkien korvien välissä.

      Joka tuutistahan sitä kuulee, että se petti sitä ja tuo petti tätä ja sen yhen kanssa...

      Itse ainakin uskon vielä parisuhteeseen, tähän omaani...

    • random_N

      Onhan autoissakin monia kivoja, silti ainakin minä tykkään ajaa omalla.

      Taksia saa käyttää kuka tykkää, samoin julkisia. Jalankin voi mennä.

      Siis jos haluaa seurustella niin seurustelee. Seksiä saa maksullisilta tai kertaluontoisena/seksisuhteena jotka sitä haluaa. Ja selibaatti sopii joillekin.

      Valkkaat vaan sen mallin mikä sopii sinulle ja etsit samoin kokevan kumppanin tai olet yksin. Simple as that.

    • lentää.....

      Lähes kaikki?

      En ole tavannut yhtään...

      Ihminen ei muutu, mikään ei ole vanhentunut...

      Täyttä puppua tuo "seksi on jätettävä pois"...
      Kuka pakottaa jättämään?

      Mikä on "parisuhteen tunnus"????

      • Vanhentunut

        että vapaa seksi on jätettävä ja pitäydyttävä vain siinä omassa vaikka lähes kaikkea muuta voi tehdä.Se siis on parisuhteessa yleisin tunnuksenomainen piirre.


      • kunpa onnistuisikin
        Vanhentunut kirjoitti:

        että vapaa seksi on jätettävä ja pitäydyttävä vain siinä omassa vaikka lähes kaikkea muuta voi tehdä.Se siis on parisuhteessa yleisin tunnuksenomainen piirre.

        Parisuhde, esim. avioliitto,,,jaa,,, siinä ei puhutakaan enää seksiin liittyvästä vapaudesta. Se on mielestäni lähinnä seksiin liittyvä vankila, josta ei voi vapautua, vaikka se olisi kuinka huonoa. Omassa tapauksessani lähes pelkkää nollaa, koska mahdollisuus "normaaliin" seksiin on mennyttä sairauden takia. Ikää minulla on reilu 50v. Enkä ole haluton, päinvastoin, olen toista maata kuin nuorena, jolloin lapset olivat tärkeämpiä. Nyt olisi aikaa, tolkuttomasti haluja, periaatteella: "lähes aina haluan". Toiseen mieheen en tule saamaan lupaa. Keskusteltu on. Mies on luvannut hoitaa homman toisin keinoin, siis ilman sitä, mikä miehellä on. Olen täysin eri mieltä asiasta, koska itse olen hyvin peniskeskeinen. Loppuelämä näyttää kurjalta, enkä enää tiedä, miten asian ratkaisen.


    • Suvereeni

      Jotkut vielä arvostavat tarpeeksi sitä, että on ihminen, joka todella välittää ja jolle voi kertoa kaikki ja tämän saman ihmisen kanssa voi myös harrastaa seksiä. Toki voit tehdä tätä myös vapaassa suhteessa, mutta sanoisin, että aika harvassa ovat ne ihmiset, jotka eivät loukkaannu siitä kun rakas ihminen harrastaa seksiä myös muiden kanssa.

      Ymmärrän hyvin pointtisi ja olen samaa mieltä, että ihmisiä ei kuitenkaan ole tarkoitettu sitoutumaan tällä lailla toisiinsa. Kuitenkin tämä on usein varsinkin aluksi mukavaa. Kun se lakkaa olemasta mukavaa niin mielestäni sitten voikin laittaa suhteen poikki. Toki tämä loukkaa toista osapuolta, mutta ainakin hetken aikaa molemmat olivat onnellisia ja eläminen oli muutaman asteen mielekkäämpää.

    • Nainen 25v

      Se on vain niin pohjattoman upeaa, kun voi kokea elämän iloineen ja suruineen sen yhden ihmisen kanssa. Mutta ei siinä silloin tietenkään ole mitään järkeä, jos se ihminen ei ole oikea.

      Juuri eilen mieheni sanoi, että olen hänelle tärkeintä maailmassa, suurin syy minkä vuoksi elää. Tunne on molemminpuoleinen. En voi kuvitella, että yhtä suuren onnen voisi saavuttaa, jos ei uskalla päästää ketään näin lähelle itseään.

      Ei ole helppoa löytää sopivaa kumppania elämänmittaiseen parisuhteeseen, siitähän nämä kyseenalaistamiset johtuvat. Ei kannata väheksyä parisuhdetta, jos ei tiedä mitä se parhaimmillaan voi olla.

      • Setä 45V

        että se tuskakin on sitten samaa luokkaa!Ja suurin osa niistä pettäneistä on olleet aikanaan juurikin niin ihania kumppaneita kuin sinun nyt.


      • mutruturpa11

        Nuorena sitä luulee vielä että se hullaantuminen toiseen on ikuista. Eiköhän jokainen ole kuitenkin joskus rakastunut, suurin osa saanut vastarakkautta ja aika moni on myöskin kokenut miten se rakkaus haihtuu ja kiinnostus herääkin ihan toisiin ihmisiin ja asioihin.


    • tehdään!

      Kukaanhan ei pakota esim. Suomessa parisuhteeseen yhtään ketään. Sinuakaan AP.

      Ihmiset kuitenkin elää parisuhteissa.

      Se ei voi olla siis vanhentunut ajatus/halu.

    • musmuska

      No mitä järkeä on olla parisuhteessa?
      Mitä järkeä on harrastaa seksiä tai yleensäkään olla missään tekemisissä ihmisten kanssa?

      Eikös se ole enemmänkin tunneasia, se rakkauden tunne nyt vaan on ihaninta maailmassa :)

      Itse en haluaisi elää elämääni ilman parisuhdetta, ja uskon löytäneeni sen oikean.
      Mutta aina se ei ole noin helppoa ja huonossa suhteessa sitä kyseenalaistaa kaiken siinä.

