Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Murray on ylivoimainen

Hasi25

Andy Murray on tämän hetken kiistattomasti paras
tennispelaaja. Miehen lahjakkuudet on jo ehditty
näkemään. Mies voitti selkävaivaisena vaivattomasti maailmanlistan kakkosen ja 13-kertaisen Grand Slam voittajan Federerin suht iisisti 6-7,6-2,6-2.

Dohan finaalissa pelaa kaksi Andya eli Murray ja Roddick. Odotan että Murray hoitaa ottelun suht. puhtaasti about 6-2,6-4.
Roddick lienee saanut lisää itseluottamusta kun huomaa että Nadal ja Federer ei olekaan voittamattomia.
En ymmärrä taas mihin on kadonnut herra Nalbandian. No loppukaudesta mies taas tahkoo muita pataan että käy..

Kauden ensimmäinen Grand Slam turnaus on käsillä
ja odotan että sinne Murray lähtee hienoisena voittajasuosikkina, mutta uskon myös Jo-Wilfried Tsongan olevan kivenkova siellä.
Kotiyleisölle lienee mukava asia huomata, että Lleyton Hewitt tekee paluutaan. Hewitt saattaa pärjätä turnauksessa pitkälle. Tosin mies voi karahtaa heti jollekin suurnimelle, kuten Federer.
Jarkko Niemisen peli Tsongaa vastaan näytti numeroiden valossa hyvältä. Taas kyllä Jarkon hermot petti. Voitti 6-0 avauserän ja sitten hävisi 6-7 6-7. Eli juuri tuollaiset 'sä oot luuseri-tyyppi, mä voittaja-tyyppi' numerot.

3

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vireessä...

      Joo no huomionarvoista tuossa matsissa oli mielestäni Rogerin pelihaluttomuus. En ole nähnyt hänen moneen vuoteen 'kiukuttelevan' kentällä samalla tavalla kuin perjantaina. Muutenkin paras terävyys oli kateissa lyönneistä, mikä näkyi helppoina virheinä. Se on varmaa, Australiassa mies on henkisesti paremmin latautunut.

      Mitä tulee Murray'hin, en todellakaan väheksy hänen taitojaan. Tyyppi on todella kehittynyt monella osa-alueella viimeisen vuoden aikana. Maailman parhaaksi pelaajaksi kutsuminen on silti mielestäni muiden huippujen väheksymistä (provosointia?? ;)). Kiertueella on niin monia nuoria lupaavia pelaajia (Gulbis, Tsonga, Monfils ja lukemattomat muut), jotka ovat nousemassa/ nousseet kirkkaimpaan kärkeen, että ykkössijan hamuaminen tulee tänä vuonna olemaan tavallista haasteellisempaa kenelle tahansa.

    • santoro

      Murray pelaa perinteistä varmuuteen perustuvaa tuupparitennistä, minkä huomaamista ehkä monella hämää se, että hän on rankingissa niinkin korkealla kuin sijalla 4. Perinteisesti niin korkealla olevaa pelaajaa ei käsitykseni mukaan tennispiirien kielenkäytössä sovi kuitenkaan kutsua tuuppariksi.

      Federer on mielestäni jo parhaat päivänsä tenniskentällä nähnyt ja veikkaan, että hän ei tule saavuttamaan enää maailmanlistan ykköspaikkaa. Hieman hänen esiintymisestään on jo paistanut ehkä lievä kyllästyminen pinnistelyyn vuodesta toiseen maailman kärkikastissa ja ymmärrettävästi motivaatiokaan ei varmaan mitään huippuluokkaa enää ole. Ainoa realistinen tavoite hänellä tenniksen saralla on enää Samprasin Grand Slam-ennätyksen lyöminen.

      Vaikka Federer häviäisi melkein kenelle tahansa, uskon, että esim. Andy Roddickin voitto Federeristä on todella kovan työn takana, sillä Federerillä on Andystä sellainen henkinen yliote, että hän tullee vain leikittelemään Andyn kanssa jatkossakin.

      Se, kuka on kulloinkin maailman paras pelaaja, on vaikea sanoa. Pelitaso heittelee joka pelaajalla ja jokainen ottelu on oma kokonaisuutensa. Ainoa objektiivinen mittari on kulloisetkin ranking-listat, entry-ranking edellisen vuoden ajalta ja race kuluvan vuoden ajalta.

    • tällä hetkellä

      Murray nousee pian ykköseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe