Minne muuttaa Kemissä?

Muuttajatar

Olen muuttamassa Kemiin työn perässä ja en tunne kaupunkia entuudestaan yhtään. Kuulisin mielälläni mielipiteitä alueista, joilla kannettaa muuttaa ja alueista, joista kannattaa pysyä mahdollisimman kaukana. Erityisesti kiinnostaa alueet, jotka ovat kävelymatkan päässä keskustasta.

Ja mistähän Kemistä olisi mahdollista löytää vuokra-asunto?

81

6715

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt vähän...

      mieti kahdesti ennenkuin muutat kemiin. ihan aikuisten oikeasti...

    • tyytyväinen muuttaja

      Mä muutin Lahesta 2007 syksyllä myöskin työn perässä. En tuntenu Kemiä yhtää, mut tosi nopeasti tutustuin uusiin ihmisiin ja kaupunkiin. Sijainti on hyvä, lähellä on Tornio ja Haaparanta, Rovaniemi ja Oulu. Meri lähellä, kauniita maisemia ja peräpohjalaiset ihmiset on tosi mukavia.

      Palveluihin olen tosi tyytyväinen, paljon parempi taso kuin Lahessa. Suosittelen Siikakankaan, Nauskan ja Ritikan alueita. Myös Keminmaa on hyvä vaihtoehto, lyhyt etäisyys ja hyvät palvelut.

      Tervetuloa :)

      • kkmm

        Itse en kyllä lähtis edellämainituihin kaupunginosiin asumaan. Suosittelenkin keskustan aluetta, missä on pelavelut lähellä. Ruutti on ihan heti kaupungin kupeessa, mutta silti rauhallista aluetta.

        Keminmaasta on taas huonot kulkuyhteydet julkisilla kulkuneuvoilla.


    • jonne

      Keskusta ainoa hyvä asuinpaikka.

      • on varma se

        Varsinkin jos tykkää yötä päivää jatkuvasta karvanoppamiesten rälläyksestä.


    • Marttalassa 30 v

      Kaupungin pohjoisosat lukuunottamatta Mäntylää ovat kaikki hyviä ja rauhallisia kaupungin osia.
      Syväkankaalla varsinkin Oklaholmankadulta saa lukea jatkuvasti negatiivisia asioita.

      • jaap jaap

        Suurin osa rattijuopoista taitaa narahtaa Tornionkadulla niin että se siitä rauhallisuudesta.

        Luulin kyllä että Oklaholmankatu on Takajärvellä mutta Syväkankaalla on vissiin sitten joku toinen samanniminen katu.


    • jokapaikassa asunut,siis ke...

      Koivuharju on hyvä ja rauhallinen paikka asua. Keskusta on ihan lähellä ja vuokra-asuntojakin löytyy. Täällä asuu lapsiperheistä eläkeläisiin. Meri on myös lähellä ja sen kauniit rannat ja kiikeli(metsä) jos sinne kaipaa : ) niin ja koirapuisto jos omistat koiran..

      • Järven rantaan

        Mikä ihanampaa. heh heh


      • jos ok-taloa

        suunnittelet, rauhallinen, palvelut lähellä....oiva ihmiset onnellisia kilttejä... maailman menoon tottuneita... ei kouhkaajia..


    • Kemiläinen

      paikka asua. Täältä ei ole pitkä matka kaupunkiin. Oklaholmankadun vaikeudet ovat Takajärven päässä. Sinne en lähtisi mistään hinnasta. Enkä nyt tarkoita mamuja vaan ihan Kemin omia murheenkryynejä. Lue holistit ja narkkarit.

      Keskustaan jos mielii autojen sekaan niin on juttu erikseen. Jatkuva autojen rälläys ei minua miellytä.

      Tervetuloa Kemiin:) Ei tämä ole niin paha ja rasistinen kaupunki miten meitä yritetään mustamaalata.

    • Peurasaari

      On mainio vaihtoehto. Paljon vuokra-asuntoja, ok-kuntoisia. Keskustaan on jonkin verran matkaa, mutta kyllä tuon matkan päivittäin kävelee, eli ei sen pidempi kuitenkaan.

    • lähin...

      ...paikka, jonne kannattaa muuttaa, lienee Tornio. Tai oikeastaan mikä tahansa muu paikkakunta.

      • Vaarin

        No muutapa sitten itse sinne, tai mielellään oikeastaan jonnekin paljon kauemmas


    • tästä osoitteesta

      sitä asuntoa;

      www.vuokraovi.com
      sieltä haku Kemi, ja kerrostalo tai mitä nyt haet.

    • pettyneet

      teet elämän pahimman virheen muuttaessasi kemiin koska luvatut työpaikat menee alta ja asunnot hepolassa on homekämppiä eli älä muuta hepolahteen.et tule saamaan muuttoavustuksia soskusta jos työt loppuvat ja lahuaisit muuttaa takaisin mistä lähit.pettyneet pahasti kun muutimme etelästä työn vuoksi mutta työ oli mitä oli ja ihmiset ovat sisäänlämpeneviä toisilleen kateellisia luusereita ja kemi suosii työttömiä ja pakolaisia.en muuttaisi ikinä takaisin!mut jos välttämättä haluut kemiin niin muuta keskustaan ja yksityisiltä saa asuntoja.

      • sivistyneitä ja suvaitsevia

        ihmisiä jää kyllä suuri ikävä. Itse en allekirjoita väitteistäsi yhtäkään. Siispä heipä hei!


      • huom!

        Ei kaikki ole muuttamassa Hepolan vuokrataloihin, eivätkä ole soskun asiakkaita.On ihmisiä, jotka elättävät itse itsensä. Kirjoituksestasi päätellen suosittelen ettet koskaan palaakaan tähän kaupunkiin, sillä meillä on näitä "luusereita" vieläkin valitettavasti muutama liikaa.


      • hpieqrq

        homo olet.


    • marzu79

      elä missään nimessä vuokraa asuntoa takajärveltä, hepolasta, marttalasta, syväkankaalta. muista tuo kun asuntoa etsit. yks hyvä vaihtoehto on koivuharju se on ihan keskustan kuppeessa kävellen pääsee liikkumaan.. ja eipä kemissä ihan keskustan vuokraasuntojen vuokratkaan huikeita ole!! katso lounaislappi paikallinen lehti voit lukea sen vaikka netissä ja sieltä vuokralletarjotaan osio:)

      • Marttalassa asuva

        Miks monet haukkuu marttalaa??ei se ole sen kummosempi paikka asua kun muutkaan..täällä ei ole enää niitä hulluja jotka aikoinaan riehui täällä.hepola ja takajärvi on sit asia erikseen..marttalassa asuu myöskin aika paljon lapsiperheitä..


      • jo 25 vuotta asunut
        Marttalassa asuva kirjoitti:

        Miks monet haukkuu marttalaa??ei se ole sen kummosempi paikka asua kun muutkaan..täällä ei ole enää niitä hulluja jotka aikoinaan riehui täällä.hepola ja takajärvi on sit asia erikseen..marttalassa asuu myöskin aika paljon lapsiperheitä..

        Ehkä Hepola oli n.10 vuotta sitten levotonta seutua mut oleppa hyvä sinä joka haukut levottomaksi niin tule varsin käymään siinä vaikka klo.22-23 välisenä aikana niin aivan yksin olet liikkeellä.On niin rauhallista kun ei keskustan autot pörise asuntojen ohi läpi yön ja eikä kuulu nuorten tappeluita eikä kahinoita kaduilta, joten voin väittää et rauhallisempaa kuin keskustassa ja myöskin vuokra-asuntojen hinnat monta sataa euroa edullisemmat kuin keskustan tuntumassa ja auton omistavalla ei ole varmaan 8 kilometriä pitkä matka keskustaan.Ja mikä tulee vuokra-asuntojen kuntoon niin aina voi tuleva vuokralainen vaatia pinta remontin asuntoon..


      • nykyäänkin
        Marttalassa asuva kirjoitti:

        Miks monet haukkuu marttalaa??ei se ole sen kummosempi paikka asua kun muutkaan..täällä ei ole enää niitä hulluja jotka aikoinaan riehui täällä.hepola ja takajärvi on sit asia erikseen..marttalassa asuu myöskin aika paljon lapsiperheitä..

        Hulluja mitä hulluja.


    • Kemin parhat paikat

      Harkitse näitä: keskusta (Sauvosaari), Ruutti ja Koivuharju. Kaikista suunnilleen "kivenheitto" keskustaan ja palveluihin.

      Kemin eteläpuolella ehkä ainoa harkitsemisen arvoinen alue on Peurasaari, siellä on lähinnä rivitaloja, pienkerrostaloja ja omakotitaloja. Siellä on nykyään Siwa (aikaisemmin ei ollu juuuri mitään palveluja). Peurasaari on minun mielestä tosi rauhallista aluetta ja siinä on kiva merenranta vieressä ja venesatamaki löytyy alueelta (voit kalastaa siellä jne). Peurasaaressa ei ole pankkiautomaattia, lähin on Syväkankaalla (levottomampaa aluetta) ja sit tietty keskustassa. No, onnex on nykyään Visa Elecktronit. Mutta usko tämä: olen asunut lähes 30 vuotta Kemissä, joten tiedän että näihin alueille ei kansi muuttaa: Juntonkadun puukerrostalot Mäntylässä, kemiläiset kutsuu aluetta "Bronxiksi".. levoton alue. Oklaholmankatu Syväkankaalla on suunnilleen yhtä hurja alue, varsinkin Oklaholmankatu 22-24 ja 47.
      Takajärventie 53 on yksityisten omistama kerrostaloalue tämän slummin ihan haapurissa. Siellä pidetään alaovet kuulemma päivisinkin lukosssa... en suosittele sitäkään pihaa.

      Kemiläiset on tosiaan monesti aika "sisäänpäin" lämpiävää porukkaa (TÄMÄ ON NYT TÄMMÖINEN KARKEA YLEISTYS, EI SE TIETENKÄÄN AINA PIDÄ PAIKKAANSA) ,joten monesti heihin on vaikea tutustua. No, jos sul on työpaikka tiedossa, niin sieltä sitä löytyy varmasti niitä uusia tuttavia...

      Kemi on parhaillaan kesällä ja toukokuussa, minun mielestäni tämä on kesäisin tosi viihtyisä merikaupunki... kaikenlaisia musiikkitapahtumia yms. järjestetään. Talvet on tietty sitte täällä masentavampia...

    • paljasjalkainen kemiläinen

      muuttaa Kemissä liki minne vaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta; Takajärven kierrän kaukaa (varsinkin Oklaholmankadun ja sen ympäristön), Hepola on minun makuun liian kaukana. Myöskään Mäntylään en muuttaisi mutta muuten kaikki paikat kävisi.

      • Mäntylässä

        Rauhallinen paikka, ratsastaa vain menneitten aikojen hurjalla maineella.


    • lehtienlukija

      Laita lehteen ilmoitus että halutaan vuokrata; Pohjolan Sanomat, Lounais-Lappi, Helmi lienee luetuimmat.

      • ridge67

        paska paikka nyt kun muualla ollut niin en milään kemiin enää muuttaisi ..
        kertokaa mitä siellä on ? kateellisia ämmiä täynnä.


    • bois

      Älä tosisti haaveile Kemiin muutosta,pohjolan persereikä,rahattomia rasistia täynnä koko kylä,eiku ohi ja lujaa...

      • Kemiläinen

        niiden lapsellisten lässytystä, jotka ovat Kemistä saaneeet rasistisen kaupungin. Tämä ei todellakaan ole rasistinen kaupunki. Muutama hassu lässyttää ja iihentää muka koviksena, lapsellisia reppanoita!

        Ja sinulle bois toivon, että todellakin ajat ohi ja lujaa. Sinun kaltaisia ei tänne kaivata. En sano pahasti vaan HYVÄSTI!


      • kotoisin
        Kemiläinen kirjoitti:

        niiden lapsellisten lässytystä, jotka ovat Kemistä saaneeet rasistisen kaupungin. Tämä ei todellakaan ole rasistinen kaupunki. Muutama hassu lässyttää ja iihentää muka koviksena, lapsellisia reppanoita!

        Ja sinulle bois toivon, että todellakin ajat ohi ja lujaa. Sinun kaltaisia ei tänne kaivata. En sano pahasti vaan HYVÄSTI!

        Paljon on tullutkin viestejä. Niin asiallisia kuin asiattomiakin. Itsekkin ajattelin oman mielipiteeni kantaa kekoon. Ruutti-Koivuharju alue on mukavaa rauhallista asua ja lähellä keskustaa. Takajärvelle minuakaan ei saisi mistään hinnasta asuun, eikä Peurasaareen. Hepolahdessa on rauhallisiaki paikkoja asua. Tosin Hepolahdesta kaupunkiin on kymmenisen kilsaa. Mikäpä kaupinginosa ei olisi välissä lehdissä... Tosin Takajärvi on tosiaan ollut paljon esillä. Paattiokin on kaikinpuolin ok seutua asua. Tosin vuokra-asuntoa älä ota kaupungilta. Sielläkin rivitaloissa on kuitenkin meno rauhoittunut. Kaikinpuolin varmastikkin kaikista kaupunginosista löytyy hyviä ja huonoja puolia.


      • keskustasta
        kotoisin kirjoitti:

        Paljon on tullutkin viestejä. Niin asiallisia kuin asiattomiakin. Itsekkin ajattelin oman mielipiteeni kantaa kekoon. Ruutti-Koivuharju alue on mukavaa rauhallista asua ja lähellä keskustaa. Takajärvelle minuakaan ei saisi mistään hinnasta asuun, eikä Peurasaareen. Hepolahdessa on rauhallisiaki paikkoja asua. Tosin Hepolahdesta kaupunkiin on kymmenisen kilsaa. Mikäpä kaupinginosa ei olisi välissä lehdissä... Tosin Takajärvi on tosiaan ollut paljon esillä. Paattiokin on kaikinpuolin ok seutua asua. Tosin vuokra-asuntoa älä ota kaupungilta. Sielläkin rivitaloissa on kuitenkin meno rauhoittunut. Kaikinpuolin varmastikkin kaikista kaupunginosista löytyy hyviä ja huonoja puolia.

        niin saat tosennäköisesti hyvinhoidetun ja rauhallisen asunnon/taloyhtiön.
        En suosittele;
        Hepolahti/Rytikari = kaupunkiin 10km. Takajärvi(oklaholmankatu)= levotonta, ilkivaltaa. Marttala = sama kuin oklaholmankadulla.
        Peurasaari = siellä vain siwa, ei muita palveluja.

        Syväkankaan keskusta on myös hyvä valinta, kaikki palvelut lähellä.


      • ei hiljaisuutta
        keskustasta kirjoitti:

        niin saat tosennäköisesti hyvinhoidetun ja rauhallisen asunnon/taloyhtiön.
        En suosittele;
        Hepolahti/Rytikari = kaupunkiin 10km. Takajärvi(oklaholmankatu)= levotonta, ilkivaltaa. Marttala = sama kuin oklaholmankadulla.
        Peurasaari = siellä vain siwa, ei muita palveluja.

        Syväkankaan keskusta on myös hyvä valinta, kaikki palvelut lähellä.

        viikonloppuisin jatkuva päristely ja viikollakin myös.. pakoputket pärisee yötä myöten ja yksityisten nuorille vuokraamissa kova mökä.
        syrjemmältä kaupunkia voisi olla hiljaisempaa ja mieluummin hepolaan, kuin muihin kemin lähiöihin.. ruutti ehkä rauhallisempi, muissa jotain koko ajan tapahtuu


      • puhut
        Kemiläinen kirjoitti:

        niiden lapsellisten lässytystä, jotka ovat Kemistä saaneeet rasistisen kaupungin. Tämä ei todellakaan ole rasistinen kaupunki. Muutama hassu lässyttää ja iihentää muka koviksena, lapsellisia reppanoita!

        Ja sinulle bois toivon, että todellakin ajat ohi ja lujaa. Sinun kaltaisia ei tänne kaivata. En sano pahasti vaan HYVÄSTI!

        maahanmuutto on suuri rikkaus, mahdollisuus ja voimavara. Kemissähän on lisäksi KARJUVA työvoimapula ja ihmiset maksaa mielellään lisää veroja saadakseen näitä kultamunia lisää ja päläpäläpäl..... Joka muuta väittää on rasssisti.


      • Kemiläinen
        puhut kirjoitti:

        maahanmuutto on suuri rikkaus, mahdollisuus ja voimavara. Kemissähän on lisäksi KARJUVA työvoimapula ja ihmiset maksaa mielellään lisää veroja saadakseen näitä kultamunia lisää ja päläpäläpäl..... Joka muuta väittää on rasssisti.

        tykkänään. Minun viestini ei ollut mamujen puolustuspuhe vaan TOLLON viestiin vastaaminen. Jos luet kyseisen Bois nimimerkin kirjoitusta niin näet miten tyhjä tynnyri kolisee! Tarkoitin sitä, että noilla kirjoituksilla leimataan kaikki rasisteiksi ja tolloiksi. Eihän kukaan tuollaisten puheiden jälkeen tänne halua muuttaa"###"

        Minun mielestäni tänne on tervetulleita uudetkin ihmiset. Heistä saamme veronmaksajia, emme mamuista! Minun kantani mamuja kohtaan on aivan eri viesteissä.

        ps. Olisi kiva, kun täällä voisi puhua edes jostain asiasta ILMAN, että siihen vedetään nämä maahanmuuttajat.


      • Anonyymi

        Paikka on kun mulle tehty. Sinne siis!


    • TERVETULOA!

      Keminmaa on viihtyisä ja luonnonoRAIKAS kunta Kemin kaupungin välittömässä läheisyydessä. Tervetuloa!

      http://wwww.keminmaa.fi

      • hyvinkin

        No jos tuolle linjalle pitää mennä niin toteanpa vaan että raikas kuntanne sijaitsee täsmälleen tuulen alla Metsä-Botniaan nähden. Jokivarressa navetan raikas haju lisämausteena.

        Linkkisi ei johda minnekään, olisiko joku lukihäiriö?


      • ei stemmaa

        Mikä osio tuosta lauseesta oli lopultakin liian vaikeaa ymmärrettäväksesi: "Erityisesti kiinnostaa alueet, jotka ovat kävelymatkan päässä keskustasta."


      • voihan vitalis!
        ei stemmaa kirjoitti:

        Mikä osio tuosta lauseesta oli lopultakin liian vaikeaa ymmärrettäväksesi: "Erityisesti kiinnostaa alueet, jotka ovat kävelymatkan päässä keskustasta."

        Keminmaasta Kemiin? Luuseri!


      • keminMAALAINEN
        hyvinkin kirjoitti:

        No jos tuolle linjalle pitää mennä niin toteanpa vaan että raikas kuntanne sijaitsee täsmälleen tuulen alla Metsä-Botniaan nähden. Jokivarressa navetan raikas haju lisämausteena.

        Linkkisi ei johda minnekään, olisiko joku lukihäiriö?

        tuoksahtaakin suotuisilla tuulilla. Oikein. Mutta Itäpuolella on raikas ilma.

        Ja tiedoksi Sinulle, Keminmaassa on jo niin vähän karja- ja maitotiloja, että nk. hajuhaitat ovat mennyttä elämää. Kaupunkilaisten kateellista panettelua, kun eivät pääse asumaan tänne. ;)

        Totta. Linkkiin oli lipsahtanut yksi w- liikaa.

        Tässä oikea. Ihanaa, ette Sinä koskaan epäonnistu!

        http://www.keminmaa.fi


      • muunmaalainen
        keminMAALAINEN kirjoitti:

        tuoksahtaakin suotuisilla tuulilla. Oikein. Mutta Itäpuolella on raikas ilma.

        Ja tiedoksi Sinulle, Keminmaassa on jo niin vähän karja- ja maitotiloja, että nk. hajuhaitat ovat mennyttä elämää. Kaupunkilaisten kateellista panettelua, kun eivät pääse asumaan tänne. ;)

        Totta. Linkkiin oli lipsahtanut yksi w- liikaa.

        Tässä oikea. Ihanaa, ette Sinä koskaan epäonnistu!

        http://www.keminmaa.fi

        Se on kyllä ihanaa etten koskaan epäonnistu. En epäonnistunut siinäkään, kun muutin Keminmaasta Kemiin. En käsitä miksi sinne ei pääsisi asumaan jos haluaa. En vain erityisesti halunnut.

        Kyllä siellä keväisin muuten lietelanta haisee itäpuolellakin. Kokemusta on siitäkin.


      • muunmaalainen
        voihan vitalis! kirjoitti:

        Keminmaasta Kemiin? Luuseri!

        Voitko edelleen tarkentaa, mikä osuus tässä lauseessa oli sinulle liian vaikea ymmärtää: "Minne muuttaa Kemissä?"


    • kaupunkiin

      niin ei mene kuin 15min ku on keskustassa ja linja-autot kulkee puolentunnin välein eli ei tarvi edes välttämättä omaa autoa

    • asasadasa

      Ei kylla ole kavely matkan paassa keskustasta mutta nykyaan rauhallista aluetta asua ja luonto lahella seka kaikki palevelut. Erittain edullisia omistus kamppia saatavana alkaen n19 000

      • keminMAALAINEN

        ja äänekäs sellutehdas vieressä. Joopa joo! Jos haluaa paskanhajussa asustella, siitä vaan Hepolaan ja Rytikariin!


      • kantsii käyä
        keminMAALAINEN kirjoitti:

        ja äänekäs sellutehdas vieressä. Joopa joo! Jos haluaa paskanhajussa asustella, siitä vaan Hepolaan ja Rytikariin!

        yönseutu viettämässä kyseisellä alueella ja puhua sitte vasta


      • vuosikymmenet siellä asunut
        keminMAALAINEN kirjoitti:

        ja äänekäs sellutehdas vieressä. Joopa joo! Jos haluaa paskanhajussa asustella, siitä vaan Hepolaan ja Rytikariin!

        Sinä et kyllä tiiä mistä kirjoittelet,oletko käynyt edes tällä perällä? Et varmaan .Paskan hajua esiintyy "hyvällä" säkällä kerran puolessa vuodessa,useimmiten laskeuma on järpin alueella ja siitä hieman kaupunkiin päin.Tehtaasta ei ole mölyä kuulunut,ainakaan minuun korviini kantautuvaa.Niistä nokkas ja putsaa korvas ja tule käymään hepolassa niin sitten tiedät mistä raataat.Kateelliset ryynää....


      • muunmaalainen
        keminMAALAINEN kirjoitti:

        ja äänekäs sellutehdas vieressä. Joopa joo! Jos haluaa paskanhajussa asustella, siitä vaan Hepolaan ja Rytikariin!

        Edelleenkin pahimmanhajuinen paikka missä olen asunut, sijaitsee Keminmaassa. En paukuttelis henkseleitä sillä asialla.


    • Ei ole.

      Kemissä ei oikeastaan ole yhtään oikein mukavaa paikkaa asua. Jos jotain pitää suositella niin KOIVUHARJU on parhaimmasta päästä.

      • hukassa??

        Kyllä te ihmiset olette täydellisyyttä hakevia..Ei ole sellaista paikkaa missä ei olisi häiriköitä,melua,saasteita tai muita epäoleennaisia asioita, aina on jossain jotain mistä ei pidä..Asun Hepolassa ja monesti olen muuttanut muualle kemiin esim.keskustaan mut aina olen tänne takaisin tullut ja Hepolasta enää en poistu,hyvä täällä on olla.Pömiöön pitäisi muuttaa ettei olisi mitään mikä häiritsisi mieltä...


    • Toninmuija

      Onko nää jutut muuttuneet sitten vuoden 2009?? Muutto olisi itselläkin edessä.

    • aikansakutaki

      Viheliäisen trollin nostama puu jälleen. Sama tyyppi nostaa puita ja itse keskustelee ja vastailee. Niinkauan menettelee kunhan palstauudistus alkaa toimimaan. Sen jälkeen ei nostele.

      • aikansa

        "Viheliäisen trollin nostama puu jälleen. Sama tyyppi nostaa puita ja itse keskustelee ja vastailee. Niinkauan menettelee kunhan palstauudistus alkaa toimimaan. Sen jälkeen ei nostele."
        Mikä logiikka sinulla on? Miksi nimittelet keskustelijoita trolleiksi, se on rumaa. Palstan omistajana sinun luulisi olevan tyytyväinen, että palstan keskustelu on vilkasta. Mitä enemmän kommentteja - sitä enemmän mainostuloja.


    • KIVAPAIKKA

      Tervaharju hyvä rauhallinen paikka asua.

      • raikasMeri-ilma

        Keskusta on rauhallinen, siisti ja myös vireä. Lyhyet kauppamatkat yms. ja auratut ja hiekotetut tiet. Riippuu tietysti siitä, onko perheessä minkä ikäisiä koululaisia. Mutta koululaitoksen järjestely on meneillään, kaikkea ei voi ennakoida. Itse suosittelisin kyllä keskustaa, ja asunnot on tosi halpoja.


      • asunnon.napannut
        raikasMeri-ilma kirjoitti:

        Keskusta on rauhallinen, siisti ja myös vireä. Lyhyet kauppamatkat yms. ja auratut ja hiekotetut tiet. Riippuu tietysti siitä, onko perheessä minkä ikäisiä koululaisia. Mutta koululaitoksen järjestely on meneillään, kaikkea ei voi ennakoida. Itse suosittelisin kyllä keskustaa, ja asunnot on tosi halpoja.

        Kivikko on parhaita alueita, mutta jos siellä joku talo tulee myyntiin, se menee samantien, on oltava valppaana että saa napattua. Prismaan lyhyt matka. Ei mitään häiriöitä. Naapurusto tuntee toisensa, mitään pahaa ei tapahdu.


    • Arno_Ponus

      Oklaholman katu paras paikka kemisä

      • kyselehäntarkemmin

        Tervaharju, hyvä paikka asua.


    • Uudetkemiläiset

      Pakko nytmennä kysyä mikä hepolassa on vikana näissä rivitalo alueissa ? Tässä hetki nyt asuttu ja ei mitää meteliä ei pyöri mitää epämääräsiä narkkeja missään rauhallista hiljaista aluetta mukavia ihmisiä asuu. Työssäkäyviä. Myöskään rivitalossa ei ole hometta ilmenee tarkistuksesta ja pinnat saa uusia ja miinustetaan kulut vuokrasta. Todella positiivisesti yllättynyt alueesta kun joka palstalla vain mollataan kylää.. Tampereen tesomalta muutettiin ja pakko sanoa että siellä ei koskaan ollut näin rauhallista.

    • Taistolainen

      Keskustaan, ainoa hyvä paikka asua

      • Näinon-

        Ei ei missään nimessä, siellä ole muita kuin ulkomaan eläviä ja kaiken maailman hunsvotteja.


    • ites

      kysele koivuharjulta muualta kemin alueelta ei kannata

    • poispois

      tänne kenenkään muuttaa kannate,itekki pois lähden kun sais myytyä vaan asunnon kauppa käy nihkeästi.

    • mjdölksajdlksajdlksjdl

      Nämä jotka mollaa Kemiä eivät ole käyneet maksniemeä kauempana. Lue Torniolaiset ja laivakangasta.. Eteläsuomen monessa kaupungissa on asiat oikeasti paaljon huonommin, kuin täällä. Maahanmuuttajia on ihan oikeasti riesaksi asti ja niitä narkkeja. Rauhallista täällä on..

      • MatutvaltaaKemin

      • tulevaisuu

        Mitä ihmeen riesaa maahanmuuttaneista on? Hyväpalkkaisia, veronmaksajia, hankkivat tänne lapsia kun ei alkukemiläisistä siihen ole.


      • MatutvaltaaKemin
        tulevaisuu kirjoitti:

        Mitä ihmeen riesaa maahanmuuttaneista on? Hyväpalkkaisia, veronmaksajia, hankkivat tänne lapsia kun ei alkukemiläisistä siihen ole.

        Minä mainitsikin matut, en mamut! Ja jos huomasit niin kirjoitin ettei Kemissä maahanmuuttajia olisikaan. Aiemmasta tekstistäni selviää hyvin etten ole maahanmuuttovastainen.
        Itsekkin ollu ulkomailla töissä noin 20v. Näin ollen olen ollu maahanmuuttaja sekä maastamuuttaja.
        Nyt mua varmaankin pitää sanoa paluumuuttajaksi, vai mitä?


      • MatutvaltaaKemin kirjoitti:

        Narkkeja näin pienessä pitäjässä niin paljon, että poliisivoimaakin pitää lisätä. https://yle.fi/uutiset/3-10520408
        Maahanmuuttajia täällä tosiaan ei ole, nutta matuja senkin edestä ja nyt Kemin kaupunki aikoo hannkia lisää väriä kaupunkia elävöittämään. 👀 http://dynasty.kemi.fi/djulkaisu/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=20183702-5
        Joten entinen punainen Kemi muuttuu kakkeliinin ruskeaksi. 💩💩💩
        Pitäkää kökkönne.

        HEH, HEH! "PITKÄAIKAISTYÖTTÖMÄT (kuntaosuuslista / poisto):
        Pitkäaikaistyöttömiä pois Kelan kuntaosuuslistalta, vähimmäistavoitteena 10 maahanmuuttajaa vuosittain.
        Jos kuntaosuus 50 % = 16,20 €/päivä * 10 = 162,00 / päivä * 5 = 810 viikko = 3 240 / kuukausi
        vähentää kuntaosuusmaksua 38 880 € vuodessa
        Jos kuntaosuusmaksu 70 %: 22,68 € / päivä * 10 = 226,80 € / päivä *5 = 1 134 €/viikko = 4 536 / kk
        vähentää kuntaosuusmaksua 54 432 € vuodessa
        Sakko-osuusmaksujen vähenemisen lisäksi kunta saa aktivointimaksua 10 asiakkaasta n. 200 € / pv *21 *12:
        50 400 € vuositulona (10 asiakasta / vuosi)"
        Lukekaa millaista verovarojen tuhlausta.http://dynasty.kemi.fi/djulkaisu/kokous/20183702-5-1.PDF


      • Affluenza kirjoitti:

        HEH, HEH! "PITKÄAIKAISTYÖTTÖMÄT (kuntaosuuslista / poisto):
        Pitkäaikaistyöttömiä pois Kelan kuntaosuuslistalta, vähimmäistavoitteena 10 maahanmuuttajaa vuosittain.
        Jos kuntaosuus 50 % = 16,20 €/päivä * 10 = 162,00 / päivä * 5 = 810 viikko = 3 240 / kuukausi
        vähentää kuntaosuusmaksua 38 880 € vuodessa
        Jos kuntaosuusmaksu 70 %: 22,68 € / päivä * 10 = 226,80 € / päivä *5 = 1 134 €/viikko = 4 536 / kk
        vähentää kuntaosuusmaksua 54 432 € vuodessa
        Sakko-osuusmaksujen vähenemisen lisäksi kunta saa aktivointimaksua 10 asiakkaasta n. 200 € / pv *21 *12:
        50 400 € vuositulona (10 asiakasta / vuosi)"
        Lukekaa millaista verovarojen tuhlausta.http://dynasty.kemi.fi/djulkaisu/kokous/20183702-5-1.PDF

        Tällaisia hitsareita ja moniosaajia Kemiin muutama kymmene https://yle.fi/uutiset/3-10560111 , niin johan alkaa kylä autioitumaan oikein kunnon vauhdilla.
        Tosin löytyyhän näillekkin omat ihailijattaret. 👳‍♂️💩


      • Hulluja
        AIIahu-Akbar kirjoitti:

        Tällaisia hitsareita ja moniosaajia Kemiin muutama kymmene https://yle.fi/uutiset/3-10560111 , niin johan alkaa kylä autioitumaan oikein kunnon vauhdilla.
        Tosin löytyyhän näillekkin omat ihailijattaret. 👳‍♂️💩

        Nyt kyllä pitäisi peräänkuuluttaa terroririkoksia tehneiden ja radikalisoituvien henkilöiden järjestelmällisempää seurantaa eri viranomaistahoilla Suomessakin!
        Ne raiskaa ja tappaa. Kaiken lisäksi ne vie medän rahat.


    • puttin

      menet minne tahansa, aina törmäät tupakkaterrorismiin. Se on paljon pahempi juttu kuin
      nämä saatanan matut mutut.

      • NäinOn-

        Nehän ne vasta varsinaisia tupakkaterroristeja omkin. HYI helvata!👃💩👺


    • Ihminen111

      Kemi on todella rasistinen kaupunki en tiedä toista

    • Tervetuloaaina

      No Kemissä tapetaan ainakin yks vaimo vuodessa ..mamuja ihan liikaa kantaväestöön nähden...narkkareita reisaks asti varastavat pihoilta kaiken ja ryöstää ihmisiä ja muuta väkivaltaa..kemin paras asia on moottoritie ramppi pois Kemistä tulo rampin vois poistaa

    • niinpäniinon

      Mamut saavat rahaa sosiaaliturvasta,ja lähettävät niitä omaan maan perheelle kotimaahansa. Tänne kun muuttaa,on varmaan Tervaharjun alue rauhallisin paikka asua.

    • Fgklö

      Tervaharjulta kävelen keskustaan 20 minuutissa reippaasti, puolessa tunnissa köpötellen. Olen viihtynyt. Ihana, metsäinen ulkoilureitti lähellä, ja pari kauppaa 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    • asukki

      Kannattaa selvittää ennen muuttoa onko seinän takana hörhö naapurina . Niitähän täällä riittää jopa omistusasuntojen naapureina .

      • kemiläinen.hörhö

        Miten se sinun elämääsi vaikuttaa ketä seinän takana asuu.


    • Anonyymi

      Kylläpä alottajan tiedusteluun tuli monenmoista kommenttia. Kun tällä vanhalla ketjulla vielä on kommentoijia niin minä puolestaan kysyisin mitä kautta asuntoja kannatta hakee? Lehti-ilmotus vai joku välittäjäfirma? Kesällä suunnitelmissa tulla Kemiin asumaan.....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      290
      3244
    2. 202
      2908
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2494
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      223
      1958
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      15
      1398
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      162
      1231
    Aihe