      Ei mun mielestäni parisuhde ole vanhentunut käsite, enkä usko että se koskaan vanhenee, vaikka eronneiden ja sinkkujen määrä kasvaa. Kaikki ei sovellu sitoutumiseen ja jotkut sitten sitäkin paremmin :)

    • mutruturpa11

      Ei siinä mitään järkeä olekaan.. sellaiseen ajautuu ja sitten siitä ei enää pääse tai uskaltaudu edes eroon. Heikkojen hommaa, jotka haluavat jotenkin "turvata selustansa" tai sitten toisiinsa hullaantuneiden hommaa, jotka tajuavat vuosien päästä heittäneensä järjen naulakkoon rakastumisen huumassa.

      On älytöntä yrittää omistaa toinen ihminen, koska se ei kertakaikkiaan onnistu.

    • Anonyymi

      Ei mittään järkeä. Siks oon sinkku. Seksiä kyllä saan.

    • Anonyymi

      Mitä järkeä on missään. Näitähän voi pohtia ja vääntää vaikka kuinka. Parastahan olis vain olla neljän seinän sisällä yksin koko elämä, ja räkiä kattoon, tekemättä yhtään mitään.

      Mitä järkeä on harrastaa mitään. Mitä järkeä on nähdä kavereita. Mitä järkeä on tehdä töitä. Mitä järkeä on kalastaa. Mitä järkeä on katsoa teeveetä. Mitä järkeä on tehdä yhtään mitään. Vastatkaa.

      • Anonyymi

        Ei mitään järkeä.
        Ihastuminen vei järjen. Ei vastakaikua.


    • Anonyymi

      Parisuhteeseen ei kannata ryhtyä, jos et ymmärrä sen tarkoitusta.
      Sellainen ihminen joka tarvitsee useita ihmisiä, miellyttämään itseään ja ihminen joka haluaa olla useiden ihmisten kanssa sukupuolisessa kanssakäymisessä.
      On väärä ihminen kaikella tapaa parisuhteeseen tai elämään perhe-elämää.
      Vaikka jotkut saattavat ajatella, että parisuhteen käsite on jotenkin vanhentunut tuskin se tarkoittaa sitä, että parisuhteessa olet vapaa tekemään juuri kuten haluat ja ehkä tuomaan siihen yhteiseen elämään muita ihmisiä.
      Ei tällä tavalla, koska toisen ihmisen /elämänkumppanin kunnioittaminen on velvollisuus.

    • Anonyymi

      Kunpa vain jokainen edes kerran elämässään kokisi aidon rakkauden.
      Silloin ymmärtää parisuhteen merkityksen, mitä se antaa elämään.

      • Anonyymi

        Hieno toive. Ei varmaan vain toteudu vaikka haluaisi kuinka paljon.


    • Anonyymi

      Elämäntilanteesta toiseen.
      Heti intin jälkeen 60-luvulla painelin Ruotsiin. Vaihdoin työpaikkoja ja siinä yhteydessä myös paikkakuntia.
      Elin kelluvaa elämää jossa alkuun omaisuuteni mahtui jenkkikassiin ja myöhemmin takapenkki ei tullut edes kovin täyteen.
      Elin hetkestä toiseen ilman sen kummempaa suunnitelmaa. sama koskimyös satunnaisia naissuhteita. Tuli myös huteja ja niissä yhden illan, ja parhaimmillaan muutaman viikon suhteissa ei ollut ylvästelemistä.
      Lopulta kyllästyin tuohon levottomuuteen ja näköalattomuuteen..

      Palasin Suomeen ja toinen kiinteämpi naissuhde vaikutti siltä, että hänen kanssaan voi suunnitella elämää eteen päin.
      Viihdyimme yhdessä ja kaikki elämän arvomme olivat samoilla urilla. Opiskelin ja perustimme perheen. Vuosi oli 1969. Nyt tuo sama naisihminen meni pehkuihin ja minä menen pian perästä. "Seurustelut" hoidamme virkeinä alkuiltapäivästä.

      Vakautta, suunnittelua, lapsia, lastenlapsia, leppoisaa vanhuutta.
      Siinä on minun parisuhteeni perusteet ja voin tyytyväisenä katsoa taaksepäin.
      Tuli koettua aikanaan sellaista elämää joka saattoi kaipaamaan toisenlaista.

    • Anonyymi

      Sinkkuna voin elää helpoiten kaksoiselämää siksi en luovu siitä koskaan.

    • Anonyymi

      Koska parisuhde ratkaisee sen toisen ihmisen ongelman. Aivan samalla tavalla vaikka rahaa voi ansaita periaatteessa kuinka paljon tahansa niin tietyn rajan jälkeen muut arvot kuin raha alkavat merkitä motivaationa.

      Oletko koskaan ajatellut että koet monta ihmistä mielenkiintoisena koska sinulla ei ole ainuttakaan oikeaa kumppania ollut koskaan? Ilmiö jonka kuvaat voidaan perustella näinkin päin.

      Kuitenkin kun katsoo ihmismielen toimintatapaa niin me olemme ennekaikkea kykeneviä. Ei ole yhtä oikeaa vastausta; kaikki on mahdollisuuksien rajoissa. Polyamoria rinnakkain tai peräkkäin, monogaamisuus, antigaamisuus, agaamisuus - kaikki nämä ovat ihmisen tavoitettavissa ja jonka voimme kokea omaksi oikeaksemme.

      Joten pidä sinä se mikä sinulla on oikein ja anna muille myös samat eväät. Eihän me muuten olla tasaveroisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      637
      4708
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3221
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2479
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 252
      1877
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      97
      1354
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe