Kitaravahvistin ilman häätö-

uhkaa?

Sellainen laatikko, mitä kai comboksi kutsutaan. Ihan hardrocktyyliseen soittoon sopiva, mutta äänien pitäis tulla ulos pienellä volumella, kun kerrostalossa asun.

Mahdoton yhtälö?

7

561

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ieofhirh

      Roland Micro Cube. Hyvät mallinnukset "leluksi". Todella suosittu, ja yllättävän iso soundi kokoonsa nähden. Voi soittaa jopa pattereilla, mutta muuntaja on vakiovaruste. Soundi on todellakin yllättävän hyvä ja voit soittaa jopa kuulokkeilla. Uudempi ja paranneltu mallikin on olemassa, mutta tässä linkki originaali malliin.

      http://www.power-sound.fi/product_info.php?products_id=532

      • rolandi

        Ainakin cube 30:ssa on power squeezer, jolla voi skulata hiljaisella voluumilla soundin kärsimättä. Ei pitäisi enää kuulua naapuriin, paitsi jos seinät on pahvia


    • Kitaramuusikko443333222

      Tuossa ylempänä oli mainittu Rolandin Cube ja kyllähän se on varsin mainio trankkuvahvistin jolla saa kivatkin soundit aikaan.

      Kattele Roland vaikka Roland Cube 30X, jossa on juurikin ylempänä mainittu Power Sqeezer painike, jonka avulla voi ns. "luukuttaa hiljaa" eli voi pistää gainia ym. kovemmalla ja kuitenkin homman äänivolyymitaso säilyy naapuriystävällisenä.

      Tuossa on vielä Phones/Lines johon saa kuulokkeet ja saa siitä myös vaikka yhdistetty sopivalla johdolla suoraan tietokoneeseen (eikä ääntä kuulu muista kuin pelkistä korvakuulokkeista tai tietsikasta/korvakuulokkeista).

      Toinen hyvä vaihtoehto on VOX AD30VT, jossa on vähän ehkä tummemmat soundit eli enempi alapäätä kuin Cuben vehekeissä (tämä on tietysti vähän makuasia ja riippuu miten noita säätää)

      Eli komppaan noita Rolandin Cube vehkeitä.
      Itellä on ollut mm. Rolandin Cube 30X ja Vox ADVT50, ovat trankkuvahvistimia ja molemmista saa ihan kivasti soundia (clean ja säröä) myös hiljaisilla volyymeillä.

      Myös osalla putkivahvistimilla voi soitella kotisoittovolyymeillä koska osassa putkivehkeitä on hyvin suunniteltu tuon pää volumen ja kanavakohtaisen master säätimen toiminta.
      Putkivehkeet maksavat sitten jo selvästi enempi rahaa yleensä (poikkeuksena Fenderin Super Champ XD, joka on täysputkivehje digitaalisilla efekteillä ja hinta siinä n. 275-400 välillä riippuen mistä ostaa ja paljon saa alennusta).

      Tosin tuosta Fenderin putkarista ei lähde välttämättä metallimusiikkiin tarkoitettuja soundeja (tämäkin lienee makuasia).

    • eilen.

      Siinä myös tämä pover sqeezeri.

      Täytyy sanoa, että ääni parani lisäämällä volumea. Ihan pienellä se kuulosti kolkolta.

      Pover sqeezeri muutti ääntä voimakkuudeltaan hiljaisemmaksi ja nuhaiseksi, mutta ei se kuulostanut juuri sen paremmalta kuin illalla hiljaa radion kuuntelu. Totta on, että särö kuuluu, mutta ei se oikein kuulosta miltään.

      Parempi vaihtoehto on revittää kunnolla kuulokkeet päässä.

      • ........

        Toisaalta kun sitä microcuben volumenuppia kääntää kovemmalle ja fiilis nousee niin äänenlaatu käytännössä vaan puuroutuu ja menee aivan tuusannuuskaksi.


      • 15X:ssä
        ........ kirjoitti:

        Toisaalta kun sitä microcuben volumenuppia kääntää kovemmalle ja fiilis nousee niin äänenlaatu käytännössä vaan puuroutuu ja menee aivan tuusannuuskaksi.

        Siis kaksi halkaisijaltaan noin 40 mm aukkoa. Kyse ei ole ainakaan reflexiputkesta, koska siinä on vain reiät ohuessa lastulevyssä. Örinä ei parane täyttämällä aukot, sillä örinä lienee ominaisuus. Nivean dödöpurkit olivat juuri oikean kokoiset aukkoihin.

        Laitoin kaiuttimen reunojen takaosaan tiivistenauhaa. Ääni ei huonontunut eikä parantunut.

        Ns clean kanava on sitten ongelma. Ei se kuulosta cleaniltä vaan ihan littanalta. Tosin vika voi olla ihan hyvin kyllä kitaran humpuukimikrofoneissa.

        Että silleen.

        Mielessä on toki vaihtoehtoja mitä asialle voisi tehdä. Helpoin olisi heittää rolanti roskikseen tai pistää vahinko kiertämään. Jäisi vain mietittäväksi, että mihinkä sitä seuraavaksi hukkaisi vähät rahansa.

        Pitää kokeilla vielä kaverin telecasterilla rolantia.

        Mikä olisi teidän ehdotuksenne?


    • 100000000W Örinääää

      Rolantit Kunniaan !!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8406
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe