Ystävä jätti

friendlooser

Kertaan tässä aluksi vähän tapahtumien yleisen kulun:

Kesä alkoi. Ryypättiin ja biletettiin parhaan kaverini kanssa. Homma alkoi mennä kokoajan rajummaksi ja rajummaksi. Kesän lopussa oli meillä isot bileet. Kalja virtasi ja porukkaa oli pitkälle toistakymmentä. Meininki alkoi riistäytyä käsistä. Aamulla huomasin että vanhempien viinakaapista oli viety viinaa varmaan kolmensadan euron edestä. Äiti tuli kotiin ja huomasi kaiken. Selitin koko tarinan. Vanhemmat uhkasivat tehdä rikosilmoituksen. Ensin he kuitenkin soittivat tuon parhaan kaverini vanhemmille ja pyysivät myös häntä itseään puhelimeen. Äiti huusi ja haukkui kaveriani aika paljon. Sen jälkeen kaveri laittoi välit poikki.

Amis alkoi ja liuta uusia ihmisiä joista toivoin saavani itselleni uuden ystävän. Näin ei käynyt, luokallemme ei tullut ketään sellaista tyyppiä. Lukiosta löysin mukavan tytön jonka kanssa seurustelin noin kuukauden kunnes homma meni poskelleen kun hän meni kilhloihin entisen poikaystävänsä kanssa.

Masennuin täysin, olin itsemurhan partaalla. Kaipasin vanhoja aikoja ja vanhaa kaveriani. Hänellä on nyt uudet kaverit. Minä olen aikalailla yksin. Ei sillä että minulla ei olisi kavereita, kyllä sitä ryyppyseuraa joka viikonlopulle löytyy. Mutta siihen se jääkin, ei ole enää sitä ihanaa tunnetta että olisi kaveri johon voisi luottaa ja jolle kertoa murheet ja huolet. Jotenkin aina on vain niin yksinäinen olo. Muistot kesästä tulvivat mieleeni.

Mitä teen, olen yrittänyt saada vanhan kaverini takaisin mutta ei se enää onnistu, se on löytänyt uudet kaverit eikä sitä enää kiinosta mun seura.

Jotenkin se suurin masennus ilmenee aina kun olen ollut illan yksin viikonloppuna ja vanha kaverini tulee meseen ja sanoo että on ollu ryyppäämässä (pientä vittuilua kun se tietää että mulla ei oo paljoa kavereita). Siinä kohtaa alkaa taas miettiä itsemurhaa ja kaikkea muuta. Mutta kun juttelee taas irkissä/mesessä jonkun kaverin kanssa niin asiat tuntuvat taas paremmilta.

Kannattaako kääntyä jonkun ammattilaisen apuun tms. Pian alkaisi lukiojakso ja suurin odotuksin odotan sieltä jotain hyvää ystävää tai jopa tyttöystävää että pääsisin masennuksestani ja voisin jatkaa normaalia huoletonta elämää :)

12

1358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajattelehan!

      Lueksipa oma aloituksesi kuin "vierain silmin"...ulkopuolisena. Mitäpä vastaisit hänelle/itsellesi???
      Kirjoita vastaus vaikka oikeasti.


      Sinä et varmastikkaan ole periksiantaja tyyppiä!
      Vaan kuljet eteenpäin rohkeasti ja ylväästi! Pää pystyssä vaikka sydän olisikin karrella.

      En muuta voi sanoa kuin, että itsemurha ei koskaan ratkaise mitään. Se on leikistä luopumista ja pakenemista. Ketä se auttaa...??? Ja saada vielä sekopään luuserin leima???!!!

      Jospa et jäisi elämään muistoissa ja sellaisen kaipuussa, jolla oli aikansa, mutta on auttamattomasti mennyttä.
      Elä tässä ja nyt. Avoimena ja herkkänä tämän päivän mahdollisuuksille ja haasteille! Ota ne vstaan!!!

      Jos itsekin mietit ammattiauttajan mahdollisuutta, se olisi varmaan viisasta!!!
      Osoittaisit ennen muita itsellesi, että sinussa on paljon terveyden tuntoa ja halua normaaliin elämään...että välität itsestäsi!!!
      Sinun vallassasi on luoda elämällesi ja tulevaisuudellesi raamit, puitteet, joissa tahdot elää. Sisällytä siihen paljon hyviä, mieltäylentäviä asioita ja tavoitteita! Sellaista, mistä voit myöhemminkin iloita ja olla tyytyväinen!!! (sisällytä unelmiisi myös tyttöystävä kaikin toivomiesi ominaisuuksien kera!)
      Saat nähdä, että elämä vastaa!!!

      Kirjoita. Pidä kasvustasi ja muustakin päiväkirjaa, ilman minkäänmoista kritiikkiä! Sitä kirjoitat vain itsellesi ja omaa kasvutarinaasi varten

      Älä suostu epätoivoon tai sen mukanaan tuomiin ajatuksiin!!! -teoista puhumattakkaan!!!!

      Uusia ihmisiä tulee elämääsi myös ystävien hahmossa!!!
      Ota heidät vastaa ja olkoot he hyviä ja uskollisia siinä osassaan!!!!

      Toivotan sinulle
      voimia
      viisautta
      rohkeutta
      menestystä!!!!


      Jaksathan jatkaa!!!??

      Jatka pääpystyssä.
      Hyväksyen sen mitä et voi muuttaa!

    • boyy92

      Itellä ihan samantapainen juttu. En tiiä mitä tehdä. Viime kesänä oli läheisiä kavereita/ystäviä oikeestaan riittävästi ja kaikkein lähinkin siinä sitte samas. Kesän lopussa sitten huomasin ettei oo yhtään ystävää enää, kukaan ei oo sen jälkeen mulle soittanut. Kysymys kuuluu: Mitä vittua oikeen kun ikinä en kellekkää heistä ees pahaa sanonut/tehnyt! Voiko syynä olla muka et kesä meni ryypätessä suunnillee ja tein jopa yhden rikoksen...Vklp kyl löytyy joskus jotai toisia ihan vaa kavereit ryyppäämää ja tällee mut kuitenkin pakko sanoo et pahalta tuntuu kun ystävät jättää..:/ Jaksamisia..

      • rikokseesta ja toisekseen riippuu muistatko kaiken mitä kännissä olet tehnyt.
        Mikäli rikos tavalla tai toisella suntautuu ystävään/kaveriin, voi muutkin kääntää selän.
        Onhan suuri mahdollisuus, että teet saman myös toisille.

        Myös yksi vaihtoehto on se, että selkäsi takana kateellinen on levitellyt sinusta perättömiä "Tositarinoita".


    • "ystäviä".
      Kuului kaiketi tuohon lainausmerkkiystäväpiiriin.

      Äitisi haukkui sinut, ystäväsi vanhemmat ja ystäväsi.
      Kun tuli vastoinkäymisiä, "ystävä" heitti pyyhkeen kehään.

      Entäs ne noin 19 muuta, jotka biletti kanssanne ja joi talon viinat?

      Ystäväsi saattoi myös laittaa välit poikki vanhempiensa vaatimuksesta erilaisin uhkauksin.

      Kirjoituksesi perusteella, todellinen ystävä olisi jälkikäteen naureskellut kanssasi koko jutulle viiden-kymmenen vuoden päästä.

    • jaahasta

      jaaha

    • !!!!!!

      Ystävän tai kaverinkin hylkääminen ilman hyvää syytä on henkistä väkivaltaa josta pitäis saada rangaistus!

    • Just me :(

      Mulla oli yks tosi hyvä kamu tehtiin aina kaikki yhes jos se oli jonkun kaa nii se mä tulin aina mukaan. No sit oltiin yhden tyypin kaa siis mä ja sen mun besu no sit miesten kolmesti tuli yht äkkii besui. Tai niin ne sano . No nyt se on vaa sen tyypin kaa ja ne kyll haluu olla mun kaa mut sit ku me ollaan ni ne on koko ajanmuo vastaa ne haluu esim leikkii jotain leikkii missä yks on jäänyt ja sit mä oon koko ajan jäänyt koska jos ne jää ne ottaa vaa mut jääneeks se ei oo kivaa tai ne valittaa menee muo piiloon ja kuiskii jotai must ja sit ne valittaa mulle kaikest mun perheest mun kodista. No en enää haluu olla niitten kaa jtn keksin tekoisyitä ettei tarvis olla mut sit ne soittelee perään et voinko nyt olla ja niillä on tylsää että mun pitäis kuulemma keksii niille tekemist ja sit suuttuu ku yritän sulkee luurin. Ne suuttuu kaikest mitä mä teen ja valittaa vaikka ne itte koko ajan on ilkeit : (. On hankala olla muiden kans ku se besu oli ain mukan ja sit kaikki ihmettelee että missä se on.

    • Just me :(

      Toi miesten kolmesti tarkoittaa meistä kolmesta tuli yhtäkkii

    • älä läträä

      Öööh äääh siis jospa vaikka panisit tuon teelmyksen tuonne Kirjailijanalkujen palstalle.

    • ege.

      Oliko se vanha kaveri edes mikään kaveri? Kovasti vielä tunnut sen perään haikailevan, vaikka sä et muuta sen kanssa tehnyt, kuin ryypännyt. Tyyppi meni vielä muun porukan kanssa varastamaan alkoholia teidän kaapeistanne.

    • Anonyymi

      Ystävyys meni poikki alkoholin takia. Humalapäissään ystäväni teki rikoksen, jota en ikinä tule antamaan anteeksi.

      En ikinä.

      Valehteli minulle, että suojelee minua, mutta itse teki rikoksen minulle. Sellaista ihmistä en siedä todellakaan. Olen sitä mieltä, jos ystävä tekee ystävälle rikoksen ni se on kerrasta poikki.

      Luotin ystävään ja se oli virhe, joka ei ikinä toisti enää. En luota enää ihmisiin, joka väittää, että suojelee minua.

      Se on soopaa...

      Eipä sillä ole väliä. Kiitän entistä ystävää, että tajusin, ettei kehenkään voi luottaa täysin. Ei kehenkään.

    • Anonyymi

      Vielä joskus minun entinen ystävä tekee väärälle ihmiselle rikoksen. Sellaiselle, jolla on varaa palkata huippu Asianajajan ja kyllä silloin minun entinen ystävä on pulassa, koska huippu Asianajaja ei jätä yhtään kiveä kääntämättä, jotta todistaa aukottomasti todisteiden avulla, että rikos on tapahtunut ja silloin ei enää pääse kuin koira pälkähästä.

      Silloin vihdoinkin toteutuu oikeus ja pääsee valtionhotelliin.

      Pitää olla paljon rahaa, jotta Suomessa saa oikeasti oikeutta, kun ei halpa Asianajaja jaksa vetää asiaa loppuun asti, jonka kyllä hyvin ymmärtää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe