Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rogerin Nadal-kompleksi

Raaka-Rod Ransom

Jatkuuko Federerin Nadal-kammo? Viime vuonna Federer sitten otti vihdoin takkiin "omassa valtakunnassaan" Wimbledonissa. Tosin ruoho sopii massaspesialisti Nadalille paljon paremmin kuin kovat kentät. Federerin pitäisi taitojensa perusteella voittaa Nadal kovilla kentillä melko selvästi, joko kolmessa tiukahkossa erässä tai esim. neljässä erässä. Tuntuu kuitenkin että Federerin otteluista Nadalia vastaan tekee erittäin vaikean se että vastassa on juuri Nadal, Nadal joka niin monesti kuitenkin on onnistunut selättämään yhden miestenniksen kaikkien aikojen menestyneimmistä pelaajista. Rafael Nadalilla on henkinen yliote Federeriin.

2

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin nadalin

      pelaavan ajattelin ettei tuo kuulu tennikseen, hyppiminen pomppiminen ja lihasten pullistelu. Aina kun federer pelasi nadalia vastaan halusin hänen voittavan ja ihmettelin miksi hän hävisi vaikka olisi voinut voittaa.

      Federer yrittää koko ajan hillitä tunteitaan ja kun vihdoin näyttää ne on syytäkin ja silloin mies kyynelehtii kun padot murtuvat. Nadal taas painaa päälle kuin härkä ja iloitsee avoimemmin ja itsevarmemmin, tai sanotaanko näyttävämmin pisteistään.

      En tiedä onko kyse kompleksista mutta nadal vaan voittaa useimmiten koska ei anna periksi eikä hätkähdä edes kuoren alla. Federer taas on herkkä ja vaikka pokeri pitää niin miehen sisäisen värinän huomaa etenkin nadalin kanssa koska nadalin valtava varmuus tuo sen esiin hänellä. Federer tiesi että nadal tulee menemään johtoon vielä jonain päivänä ja ehkä nyt kun ensimmäisenäolon paineet on helpottaneet fed pystyy yllättämään ja näyttämään kehittymiskykynsä.

      Pidän yhä federiä parhaana kautta aikojen niin pelillisesti, käyttäymisellisesti ja vähän joka aspektilla valovoimaisuudesta puhumattakaan. Federer syntyi tähdeksi ja hänessä on karismaa jota on vaikea kuvailla. Nöyryyttä ja herrasmiesmäisyyttä yhdistettynä uskomattomiin taitoihin.

      • oli monta

        vuotta niin hyvä, lähes voittamaton, että väkisinkin suurin voitonnälkä hiipuu.

        Katotaan nyt pystyykö Rafa pysymään ykkösenä 4 vuotta vai kuusiko se Rogeri oli, ilman loukkaantumisia ja motivaation hiipumista.

        Eräs suomalainen pelimies on kuulemma opiskeluaikoinaan toiminut Samprasin harjoitusvastustajana ja kuulemma Peteä ei juurikaan kiinnostanut harjoittelu viimeisinä vuosinaan ja silti se taisi voittaa vielä yhden Wimpelin tai US openin vikana vuonnaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe